3/10
pihes 2018 márc. 02. - 14:29:27 3/10
(41/81)
Ez vicc, nem komoly...
Gagyi, szemétre való hulladék!

3/10
filmsomnia.hu 2018 febr. 17. - 15:46:57
(40/81)
Csak DVD-n jelenik meg a Thor: Ragnarök idehaza:

http://filmsomnia.hu/pro-video-dvd-es-blu-ray-megjelenesek-2018-marcius/
Urquidez 2018 jan. 22. - 18:42:21
(39/81)
Nekem is tetszett. Kifejezetten szórakoztató, és baromi látványos. Ezek a marvel filmek is lassan lassan a helyükre kerülnek. Kellõ irónia, humor, és kreativitás.

7.
filmsomnia.hu 2018 jan. 10. - 12:16:52
(38/81)
Szavazzatok az év legjobb és legrosszabb filmjeire: https://admin.typeform.com/form/8721351/fields/#/
8/10
domo.robi 2017 nov. 19. - 13:20:49 8/10
(37/81)
*** SPÖILER ***

THÖR: RAGNARÖK

A filmnek szökás szerint Ödin két fia a fõszereplõje: Thör, aki kalapácsával mindent osszetor, és Löki, aki mindig a cseles szovegeit loki. Felbükkan még Hülk is, illetve Heimdal és Hela, de az õ nevük nem tartalmaz semmilyen extrém magánhangzót, ezért nem olyan viccesek. A film elején - vagy már az elõzetesekben - Hela ripityára tori a Mjölnirt, Thör porolyét, és ezzel kezdetét veszi a Ragnarök, lánykori nevén az Apokalüpszis.

A torténet legérdekesebb része a Hülk-Thör vicceskedés, ahol kiderul, hogy Hülk nem is a bepipült Bennör, hanem valami második személyiség. Ez mókás párbeszédekhez vezetett a buta zold szorny és a mennydorgés ura (pardon, a mennydorgés istene) kozott, de osszességében csalódás volt - én mindig azt hittem, hogy Hülk tulajdonképpen egy testmódosulás, amivé Bennör idegességében változik. A döki azért elõjon a film alatt, de miután a 7 döktöri föközatával nem tudja agyonutni a Pökölkütyát, Hülk újra a felszínre tor, mert nem akart tovább bennõrködni.

Látszik, hogy a film készül a Bösszúállók kovetkezõ epizódjára, szépen mossa ossze a Galaxis Õrzõit a Thör és Bösszúállók vonallal, hogy mire fázóskezû Thanös a kesztyûért nyúl, mindenki fent legyen a színpadon.

Ui: Asgardért nem kár. Az egész bolygó (világ, a kilenc világ egyike) csupán a Bifröszt és a Palota közötti néhány négyzetkilométeren terült el (plusz a lakótelep melletti hegyek, tisztára Miskölc), és olyan nagy hõsök éltek ott, mint a mennydörgés istene, akit egy nyaki sokkolóval simán ki lehet kapcsolni... A szóviccek többsége csak eredeti nyelven jön ki, én úgy láttam, a feliratban szereplõ fordítás némelyike elkapta az eredeti szóvicc hangulatát, némelyike nem.

Szórakoztató volt, kap nyölc pontot.
Izé, pöntöt.
proklima@freemail.hu 2017 nov. 16. - 13:48:29
(36/81)
Ennél jobbra számítottam. 6/10.
Bigpapa 2017 nov. 16. - 13:13:13 Előzmény mozitekercs
(35/81)
Azon én is gondolkoztam, hogy ezek tényleg sablon filmek. :D :D Pár napja akadtam erre a cikkre a face-en, jót röhögtem, mert itt meg a sablon katasztrófa filmekrõl írnak :D :D Érdemes elolvasni.
https://www.facebook.com/szigetigabi/photos/a.164731817033622.1073741828.158683497638454/885416531631810/?type=3&theater
8/10
sorozatneked.hu 2017 nov. 11. - 22:27:28 8/10
(34/81)
8/10

Voltak benne hibák, de összességében tetszett, jókat lehetett nevetni rajta. Jeff Goldblum jól játszotta a beteg játékmestert, Cate Blacnhett meg Helát (ismerõs volt, de nem ismertem fel, nem tudom miért (: ). Dr. Stranget tényleg nem tudom miért kellett belerakni, de Cameonak elment. Stan Lee ismét szuper volt, nem gondoltam volna, hogy feltûnik. :) A filmet 4D-ben néztük meg, most voltam elõször ilyen elõadáson, de szerintem többet nem megyek, nem egy nagy szám és 2900 egy jegy. :(
molnar.laszlo@ingatlan.co 2017 nov. 11. - 11:56:51
(33/81)
Jól szórakoztam, de többre számítottam.
Rögtön az elején bevonjuk az egyik, filmen még nem Bosszúálló Marvel szuperhõst egy tízperces szerep kedvéért, aminek semmi értelme, de legalább emlékeztetjük a nézõket, hogy õ is létezik. Nem untam a jelenetét, csak a filmhez nem tett hozzá. Hulk szerepével legalább megmagyarázták, hogy miért nem szerepelt az Ultron kora óta egy Marvel-filmben sem.
Aztán jön ez a Galaxis õrzõi világ. ami amúgy vicces, és van itt is sok jó poén, de sajnálatosan sok béna és erõltetett poén, miközben a Thor-filmek és a Galaxis õrzõi-filmek világa csikorogva próbál meglenni egy filmben.
Az elsõ film talán kicsit kevés volt, de tetszett a Shakespeare-dráma hangulata.
A második filmben az akciók nagyon jók voltak, de komor volt és abszurd fizikát próbált túlmagyarázva lenyomni a torkunkon, ami nagyon bénán jött ki.
A harmadik film átesik a ló túloldalára a túltolt poénkodással, cserébe minden egyes akciójelenet tökéletesen érdektelen. Szereplõk forognak, ütnek-vágnak a fizika törvényeit félredobva, és... semmi érdekes nem jut az akciókra.
Van amúgy jó látvány, jó karakterek, pár jó szerep is (a kõszörny mintha két szerepet gyúrna össze a Galaxis õrzõibõl), és a néha kínosan végigvárt erõltetett poénok között nagyot is röhögtem a jól eltalált poénokon, de összességében ez sem sikerült nagyon jóra, csalódnom kellett a hype miatt.
10/10
Nico71 2017 nov. 10. - 21:28:16 10/10
(32/81)
Éljen Taika Waititi!
Hatalmasat alkotott! Nagyon jó ötlet volt rábízni a film elkészítését! Végre egy rendezõ, aki szakítani mert a régi, már-már unalmas szuperhõs filmek merevségétõl. (Habár, ezt a táltost egyszer már próbálták meglovagolni a Superman III. filmmel. Akkoriban is bejött a nézõk nagy részének, csak a jegyeladásnál nem igazán mutatkozott meg.) A Marvel -
Disney nyitott volt ezt a vonalat követni a Galaxis õrzõivel. Vérfrissítés, jó ötlet volt tõlük!
Kifejezetten átérezhetõ, hogy a színészek is élvezettel dolgoztak, lazán, de mégis beleadtak mindent, fõleg a szívüket.
Személy szerint, jópofának tartom, hogy Waititi belecsempészte önmagát is a filmbe Korg (kõszörny) személyében. :-)
Annak ellenére, hogy imádom, nekem Cate Blanchett alakítása volt kissé hiteltelen. Nem állt jól neki a flegma gonosz szerepe.

Aki még nem látta a filmet, mindenképp nézze meg moziban! (3D-ben felesleges, 1-2 kinyújtott, ill. a nézõ felé repített fegyvert kivéve semmi értelme nincs a térhatásnak) De a film nagyon jó!

perry 2017 nov. 08. - 13:23:01
(31/81)
Bakker de utálom amikor egy szórakoztató filmbe is fajelméleti kérdést visznek a drága troll komentelõk.
8/10
Atis88 2017 nov. 08. - 12:27:26 8/10
(30/81)
Sokkal jobb lett mint az elsõ kettõ! Natalie Portman egyáltalán nem hiányzik belõle, sõt, talán még jobb is, hogy nincs benne. A marvel egyébként ésszel építette fel a sztorit és szépen vezeti fel a jövõre érkezõ Végtelen Háborút is. Külön tetszett, hogy nem veszi túl komolyan magát és az is üdítõ, hogy belekeverték Hulkot.
Azért azt is el kell ismernem, hogy volt benne néhány erõltetett poén, pl a kõemberkétõl, de ezzel együtt is jó az összkép és talán egyeseknek meg kifejezetten bejött.

Erre végre nyugodt szívvel oda tudom adni a 8 pontot. Simán 8/10.
perry 2017 nov. 08. - 07:43:50
(29/81)
A film nagy fegyverténye, hogy felépíti /és itt a MARVEL következetességét ís dicsérném / a képregények jó értelemben mesés világát, ehhez hozzá tesz egy csipetnyi iróniát és a azt is , hogy a szuperhõsöknek sem fenékig tejfel az életük, elvileg õk is emberbõl vannak:). Vagy lehet , hogy nem de van bennük indulat és a legpatetikusabb
pillanatban is képesek egy labdával fejbe vágniuk magukat és hasra esni. Az iróni mellett szépen adagolják a humort is ez pedig a forgatókönyvet dicséri.
A Thor: Ragnarök pontosan arra vállalkozik ami sajátja elrepít a képzelet szárnyán a csodák világába, miközben figuránként ismerünk emberi önmagunkra.
Arról pedig, hogy a színészek élvezettel játsszák szerepeiket a rendezõ játékossága garancia.
10/10
beo71 2017 nov. 07. - 22:25:49 10/10
(28/81)
Üdítõ szórakozás. 10/10.
Már a 15.-ik percben kapkodtuk a fejünket, hogy mennyi ötlet, poén, kreativitás száguld a vásznon. Ráadásul én nem is igazán szerettem Thor figuráját eddig, Brannagh elsõ részes színpadias indítója egyenesen irritáló, a második rész már képregényes, vizuális szemcsemege volt. Soha nem gondoltam volna, hogy így megkedvelem ezt a szõke, kalapácsos kölköt, ehhez kellett Taika Waititi, aki felemelte ezt a karaktert a csillagos égig.
A viadal bolygója messze lepipálja a Star Wars világot is, ez az új-zélandi srác odacsapott, csak úgy szikrázott a mozivászon. Tökéletes szórakozás.
( U.i. : Jeff Goldblum többé már nem a Légy, nem J.Park tudósa, Õ mától fogva : A NAGYMESTER !!! )
La Fayette 2017 nov. 07. - 19:46:19
(27/81)
Nekem Korg (a kõlény, egy Kronan) karaktere kifejezetten tetszett a filmben.
"Forradalmat akartam szítani, de nem nyomtattam elég röplapot és alig jöttek el páran." :D

"A pribék honnan szedett 2 M16-ost, valahogy tökéletesen nem illett a filmbe."
Amikor a film elején mutogatja õket a két bigének a Bifröst hídján, akkor mondja, hogy egy Midgard nevû helyrõl szerezte õket, Texasból. ;)

De amúgy igen, tényleg sok erõltetett poén volt benne...
mozitekercs 2017 nov. 06. - 21:40:22
(26/81)
Ha Hela legyõzte azokat akiket ellene küldtek, akkor mit csinált azután? Ja és ezt, hogy tartották titokban, mert az elit sereg eltûnése senkinek nem tûnt fel?
A pribék honnan szedett 2 M16-ost, valahogy tökéletesen nem illett a filmbe. A kõlény is csak rontott a filmen.
Igazából egy nagyon jó vicc sem volt. A zombi sereg meg fájt. 180 millió dollárból ennél több kellene, ennél 40 millióból van jobb. Azt se értem, hogy ezek a sablon filmek, hogy vannak belõve, hogy állandóan 180-200 millió dollár közt mozognak?
7/10
Muya 2017 nov. 06. - 20:51:09 7/10
(25/81)
Nem vitázunk :) Akartam is írni, hogy végül is ez egy képzelet szülötte film, az alkotók úgy írják meg ahogy akarják, nem kötelesek mitológiát követni.
7/10
Muya 2017 nov. 06. - 20:46:53 7/10
(24/81)
(örüljünk, hogy a fõszereplõt nem négerrel játszatták el)

Akkor meg sem néztem volna.
6/10
pelu 2017 nov. 06. - 13:30:24 6/10
(23/81)
Szórakoztató, csak durván túltolták benne a kreténséget. Önmaga paródiája az egész.
La Fayette 2017 nov. 06. - 09:36:59
(22/81)
Hát, nem tudom. Nem volt rossz, de én jobbra számítottam.
Kicsit kevesebb erõltetett, kommersz poénkodás kellett volna bele és több komolyság, drámaiság. Akkor élvezhetõbb lett volna.
De így eléggé izzadságszagú és gyerekes volt számomra, pedig az alapötlet nagyon jó volt.