Milibindi 2014 szept. 08. - 14:06:05
(198/378)
Igen, Graciela két szülésére gondoltam! Bocsi, ha rosszul fogalmaztam! Dimitrio nem sokkal Fabiola születése után születhetett, mert nagyjából egyidõs Alejandroval! Még fontos info, derült ki ezt az elõbb el is felejtettem! Még pedig az, hogy Alejandro koraszülött volt! Többek között ezt használja fel Pedro Rosario állításával szemben!
6/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 05:08:11 6/10
(197/378)
Most kapcsolok, félreértettelek, már értem, Graciela két szülésére gondoltál. Hát istenem, hallottunk már olyat, hogy egy nõ 10-11 hónap különbséggel szült 2 gyereket. Nem túl szerencsés, de nem is lehetetlen.
6/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 05:00:23 6/10 Előzmény Milibindi
(196/378)
Fabiola az idõsebb! Graciela õt szülte lányfejjel, aztán ment férjhez Laurohoz eljátszva a szüzikét. Benjamin akkor bánatában és mérgében megerõszakolta Rosariot, aki teherbeesett Alejandroval. tehát Fabiola hamarabb született, nem lehet õ a fiatalabb. Fabiolát nyilván ez az Amália vette magához, aki a keresztanyja is lett és Benjamin nõvérével neveltették fel külföldön.
Milibindi 2014 szept. 07. - 18:26:20
(195/378)
***kamasz volt akkor, ha jól emlékszem*** bocsi, a hibáért!
Milibindi 2014 szept. 07. - 18:25:14 Előzmény napraforgó
(194/378)
Alejandro kamasz olt, akkor ha jól emlékszem mondták is, hogy 15 éves volt és nem õ vezetett, hanem Benjamin. Kényszerítette, hogy vállalja magára a balesetet ,majd eltussolta az ügyet.
Alejandrot a nagypapája nevelte fel, egy kunyhóban éltek.
A végrendeletet pedig megvizsgálták és kiderült, hogy hamis, nem Benjamin aláírása van rajta. Mert az igazit Fabioláék ellopták és kicserélték. A DNS-teszt eredményét is meghamisították, és kiderült, hogy Benjamint meggyilkolták! Így ezzel is Alejandrot vádolják a csalás és okirat hamisítás mellett.
SPOILER
Vannak a szinkronstúdiós vidik http://televisahirblog.wordpress.com/2014/06/29/szerelem-zalogba-ismet-a-szinkronstudiobol/ , az egyikben elhangzik, hogy Graciela ölte meg, tehát gyilkosság történt
SPOILER vége

Konkrétan mondták, hogy Alejandro és Dimitrio is 30 éves. (Mostmár nyilván 37), tudjuk megszabadult a babától Graciela és férjhez ment utána Laurohoz. Tehát Fabiola 31-32 lehet (Mostmár 38-39) . Logikus lenne, ha Alejandro lenne pár hónappal idõsebb, mert a szülés után nyilván kell egy kis idõ míg újra teherbe esik egy nõ. 2-3 hónap biztos.
6/10
napraforgó 2014 szept. 05. - 14:32:57 6/10
(193/378)
A házasság személyek és nem nevek között köttetik, emiatt a névváltozás a házassági státuszon nem változtat....
6/10
napraforgó 2014 szept. 05. - 14:25:03 6/10
(192/378)
Na megint valami baromságot mondanak a sorozatban.
Pedro csellel elhitette, hogy Alejandro nem a fia Benjaminnak. Emiatt Monserrat nem is volt a felesége, merthogy ilyen nevû ember nem létezik. Vagyis a nõ nem is volt férjnél. És a gyerekük meg rögvest zabigyerek lett.

Közlöm, hogy ez így nem igaz!
Attól, hogy valakit így, vagy úgy hívnak, a házassága még igenis létezik és érvényes! És természetesen a gyereke sem számít házasságon kívül születettnek.
Csak annyiban lehet jelentõsége a dolognak, hogy a fiú vérségi alapon nem örökölhet az elhúnyt után. De a végrendelet érvényességét még ebben az esetben is meg kell támadni, mert akkor is õrá hagyta a vagyonát Benjámin, ha netán nem volt a fia.
Úgyhogy ez az automatikusan belép valaki más örökösként.... hát, na ez nincs így. Meg lehet támadni, azzal, hogy aabban a hiszemben hagyta rá, hogy azt hitte, hogy a fia, de ha tudta volna, hogy nem, másként döntött volna. De biztos, hogy ez nem automatikus, szép kis bírósági eljárás kell hozzá.

Amúgy meg ez az elfuserált Fabiola szintén vérszerinti gyerek, mégha most nem is tudja, tehát õ a kötelesrészre igényt tarthat. A polgári jog (magánjogi) szabályok olyan sokban nem különböznek az egyes országokban. A jogelvek biztos azonosak, legfeljebb az arányok, a %-ok lehetnek eltérõek. Ha bizonyítani tudja az egyenesági leszármazást, akkor bizony jár neki a kötelesrész. De ez persze megint bizonyítás kérdése, amit bírósági eljárásban kell megtenni.

Soha nem értettem, hogy ha már milliókat fektetnek be egy-egy végeláthatatlan szappanopera leforgatásába, miért sajnálnak pár pesot egy megfelelõ jogi tanácsért???
Alicante 2014 szept. 05. - 10:40:30 Előzmény napraforgó
(191/378)
:-)))))

...és amikor valaki kórházba kerül az egész utca a váróteremben van még akkor is ha nincs nagy baj! Ez nekik a "történés" sivár életükben.
6/10
napraforgó 2014 szept. 03. - 06:58:25 6/10
(190/378)
Jajj, de útálom, amikor ha valaki megsérül - mint itt is - lelõtték Monserratot, amikor is összeszaladnak a népek, óbégatnak, jajongnak, senki nincs eszénél, hogy mentõket hívjon, vagy a merénylõt üldözze, csak megy az eszetlen ordítozás.
v_zsuzsi 2014 szept. 01. - 14:16:31
(189/378)
Mától új idõpontban lesz: 13.45.
6/10
napraforgó 2014 szept. 01. - 10:10:12 6/10
(188/378)
Amikor a bíró kihallgatta Domingát, a nõ azt mondta, hogy Alejandro úgy 15 éves volt, amikor Benjamin Almonte házához került (azt nem mondták, hogy korábban hol volt, talán árvaházban? )Mert az anyja ugye a börtönben, az apja meg nem ismerte el az utolsó napokig.
Habár rémlik, hogy valaki említette, hogy az anyai nagyapja nevelte fel...
lizbell 2014 szept. 01. - 08:23:17
(187/378)
akkor fogjuk rá, hogy Pedro csak 35 :) Alejandro meg 15 körül volt, egy cseléd gyerek akkor már biztos vezetett!
6/10
napraforgó 2014 szept. 01. - 08:06:02 6/10
(186/378)
Ez konkrétan elhangzott, több részben is. Én meg azt a részt nem láttam, ahol az volt a téma, hogy az apja vezetett...
lizbell 2014 szept. 01. - 07:55:22
(185/378)
Vagy konkrétan csak 20 volt, ez elhangzott?
lizbell 2014 szept. 01. - 07:44:48
(184/378)
Elhangzott egy másik részben, hogy az öreg vezette a jármûvet, csak kényszerítette Alejandrót hogy azt vallja, õ volt, de már nem emlékszem kinek a szájából! Ehhez nem kell szerintem egyidõsnek lenniük, Pedro már fiatal felnõtt volt, mikor elveszítette a férfiasságát!
6/10
napraforgó 2014 szept. 01. - 05:24:46 6/10
(183/378)
Ezekiel elbeszélésébõl végre megtudtuk, hogy miért is utálja annyira Pedro, a polgármester Alejandrot.
Pedro 20 évesen egy motorbalesetben vesztette el a heréit, most kiderült, hogy az autót, amellyel ütközött, Alejandro vezette.
Kicsit fura nekem, mert Alejandro jóval fiatalabb, mint Pedro. Alejandro kb. 30 éves, mer ennyit ült Rosario a börtönben és a terhessége is beleesett ebbe a 30 évbe. Nem nagyon hiszem, hogy Pedro ennél fiatalabb lenne, úgy ránézésre is inkább 40-nek tûnik. Meg aztán csak nem választanak meg egy kölyköt polgármesternek..... Azért azt tán nem hihetjük, hogy egy 10 év körüli gyerek vezette az autót???
Graciela életkora is kétséges, legalább 50 éves a nõ (na ettõl még lehet, hogy nagyon csinos), de azért fura, hogy a 30-as Sandro, Fabiola ügyvédje és egyben szeretõje veszkõdik érte. Fabiola meg szintén 30 körül van, sõt egy-két évvel idõsebb is, mert õ nyilván Graciela és Benjamin Almonte közös gyereke, és már világrajött, amikor Alejandro épp csak megfogant.
Zûrzavaros ez az egész történet. A holdponton olvasom, hogy Jose Luis 7 évig lesz börtönben és a történet valahogy megállt erre a 7 évre, semm, de semmi nem történik 7 év alatt, megáll a végrendelet ügye, stb. 7 év múlva Graciela már 60 felé jár, de még mindig a hódító démont alakítja. Az, hogy mibõl él ez a nagyigényû nõ, az rejtély, nem hiszem, hogy a férje özvegyi nyugdíja olyan sokra futná.
6/10
napraforgó 2014 aug. 27. - 06:12:46 6/10
(182/378)
Egyetértek millivel és suxellel, ez egy olyan kosztümös sztori, amit nem sikerült rendesen adaptálni mai megfelelõre. Már az is elképesztõ, hogy manapság valahogy "eladnak" egy lányt egy frissen meggazdagodott pasinak. Meg az is, hogy egy férfi feleséget vesz magának pénzért. Ezt már eleve nem lehet lenyelni. Most az, hogy a lány kezdetben mást szeret (aki minduntalan meg akarta õt szöktetni, de egyszer sem kérte meg a kezét tisztességesen) nem is számít. Meg az se nagyon, hogy késõbb még bele is szeret a "megvásárlójába". De az összes többi szereplõ... jajj, a ribanc anyja, a kókler bátyja, aki - mit ad isten, csak beleszeret a rondácska feleségébe... Aki egyszer csak elmegy fodrászhoz és hipp-hopp megszépül! A korrupt és megalomán polgármester - na ilyen talán még akad manapság is -, meg a bérgyilkosnak is beillõ rendõrfõnöke, aki fellázad ellene... Hát.... És a kedves, szimpatikusnak beállított ribanc rúdtáncosnõ... Meg atöbbi szereplõ. A ribanc cseléd, aki mesterkedik, de minek....
Itt Montserraton kívül gyakorlatilag szinte minden nõ ordas nagy k*rva volt. Az anyja, a Maria, a cseléd, de nem volt egy tisztességes asszony a barátnõje, Nadja sem, még akkor sem, ha a férje egy mocsok volt. A kis Virginia sem volt szent, nem beszélve a megjelent Fabiola sem. Josefa még csak-csak, de õ meg hülye, hogy egy szemét pasiért veszkõdik. Dimitrió "megjavulása" meg valahogy annyira hihetetlen.... Carlota nagynéni is jól bevásárolt a bérgyilkos Ezekiellel....
Nem is tudom, mit mondjak. Csak azt hogy hogy a bánatba voltak képesek egy ilyen hihetetlen történetet kitalálni????
Milibindi 2014 aug. 25. - 18:23:02
(181/378)
Na én is tudok írni :S
***ilyen spanyol névrõl nem hallottam***

Egy-kettõ elég érdekesen hangzik. Anita tudtommal az Ana becézve , Juana semmiképp nem lehet szerintem, arra én Johannát mondanék.
Milibindi 2014 aug. 25. - 18:17:31
(180/378)
Én is úgy tudom, hogy a Lajos spanyolul a Luis. A francia Lajos királyoknak is eredeti nevük Louis. Wiki szerint Ladislao bár én még ilywen spanyol nérõl nem hallottam .
http://hu.wikipedia.org/wiki/Spanyol_szem%C3%A9lynevek
6/10
napraforgó 2014 aug. 25. - 06:01:02 6/10
(179/378)
Bocsi, de a Louis szerintem Lajos magyarul...
Esetleg Jóska a Jose után...
Nem is tudom, hogy a Lászlónak van-e spanyol megfelelõje.