8/10
meggymálna 2017 máj. 24. - 18:57:12 8/10
(1075/1535)
Sziasztok !!
Eddig nem írtam. Én is nézem magyarul a Fatmagült és a Végtelen szerelmet. Felháborított most ez az egész, ahogy a nézõkkel bánnak a kereskedelmi tévék, habár a Duna se sokkal különb náluk ! Nem tudtam, hogy már vége lett a Fatmagül 1. évadának tegnap...Csak fura lett, hogy a mai részben annyi változás van. Azt hittem talán sokat kivágtak belõle a tegnapi részbõl és ahogy most olvaslak benneteket ma már kezdõdött a 2. évad....azért fura tuti jól megvágták a részeket, hogy csak 87 részes lett az 1. évad magyarul !! Hisz a végtelen szerelem a Dunán 114részben ment....szóval tuti nagyon megvágták ugye a Fatmagül részeit a tv2 ??
Felháborító !!! Tényleg most már nekem is feliratosan kell nézni, meret ennyire meg vágni nagy szemétség !! Nem értem õket, ha már megvették minek ennyire megvágni mégha sok reklámos ts beletesznek, hisz addig se kell másik sorozatot venniük ha leadnák rendesen, teljesen a részeket !!
Szóval kissé érthetetlen volt a mai rész eleje a 2. évad kezdete magyarul.....akkor 3 fontos percet a végébõl kivágtak az elsõ évad befejezõ részébõl ?? azt hiszem meg kell néznem törökül....
Emlékeztek rá, hogy anno a Tiltott szerelemnél is levágták az utolsó befejezõ rész utolsó kb. 4 percét ??? Közfelhábrodás lett belõle és végül bocsánatot kellett kérniük és leadták mégegyszer a befejezõ részt a levágott utolsó 4 perccel együtt. Úgy látszik most is ugyanezt csináják !! Azért a Dunán etikusabbak ennél a Végtelen szerelemmel .
A ker. tévéket nem a nézõk érdeklik hanem a hirdetõk, a pénz, hogy a reklámokat leadják és ezért felmarkolják a sok pénzt !!
5/10
napraforgó 2017 máj. 23. - 19:33:19 5/10
(1074/1535)
Ebben igazad van, mert ha 3 perccel kevesebb reklámot nyomnak bele, akkor tisztességesen lezárhatták volna az elsõ évadot.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 23. - 18:31:40 10/10
(1073/1535)
Kiszámoltam. Az elsõ évad 39 bölümét, 83 részben sikerült leadni. Vissza van 41 bölüm, az kb. 87 rész. Úgyhogy ha nem lesz nyári szünet, és a Pünkösdön kívül többnapos ünnep, akkor szeptember 21.-én ér véget a sorozat.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 23. - 18:08:42 10/10
(1072/1535)
Most néztem vissza a feliratos változatot, ami amúgy az elsõ évad vége. A 39. bölümbõl konkrétan 3 azaz három perc van vissza. Megnéztem, 1:33:04-tõl 1:36:03-ig. Most arra vagyok kíváncsi, hogy holnap ezzel a három perccel kezdenek-e, vagy a második évaddal a 40.bölümmel. Mindent a nézõért! Ugye TV2? És csodálkoznak, hogy csökken a nézettség! Könyörgöm, nem azért, mert nem érdekli az embereket a sorozat, hanem mert ilyen b....ságok miatt aki teheti, az az interneten nézi, feliratosan. BOSSZANT!
5/10
napraforgó 2017 máj. 23. - 17:54:29 5/10
(1071/1535)
Szegény Vurál egy ideje már tényleg a halált hajszolta, a balesete sem baleset volt, hanem öngyilkossági kísérlet. Most viszont valóban baleset volt a halála, pechje volt, hogy a feje ahhoz a nagy kõhöz ütõdött. Kár, hogy aztán mégis gyilkosságként kezelik. Azért azt egy helyszínelõ csapatnak, a rendõröknek is látniuk kellett volna, hogy itt nem szándékos emberölés történt, hanem legfeljebb egy halált okozó testi sértés.

Kerim meg visszaérve a panzióba, elõbb lezuhanyozott és átöltözött, mielõtt megkereste volna az aggódó Fatmagült. Mindenesetre nem a hosszúujjú véres ing volt rajta, hanem egy tiszta rövidujjú (alatta szütke poló).
Musztafa gerinctelenségét jelzi az is, hogy amíg Kerim vitázott Vurallal, addig csak meghúzódott egy fa mögött és csak akkor lépett elõ, amikor Kerim már elment. Csak tátottam a szám, hogy megkérdezte Vurált, mit tettél Fatmagüllel? mintha nem tudta volna már majd egy éve, hogy mit tett, a másik kettõvel együtt. Utálom az álszent pofáját. Ha akarta volna, az elsõ perctõl tudhatta volna az igazat, de nem akarta tudni, könnyebb volt a hazugságokat elhinni. Aztán meg milyen jól profitált belõle.....
5/10
napraforgó 2017 máj. 23. - 08:48:36 5/10
(1070/1535)
Már több török filmben, sorozatban láttam, hogy a távozó rokon, barát után egy tálkából vizet öntenek az útra. Tudja valaki, hogy mit jelent ez a gesztus?
Hogy szerencsés útja legyen? Vagy hogy visszatérjen? Valami jelentése kell legyen, de nem tudom, mi.
5/10
napraforgó 2017 máj. 22. - 17:49:42 5/10
(1069/1535)
Nem értem én ezt a Szelimet, õ meggyalázhatta Musztafa menyasszonyát bûntetlenül, de az zavarja, hogy Musztafa meg lefeküdt az õ elvált feleségével. A pofátlanságnak tényleg nincs határa.
9/10
Elhaym 2017 máj. 21. - 13:11:18 9/10 Előzmény napraforgó
(1068/1535)
ezt biztos nem fogja. A törököknél már rég vége, sokan is nézik a tévében, jelenleg a legnézettebb török sorozat a tévében. Szerdán már jön is a 2. évad.
andrealovasz 2017 máj. 21. - 13:03:40 Előzmény napraforgó
(1067/1535)
Hát igen nekem is furcsa, hogy a tárgyalás közben gyûjtik mèg a bizonyítékokat, de gondolom nehéz bizonyítékot találni, pl az orvos akit említettem, az eset után eltünt. Próbálnak a nyomára akadni, de ez nem csak Kadír ügyvéden múlik.
5/10
napraforgó 2017 máj. 21. - 10:48:02 5/10
(1066/1535)
Persze-persze, én is várom a bizonyítékok bemutatását, de azért azt tudni kell, hogy azokat általában nem a másodfokú eljárásban kell elõhozni....
Naná, hogy várom a végsõ ítéletet, és annyit már tudok, xxxx spoiler xxx, hogy az nem lesz kedvezõ a Yasaranoknak.

De hát errõl szól a sorozat, hogy végül is a megerõszakolt lány igazságot talál.

Remélem a TV2 nem hagyja félbe, mint a Duna TV, hisz ez a sorozat már évekkel ezelõtt elkészült....
5/10
napraforgó 2017 máj. 21. - 10:41:29 5/10
(1065/1535)
Ez így igaz, de nemtudhatjuk, nem hoznak-e elsõ fokon ítéletet. akkor Muszáj fellebbezni. Persze a legtöbb vallomást, bizonyítékot a elsõ fokú eljárásban kell bemutatni...
andrealovasz 2017 máj. 21. - 10:34:07
(1064/1535)
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy így elnyúlik a tárgyalás, ez legalább kedves Napraforgó hitelesen, részletesen be lesz mutatva, amit te szeretsz :) Mivel az ügy elég komoly és bonyolult ezért nem valószínû, hogy egy tárgyalással el lehet intézni. Sok bizonyítékot, körülmènyt és tanúvallomást kell megvizsgálni, hogy kiderüljön az igazság ami mint tudjuk idõ. Mèg csak most keresik pl. a kórházi dolgozókat, az orvost aki a hamis orvosi jelentést írta és akiket persze mind lefizettek. Lesznek itt még csavarok és izgalmas fordulatok és ne felejtsük el, az hogy a tárgyalás elhúzódik nem csak a Yasaronknak kedvezhet hogy addig újabb hamis cselt eszelnek ki, hanem Fatmagüléknek idõ kell a bizonyítékok beszerzéséhez mint pl amit feljebb említettem. De majd minden ki fog derülni.
andrealovasz 2017 máj. 21. - 10:25:23
(1063/1535)
Na most ezt nem értem, tudtommal csak akkor van fellebbezés ha a bíróság már ítéletet hozott és ha nem értünk egyet a döntéssel akkor fellebbezhetünk. De mint mondtam a tárgyalásnak csak az utolsó részben lesz vége, akkor hoznak ítéletet. Folyamatban lévõ ügyben mikor még nincs is ítélet pedig úgy tudom nem szoktak fellebbezni, tehát nem értem miert írod hogy a vádlottak fellebbezhetnek, mi ellen? Még ki se mondták hogy bûnösek de azt se hogy ártatlanok.
5/10
napraforgó 2017 máj. 21. - 08:02:37 5/10
(1062/1535)
Ez azért nem jó, mert akkor meg a vádlottak fellebbezhetnek.... És akárhány hamis tanút is elõallíthatnak még.
Szerintem egy végleges, megfellebbhetetlen ítélet lenne jó.
Na mindegy, csinálták, ahogy csinálták. Majd meglátjuk.
andrealovasz 2017 máj. 21. - 07:36:13
(1061/1535)
Nagyon nem spoilerezek ha elárulom, hogy csak az utolsó részben lesz vége a tárgyalásnak, addig mindig elnapolják további bizonyítekok és tanúvallomások stb vizsgálata miatt. Fellebbezésre nem lesz szükség :)
andrealovasz 2017 máj. 21. - 07:31:59
(1060/1535)
Nem lesz nyàri szünet a Fatmagülnél, olvastam a neten. :)
5/10
napraforgó 2017 máj. 21. - 05:17:45 5/10
(1059/1535)
Annyira azért nem izgalmas (úgy globálisan), most is inkább a tárgyalás érdekelt csak, valahogy úgy éreztem, hogy elsõ nekifutásra nem fognak nyerni Fatmagülék. Talán majd a novemberi tárgyaláson, vagy ha még azon sem, hát egy fellebbezés esetén. A többi részt meg, ha nem hagyják abba nyárra, akkor majd nézem folyamatosan. Talán más lenne a helyzet, ha ezzel is nyári szünetre mennének 3 hónapra.
Elég ostoba dolog ez a nyári szünet, a legtöbb ember vagy megnézi a neten (ha teheti), vagy el is veszíti az érdeklõdését. 3 hónap alatt el is lehet felejteni, hol is tartottunk, mi is történt. Meg jönnek más filmek, más sorozatok és azok kötik le az embert.
9/10
Elhaym 2017 máj. 20. - 21:33:24 9/10
(1058/1535)
nyáron nincs forgatás, így szerintem itt is lesz idõugrás.
khajni87 2017 máj. 20. - 20:28:54
(1057/1535)
Lehet jobb lenne ha regiznél a facera a Fatmagül feliratos változatáért......akkor nem kéne ilyen sokat várnod és heti 2-3 részt is feltesznek ( 2-öt mindig, 3-at ha különleges dolog van , pl színész születésnap, az oldal évfordulója stb)
5/10
napraforgó 2017 máj. 20. - 17:59:34 5/10
(1056/1535)
Ez igaz, lebuktam, a tárgyalás végéig elõre néztem.... (Bár nem szokásom, csak hát megint hülyén vágták el a bölümöt)