Téma: Zorro

10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 17. - 13:22:45 10/10
(33164/40264)
még én is :)

Tehát kezdjük elõlrõl: Szép napot mindenkinek, sziasztok :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 17. - 13:20:46 9/10
(33163/40264)
Milyen igaz, valóban, a Luz Maria kisegít ebbõl a szörnyû állapotból :D

na én meg felháborodásomban még köszönni is elfelejtettem :( úgyhogy sziasztok, szép napot nektek :D
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 17. - 13:07:29 10/10
(33162/40264)
Most már mindenki azon a véleményen van, hogy az utolsó rész utolsó 1o percében történhet csak vmi jó :(

Santos valóban egy báb, hacsak: én tartom a véleményem, hogy Santos ugyanúgy számító Barbarával szemben, és megleckézteti, odaígéri magát Marisela vagyonáért, de az utolsó pillanatban szépen kiábrándítja Barbarát az illúziókból... mert ezt érdemli... Santos nem annyira hülye, mint aminek látszik... Marisela érdekeit védi - és már régen szerelmes... :)

Tehát: reszkess Barbara, emberedre találtál... :)

Emlékezzünk Christian karácsonyi üzenetére! Én azt teszem - és ezért fogom továbbra is nézni!
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 17. - 12:56:42 10/10
(33161/40264)
Igen, elég volt ehhez aláírnia a szerzõdést, mert ez volt Santos kitétele: vagy aláírod, vagy szevasz!

Ágyban, szerelmet vall, és megkéri a kezét ennek a…. !)

Mindenki fel van háborodva a fórumon is…  Be is másolok valamit: egy lányzó, elõször szól hozzá – és máris búcsúzik e miatt a jelenet miatt… Az utóiratával nagyon egyetértek 

Válaszoltam is neki:
Miszerint DB-t úgy lehet elviselni, hogy rögtön utána, vagy inkább helyette, milliomodszor is, de megnézel egy részt a LUZ MARÍA-ból 

..................

Hola...... y adiós
by Lupitaflower

Hola a todas,
Este es mi primer mensaje y creo que él ultimo, me explico.
Llevo tiempo leyéndoos y mucho más últimamente con los fantásticos comentarios que hacéis de este bodrio de novela, que empezamos a ver con tanta ilusión. Me encanta lo irónico, mordaz y divertido de vuestros comentarios que me han hecho más llevaderos estos más de 100 capítulos de desespero. Como no creo poder alcanzar vuestro nivel de crítica divertida, pues no he creído necesario aportar nada al foro, hasta ahora.

Como la inmensa mayoría de vosotras, veo DB única y exclusivamente por ver a Chris, me encanta, no me cansaría nunca de mirar a ese hombre jeje. Me fascina como actúa.

Yo suelo ver la novela por la noche, al final del día, es mi momento de relax, de desconexión de todo, de evadirme un rato de la realidad y adentrarme en un mundo, romántico, bonito, donde esperas con anhelo aquel beso lindo de los personajes, o la reconciliación tan esperada. Llamadme boba, pero eso es lo que yo busco en una novela, en esta y en todas. En esta novela no he conseguido eso, prácticamente nunca, sólo en algunas migajas que los guionistas nos han dejado caer en escenas de Santos y Marisela.
Esta novela, lo único que me inspira es rabia, impotencia, desasosiego, me pongo de los nervios (no hace falta decir porqué)

He estado a punto de tirar la toalla varias veces, pero cuando llegó el mensaje de Chris (por cierto, que detallazo!!!!, este hombre es genial), me convenció para seguir viéndola.
Pero esta noche, ha sido la gota que colma el vaso. Hasta me he quedado despierta en la madrugada para ver el capítulo en vivo (como puedo ser tan imbécil!!!). Como veréis, en el próximo capítulo Santos le pide a Bárbara que se case con él, en la cama después del Baile, como dice Lily. No estoy dispuesta a soportarlo más, que desespero por Diossss. No quiero ver más bailes, más lágrimas de Marisela, más atrocidades de la Doña, y el palurdo de Santos sin enterarse de nada (Si Rómulo Gallegos levantara la cabeza y viera a su Luzardo como un pelele arrastrao!!). Me causa tal desazón, que ni la presencia de Chris me lo compensa.

En fin chicas, después de todo este rollo, sólo quería compartir con vosotras mi decisión de no seguir viendo DB. Es por eso que os pido que no dejéis de hacer vuestros comentarios, y sobre todo Lily no dejes de poner tus divertidos resúmenes. Sólo volveré a verla cuando Santos descubra a la psicópata con la que se acuesta (espero de Chris una gran actuación es ese momento, que me temo será en los 3 últimos capítulos), por eso estaré pendiente de vuestros comentarios. Otra cosita, ya ni ilusión me hace que se quede con Marisela, en serio, prefiero que Marisela se vaya lejos, a estudiar y se convierta en una mujer culta y bella y que Santos se quede sólo hundido en la miseria por haberla dejado escapar.

Ala guapas, un beso a todas. No cambiéis nunca
Paz y amor
Lupita

PD: Como soy adicta a Chris, para desintoxicarme estos dias que no lo veré, me voy a poner a ver por millonésima vez Luz Maria, la mejor novela de todos los tiempos (ayyyyyyyy mi Gus, si no fuera por él jejeje)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 17. - 12:48:39 9/10
(33160/40264)
Miiii vaaaaan??? megkéri a kezét? ezt nem hiszem el!!! :((( Ilyen idióta ember a világon nincs, hogy lehet egy Santos Luzardoból ilyet faragni??? Eszméletlen!!! Most ismét kiábrándulás a köbön a tegnapi optimizmus után. Bár ez jellemzõ, megbolondítják az embert, hogy végre történik valami pozitívum és a kövi részben visszazuhanunk a dolgok legeslegalsó szintjére, hogy aztán mászhassunk feljebb lassan, nagyon lassan. De a szakadékból az utolsó részben érünk csak ki, de sz@r :(((
És ehhez elég volt, hogy aláírja a papírokat... Mariselát meg biztos meggyõzte illetve megfenyegette valahogy, hogy majd ne fogadja el... most már csak azt remélem, hogy Marisela elhúzza a csíkot jó messzire és otthagyja ezt az idióta Santost :P
Szegény Chris, de rossz lehet ilyen szerepet játszania :( Tuti nem ujjong a boldogságtól...
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 17. - 12:12:59 10/10
(33159/40264)
Szia, Betty!
Neked is szép napot :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 17. - 12:12:24 10/10
(33158/40264)
..................... SPOILER ..........................

DB - 103.
2009 01 17 (hajnali 2:00)

Barbara összegyûri a szerzõdést és a földhöz vágja...

Santos Barbarának: én a hátad mögött semmit sem tettem, mindössze elõkészíttettem az ajándékozási szerzõdést, és ez az ajándékozási szerzõdés próba volt, kíváncsi volt rá, hogy egyáltalán igazat mondott-e, de rájött, hogy Õ ugyanaz volt, van és lesz, soha nem fog megváltozni, és ne hívja õt szerelmének, mert csak a bábja... és most eljátszotta a szerelmét... Itt a vége, õ elmegy.

Marisela pedig a szûzhöz imádkozott: segítsen neki, hogy ne vágyjon Santos szerelmére, mert az elérhetetlen

Lorenzo meg azt mondta Antonionak, hogy semmi nem volt közte és Cecilia között, aki csak felebaráti szeretetbõl van vele, hogy ne maradjon egyedül, mert õ hamarosan elmegy. Ezután Cecilia és Antonio között újabb szerelmes csók csattan, de Cecilia megbánja, és közli Antonioval, hogy hibát követett el, bár mindketten elkövették, de most Lorenzo felesége, és nem csalhatja meg... Antonio elkeseredetten elmegy.

Cecilia Mareiselanak mondta, hogy az nem úgy van, hogy hagyja magát megcsókolni Gonzalo által és majd megszereti, ahogy ezt Barbara mondta neki, hanem azokról az ajkakról álmodnia kell, amelyikkel szeretné megcsókoltatni magát :) Marisela válasza: hogy õ álmodik arról a szájról, de azt nem lehet...

Santos azt mondta Barbarának, hogy akárhogyis nézzük, õ egy tolvaj, elrabolta Marisela és Lorenzo birtokát csalással, és hiába virágoztatta fel, eredetileg elrabolta, és vissza kéne adnia a lányának...

És most nem érti az a dög, hogy Santos miért ment el, miért nem hallgatta õt végig. Santos azt mondta magában, hogy hagyta magát becsapni, mint egy hülye, Barbara sosem fog megváltozni... Bezárkózik, és Bsrbara könyörög neki az ajtón keresztül, hogy beszéljék meg a dolgot, de Santos kikiabál, hogy hallgasson, mert még a hangját sem bírja hallgatni ma éjjel.

Az öreglány figyelmezteti Barbarát, hogy hajszálon múlik a kapcsolatuk.

Reggel van, Santos csomagolo, Barbara kérrdezi hová készülsz? Elutazol? Santos: ma éjjel olyan voltál mint azelõtt mindig... én elmegyek, és ezzel közöttünk mindennek vége...

(húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú GAME OVER!!! - gondoltam én balga)

Antonio az apjával beszél, aki azt tanácsolja, hogy menjen el messzire, majd a távolság eldönti, mit akar igazán. Antonio búcsúzik a fõnökétõl és a lányától. A lányzó azt mondja neki, õ még sosem volt még szerelmes, csak most, és kéri, hogy ne menjen el, majd õ megmutatja neki, milyen egy szerelmes nõ

Édes jelenet, ami már egyszer elõfordult Santo és Antonio között, akik most a teherautó platóján ülnek, egyik sört isszák a másik után, és mondják, mondják... demindegyik a magáét mondja - egymás mellett beszélnek, nem egymáshoz :) Santos arról, hogy Barbara nem adja neki (Míriselának) a birtokot.. a másik meg, hogy el kell mennie messzire

Barbara azt mondja, hogy Santos az élete, az öreglány meg azt, hogy akkor írd alá a papírt! Barbara: soha! Mire a dada: akkor mondj le Santosról!

Barbara Altamirában Lorenzo-tól kérdi, merre van Marisela.
Marisela-nak azt mondja, egy adósságodat akarom behajtani! Mert én azt mindig behajtom. Nagyon figyelj arra, amit mondok neked, mert az egész háza néped, családod sorsa a te kezedben van most!

Santos a teherautón azt mondta Antonionak, hogy szerette volna, ha Marisela visszakapja a birtokot és itt marad a saját családjával, nem megy messzire Gonzalo-val de így nem marad más, mint az apja... erre Antonio - õ nem szereti Gonzalot, téged szeret tiszta szívébõl...

És akkor Barbara megjelenik, lobogtatja a szerzõdést - és mindenki elõtt közli Santossal, hogy aláírta... azt mondja: láthatod, hogy jobban szeretlek a világon mindennél!

Marisela csak lemondott Santosról :(

ELÕZETESBEN:

Ágyjelenet: Santos Barbarával, aki az eljegyzési gyûrûjében gyönyörködik, SANTOS MEGKÉRTE A KEZÉT!!!!

(Senki sem hallotta, mit mondott Barbara Marisela-nak)
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 17. - 12:07:58 10/10
(33157/40264)
Most megyek is, legyen szép napotok!:-))
10/10
Belle 2009 jan. 17. - 12:06:37 10/10 Előzmény henett
(33156/40264)
Szia Heni, köszönet a tartalomért, ügyes vagy!:-))

Viszont sajnos én vétettem egy apró hibát.

A kiírást javítanám:
Magyar 95. rész; spanyol 85. rész volt ez.:-)
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 17. - 02:28:30 9/10
(33155/40264)
Mi újság El Miedoban??? :)))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 17. - 00:37:13 9/10
(33154/40264)
Szia! És még egyszer köszönöm az ÉLMÉNYT! :)))
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 17. - 00:24:19 10/10 Előzmény henett
(33153/40264)
Na jó, én megyek aludni.

Jóccak! :)))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 17. - 00:15:40 9/10
(33152/40264)
Jó van na!!! :))))) Azt hittem, csak pl. a szöveget írta.. :)))) Bár igazad van! Rájöhettem volna magamtól is! :) Nem jött be nagyon a hangja, de a dallam jó! :)))
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 17. - 00:09:46 10/10
(33151/40264)
Amelyikhez oda van írva, azt õ énekli. :)))

Általában így szokták a cd borítókat megírni...
9/10
henett 2009 jan. 17. - 00:07:55 9/10
(33150/40264)
:))

Én nagyon élvezem a spanyolt, márcsak azért is, mert akkor hallom az igazi hangokat! :))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 16. - 23:59:27 9/10
(33149/40264)
Tényleg Robert énekli? Vagy csak õ szerezte õket? :)
9/10
henett 2009 jan. 16. - 23:58:58 9/10
(33148/40264)
A tartalmat olvastad? És a képeket láttad hozzá? Talán segítenek! :)) Bár, lehet, hogy beszélsz spanyolul! :))
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 16. - 23:51:04 10/10
(33147/40264)
Ennek örülök. :)))

És az elsõt hallgattad már? És hogy tetszenek Robert Pattinson számai? Õ játssza Edward-ot. :)))))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 16. - 23:45:06 9/10
(33146/40264)
De jó, hogy még elcsíptelet! :))

IMÁDOM A DISK TWO-T!!!!! :))))
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 16. - 23:32:49 10/10
(33145/40264)
Szia! Én még vagyok, csak olvastam. Ugyanis hiába köszöntem be, Dzsannáék nem vettek észre. Ezért olvasom angolul a könyveket. :)

Mondjuk hamarosan alszom. :)))