Vadonatúj sorozatában James Martin egy kulináris utazásra invitálja a nézőt Franciaország méltán híres vidékére, Champagne-be. Tartson vele szarvasgomba vadászatra az őszi erdőben, bevásárlásra Aix-en-Othe piacán a hűvös hajnali órákban, Chaource-be, a híres sajt faluba vagy éppen egy szőlő szüretre a francia dűlőkön. A beszerzett kiváló alapanyagokból természetesen étel is készül, James olyan helyi remekeket mutat be, mint például fésűkagylós-vörös márnás citrussaláta pezsgős öntettel, francia almás pite birsalmás-mézes-mogyorós cremefraiche-el és serpenyőben sült sertés karaj francia módra. Dőljön hátra a fotelben és merítsen ötleteket az európai konyha kultúra bölcsőjéből!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások