Bizarr ételek: a finomságok földjén / Alsace

Bizarre Foods - Delicious Destinations / Alsace
angol gasztro-reality, VII / 24. rész, 22 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

+ 1 kép

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Andrew Zimmern discovers the French and German cuisine of Alsace, France. Bursting with rustic flavors and made from farm-fresh local ingredients, the region's specialities range from choucroute garnie to world-renowned foie gras.

A műsor ismertetése: Minden utazó szeretné kipróbálni a palacsintát Párizsban, a fagylaltot az olaszországi Firenzében, vagy a po'boy szendvicset New Orleansban. De vajon tudjuk, hogy hogyan és miből készülnek ezek az ételek? Andrew Zimmern most a legendás ételek nyomába ered.

Évadok:

Stáblista

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
sofi 72 2017 júl. 06. - 22:52:38 Előzmény vino-et-veritas
A háziasszonyok rég kihaltak.
vino-et-veritas 2017 júl. 05. - 19:33:36
Mai sokadik ismétlés
Ma Varsó.
A bevezetõ szöveg alatt halkan Brahms magyar táncok cincog...
9/10
soroksar 2017 jan. 30. - 16:04:28 9/10
minden rész alatt megéhezem, az Ázsiai részek különösen érdekesek,.
vino-et-veritas 2016 jún. 23. - 18:27:41
Jaj, ez fájt!

A mai valamelyik részben többször elhangzik, hogy kenyeret, sört, stb. baktériumok (!) erjesztik...
Ja, ha mondjuk ecetet akarunk kapni, lehet...

Az eredetit nem hallottam, de lehet, hogy a fordítók "szakértése" jött elõ. Azért a yeast vs. bacterium/bacteria nehezen keverhetõ össze...
(De akkor még hol van valami szakmai lektor, meg a háziasszonyok "tudása" a stábban?).