Hikaru tokiói formatervezői karrierjét adja fel, amikor megörökli édesapja éttermét szülővárosában, a Kjúsú szigetén található Kuruméban. A rámen-vendéglőt az öreg egy élet munkájával épített fel és tett híressé - specialitása a különlegesen ízletes disznóhúsból készült leves, amelyet akkor alkotott meg, amikor még a régi kurumei városkép jellegzetessége, egy kocsin hordozott kis mobil kifőzde, egy yatai tulajdonosa volt. A modern várostervezési koncepciók miatt a yatai-ok már kiveszőben vannak, de Hikaru mindent feltesz rá, hogy az apja örökébe lépjen, és úgy érzi, a rámen lehet a kulcs a város újjáélesztéséhez.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások