Az olyan ismerős fogások, mint a sonkás-gombás pite, a kijevi csirke, a hamburger, a paradicsomleves és a melaszos torta is kap egy-egy Tom-féle csavart: lehetnek benne olyan hozzávalók, fűszerek, amelyeket Ön még sohasem próbált ki. Tom számára a jó étel és a nagyszerű étel közötti különbség az ízesítésben rejlik - tippek ahhoz, hogyan lehet a legtöbbet kihozni azokból az összetevőkből, amelyek a minőségi különbséget adják.
Tom minden epizódban öt ínycsiklandozó ételt készít: főételeket, köretet és desszertet, a sültektől a salátákig, klasszikus pudingokig, tortákig és pitéket.
Olyan emberekkel találkozik, akik mindent elkövetnek, hogy egy étel legjobb változatát készítsék el, akár egy dél-londoni barbecue étteremben, vagy egy malajziai tematikájú lakásétteremben, és együtt felfedezzék a bámulatos ételek titkait. Tom arra használja felfedezéseit, hogy a saját maga által alkotott ételeket még ízletesebbé tegye.
Hozzászólások