9/10
kaboca12 2017 máj. 26. - 13:14:08 9/10 Előzmény napraforgó
(1095/1535)
Jogos kérdések, de miért lényeges minden ilyenfajta hozzászólásban, hogy Asu/Hacer prosti? Ennek akkora súlya van? Mármint a pénz szempontjából. Musztafával szemben még érteném is, mert részérõl arcátlan kettõsség, hogy Fatmagült magára hagyta, bûnösnek titulálta azért, mert szerencsétlent megerõszakolták, ellenben pont egy kurvával házasodik össze. De ennél a pénz dolognál nem értettem, hogy miért kell kitérni arra, (és egyébként úgy általában minden hozzászólásodban, ahol Asu megjelenik) hogy prosti? Az, ami. Ettõl még például nálam sokkal tisztességesebb, mint mondjuk Mukaddes. Megjegyezném, hogy nem kötekedés a kérdésem, pusztán kíváncsiság.
5/10
napraforgó 2017 máj. 26. - 11:24:11 5/10
(1094/1535)
Köszönöm, meg fogom nézni. Nagyon hiányzott már, hogy valaki móresra tanítsa azt az alattomos, bajkeverõ némbert.
andrealovasz 2017 máj. 26. - 09:21:32
(1093/1535)
SPOILER

Itt van a 76-os rész elején, a 8-ik perc környékén az a bizonyos jelenet mikor Fatmagül veszekszik Mukkades-el és megtépi õt. Kis elõtörténet, hogy érthetõ legyen a story, mi miért történik.

Épp megkapták Mustafa halálhírét (Fatmagül és Kerim esküvõjének napján hal meg, meg akar szökni a börtönbõl, hogy megakadályozza az esküvõt, de szökés közben lelövik) ès róla beszél Kerim és Fatmagül mikor Kerim említést tesz arról, hogy Mustafa minden nap írt levelet a börtönbõl Fatmagülnek és Kerim látta a leveleket elrejtve Fatmagül ágya alatt. (Nem tudta mit tegyen és ezért el megy az esküvõ elõtt pár napra gondolkozni, mert azt hiszi Fatmagül még szereti Mustafát. De Fatmagül majd utána megy és együtt jönnek vissza, megtartják az esküvõt. De ott akkor errõl a levél dologról nem kérdezi meg Kerim Fatmagült mert örült hogy Fatmagül utána ment ès ez neki elég volt. ) De most újra elõjött a levél téma és Fatmagülnek összeállt a kép, hogy Mukkades volt az aki átvette Mustafa leveleit a postástól és õ rejtette el azokat Fatmagül ágya alá és intézte úgy, hogy Kerim meglássa. Szét akarta választani õket, hogy ne legyen esküvõ, ne legyenek boldogok. Ekkor érkezik meg Mukkades és a család Fatmagül és Kerim új házához, amibe az esküvõ (74-ik rész) után költöztek át. Fatmagül ekkor neki esik Mukkadesnek és megtépi.

A videó angol feliratos, openload megosztón van, két reklám oldalt felszokott dobni ha a playre kattintok de azokat csak ki kell ikszelni és már lehet is nézni a videót. Remélem sikerül megnyitni, jó szórakozást :)

http://wlext.net/series/fatmagulun-sucu-ne?server=openloadco&episode=076
5/10
napraforgó 2017 máj. 26. - 05:01:15 5/10
(1092/1535)
Akkor angol felírattal, akkor valamit megértek belõle....
khajni87 2017 máj. 26. - 00:31:43
(1091/1535)
na hát ez aszerencsétlenje meg benyal minden szarságot tõle......nagy képmutató aztán amíg elküldte tejért vissza is ment fülelni.....meg mi a szart féltékenykedik örüljön hogy itt lakhat , nem volt köteles az ügyvéd befogadni, Rahmi meg vissza........
khajni87 2017 máj. 26. - 00:29:25
(1090/1535)
Ja láttam....a.ztán szegény Meryemre verte a szarkavarást.....örülök hogy a babájának nem lett baja, de egyszer eskü ennek a Mukaddesnek ez lesz a végzete mert az holtbiztos valahonnan vagy ki vagy leesik miközben pofátlanul kutakodik meg hallgatózik......de hogy ennek egy kiadós kiosztás hiányzik és sajnos még az se tenné õt jobbá......
lilei 2017 máj. 25. - 21:39:15
(1089/1535)
na...hát arról nem is beszélve....ott is nagyon fontos jelenetek tüntek el sokszor...tényleg barmok....csak azt nem tudom, hogy ezt egyedül csinálja valaki vagy összeülnek jópáran vízagyuak és megbeszélik, hogy mit vágjanak ki....no comment :-(
andrealovasz 2017 máj. 25. - 19:16:51
(1088/1535)
Belinkeljem? Törökül van fent meg törökül és angol felirattal. Választhatsz :)
5/10
napraforgó 2017 máj. 25. - 19:03:17 5/10
(1087/1535)
Na, ezt a jelenetet megnézném - akár elõre is!
andrealovasz 2017 máj. 25. - 18:43:19
(1086/1535)
SPOILER

A vége felé Fatmagül nagyon veszekedni fog Mukkades-el és meg is fogja tépni.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 25. - 18:43:03 10/10
(1085/1535)
Úgy lesz, úgy lesz, ahogy Rahmi mondaná.
andrealovasz 2017 máj. 25. - 18:41:40 Előzmény khajni87
(1084/1535)
SPOILER

Le fog esni majd a lèpcsõn, mert kutakodni fog Meryem szobájában és Meryem rá fog nyitni. Mukkades ijedtében hátrálni fog és leesik a lépcsõn.
5/10
napraforgó 2017 máj. 25. - 18:08:27 5/10 Előzmény khajni87
(1083/1535)
Egy percig sem hittem, hogy Mukaddes tartósan vissazfogja magát, azt meg pláne nem, hogy megszelidül és szerény, csendes asszonyka lesz. Ma is mit összeszínészkedett Rahminak, hogy görcsöl, amikor az rászólt, hogy ne leselkedjen és ne pletykálkodjon Fatmagülre.
Remélem, hogy Fatmagül egyszer össszeakasztja vele a bajszát és jól megmondja neki a magáét.
5/10
napraforgó 2017 máj. 25. - 13:07:01 5/10
(1082/1535)
Találtam valamit, talán ez lesz az:
http://dnskozpont.hu/?gclid=CPeq1eTyitQCFc-6GwodyWgAdA
"Születés elõtti apasági vizsgálat
Az apaság már a születés elõtt is megállapítható – az úgynevezett non-invazív apasági teszt esetében a várandós anyától vért veszünk, az apától elég a szájnyálkahártya hámsejt minta (“nyálminta”) levétele, így neki nem kell a vizsgálat miatti mintavételen megjelennie sem. Az anyai vébõl kivonjuk a magzatból származó DNS molekulákat, összevetjük az anya és a feltételezett apa DNS-ével, ésvalószínûsítjük vagy kizárjuk a vizsgált személy biológiai apaságát. Ez a vizsgálat a betöltött nyolcadik terhességi hét után végezhetõ el, a születésig."
khajni87 2017 máj. 25. - 11:09:17
(1081/1535)
Spoiler lesz......újra visszatér majd a nagypofájú lusta szarkeverõ énje, most a dns vizsgálatig meghúzza magát aztán új erõre fog kapni és szemetebb lesz mint eddig meg idegesítõbb is....:( Azt várom mikor zuhan ki vagy le valahonnan a nagy hallgatózásban.......
5/10
napraforgó 2017 máj. 25. - 09:01:28 5/10
(1080/1535)
A család költözésekor Mukaddes már megint ott van köztük, kissé visszafogottabb ugyan, már nem õ irányítja, dirigálja a családot nagy garral, mint korábban, de azért mindig ott lábatlankodik, sunyi képpel leselkedik. Megpróbál beszélgetést kezdeményezni Fatmagüllel - tudja, hogy a lány haragszik rá, nem bocsát meg neki - de Fatma válaszra sem méltatja. Ha nagyon muszáj, Meryem odavet neki pár szót válaszul, de õk sohasem kezdeményeznek vele társalgást.
Irígy arra is, hogy Kadír csak Fatmagült és Meryemet vette oda a házába, a lányra való tekintettel Rahmit és a családját is elhelyezte a melléképületben. Mukaddes tette is a megjegyzést, hogy az a ház dohos...

Azt nem tudom, hogy pár hetes terhességnél vajon hogyan csinálnak DNS vizsgálatot? Arról már hallottam korábban, hogy amniocentézissel (mikor kb. félidõben a hasfalon keresztül beszúrt tûvel) magzatvizet vesznek és azt vizsgálják, pl. a Down kór kiszûrésére. Úgy tudom, hogy korábban nincs olyan mennyiségû magzatvíz, azért nem végzik el hamarabb a vizsgálatot.
De hogy az apaság megállapítása hogy történik kb. 6-8 hetes terhességeknél? Ez rejtély számomra. (a Végtelen szerelemnél is volt ilyen Zeynep terhességénél) Gondolom nem is lehet olcsó eljárás és bár Mukaddes lenyúlta a ház és a sajtüzem eladásából származó pénzeket is, azért nem veti föl õket a pénz.
5/10
napraforgó 2017 máj. 25. - 04:09:11 5/10
(1079/1535)
Ahogy bezsuka is írta, nem KI-vágtak belõle 3 percet, csak MEG-vágták, EL-vágták, vagyis rosszul darabolták fel el az elsõ évad utolsó bölümjét.

Így Kerim letartóztatása és a pár héttel késõbbi költözködés képei szinte összecsúsztak.
Mások lettek így a hangsúlyok, vagyis az,hogy Kerim kilátástalan helyzetbe kerül, és fölbukkan a segítõkész Musztafa Fatmagül mellett.(elsõ évad vége)
A második évad legelején a család Kadír házába költözik bérlõként, az elhajtott Musztafa pedig állandóan követi, figyeli õket, miközben õk Kerim számára gyûjtenek bizonyítékokat.

Ami furcsa volt nekem, hogy Ászu (Hajer) vallomása olyan nagy jelentõségû lett volna a Yasaran család számára, hogy egész vagyont adtak volna a lánynak??? (egy volt prostinak???) Mert a nõ külföldre ment utazgatni hetekre, ami azért nem olcsó mulatság ott sem, plussz a volt stricijének, Saminak is annyi pénzt tudott adni, hogy az taxit bérelt belõle, meg lakást is vett (pedig ez a pasi nem túl sokat tett anno Ászuért, csak kuncsaftokat hajtott fel neki, meg jól elverte párszor...)
Ezért volt furcsa nekem, hogy a nõ bíróságon tett vallomásából egy hangot sem hallottunk.....

Ja, és még az is furcsa, hogy itt szinte a bíróságon tett tanúvallomásokon múlik minden, holott a bizonyítékokat, köztük a vallomásokat már régesrég meg kellett tenni, elõször a rendõrségen, aztán, ha kell az ügyészségen, és az ügyészség ezek alapján azután építi föl a vádat. Nekem furcsa, és itt úgy tûnik, mintha a nemi erõszak magánvádas eljárás lenne. Fatmagül és a jogi képviselõje, Kadír a "felperes" .... - na ez sem stimmel, mert büntetõ ügyben vádló van, aki vagy közvádló, vagy magánvádló, és vádlott, vádlottak, de nem felperes, meg alperes. Azok a polgári perek szereplõi.

És Fatmagülnek sehol sem volt lehetõsége reagálni az egyes vallomásokra? Vagy az ügyvédjének a képviseletében. Fura, fura....

Viszont Kerim ügyvédje, Ömer nagyon ügyes, hatékony, sikerült megtudnia, hogy a tett helyszínén harmadik lábnyomot is találtak, amely a tenger felõl jött és arra is ment el. Most már csak egy lépés kitalálni, hogy Musztafa járt a helyszínen (na, talán nem egy, hanem több lépés, de az irány jó). Musztafa meg igyekszik Hajert lebeszélni, hogy megkeresse a rendõrséget, állítólag csak magának okozna bajt....

És a Yasaranok most már nyafognak, hogy csõdbe mentek. Azért pusztán csak hitelekbõl nem lehet mûködtetni egy akkora hatalmas Holdingot! Nyilván kell lenni saját tõkének is (persze lehet, hogy az meglehetõsen mozdíthatatlan, ingatlanok, géppark, stb.), tehát nem annyira likvid tõke, de hát a tönkremenés és tönkremenés között is van azért különbség...
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 21:15:38 10/10
(1078/1535)
Most kivételesen nem vágtak ki belõle, csak ahogy a tegnapi hozzászólásban írtam az évadzáró 39.bölüm utolsó 3 perce csúszott át mára. Ezért lett fura a mai rész. Én abban nem voltam biztos, hogy a mait azzal kezdik-e. Na akkor lett volna érthetetlen, hiszen azzal ért véget az elsõ évad, hogy Kerimet letartóztatták gyilkosságért, és azonnal ott termett az a kígyó Musztafa mint megmentõ és segítõ.
lilei 2017 máj. 24. - 20:30:29
(1077/1535)
Én már nem is csodálkozom ezen....minden sorozattal ezt csinálják. Csak azt nem tudom, hogy van-e joga egyáltalán a csatornának kivágni részeket egy átvett filmbõl? Talán az eredeti szerzõk figyelmét kellene felhívni, hogy mi folyik itt Mo-on a filmjeikkel.
A Tiltott szerelem az tényleg csúcs volt....a legmeghatározóbb perceket vágták ki a végébõl....a hozzáértés netovábbja....áááá....nincs mit hozzátenni :-(
10/10
baba24 2017 máj. 24. - 19:57:56 10/10
(1076/1535)
Nincs belõle sok minden ki hagyva!Sõt emlékeim szerint csak egy jelenet volt meg vágva!
Csak hülyén vágták meg,ma le adták azt a 3 percet ami az 1 évadhoz tartozott még!