norton15 2009 dec. 12. - 21:09:56 Előzmény ondok
(512/4472)
A második mondatodról David Coulthard szállóigéje jut eszembe: "Ez az én évem lesz." (1996-2005)
offtopic
damienisback 2009 dec. 12. - 21:00:30 Előzmény ondok
(511/4472)
lol, még mindig nem bírod felfogni, hogy nem az a lényeg, hogy a végén a United, az arsenal vagy a dinamo london nyeri a pl-t, hanem arról van szó, hogy az angol bajnokság az utóbbi években annyira szoros, hogy sokszor az utolsó fordulóban dõl el, ki lesz a bajnok. ebbõl következik, hogy mindenki magasról tesz arra, hogy kire tippelsz a 12. forduló környékén...

a bayern a 4. leggazdagabb klub jelenleg. a United, a rejál és az arsenal elõzi meg. ja és ha már ennek utánanéztem, megnéztem azt is, hogy a róma hogyan áll. na most az a helyzet, hogy jobban állnak, mint az inter...

ha Ancelotti akkora isten, akkor miért zavarták el?
1/10
ondok 2009 dec. 12. - 20:41:46 1/10
(510/4472)
Jó kis meccs volt a bolton-M.city.Ennek a Teveznek korábban átvágták a torkát? Mondjuk egy argentin csehóban?
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 12. - 20:27:29 1/10
(509/4472)
Errõl beszélek ,hogy nincs semmi fantáziád,hogy nem mersz jósolni,csak ismételgeted a un hivatalos véleményeket szavazásokat.
Majd meglátjuk ,hogy égetem e magam ,mindenesetre ha a Chelsea pl befut ,akkor majd várom alázatos bocsánatkérésedet.
Ne viccelj mán ,hogy Te tudod ,hogy ki hova megy szívesen ,és mit mond kamuból.nem kéne beszopnod minden média pletykát.És gartulálok a tényeidhez ,hogy lassan már azt sugallod ,hogy avilág leggazfdagabb klubbja a Bayern.Na ilyenkor vedd elõ a hivatalos adatokat ,és ne olyan hülyeségeknél ,hogy "Az évtized játékosa":DD
Ezzel asüketeléssel népszerû lehetsz a hozzád hasonló kalibereknél ,akikkel biztos egy "közösséget " alkottok ,de ebbe ilyen magamféle meg mondjuk spechtrum nem szívesen tartozna bele,mert mi többre vagyunk hivatottak minthogy sznob dumákat erõsítgessünk ,meg mindig megmagyarázzuk ,hogy miért zseniális az MU és a Barca és miért a legszarabb a Chelsea meg a Róma meg aBayern:D
Te már Ancelottit is elparentálod ,pedig nyert pár Bl-t valami Milannal:)csak azért mert õ is látta ,hogy akis pöcsben nincs fantázia.És hiába lõ most pár gólt estleg, egy igazi vezéregyéniség sohasem lesz ,max atöbbiek hátán eléldegél.
norton15 2009 dec. 12. - 19:07:14
(508/4472)
Hát ja, megtudjuk majd februárra-márciusra, hogy mi lesz a pontos tényállás. A Bayern pl most jónak tûnik, de ha visszatérnek az év eleji formájukra, akkor lenne gáz.
damienisback 2009 dec. 12. - 15:32:00
(507/4472)
jajj, a rejál-bayern nagy poén lenne, de akkor is nagyot röhögnék, ha az intert kapnák. viccet félretéve, ha azt nézem, hogy a csoportból melyik csapatok jutottak tovább 2. helyen, akkor elég vegyes a kép:

az olympiakos, a stuttgart, a cska és a porto számít a legkönnyebb ellenfélnek, bár a porto okozhat meglepetést.

az inter, a lyon, a milan és a bayern esélyesebb, de nem hiszem, hogy a legjobb négy között egynél többel találkozunk közülük.

a csoportelsõknél is megvan ez a két csoport:

a bordeaux, a fiorentina, a sevilla és az arsenal számítanak könnyebb ellenfélnek(itt az arsenal lehet a kakukktojás).

a united, a dinamo london, a rejál és a barca tûnik a 4 legerõsebb csapatnak jelen állás szerint.

persze ez csak az én véleményem, közel sem biztos, hogy a 4 "nagy" közül mondjuk 3 ott lesz az elõdöntõben, hiszen sok múlik a sorsoláson, a sérülteken és azon, hogy melyik csapat milyen formában játszik. a rejálnál pedig még az is kérdéses, hogy a sztárok tudnak-e csapatként játszani...
norton15 2009 dec. 12. - 15:05:54
(506/4472)
Tessék, itt a jó példa a többi csapatnak.:)

Vagy a Rejált és a Bayernt.:D
damienisback 2009 dec. 12. - 14:56:51
(505/4472)
teljes mértékben egyetértek, csak ugye az egy dolog, hogy a loki okosan akarja felhasználni azt a közel 2 milliárdot, más kérdés, hogy ez mit segít a magyar focin(szvsz nem sokat, de majd meglátjuk).

hát jah, de annyival jobb így a helyzet, hogy most nem csak a negyeddöntõket érdemes nézni.

ejj, alig várom, hogy jövõ héten pénteken megint összesorsolják a Unitedet és a Portót :D
norton15 2009 dec. 12. - 14:48:12
(504/4472)
Ez így van jól. Mostanában nem érdemes jobb magyar játékosnak itthon nyalogatni a rezet.

Amilyen formában vannak az angolok, meg az olaszok, még a végén az elsõ kieséses körben kiesnek.:S De még a Valencia is ott van, meg más nagyobb csapatok is, ez valóban érdekös.:D
offtopic
damienisback 2009 dec. 12. - 14:24:19
(503/4472)
na lol és te beszélsz arról, hogy nekem vannak "légbõl kapott kijelentéseim".

nem mellesleg az, hogy egy játékos x klubban játszik, nem jelenti azt, hogy szívesen játszik ott. pl Kaká szívesen maradt volna Milánóban, de a rejál akkora összeget ajánlott érte, amire a Milan nem mondhatott nemet.

looooooool és be is veszed, hogy a bayern ne tudna versenyezni mondjuk a Uniteddel vagy a Barcával? pl Robbenért 25 millát fizettek(akit kb halálbüntetés terhe mellett számûztek a madridi fejesek), míg a Barca Henryért csak 24-et. arról van szó, hogy sokkal olcsóbb és könnyebb az amúgy is németországban játszó játékosokat megvenni. ha levennéd a szemellenzõt, megpróbálnál gondolkodni, akkor látnád te is...

nem tûnik fel, hogy azzal, hogy most jósolgatsz, csak magadat égeted?

az pedig, hogy egy játékos mit hoz ki magából, az edzõtõl is függ. nem véletlenül zavarták el Ancelottit...

ki nem szarja le, hogy Messi hogyan teljesítene a rómában? egy Messi szintû játékos nem való egy közepes olasz csapatba. az meg totti hülyesége, hogy amikor fiatal volt, ragaszkodott a rómához...
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 12. - 12:03:46 1/10
(502/4472)
Ilyen listákat bármelyik klubnál össze lehet állítani,nem beszélve arról ,hogy biztos nem véletlen, hogy ezek ajátékosok szívesen odamennek a Baeyernhez.Mindenki elött nyitva apálya,ne kovácsoljunk erényt a mamlaszságból pl.
Hogy a Baeyrn 2001ben nyert Blt ezt én óriási teljesítménynek tartom ahhoz képest ,amennyivel a körülményeik kedvezõtlenebbek.õk maguk elismerték ,hohy nem bírják az anyagi versenyt az igazi harácsolókkal ,egy Barcával pl,vagy az angolokkal.

Hát pont ez a mûvészet ,hogy most megmondani ,hogy ki lesz abefutó,pláne hogy több esélyes a dolog szerinted.Ehhez persze szem kell,és nem mindig X magazinra hivatkozni utólag.Hogy a sznob és analfabéta újságírók ki merik jelenteni ,hogy ki az "évtized labdarúgója",hát az jellemzõ rájuk,ugyanolyan porhintés mint a hollywoodi reklámkampány.Veleje nincs.
Ezek a zsenik,amikor a Milanban csapnivaló volt,akkor is kussoltak ,mert nem fért bele a sztárcsináló koncepciójukba a dolog.Pedig akkor már az edzõ rég taccsra tette ,és én is egyetértettem vele,illetve elöbb állípítottam meg atényt mint ahogy Ancelotti cselekedett:D
Messi ügyes kis játékos ,és a mai mezõnyben nem is olyan nagy baklövés a jelölése,de kíváncsi lennék ,hogy mire menne pl Totti helyén a Rómában.Szerintem elég gyakran lecserélnék mint öncélú cselezõgépet.
Hát ennyit errõl ,amiket önálló vélemény híján egyesek szajkóznak.
offtopic
damienisback 2009 dec. 12. - 11:33:01
(501/4472)
ehh, még mindig nem látod az összefüggéseket és eszedbe sem jut arra gondolni, hogy olicnak és owennek teljesen más pályafutása volt, hiába 30 körüliek mindketten. a német bajnokság jobb játékosai az elmúlt években, akik megfordultak a bayernben, miután egy kisebb klubban jól játszottak: olic, gomez, toni, klose, ballack, podolski, elber, pizarro, kovac, ze roberto, jeremies, scholl, kovac, salihamidzic, tarnat, fink, deisler, thiam. és ez a névsor csak az elmúlt pár év alapján készült...

az lehet, hogy néhány eredmény õket igazol, de ettõl még nem lesz szimpatikus amit mûvelnek, sõt. egyébként bl-t 2001-ben nyertek utoljára és a német bajnokságban is akad kihívójuk...

az, hogy az összes klub össze akarja gyûjteni a legjobbakat max akkor igaz, ha az összes klub alatt a dinamo londont, a rejált és az intert érted...

egyrészt én nem is vallom magam szakértõnek, max egy szurkolónak, aki képes logikusan gondolkodni. másrészt nem tûnik fel, hogy ostobaság a bajnokság harmadánál jósolgatni? az angol bajnokságban általában még a 30. fordulóban is 3-4 csapatnak van reális esélye a bajnoki címre. az elmúlt években pedig az utolsó pár fordulóban is legalább 2 csapatnak volt matematikai esélye...

te szórakoznál pl a bolgár maffiával?(tegyük hozzá, hogy van egy feleséged egy két gyereked) na ugye...

az pedig mellékes infó, hogy a world soccer magazin szerint az évtized játékosa Ronaldinho az év játékosa pedig Messi. szóval tényleg, baromi jó szemed van a focihoz és baromira nem vagy elfogult...
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 12. - 10:39:17 1/10
(500/4472)
És Olics hány éves?Az abaj ,hogy neked kettõs mércéd van,holott elhiheted ,hogy az un. nagy csapatok között nincs semmi különbség olyan értelemben ,hogy mindegyik le akarja igazolni a legjobbakat ,amire telik neki.Az más kérdés ,hogy aztán aki dönt náluk az mennyire jó döntést hoz.Nos a Bayern ezt jól csinálja ,ha összevetjük alehetõségeit az erdménnyel.én ugyan nem szeretem anémet focit ,de aki ezt nem ismeri el ,az ne papoljon szakértelemrõl ,és ne ossza az észt.
Továbbra is tartom ,hogy a Chelsea befutó lesz ,Apoel ide apoel oda.mert én nem köntörfalazok mint Te ,aki csak általános bölcseességeket mond ,de konkrét eredményre még életében nem mert tippelni:D
Miket is írtál még,
ja ,hogy "elrabolják acsaládját".Nos nem kell mindent beszopni egy játékosnak ,mert azért az nem tipikus ,hogy elrabolják ,pedig egy páran már visszautasították abundát remélhetõleg.mellesleg arendõrségnek jól is jön egy ilyen rablási kísérlet ,mert nyomot kaphatna ,nade ezek blöffök szoktak lenni.
offtopic
fredi60 2009 dec. 12. - 09:01:19
(499/4472)
nemtommi = portugál
offtopic
damienisback 2009 dec. 12. - 09:00:50 Előzmény ondok
(498/4472)
aha és akkor mit csináljon a játékos, ha megfenyegetik, hogy elrabolják a családját?
offtopic
damienisback 2009 dec. 12. - 09:00:29 Előzmény ondok
(497/4472)
az, hogy te nem látod benne a logikát, téged minõsít, nem engem...

Owen ~30 éves, a Newcastle kiesett a pl-bõl és tudta, hogy nem alapemberként számítanak rá a Unitednél. egyébként ha csak össze akarná gyûjteni a United az Owenhez hasonló tehetséges játékosokat, áruld már el, miért nem az elmúlt 3-4 évben igazolták le? ahogy már korábban is írtam, halvány lila gõzöd nincs arról, mi a különbség a természetes játékosvándorlás és aközött, hogy vegyünk meg mindenkit, nehogy az ellenfelet erõsítse...

ha láttál volna pár United meccset, akkor tudhatnád, hogy náluk egész jól mûködik, hogy nem mindenhol a legerõsebb csapattal állnak ki, hanem a fiatalok is kapnak lehetõséget és egyben a rutinosabb játékosok is pihenhetnek. persze érthetõ, hogy neked ez új, hiszen te attól csöppensz el, hogy pl a cselszkij bokorugrói 90 percen keresztül rohannak, mintha korbáccsal kergetnék õket és rugdossák az ellenfél játékosait...

te állítottad, hogy a pl lefutott, tuti a dinamo london a befutó, erre még egy apoel is képes pontot szerezni ellenük...

senki nem állította, hogy nincsen kapcsolat a fifa és az uefa között. egyébként a döntés nem egyedül Platinié, de mindegy. áruld már el, mi köze a fifának a bl-hez és az uefának a vb-hez...

nem mellesleg a lokinak könnyebb dolga volt, mint a régi rendszerben, de így sem spanyol harmadosztályú csapatok ellen kellett játszania...

az a probléma, hogy nem látod be, mekkora hülyeségeket hordasz össze. nem mellesleg van "pár" olyan fórumozó is, aki képes logikusan gondolkodni és elismerni, ha hülyeséget mondott...
offtopic
damienisback 2009 dec. 12. - 08:58:14
(496/4472)
és abból a 4-5 játékosból valószínûleg távozni fog pár...
a Liverpoolt nem sajnálom(bár furcsa, hogy a másik 3 angol csapat simán nyerte a csoportját), de ha azt nézem, hogy milyen csapatok estek ki a bl-bõl az európa ligába, akkor ott is találnak kihívást maguknak. Juve-Liverpool döntõ powa :D
norton15 2009 dec. 11. - 21:56:56
(495/4472)
Még mindig megy a vita? Ejj, ejj...

No szóval, az elmúlt események némelyikére reagálok röviden.

VB-sorsolás: az olaszoknak (ne haragudjon senki) pofátlanul egyszerû a csoportja. Abból talán még mi is továbbmennénk, és ez nagy szó. A holland csoport egész jóra sikeredett, a brazil-elefántcsontparti-koreai-nemtommi csoport tûnik keményebbnek. Meg talán az angoloké. A spanyoloké no comment.:) És végre a franciák is megszívták, hehe. Essenek is ki.

Aztán a bundabotrány szintén no comment. Gyakorlatilag lehetetlen megfogni ezt a netes fogadások miatt, pl hogy a 85.-90. perc között lesz két szöglet, erre rátesznek marha sok pénzt, a beépített játékos meg kétszer elbénázza a saját alapvonalánál, és ennyi. Nem lehet kiszûrni. Csak nem értem, hogy akkor miért volt olyan büszke az UEFA az elején, hogy megfogták magát a bundát. Még az sem megoldás, hogy ezt a fajta fogadást betiltják, vagy mittomén.

Az Debrecenrûl: megtették, amit lehetett. Arról már nem tehetnek, hogy 4-5 olyan játékosuk van csak, akit futballistának lehet nevezni. A Liverpoolt sajnálom, hát ez van most. Frissítés kell sürgõsen, esetleg ha a Barca lesz olyan kedves átadni egy picit Xavit, megköszönnénk. Az szintén no comment, hogy Dzsudzsákot akarja elpusztítani a Rejál... Hirtelen ennyi.
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 11. - 21:18:59 1/10
(494/4472)
Megpróbálok reagálni mindenre ,bár elég nehéz ,mert amiket írtál nemigen összefüggõ ,logikus dolgok.

Nos,egypárat már felsoroltam a harácsoltakból,de nem említettem pl Owent,aki ha a Te elméletedet alkalmazzuk nem kellett szem a leigazolásához ,csak össze kell gyüjteni a Pl ben játszó jó játékosokat ,mintahogy állítólag a Bayern teszi a Bundesligában:D Megjegyzem egyáltalán nem csípem a Baeyernt,csak nem igazítom atényeket a szimpátiámhoz mint Te teszed.
Az is vicces ,hogy míg a Reálban v. a Chelseaben nem játszik ,hát az a "padot koptatja",míg ugyanez az MU-nál tartalékolás:).Hogy a Chelsea a "halálfontos" apoel meccsen csak 2:2-õt játszott,hát az is biztos nyomós érv.:)

Azt ugye nem gondolod komolyan ,hogy a Fifa és az UEFa között nincsenek kapcsolatok,pláne a háttérben .Ahogy megtudta változtatni Platini a Bl egész rendszerét ,ugyanúgy a Fifa is a pótselejtezõk irányítottságát pl.Ez a két szervezet összehangolása nélkül nem ment volna.(mellesleg ennek aváltoztatásnak köszönheti a Loki ,hogy egyáltalán bejutott a Bl körbe)

Le nem írtad szó szerint ,de mindabból ,ahogy reagálsz az ellenvéleményekre ,ez teljesen egyértelmû.
1/10
ondok 2009 dec. 11. - 21:02:26 1/10
(493/4472)
Azért annyira nem ártatlan bárányok ajátékosok sem,mert van egy ellenszer:Azonnal jelezni kell ,ha valaki megkörnyékezi õket.