1/10
fricsi01 2013 ápr. 10. - 12:20:42 1/10 Előzmény pekari
(22/82)
Teljesen egyetértek, rég agyon csócsált témákat szednek elõ, semmi új, egyre lepusztultabb mûsor, említést sem érdemlõ mûsorvezetõkkel(egyik folyamatosan vihog, közbebeszél,egy értelmes kérdése nincs, a másik szabályos klinikai eset a kóros magamutogatásával, mérhetetlen idétlenkedéseivel!- szerkesztõk ezt nem látják?????? ) . Hát aki ezt nézi még... ??!! Elhagyhatnák már a mûsor végén feltett, erõltetett kérdést is, hogy hogy érezte magát a vendég. Na mégis mit fog válaszolni, azon túlmenõen, hogy tényleg jól érezte magát, és ha nem, vagy semmi különös? Megkapta érte a honoráriumot azt jónapot. Nem kell erõszakot venni azon, aminek nincs értelme, hülyére veszik a nézõt.
Amúgy a porton még mindig ez van!:)) mûsorvezetõ: Barkó Judit, Ciprusz Éva, Károlyi Gabriella, Gáspár Mónika, Farkas Beatrix - régi szép idõk....(mondjuk a Beatrixot kivéve)
1/10
pekari 2013 ápr. 01. - 18:33:21 1/10
(21/82)
Pont most megy ez baromság a Duna World-ön, az idióta Gaskó nyulakat kerget, akik közben szexelni igyekeznek..., plusz pár kiskölyökkel együtt versenyeztetik õket, állati jó...gyorsan el kell innen kapcsolni.
1/10
pekari 2013 ápr. 01. - 18:10:32 1/10 Előzmény esperigi
(20/82)
Borzasztó egy mûsor, a nagy büdös semmit ragozzák a végtelenségig, ha véletlenül valami értelmes téma adódna, akkor pedig pont a lényegre nem kap választ a nézõ. A mûsorvezetõk közül Gaskó pedig az elképzelhetõ legidiótább! Szerintem legjobb lenne megszüntetni ezt a szellemi környezetszennyezést.
filmvilag 2013 márc. 22. - 18:04:01 Előzmény ceia
(19/82)
Összeterhetettlen es önzö tolakodo sokat eröltetetten nyomul a musorvezetö a sokoldalu magyarazkodasaval ami mar legeggyszerubben is mmondva kibirhatatlanul tolakodik ami pofatlansag hiszenn nem azert hivjak a studioba Pecsi Ildikot hogy meg beszelni sem engedi annyira daral ami feler az orcatlansag-al !!!
szaranka 2013 márc. 19. - 10:57:10 Előzmény Magdi
(18/82)
a pápa bácsi is nagyon szép. szép a haja.
Magdi 2013 febr. 24. - 10:12:12
(17/82)
Nagyon tetszett a mai Pécsi Ildikóval és Szûcs Lajossal.
Látszik, mennyire szeretik egymást, ahogy Pécsi Ildikó megfogta a kezét és elmondta a Már vénülõ kezemmel fogom meg a kezedet, már vénülõ szememmel õrizem a szemedet... - nagyon meghatódtam, olyan szép volt.
stanmore 2013 febr. 05. - 10:39:45 Előzmény ceia
(16/82)
És az ki?:)
ceia 2013 jan. 18. - 11:22:27
(15/82)
Novodomszky Éva neve nincs itt feltüntetve, pedig most is õ vezeti a mûsort. Õ egy igazán szép nõ, szerintem hasonlít Melissa Joan Hart-ra!
napraforgó 2013 jan. 09. - 11:06:06
(14/82)
Nem tudom, hogy hogy hívják ezt a sötét hajú mûsorvezetõnõt, aki a ma délelõtti adást vezeti, de idegesít, hogy állandóan vihog. Végigvihogta az Ernyey Bélával készült riportot, de a nyugdíjasok ellátásáról szóló blokkba is bele-bele vihogott. Nem tudom, mi tetszett neki annnyira. Még csak nem is volt vicces a téma.
far vik 2012 dec. 23. - 08:42:44
(13/82)
Szégyellhetné a képét fõherceg Habsburg Gyuri, hogy ennyi év alatt még mindig nem volt képes megtanulni magyarul helyesen beszélni... Legalább az egyeztetéseket meg a tárgyas-alanyi ragozást.
1/10
esperigi 2012 okt. 27. - 09:13:26 1/10
(12/82)
Minden idõk egyik legunalmasabb, legérdektelenebb mûsora.
Glacess1 2011 ápr. 12. - 14:08:18 Előzmény Comandante
(11/82)
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a Duna tv honlapján mindig a "Müsorújság" c. fejlécre kell kattintani és ott kikeresni. Sok más müsort is vissza lehet itt nézni, amelyik neve alatt a kék nyíl van (Play-gomb). De biztos vagyok benne hogy magad is megtaláltad már, ügyes vagy...:-) Sok sikert!!
Glacess1 2011 ápr. 12. - 13:56:04 Előzmény Rebbeka
(10/82)
szia Rebbeka,
a DM-ben lehet kapni szóda port, az 500 grammos kiszerelés nálunk 0,99 Euróba kerül (Németországban), de Magyarországon is biztos van. A kémiai neve Natriumkarbonát. Mosószóda néven régen ezzel mostak, a nagymamámnál az ágynemünek mindig olyan varázslatos szóda-illata volt... Lágyítja a vizet, ezért sokkal kevesebb mosószert kell használni, eltávoltítja a vízkövet a virágcserepek oldaláról, a kávéfözöböl.
A nátriumhidrogénkarbonát pedig a szódabikarbóna, hasonló jó ezekre a célokra, de azt le is szabad nyelni gyomorégés ellen, és nem kell a drága savlekötöket venni a patikában...
http://www.zoldhaz.info/ökotisztitas
Glacess1 2011 ápr. 12. - 13:41:37 Előzmény Comandante
(9/82)
Szia! Ha a www.dunatv.hu oldalra látogatsz, ott a dátum szerint megkeresed a napot, amikor a müsor volt, rä lehet direkt kattintani az aznapi Család-barätra, és akkor vissza tudod nézni azt a részt, amiröl lemaradtál. Mindet meg lehet nézni, a sokkal régebbieket is.
Szerintem a CULEVIT nevü gyógyszerröl volt szó (nem lättam az adást, de szerintem jól tippelek...) Üdvözöllek
M. Németh Ilona 2010 nov. 21. - 00:59:25
(8/82)
Tisztelt Család-barát !

A pénteki mûsorban láttam a tipus szerinti táplálkozásról a beszélgetést, kérem ha lehet írják meg, hogy a mûszeres mérésre hol lehet jelentkezni?

Köszönettel: M. Németh Ilona
ecsabaiee 2010 nov. 10. - 17:36:19
(7/82)
nagyon tetszik a musor csak az a bajom vele hogy keves az ido amit erre szanak szegeny beatrix ojan ideges hogy mar latszik rajta mikor valaki telefonal sok mindent suritnek egybe egy tema eleg lenne es tobb kerdesre is valaszolhatna a meg hivott vendeg koszom hogy hozza szolhatam
Lórántffy Mónika 2010 nov. 04. - 07:16:55 Előzmény Rebbeka
(6/82)
Szió Rebekka!
A mosószóda nagyon jó találmány takarítani, mosni ,mosogatni is lehet vele.
Én a mosógépbe teszek minden mosásnál 1 kanálnyit (ek.), lágyítja a vizet és vízkõlerakódást megakadályozza.A CBA-ba lehet venni 2 kg-os kiszerelésbe 840ft.
Ha interneten megnézed sok lehetõség van olcsóbban megvenni.Pl.:vatera 20kg -os kiszereléssel csak 270ft / kg.Sok sikert!Moncsi
Rebbeka 2010 jún. 17. - 04:53:02
(5/82)
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a mososzoda pontos neve es hol lehet kapni? Mert a musorban nem lehetett erteni a nevet ahogy a holgy mondta aki ajanlotta. Arrol egyaltalan nem esett szo, hogy hol lehet beszerezni. koszonom
Comandante 2010 máj. 26. - 13:18:49
(4/82)
Tisztelt Család-barát !

2010. 05. 26. - án 10.30 - kor Farkas Beatrix vetette a Család-barát mûsort. A mûsorban két magyar ( feltaláló, gyógyszerész, orvos ) bemutatott egy készítményt a daganatos ( rákos ) betegségek gyógyítára, megyelõzésére. Sajnos a készítmény ismertetésérõl szóló beszélgetés végét láttam. Szeretném megtudni a készítmény nevét és hol lehet beszerezni.
Köszönöm a segítségüket. Várom megtisztelõ vélaszukat.

Gábor
10/10
taki 2010 febr. 16. - 19:13:26 10/10
(3/82)
Komiszár Tanár Úrnak és minden Érdeklõdõnek küldöm szeretettel Mikulás Virágom képét. A piros leveleket januárban kezdte el növeszteni.