Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye az ország hetedik legnagyobb városa. Dinamikus és látványos fejlődése a 18. század óta töretlen. A térség gazdasági és kulturális motorja. Vonzó turisztikai célpont. Adásunkban a következő nyírségi tájra jellemző ételekkel ismerkedhetnek meg a nézők, amiket a falumúzeum népi konyhájában sparhelten és kemencében készítettük el: Szentmihályi lakodalmas zúzos leves, Nyögvenyelő, Szatmári rakott puliszka, Tirpák tarhonya,Túrófánk és Beregi tepertős papucs.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások