Remek ízek által inspirálva - amelyekre sokáig emlékezünk, már ha valaha is elfelejtjük őket - Rick Stein ezúttal a mediterrán vidéket utazza körbe olyan szigeteken meg-megállva, amelyeket méltán nevezhetünk a modern nyugati konyha bölcsőinek. A helyi ízvilágot nagyban befolyásolták a történelem alatt az éppen uralkodó kultúrák - technikáik, alapanyagaik és fűszereik között a mai napig fellelhető az arab, görög, olasz, spanyol, vagy éppen a török konyha kéznyoma. Tartsanak Rickkel és merüljenek el a Földközi-tenger vidéke által nyújtott ízletes örömökben.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások