cinemaxeva 2014 máj. 01. - 15:11:02
(98/378)
ez azért egy kicsit kemény egy növel szemben...
cinemaxeva 2014 máj. 01. - 15:09:56
(97/378)
nemtudom de nekem tele kezd lenni a hócipöm...
ettöl a szövegtöl , hogy szökjenek meg....
cinemaxeva 2014 máj. 01. - 15:08:05
(96/378)
legalám volt kinek elpanaszolni magát.....
nota19 2014 ápr. 30. - 21:36:38
(95/378)
Igazság szerint nem tudom, hogy miért pont ezt a telenovellát szeretem, vagyis dehogynem! Elsõsorban a Boyer-Rulli páros miatt. Én még most is követem eredetiben, és mondhatom, hogy igazán kiakasztó a történet jelenleg. Ha Mopszit elemésztenék a legsötétebb kút fenekére, na annak örülnék! Ebbõl kb. kiderülhet, hogy Alejandronak drukkolok, valószínûleg azért, mert imádom Rullit. Én, mint nõnemû rajongó persze így is értékelem a sorozatokat, és ez azért érdekes, mert egyébként Rulli nem az a típus, aki általában tetszeni szokott. De Jose Luis annyira idióta, idegesítõ, p..csfej lúzer, hogy nem bírom nem útálni.
Suxel
Nem tudom most mennyire vagy képben, de mi a véleményed, ha legalábbis valamennyire követed, a mostani fejleményekrõl, különösen az AR tükrében?
6/10
napraforgó 2014 ápr. 30. - 14:47:21 6/10
(94/378)
Juventinonak, azt érzékeltem, mert utólag közölte Mariával, hogy hiszen megmondtam, ne légy ott... Mármint a merényletnél...

Juventino egyébként nem intézõ, a meghalt bátyja volt az intézõ, most meg ezt a Jose Louist vették föl a helyébe valami álnéven.

Az egész annyira pocsék... Ki az, aki itt szimpi lehetne?
Az ostobácska fõszereplõnõ, vagy a hülye férje? a titkos szerelme kifejezetten irritáló. Juventino egy bûnözõ, a kis unokahúga, a Marcsa meg szintén tenyérbemászóan irritáló. Anyuskáról, meg a bátyuskáról már ne is beszéljünk. Õk mondjuk, még nem is érdekelnek.
Apuskának meg szemellenzõje van, õ nem lát, nem hall, ráadásul kímélni kell, mert szívbajos.
6/10
suxel 2014 ápr. 30. - 14:36:29 6/10
(93/378)
SPOILER

Ahol most jarnak eredeti reszekben a sorozat, ott eppen Monserrat Jose Luisnak a felesege.
A sebesulest mar nem tudom megmondani honnan szedte ossze, mert innentol mar nem neztem, de szerintem Juventinonak az intezonek lehet benne a keze vagy Pedro Medinanak a polgarmesternek, bar lehet tevedek.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 30. - 14:25:35 6/10
(92/378)
Na, most megint belepillantottam, habár nem az epzód elejétõl.
Így aztán nem is tudom, ki a fene sebezte meg Alejandrót. Maria megint furán viselkedett, hisztérikusan elzavarta feleséget Ale betegágyától. Visitozott, hogy Alét megsebezték és elzavarta Monserratot!
Mondom, hogy ki kéne már dobni azt a cafkát!

Ez a hülye Jose Luis meg csak üldögél, amikor hírt kap, hogy a gazdát megsebezték. Na õt is ki kéne rúgni, de azonnal!
Megint a pap osztja a jótanácsokat, da ahogy látom, alig hallgatnak rá... De legalább az álruhás anyuci próbálja ápolni a fiacskáját...

No én ezt a Jose Luist is pik-pak lapátra tenném. Minek ide még 100 rész, hogy kiderüljön az igazság?
6/10
napraforgó 2014 ápr. 29. - 08:02:10 6/10
(91/378)
Jose Louis szerintem is egy gyáva alak, soha nem mert kiállni magáért. Most sem boldogul egyedül, ott a haverja, aki miatta lett számkivetett. Ezek a sunyi biztatások, hogy a fiatalasszony szökjön meg titokban tényleg nem túl szimpatikusak. Sem az édesapja, sem a férje Monserratnak nem volt egy olyan megátalkodottan rossz ember, akivel nem lehet beszélni, akitõl csak megszökni lehet.

Szóval ez a pasi olyasmire bújtogatja a csajt, ami nem tisztességes. Mert az rendjén való lenne, ha a a lány beszélne a férjével, és elmondaná, hogy õ megtévesztés áldozata lett, normális esetben nem mondott volna neki igent. Ha nem tud, nem akar vele élni, hát engedje el, stb, stb. De ha Alejandro nem vétkes semmiben, ha hitte - és joggal hihette - hogy a menyasszonya nem érdekbõl, hanem valódi rokonszenv miatt mondott neki igent, õ nem vétkes, így teljesen alávaló, ha valaki csak úgy kijátsza. Ez Jose Luisnak semmi problémát nem okoz (alapból ilyebn a természete), de Monserrat tisztességérzetét azért irritálja. Szóval nem véletlen, hogy a lány azért húzódozik.

A történet elég gyengécske és nagybn lassan halad. Jose luist egy kicsit sem tudom sajnálnni, miért nem húz el innen a bánatba? elég nagy a világ, a tengerek meg még inkább. Szálljon le a nõrõl, aki nem az õvé és tûnjön el.
cinemaxeva 2014 ápr. 28. - 21:52:26
(90/378)
Na ja a kis szöszi .. de jó illö becézés....tetszik..

Na de ha Carlota a birtokra megy össze talál futni José Luiszal na ...
akkor lesz csak érdekes , egyébként nekem nem szimpi az az alak .....
6/10
napraforgó 2014 ápr. 28. - 18:37:55 6/10
(89/378)
a kivételezés csak azért megy, mert gyerekkori barátok----> a gyerekkortól tartó barátság során nem tûnt fel Alejandronak, hogy a barátnõje álnok, hazug, képmutató? Szerintem látnia kellett, hogy becsapott másokat, netán megalázott másokat, stb. Azért az, hogy õ a(volt) intézõ lánya, nem hatalmazza föl arra, hogy ugráltasson másokat.
Meg aztán most más a szitu, most már úr és szolga viszony van köztük, és azért, mert ez Alejandro nem érezteti vele lépten-nyomon, még tudnia kell, hol a helye.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 28. - 17:01:55 6/10
(88/378)
Nem nézem mindennap, de azért kiakadtam a mai jeleneten: Monserrat kimegy a konyhába, Rosariot keresgeti. Maria meg épp instruálja a többi cselédet, csak neki fogadjanak szót, tõle kérjenek engedélyt mindenre, neki jelentsenek, stb. Mikor Monserrat odaszól, hogy talán leginkább a gazda, meg õ rendelkezhet a birtokon, a csaj pimaszul visszapofázik. Hát nem vagyok nagyon vehemens, de lehet, hogy tõlem leesett volna egy pofon neki, amiért olyan pimaszul, pökhendien válaszolt. Aztán meg berohan Alejandrohoz és könnyes szemmel panaszkodik, árulkodik. És még Monserrátnak kell magyarázkodni. Egy álok vipera az a nõ, meg kéne tõle szabadulni, de nagyon hamar. No meg a bácsikájától is...
6/10
suxel 2014 ápr. 28. - 16:51:58 6/10
(87/378)
Büdös cafka, hülye gazda :-))) Ez nagyon jó! :D
Ha jól emlékszem ez a kivételezés csak azért megy, mert gyerekkori barátok. Én azért nem hasonlítanám egy Victor féle baráthoz ezt a viperát.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 28. - 16:37:21 6/10
(86/378)
Ma megint sikerült belenéznem, épp az eleje ment, mikor hazaértem. Az atya épp nevelte Monserratot, hogy ne hallgasson Jose Louisra, mert az egy gyáva ember, korábban se mert a lány apja elé állni, csak bújtogatta, hogy szökjön meg vele. Most meg idejön álnéven, megint bújkál, nem mer a férje elé állni, megint csak álnokul bujtogatja, hogy szökjön meg vele. Hát mit mondjk? tényleg igaza van a papnak, az a fickó nem egyenes, nem becsületes, - nem tudom, mit is szeretsz rajta lányom, kérdi az atya.

Aztán meg az a Maria nevû nõszemély viselkedett tenyérbemászóan. Ha én vagyok az úrnõ, nem magyarázkodok, hanem elzavarom a háztól. A büdös cafka még hazudozik is és feketíti az úrnõt a férje elõtt. És a hülye gazda még megértést vár tõle, ahelyett, hogy a neje mellé állna. Ha vele akar élni, õt akarja meghódítani, és Marcsát már párszor levakarta magáról, hát mi az ördögnek kér megértést tõle? Engedelmeskedjen és kész. Ha meg nem tetszik a rendszer, el lehet menni. Ha nem akar ettõl a nõtõl semmit, mi a fenének kivételez vele?
cinemaxeva 2014 ápr. 27. - 22:23:35
(85/378)
Birom ezt a Hozé luist, ha jól emlékszek a nevére...

állandóan azt karatyolja Monszerátnak, hogy szökjenek meg ...

arra nem gondol, hogy se pénze se háza ... valahogy nem tetszik nekem ez a pöcs...
10/10
kazsagx 2014 ápr. 27. - 02:14:22 10/10
(84/378)
Hajajj Lupe atya...regi szep idök.... xD
6/10
suxel 2014 ápr. 26. - 19:43:48 6/10 Előzmény nota19
(83/378)
Jó, én nem is nézem rendesen a sorozatot, de én nekem egy kaptafára megy a többi megszokott pappal Anselmo atya. Ha papok esetében dobogós sorrendet csinálnék, nálam így nézne ki:
3. hely: Ventura atya a Riválisokból (Raul Padilla)
2, hely: Salvador atya az El manantial - Az õsforrásból. (Manuel Ojeda)
1. hely: Lupe atya a Bûnös vágyakból (René Casados)
6/10
suxel 2014 ápr. 26. - 19:38:49 6/10
(82/378)
Hát majd kap normális ruhákat, normálisabb sminket, más frizurája lesz, leradírozzák róla az odarajzolt összeérõ szemöldököt kb ennyi szerintem. Nem lesz egy szépségkirálynõ továbbra sem, de jobban fog kinézni, mint az eddigiekben. :)
10/10
kazsagx 2014 ápr. 26. - 18:58:37 10/10 Előzmény suxel
(81/378)
Néha beleszoktam pillantani,de azt nem gondoltam,hogy ez a nõ is megfog "szépülni"... :)
nota19 2014 ápr. 24. - 19:15:10
(80/378)
A papról csak annyit, hogy õt Eric del Castillo, Kate apja alakítja, akinek a szinkronhangja szerintem rémes. Nem a hang rossz, csak nem illik a színészhez. Úgy gondolom, hogy Anselmo atya a legszimpatikusabb pap figura, amit mostanában telenovellában láttam. A telenovellás papok számomra általában túl kenetteljesek, túl karikatúraszerûek, nem is igen érdekelnek. De Anselmo atyát nagyon bírom (már ameddig), ami elsõsorban szerintem a színésznek köszönhetõ.
6/10
suxel 2014 ápr. 24. - 15:40:11 6/10
(79/378)
Josefina vagy csak mas neven finita, asszem Dimi szokta igy szolitani. Amugy ez tipikusan az az elem, hogy a csuf, gazdag lany megszepul a sorozat kozben.