offtopic
damienisback 2009 dec. 15. - 23:01:17
(552/4472)
akkor pl Sheva, Crespo és Saviola miért kispadoztak a dinamo londonban illetve a rejálban?

még mindig nem érted. nem azért nevezem a "magyar labdarúgó válogatottat" labdakergetõknek, mert kikaptak a svédektõl és a portugáloktól, hanem azért, mert beszari, szar focit produkáltak.

mondj még ilyen okosakat. taníts mesteeeeer, tanííííts....
norton15 2009 dec. 15. - 23:01:00
(551/4472)
Jaja, kéne valaki az egyik szélre, hogy támogassa Gerrardot és Benayoun-t...:D
1/10
ondok 2009 dec. 15. - 22:59:24 1/10
(550/4472)
Kár hogy aztán csak alegöregebb rókák emlékeznek arra ,amikor a spanyol válogatott képes volt gyõzni az olasz ellen.Még legutóbb is csak 11-esekkel ,amikor pedig a falábú Tonival egy elcseszett olasz válogatott ellen álltak fel ,ki is rúgták Donadónit ,pedig a késõbbi gyõztes spanyol nem bírt velük még így sem.Nameg mintha a spanyolok nemigen lettek volna még VB gyõztesek .ha meg azzal büszkélkedsz ,hogy abarca nem igazán spanyolokból áll csak ,akkor az más csapatnál sem jellemhiba gondolom.
offtopic
norton15 2009 dec. 15. - 22:57:54
(549/4472)
Aztán jönnek majd a képek a beállt Messirõl, mellette az aktuális médiaprostival, hogy épp Benkõ feleségét dugta meg az argentin. Asszem az lenne a vég.:D
norton15 2009 dec. 15. - 22:56:46
(548/4472)
Na ja, én sem utálom az Evertont Liverpool-fan módjára, hogy a Manchestert ne is emlíjjük. De ha így lenne, miféle karakterbunyó lenne itt, te jó ég...:D
norton15 2009 dec. 15. - 22:53:10
(547/4472)
Az olasz bajnokság viszont elég gyenge, hisz az Inter is nyerte már 20 ponttal kb, így félgõzzel lenne az 20. De ide is gyühetnének, a bohócligába.:)
offtopic
norton15 2009 dec. 15. - 22:50:39
(546/4472)
Ondoknál nem megy. Egyébként egymással itt páran jól elvagyunk, hiába szurkolunk más csapatoknak (és így Ondok-törvény alapján gyûlölnünk kéne egymást:D).
1/10
ondok 2009 dec. 15. - 22:46:53 1/10
(545/4472)
A spanyolban nem nehéz:)nade ha az angolban játszana mondjuk v. az olaszban?Egyébként mondtam is ,hogy pillanatnyilag a barca eredményei jobbak mint reálé és ezért van a reálnál akapkodás.nade nem marad így örökké ,biztos lehetsz benne.és ezt mint nem reál szurkoló mondom ,hanem mint tapasztalt focidrukker.
offtopic
norton15 2009 dec. 15. - 22:31:21
(544/4472)
Isten hozott a klubban. Mármint abban a klubban, amiben Ondok akar majd cseszegetni, hogy mér' ennek szurkolsz, mikor annak meg nagyobb az erkölcsi gyõzelme...:D
1/10
offtopic
ondok 2009 dec. 15. - 22:25:35 1/10
(543/4472)
1.ne adj ilyen ziccereket nekem ,mert má bocs de melyik csapat az a hülye ,amelyik nem azért vásáárol játékost ,mert szüksége van rá?Ez már komolyabb mint gondoltam ,mintegy fociparanoia,mert rendben hogy aszurkoló bizonyos értelemben nem normális ,nade ennyire?
2.Nem reális ,az nem azt jelenti ,hogy elképzelhetetlen ,mert pont ez a foci varázsa.de ha mégis jön areálitás ,akkor nem szabad fitymálkozni ,meg labdakergetõzni.Ércsük?
Egyíébként az ukránok meg horvátok verhetõbbek nekünk mint a svédek pl, sokkal inkább.Csak Te nem tudod megítélni miért.
offtopic
norton15 2009 dec. 15. - 22:24:32
(542/4472)
Ne legyél gonosz...:D De hát na, mindenki az egy bizonyos szinten, így csak vigyorgok.
norton15 2009 dec. 15. - 22:23:12
(541/4472)
No, viszont hogy a tárgynál is legyek esmént, Ribéry visszatérhet a hétvégén, de max csereként. És Mourinho összeverekedett sokadszorra egy újságíróval vasárnap. Ezt mondta: "Nem fogok nyilvánosan bocsánatot kérni, mivel ez egy privát dolog volt. Amennyiben találkozunk, mint férfi a férfival, megbeszélhetjük és lezárhatjuk az ügyet".

És a legrosszabb teljesítményt nyújtó Arany Szemetes díjat Olaszországban Felipe Melo kapta, a tavalyi gyõztes Quaresma megint dobogós.
offtopic
norton15 2009 dec. 15. - 22:20:37
(540/4472)
Vicces, de valahol azt olvastam, hogy a rém unalmas, és a viccet nem értõ emberek mindig azzal jönnek, hogy õk elõbb ironizáltak, és hogy õk értik, és ezt bizonygatják. Félelmetes.:)
1/10
ondok 2009 dec. 15. - 22:17:50 1/10
(539/4472)
Igen a Reálhoz képest jönnek ,de az nem minden:)
norton15 2009 dec. 15. - 22:17:45
(538/4472)
Jóember, te hasogatod azokat a bizonyos szõröket. Bár látom, újabb Rejálfan született, csak hogy a többiek ellen szurkoljon. Tényleg rossz lehet az életed.:)
1/10
ondok 2009 dec. 15. - 22:17:18 1/10
(537/4472)
Ha nem pattanna le rólam ,akkor mit kellett volna írnom arra ,hogy a"középkorban volt".Meglepõ de elértettem a túlzást ,és pont ezért írtam ,hogy nem mindenki gondolja azt az idõt középkornak ,pl a barca sem,meg a spanyolok sem ,hiszen nekik Kubala pl ma is élõ ,akire büszkék és nem legyintenek ,hogy középkor ,hanem aklub hagyományába tartozónak tekintik ,akik meghatározzák MA IS a klub minõsítését,múltját.
offtopic
damienisback 2009 dec. 15. - 21:50:24
(536/4472)
ha kiderül, hogy United vagy Barca drukker vagy, ondok téged is elátkoz :P
offtopic
damienisback 2009 dec. 15. - 21:49:30
(535/4472)
1. Messi 12-13 évesen került a Barcához, Eto és Ibra soha nem volt egy idõben a Barca játékosa, Ronaldinho nem sztárként érkezett, Henry pedig sokat játszott és játszik is a Barcában. szóval jó lenne, ha fel bírnád fogni, mi a különbség a kispadra vásárolunk sztárokat és az azért veszünk meg valakit, mert szüksége van rá a csapatnak elv között...

2. és mire mentek vele? ez kb annyira természetes elvárás, mint az, hogy az angol bajnokságban a United az élmezõnyhöz tartozzon. nem mellesleg, ha várhidi vezetésével akkor jobban szerepel a labdakergetõ válogatott, akkor a mostani "elõrelépés" sem lett volna elég ahhoz, hogy a 3. kalapba kerüljön a csapat. egyébként érdekes, hogy most már azt mondod, hogy szerinted a svédek vagy a portugálok ellen nem lett volna reális a gyõzelem, de korábban azt állítottad, hogy az ukránok vagy a horvátok ellen igen...
norton15 2009 dec. 15. - 21:38:52
(534/4472)
Erkölcsrõl nem beszéltem, a középkorral pedig ironizálni próbálkoztam, sajna rólad lepattan, mert nem fogod fel.

Amikor a Barcának nem ment, csak Ronaldinho és Deco ment el a sztárok közül, és fõszerepet kapott a Xavi-Iniesta páros. Ennyi történt. Ezzel nyertek gyakorlatilag, szerintem Xavi egyfajta láthatatlan Zidane.

Ronaldinho NEM volt sztár. Ha más csapathoz került volna, ahol nem lehetett volna fõszereplõ, akkor most csak simán jó játékosként lenne elkönyvelve. És ki mondta, hogy Ibrahimovic nem sztár? Csak annyit mondtam, hogy nem változott ettõl a csatársor.;)

Cruifot nem ismerem. Cruyffot viszont igen. De annak is volt már jó ideje, és Damien láthatóan nem a hetvenes évekre célzott. Az Arsenalt miért dicsérném? Nem dicsõség egy jelenleg a saját vérében fetrengõ csapatot leverni egy öngóllal. Mellesleg ne is kavard ide, senki sem kérte, senki sem célzott rá, a Tökéletes Rómára meg aztán abszolút nem. A Rejálról volt szó, és a Barcelonáról, maradj a tárgynál.
1/10
ondok 2009 dec. 15. - 21:30:19 1/10
(533/4472)
Neked középkor,másnak nem,egyébként butaság azt gondolni ,hogy a klubok között valamiféle erkölcsi különbség lenne ,és adnának arra ,hogy ki mit gondol az igazoláspolitikájukról.A Barca is kicserélné afél csapatát ha nem jönne az erdmény és lenne rá pénze (van egyébként)
Ugye viccelsz ,hogy Ronaldinho ,Ibra stb nem volt sztár.Aztán kicsit korábban,ha nem is aközépkorban valami Cruifot is összegyüjtögettek,aki No1 volt akkor,és sorolhatnám reggelig.
mellesleg nem hallom ,hogy pl az Arsenál dícséretét zengedeznétek ,aki a nem világsztárigazolásaival pariban van bárkivel ,és méghozzá szép játékkal.vagy a Róma ,amelyik szintén nem aranylabdásokat igazol,és kombinatívabban játszik mint akármelyik csapat.