ffixer 2010 márc. 06. - 14:14:57
(28/68)
Nagyon vicces film, de a vége felé kicsit szomorú is.
norton15 2010 márc. 02. - 21:40:20
(27/68)
Egész pofás kis film lett belõle.:) A cameók nagyon bejöttek, fõleg a William Shatner-féle, hatalmas, ahogy elõbújik az árnyékból.:D Carrie Fisher viszont kb felismerhetetlen volt a számomra.

Sajna bekerült néhány olyan poén, amit nyugodtan kihagyhattak volna, és az mind Hutch-hoz kötõdik. Engem valahogy nem gerjesztett nevetésre, hogy egyetlen golyója van.

A legjobb rész, ami nekem tetszett, az a találkozás a trekkerekkel...:D
7/10
Jedi Lovag 2009 aug. 31. - 13:25:06 7/10 Előzmény potdom
(26/68)
Jópofa!
Csak sok benne az olcsó poén.
10/7
8/10
potdom 2009 aug. 27. - 00:50:07 8/10
(25/68)
Igazi Star Wars rajongóknak való film.
Annyira nem volt vígjátékos, viszont elég sokat mosolyogtam rajta. A szereplõket szinte az elsõ perctõl meg lehetett kedvelni, nem úgy mint a Kabalapasiban. Itt is jót alakított Dan Fogler - aki a nagydarab srácot alakította. mindegyik szereplõ igazi arc volt és remekül kiegészítették egymást. mondjuk a kedvencem a Zoe volt (Kristen Bell) nagyon aranyos csajt alakított a filmben. (Egyébként játszott még a Forgetting Sarah Marshallban, és a Gossip Girlben is). A történet kicsit kiszámítható volt ugyan, de a film közben nem ezzel törõdtem hanem élveztem a kalandokat, amik a szereplõkkel történtek. Kicsit volt egy Cool-túrás utánérzés is, de egyáltalán nem mondhatni egy Cool-túra 2-nek. Lényeg az, hogy megérte fennmaradni és végignézni.
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 19. - 12:27:36 8/10
(24/68)
ó, ezen a videón én is mondok zöldeket, de úgysem árulom el, hogy melyik vagyok. :))
Kreszcencia 2009 aug. 19. - 01:36:02
(23/68)
Ez érzékletes hasonlat volt.:D
Bigpapa 2009 aug. 19. - 00:44:49
(22/68)
Ma láttuk 8-kor a Corvinban. Volt árverés elõtte. Jó fejek voltak a beöltözött srácok és egy lány. Marha jól sikerültek a jelmezek.:)))) 10/10

És akkor a film.
Nagyon vártam, mert a bemutató alapján egy pörgõs,olyan Cooltúra szerû filmnek tûnt, jó karakterekkel.
A jó karaktereket megkaptuk és kaptunk hozzá egy nagyon jó sztorit, de a kivitelezés nekem nem jött be.
Ebben a történetben annyi poén lett volna, amit lógva hagytak, vagy eszükbe sem jutott. Nehezen indult be a film, aztán felpörgött,majd leült, megont felpörgött és ezt nyújtották. Tetszett, hogy a színészeket baromi jól kiválogatták, a mellékszereplõk is jók voltak, de még sem tudta kiaknázni a rendezõ sem a forgatókönyvíró 100%-ig a filmet. Ez olyan 62%-os alkotás lett.
Voltak jó poénok, de igazán nem röhögtem, mert pont amikor jó lett volna a poén, akkor abbahagyták. Kicsit olyan,mint ha cumiztatnál egy qrvát és pont a nad nad bódoszááá elõtt abbahagyná és elkezdené fújni az orrát :)))) Aztán megint elkezdi és te élvezni kezded,de újra orrfújás. Hát kb ezt éreztem.
Sajnálom, mert a bemutató nagyon király,a film kicsit vontatott és néha uncsi. Jay és Néma Bob király, bár 12 mp kevés volt belõlük.

10/6
Kreszcencia 2009 aug. 16. - 22:50:58
(21/68)
Térdcsapkodó poénok? Hát, én azért nem csapkodtam a térdem.:)
Aranyos volt, bár kicsit néha untam, meg néha kicsit wtf-fejjel néztem, fõleg a végefelé...Van benne pár nem túl jól sikerült poén, szerintem. Egynek elment.
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 15. - 08:22:41 8/10
(20/68)
ez a rákos sztori csak egy urbánus legenda. :) egészen pontosan a rendezõ eredetileg nagyobb hangsúlyt kölcsönzött neki, de a stúdiófõnököknek ez nem tetszett, azt kérték, hogy rövidítse le a nyûglõdést és inkább a poénokra menjen rá - ettõl független a bemutatott változatban azért benne van ez a vonal is, csak nincs túllihegve.
Dros 2009 aug. 14. - 19:45:05
(19/68)
Nem volt bukás csak ott is asszem csak egy moziba mutatták be vagy kettõbe.
Dros 2009 aug. 14. - 18:47:31
(18/68)
Én úgy tudom azért maradt el anno mert nem tetszett valami ort szerûnek a rákos történet :D
Vagy nem tudom.
Dros 2009 aug. 14. - 18:35:05
(17/68)
A moziban a rákos verzió megy?
És szinkronos?
Mondjuk eredeti jobb... de ki tudja talán nem olyan rossz a szinkron :D
6/10
akos015 2009 aug. 13. - 16:36:04 6/10
(16/68)
az én véleményem szerint nem jó film,és egyszernézhetõs kategória!
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 12. - 16:35:52 8/10
(15/68)
nem szeretem a szinkronizált vígjátékokat. a magyarítás során elveszik az eredeti íze, hanghordozása, a játék a szavakkal, kifejezésekkel, s legtöbbször a magyarban elég egy káromkodással elintézni egy olyan poént, ami eredetiben többszöröset csattanhat.

amúgy ez egy egy kópián bemutatott, kvázi "gerillafilm". a forgalmazónak egyszerûen nem volt sem ideje, sem pénze arra, hogy több százezer forintért szinkront gyártson hozzá.
Naphinel 2009 aug. 12. - 14:25:48
(14/68)
Ó, basszus, miért nem szinkronos? Akkor megnéznénk, mert épp most menk moziba. De így nem, mert öcséim nem tudnak olyan jól olvasni, meg én sem azért megyek moziba, hogy másfél órát végigolvssak.
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 12. - 13:46:21 8/10
(13/68)
szerintem nem különböznek. vagy közben korrigáltak? :)
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 10. - 12:10:40 8/10
(12/68)
kissé "épkézlábabb" mondatokba öntve:

FANBOYS DÍSZBEMUTATÓ A CORVINBAN

Kedves filmbarátok!

2009. augusztus 6-án egy igazi filmcsemegét mutattunk be Magyarországon: a Fanboys - Rajongók háborúja, mint ahogy címe is jelzi az odaadó rajongásról mesél nosztalgikus, ironikus és könnyed hangnemben rengeteg sztárvendég közremûködésével.

A film egyeten kópiájának az Odeon-Lloyd Mozi ad otthont, és nem csak a kópiaszám, de a a film reklámozására fordítható költségvetésünk is rendkívül limitált, ugyanakkor bízunk abban, hogy a szájhagyomány egyre több és több érdeklõdõt csal be erre a kétségkívül szórakoztató vígjátékra.

Sajnos kis csapat vagyunk és követünk el hibát: jelen esetben a pénteki díszbemutató szervezését sikerült elkapkodnunk. Oldalunkra csak aznap került ki a hír, ráadásul a pontos dátumot sem tüntettük fel. :) Ezért nem is csoda, hogy a bemutatót szerény érdeklõdés övezte, pedig felvonult Darth Vader nagyúr és kísérete, továbbá olyan relikviákat is kiállítottunk, melyek a hosszú életû Star Wars merchandising elsõ szériájából származnak.

De nem hagyjuk annyiban: szeretnénk kárpótolni azokat, akik szívesen eljöttek volna, de késõn jutott el hozzájuk a hír. A következõ hetekben az Odeon-Lloydban a továbbiakban is rohamosztagosok érvényeítik a belépõjegyeket, de ez nem minden!

Augusztus 18-án, este 8 órától a Corvin mozi 460 fõs Korda termében egyszeri alkalommal vetítésre kerül a film, méghozzá egy jótékonysági rendezvény keretében, melyet a Corner Filmmel és a Media Salesszel közösen szervezünk. Ez a rendezvény tulajdonképpen egy árverés, melyet a Corner Film és Media Sales havi rendszereséggel rendez, filmeket - ezúttal a Perfect Blue és a Wonderful Days címû animéket - és egyedi emléklapokat árvereznek el, a bevételt pedig jótékony célokra fordítják. Az árverés teljesen formális, bekiáltási alapon mûködik, nem kötelezõ aktívan részt venni benne :), viszont a vetítésre korlátozott számú, azaz kb. 200 darab jegy megvásárolható lesz. Errõl érdeklõdjetek a Corvinban! Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez lesz az egyetlen alkalom, hogy a Fanboys kópiáról ilyen nagy vásznon megtekinthetõ lesz.

A rendezvényre ismét sikerült megnyernünk Darth Vader nagyurat, akit rohamosztagosok és más Star Wars kultuszfigurák kísérnek el. Fényképezni szabad! :)

Odeon
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 10. - 11:22:34 8/10
(11/68)
terjesszétek!

mivel az odeon kissé elbaltázta a pénteki eseményeket (vader nyarúr jelenésének híre, illetve az egész díszbemutató ténye csak aznap került ki az oldalra, ráadásul pontos dátum nélkül :), így a hétvégére fõpróbaként lehet tekinteni: az igazi show augusztus 18-án lesz, méghozzá a corvin moziban, ahol a filmet a 460 fõs korda termben vetítik le. az esemény egy jótékonysági rendezvénnyel lesz összekötve, melyet a corner film és a media sales szervez: ennek keretében anime dvd-ket (PERFECT BLUE és WONDERFUL DAYS) és emléklapokat fognak elárverezni, utána pedig levetítik a FANBOYS-t. ez lesz az egyetlen alkalom, hogy a filmet kópiáról és ilyen nagy vászonról megnézhessük, ráadásul darth vader, a rohamosztagosok, boba fett és más kultfigurák erre a rendezvényre is ellátogatnak, sõt lesz STAR WARS relikvia-kiállítás is. korátozott számban (200 fõ) lehet jegyeket venni az eseményre - érdeklõdjetek a corvinban! a vetítés 20.00-kor kezdõdik.
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 10. - 11:16:00 8/10
(10/68)
8/10
jamamura szadakó 2009 aug. 07. - 09:41:35 8/10
(9/68)
FANBOYS | RAJONGÓK HÁBORÚJA | DÍSZELÕADÁS

Alighogy véget ért a Gasztrovizuális hétvége, az Odeon-Lloyd mozi egy újabb meglepetéssel kedveskedik látogatóinak és a Star Wars világ rajongóinak.

És azért, hogy a Fanboyst ne csak a fanatikus Star Wars és mozirajongók várják, hanem azok is, akik nem elégszenek meg csupán a filmélménnyel, egy olyan fergeteges estével készülünk, ahová még maga Darth Vader (Bakancsos Ádám – a Nagyúr hivatalos magyarországi képviselõje) is ellátogat. A Sötét Nagyúr azonban nem lesz egyedül, elhozza magával birodalmi rohamosztagosait, (akik többek között a jegykezelést is bonyolítják) és más a Star Wars univerzumból ismertté vált galaktikus kalandor is velük tart.
A program nyitásaként az igazi magyar, beöltözött fanboyok fogják osztogatni a Fanboys – Rajongók háborúja plakátokat a Nyugati téren (Westend elõtt) elõre láthatólag 17:30-tól. Majd az Odeon-Lloydba érkezve fogadják a vendégeket és szívesen veszik ha egy-két fotó is készül róluk a családi fényképalbumba.

A Csillagok Háborúja „hangulat” fokozásához pedig Jobbágy Tamást hívtuk segítségül, aki a Greedo Star Wars Shop tulajdonosaként felajánlott relikviáit az Odeon-Lloyd mozi elõterében állítja ki. A tökéletes szórakozás érdekében, pedig a mozi büféje kifejezetten erre az alkalomra kevert „Halálcsillag” koktéllal várja a vendégeket.

kiegészítés:

A program egy része igazából folyamatos: a Star Wars relikviák hetekig az Odeonban állomásoznak majd - természetesen szigorú biztonsági intézkedések mellett -, remélhetõleg a Halálcsillag koktél sem fogy el, feltéve ha Jabba nem látogat el hozzánk, továbbá a Birodalom volt olyan kegyes és két hétre rendelkezésünkre bocsájtott rohamosztagosokat, akik jegykezelõnek álcázva lázadó kutyák után kutatnak majd az Odeon-Lloyd területén. :)

A plakátosztogatásra, melyen Darth Vader nagyúr is részt vesz, MA (péntek) DÉLUTÁN kerül sor, mint ahogy a díszelõadások is ma lesznek (19:45-tõl és 21:30-tól). Gyertek el!

Üdv: Odeon