Téma: Zorro

10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 21:19:55 10/10
(30944/40264)
Szia Katinka!:-)

Neked is Boldog Új Évet!:-) No igen, igyekszünk szorgalmasak lenni ebben az évben is!;-)))
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 21:19:04 10/10
(30943/40264)
Szia Szasza!:-)

Persze, hogy hozhatod, de kérdezned sem kell, hiszen nem mindig vagyunk itt.:-) Viszont szívesen megnézzük, amint láthatjuk.:-))
offtopic
szasza38 2009 jan. 06. - 21:09:17
(30942/40264)
Sziasztok GYÖNYÖRÛIM!
Hozhatom a DB94. részét?
offtopic
Katinka23 2009 jan. 06. - 19:54:36
(30941/40264)
Sziasztok!!! Boldog Áj Évet kívánok mindenkinek! Hogy vagytok? Hogy telt a Szilveszter? Látom az új évben is nagyon szorgoskodtok...további minden jót és szépet kívánok nektek! Pussz
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 06. - 19:38:46 9/10
(30940/40264)
Így jobban belegondolva, azt hiszem a te véleményed többet számít! :))

Most viszont elárulom a másik életemet, az én rajongásom tárgyát, aminek olyan sokat köszönhetek (barátokat, szórakozást, segítséget): Dr. Quinn, Medicine Woman.

Biztosan hallottál errõl a series-rõl, bár képekben mindig nagy volt a hiány, mit nem adtam volna, ha abban a topikban is van egy "Szaszánk" !!!!
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 19:11:07 10/10
(30939/40264)
Szia Szasza!:-)

Rendben, akkor majd várjuk a képeket - legalábbis én biztos -, és megnézem, amint megint tartok egy kis szünetet a tanulásban.:-))
offtopic
szasza38 2009 jan. 06. - 17:44:58 Előzmény henett
(30938/40264)
Sziasztok GYÖNYÖRÛIM!
Örülök, hogy sikert arattak a képeim :)
:) Az õ véleménye nem publikus. Az én véleményem Luz Maria!

Pár órán belül hozom a DB94. részét.
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 16:40:37 10/10
(30937/40264)
Köszönöm, jól fog jönni!:-))) Oké, akkor Yennától várom a beszámolót!:-))
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 16:38:38 10/10
(30936/40264)
Zorro tartalom kis képekkel - magyar 87. rész; spanyol 77. rész

Szöveges ismertetõ folytatása:

Montero hazamegy és Mariángelt találja az ágyában. A nõ azt mondja neki, hogy vele akar lenni, a férfi azt mondja neki, hogy vannak dolgok, amiket el kell intéznie. A nõ megragadja Montero pisztolyát és a férfi fejéhez szegezi. Árulónak nevezi és elmondja neki, hogy tud Esmeraldáról.

Olmos hõt használ arra, hogy felolvassza a pecsétet Mariángel levelén. Elolvassa és így megtudja, hogy Mariángel egyszer már volt szerelmes, mégpedig egy Santiago Michelina nevû férfiba.

Mariángel megvádolja Montero-t azzal, hogy becsapta õt. Tudni akarja, hogy mi folyik itt. Montero megtagadja tõle okai megmagyarázását, de kiáll amellett, hogy ez egy politikai ügy. Mariángel megismétli, hogy számára ez személyes ügy. Tudni akarja, hogy miért tette ezt vele. Montero elveszi a fegyvert Mariángeltõl, aki megígéri, hogy megtudja az igazságot még ha nem is mondja el. Montero elmagyarázza neki, hogyan sikerült hamis halottat bemutatnia. Mariangel kéri Monterot, hogy ne legyenek titkai elõtte. S azt is kéri, hogy láthassa Esmeraldát.

María Pía Mexico-ba készül. Fernando emberei meglátják õt távozni és elmennek, hogy figyelmeztessék Fernando-t, hogy egy apáca elhagyta a missziót.

Esmeralda felébred az alagsorban. Azon töpreng, vajon miért fognak véget érni a megpróbáltatásai. Megérkezik Aguirre és Esmeralda örül, hogy láthatja õt. Aguirre bocsánatot kér mindenért, ami történt. Megemlíti, hogy nem tudott kapcsolatba lépni Olmos-szal, mert a férfi a de la Vega birtokon él. Aguirre nem mondja el Esmeraldának, hogy hol tartják fogva. Esmeralda megkéri Aguirre-t, hogy találja meg Olmost.

Olmos elképed azon, hogy Mariángel végig szerelmes volt Santiago Michelina és õ soha sem tudta meg. Olmos kijelenti magában, hogy a saját elõnyére fogja használni a levelet.

Prudencio elmondja Fernando-nak, hogy egy apáca elhagyta a missziót. Fernando úgy gondolja, hogy minden bizonnyal María Pía lesz az. Az úton María Pía azt mondja vezetõnek, hogy menjen gyorsabban. Fernando utasítja Prudencio-t, hogy külön embereket északnak és délnek is, így a kocsit meg tudják majd állítani, bármerre is megy.

A Reginával folytatott beszélgetése után Yumalay kimerültnek tûnik. Fehér Bölény megjegyzi, hogy Regina-nak meg kellett mondania Yumalaynak azt, amit nem akart hallani. Yumalay megismétli, hogy a szellem nem hazudik. A lány amiatt aggódik, hogy Almudena át fog kelni a nagy folyón, mielõtt boldog lehetne Alejandro-val.

Renzo elmondja Ana Camila-nak, hogy a cigányok nyugatnak fognak menni, az óceán felé. A nõ engedélyt kap Kambaval együtt, hogy velük mehessenek. Miután buzdítja a nõt, Renzo bevallja azt, hogy szerelmes volt egy nõbe, akit Esmeraldának hívtak, de a nõ nem viszonozta a szerelmét. Most pedig halott. Ana Camila vígasztalja Renzot, miközben Laisha figyeli õket.

Aguirre elmondja Olmosnak, hogy Esmeraldát elszállították a börtönbõl. Olmos arra az elhatározásra jut, hogy egyezkedik Pizarro-val.

Zorronak öltözve, Tobías fegyvert tart Pizarro fejéhez. Az ál-Zorro elárulja neki, hogy nála van a nõ, akit kiszöktetett a börtönbõl. S hogy õ visszahozta a halálból. Az ál-Zorro megkérdezi Pizarro-tól, hogy lefekszik-e Catalina-val. Pizarro tudni akarja, hogy mit tett Sara Kalíval. Az ál-Zorro bolondot csinál Pizarro-ból és azt mondja neki, hogy meg fog halni.

Fernando és Prudencio utoléri María Pía kocsiját.

Zorro belép a börtönbe, és hamarosan felfedezi a titkos folyosót, ami Esmeralda korábbi cellájához vezet.

Az ál-Zorro tudni akarja, hogy Pizarro miért nem fél a haláltól. Pizarro erre azt feleli, hogy többé nem fél, mert már sokszor szembenézett vele. Az ál-Zorro figyelmezteti Pizarrot, hogy ha még egyszer Catalinával lesz, Montero kezébe adja Sara Kalít. Pizarro nem érti, hogy miért érdekli Zorro, hogy kivel fekszik le. Az ál-Zorro megpróbál egy Z jelet vágni Pizarro hátára, majd megszökik. Pizarro kijelenti, hogy Zorro meg fog fizetni azért, amit tett.

Mariángel belép az alagsorba. Esmeraldát megdöbbenti, de örül, hogy láthatja õt.

Zorro felfedezi Esmeralda régi celláját és belép rajta. Montero becsapja az ajtót és ünnepli a gyõzelmét.
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 16:36:33 10/10
(30935/40264)

4. részlet - képek

Elnézést, hogy csak ilyen kis képeket rakok, csak sajnos nagyon sok idõt venne igénybe, ha mind most feltenném.

Remélem, azért aki nem látta, így is kap egy kis betekintést.:-)
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 16:32:48 10/10
(30934/40264)

3. részlet - képek
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 16:31:09 10/10
(30933/40264)

2. részlet - képek
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 16:29:10 10/10
(30932/40264)

Esmeralda a cella ajtajához beszél, hogy megtudja, vajon Diego jött-e el érte, hogy megmente õt. Az ajtó kinyílik, és Leroy és az emberei ragadják meg és viszik el a folyosón át. Aguirre figyelmezteteti a férfiakat, hogy vigyázzanak Esmeraldára. A férfi reméli, hogy nem fogják a nõt újra megkínozni.

Montero és Pizarro elhagyják a börtönt az elõbbi testõrei nélkül. Mariángel látva ezt azon töri a fejét, vajon merre akarnak menni az õrség nélkül. Követi õket.

Bernardo elmondja Diego-nak, hogy Montero katonái elszállították a parancsnok pénzét a kunyhóból a börtönbe. Diego meglepõdik. Egy másik tervet eszel ki a börtön megközelítésére. Ahelyett, hogy megpróbálná megtalálni a pénzt, újra megpróbálja megtalálni Esmeraldát.

Yumalay elmondja Fehér Bölénynek, hogy beszélni szeretne a nõvére, Regina szellemével.

Pizarro figyelmeztetik Monterot, hogy veszélyes Esmeraldát elvinni a börtönbõl. Montero amellett érvel, hogy sokkal biztonságosabb lesz, ha Esmeralda börtönön kívül lesz. Zorro folytatja a nõ keresését a börtönön belül. Montero megemlíti, hogy az orgyilkosai nem tudják, hogy kicsoda Esmeralda és hogy miért akarja elszállítani a börtönbõl. Mariángel, aki a közelben hallgatózik, hallja Montero álláspontját, miszerint az a legjobb, ha csak nagyon kevés ember tud arról, hogy Esmeralda még mindig életben van. Mariángel dühös amiatt, hogy Montero hazudott neki arról, hogy Esmeralda meghalt.

Olmos talál egy lepecsételt levelet Mariángel dobozában. A férfi azon tûnõdik, vajon miért késztette sírásra a nõt.

Bernardo segít Diegonak, felkészülni abban, hogy elhagyja a börtönt. Diego megköszöni Bernardonak, hogy rendbe hozta a maszkját.

Montero figyelmezteti az orgyilkosait, hogy csak õk és Pizarro tudnak arról, hogy hol található a nõ. Montero elküldi Aguirre-t, hogy õrizze a nõt. A férfiak a kunyhóba majd azon belül is az alagsorba viszik Esmeraldát.

Tobías megdöbben azon, hogy Pizarro elárulja Monterot azzal, hogy nem beszél neki a nõrõl. Agapito megismétli, miszerint Pizarro ambíciózus férfi és meg akarja szerezni a Koronától a hõsnek járó jutalmat azért, hogy megmenti a nõt. Tobías elmondja Agapito-nak, hogy késõbb csatlakozik hozzá és elmegy a lepra kolóniába. Tobías is meg akarja fizettetni Pizarrot az általa elkövetetett bûnökért.

Pizarro utasítja Montero embereit, hogy hagyják Esmeraldát egyedül az alagsorban. Pizarro megjegyzi magában, hogy nem is tudott errõl a helyrõl. Azt gondolja, hogy Esmeradának kényelmesebb lesz itt, de nem bízik meg Montero embereiben.

Almudena felriad egy Esmeraldáról szóló rossz álom után.

Yumalay elszív egy pipát, aminek a segítségével képes lesz arra, hogy a halottal beszéljen. Yumalay Reginat pillantja meg, aki megkérdezi tõle, hogy mit szeretne tudni.
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 06. - 14:18:11 9/10
(30931/40264)
Persze köszönni már megint elfelejtettem mindnenkinek! :))
Ezer bocsi!

Én most aktív pihenéssel töltöm az idõmet! Olvasok, tanulok, minden olyasmit, ami elvileg tilos lenne.. de ezekkel a dolgokkal töltöttem volna az idõt az ünnepek alatt, kicsit úgy érzem, nálam megint Karácsony van! :))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 06. - 14:15:46 9/10
(30930/40264)
Szia!
Annyira fantasztikusan izgalmas képeket hozál tegnap is! Köszönöm! :))

Régóta faggatom Dzsannát, de most téged is megkérdezlek, mint a legautentikusabb "forrásunkat": szerinted, melyik szerepe volt az Meiernek, amelyik a leginkább hasonlított az eredeti személyiségéhez, amelyikkel leginkább tudott azonosulni. Minden soriról, filmrõl annyira diplomatikusan nyilatkotik, hogy nem tudom eldönteni, vajon melyik az, amelyik leginkább Õ maga, amelyikben a legjobban érezte magát. Szerinted? :)))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 06. - 14:05:46 9/10
(30929/40264)
Nem tudom elképzelni mit csinálhattál, hogy ennyire beütötted a fejedet!! Légyszi, írj, magadról, hogy vagy! :))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 06. - 14:04:37 9/10
(30928/40264)
Beszállok az imakommandóba! :)))

Nem tudom, hogy lesz e kedve Yennának beszámolni, ha nem akkor majd én megteszem! De a tegnapi az õ estéje volt! :))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 06. - 13:57:58 9/10
(30927/40264)
MICSODA SOROZAT!!! EGYENESEN VÉRFORRALÓ! ISTENI! IMÁDNI VALÓ!ELKÉPESZTÕEN GYÖNYÖRÛ! :DDDDDDDDDDD
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 12:08:07 10/10
(30926/40264)
Szasza, nagyon jó kis képeket hoztál, ez az utolsót pl. kifejezetten ötletesnek találom, akárki is csinálta!:-)))
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 06. - 11:44:35 10/10
(30925/40264)
Szép jó napot mindenkinek!:-)

Most is csak úgy futva, mert holnap alapvizsgám lesz, jaj nekem!:-)

Dzsanna, jobban vagy már? Egészen elképedtem tegnap, mik nem történnek veled.

Yenna, Heni, majd számoljatok ám be a moziról, milyen volt, kíváncsi vagyok! Persze, a könyvre vevõ vagyok, elfogadom a felkínált lehetõséget!:-)) Egyébként tudom, hogy Robert jó vámpír benne, csak én valahogy nem szeretem a vámpíros filmeket, bár eddig mindig a kíváncsiságom gyõzött a félelmem helyett, ha lehet így mondani.:-)

Tücsök, neked pedig egy kalappal a szigorlathoz, nem irigyellek, én is túléltem már egy párat, s hát igen, az ember valahogy mindig azoktól tart a legjobban.:-)

Holnap 14:00-ra kéretik egy imakommandó, ugyanis akkor lesz a vizsgám.:-)