Rámen-szamuráj

Ramen samurai
115 perc, 2011

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Még nincs szavazat!

Légy te az első!
Hikaru tokiói formatervezői karrierjét adja fel, amikor megörökli édesapja éttermét szülővárosában, a Kjúsú szigetén található Kuruméban. A rámen-vendéglőt az öreg egy élet munkájával épített fel és tett híressé - specialitása a különlegesen ízletes disznóhúsból készült leves, amelyet akkor alkotott meg, amikor még a régi kurumei városkép jellegzetessége, egy kocsin hordozott kis mobil kifőzde, egy yatai tulajdonosa volt. A modern várostervezési koncepciók miatt a yatai-ok már kiveszőben vannak, de Hikaru mindent feltesz rá, hogy az apja örökébe lépjen, és úgy érzi, a rámen lehet a kulcs a város újjáélesztéséhez.

Stáblista

Hozzászólások

Szerinted?