Neli 2014 júl. 21. - 09:57:45
(158/378)
200-ról tudok :D :P addig még rengeteg hülyeség zúdul ránk tuti :D :P mondjuk én ritkán látom, de lehet jobb is :D
D_hajni 2014 júl. 21. - 09:24:28
(157/378)
tudja valaki hogy rany reszes?
Norcy_ 2014 júl. 17. - 17:42:27
(156/378)
Vicces volt ma a DNS-teszt eredmény, jól beégett vele a naccságos Graciela :D :D
Dimitrio is egyre jobban beszólogat neki, szakadni lehet tõlük.
6/10
napraforgó 2014 júl. 08. - 12:17:06 6/10
(155/378)
Azt hiszem, én nem neveztem egy pasit sem kõbunkónak, legalábbis abban a hozzászólásomban nem, amire válaszoltál. Bár azért igaz, elég hülye és bunkó mindkettõ. Most pl. fogalmam sincs, hogy Monserrat miért is feküdt le az elvált férjével? Mert az mondott neki három jó szót? Hát a csaj is elmesorvadt.
nota19 2014 júl. 08. - 10:33:00
(154/378)
Nem igazán értek veled egyet. Korántsem mondanám ezt a telenovellagyártás csúcsának, igaz, hogy van benne rengeteg hülyeség, mint általában mindegyikben. Ale egyébként szerintem egyáltalán nem bunkó vagy mûveletlen, hanem inkább frusztált és persze el kell ismerni, hogy tényleg szörnyen viselkedett. Ettõl kezdve azonban nem lesz ilyen elmegyenge, és igazán szerethetõ figura válik belõle. Én egyébként is nagyon szeretem a színészt. Ami a bunkóságot illeti, nem akarok spoilerezni, de Joselo, na az aztán tényleg igazi kõbunkó lesz.
Hülye, vagy naív nõk, és hozományvadász gazemberek? Hát nem errõl, vagy hasonló konfliktusokról szól az összes telenovella?
Nekem még mindig jobban tetszik, ha nem idealizált szende szüzikéket és fényes páncélos lovagokat akarnak eladni, hanem nagyon is esendõ, és sokszor bizony bûnös embereket, akik a saját kárukon tanulják meg a leckét, mint pl Ale is. Jobban szeretem az impulzív és sokszor naív Montsét, mint a bosszúállás istennõje Maricruzt, vagy a szenvedélyes, és kezdetben sokszor és sok hibát elkövetõ Ale-t, mint a paródia Octaviót. A történet pedig igazán izgalmas, így a végefelé, nem mondanám jobban összegányoltnak, mint pl Lartilleux remekmûveit.
Ez persze csak az én véleményem.1
nota19 2014 júl. 08. - 10:16:54 Előzmény nepa
(153/378)
Nem.
6/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 11:41:28 6/10
(152/378)
Vajon miért szól ez a történet csupa ostoba, hülye nõrõl?
Momserrat beleszeret egy tengerészbe, aki nem hajlandó kiállni érte, csak titokban akarja minduntalan megszöktetni. (mondjuk a lány túl fiatal és tapasztalatlen, így belemegy a fura kapcsolatba)
Aztán beleszeret egy másik férfiba, akihez férjhez adták, és aki elég nagy bunkó. Cselédbõl hirtelen úr lett, de persze jó modort, udvariasságot, mûveltséget nem lehet a vagyonnal együtt megszerezni, azért meg kéne dolgozni. Nem is ért hozzá szegény.
Aztán ott van Jozefina. Gazdag, de elég csúnyácska szegény. Behálózza egy tróger, egy szemét hozományvadász. És a lány mindenképp hozzá akar menni. De legalább van annyi esze, meg a bátyjának is, hogy nem engedik a pénzcsaphoz. De hogy miért ragaszkodnak a házassághoz, az rejtély, hisz elõre tudják, látják, hogy a pasi nem szereti a lányt.

Anyuska egy utolsó, pénzéhes büdös r*banc, aki nemcsak azz élvezetért, hanem a esetleges örökség reményében csalja férjurát.
Aki meg - admirális létére - egy óriási nagy bugyuta mamlasz, aki csukott szemmel jár. Sem a gazdálkodáshoz nem ért, sem a felesége mesterkedéseit nem veszi észre. És a gyerekei nevelését (különösképp a fiáét) sok éven keresztül elhanyagolja. Nem is értem, ez az ember mi a fenével foglalkozott egyáltalán napszámra? A nagy semmivel, leginkább.

Aztán van még néhány korrupt és megalkuvó hivatalnok, néhány hûséges cseléd, meg még több, aki nem hûséges. Pár szenvedõ és szenvelgõ nõcske, akik nem tudják, mit is akarnak az élettõl.

Nem azért, de ez az egész történet egy összegányolt, gyenge szemét., kár volt érte pénzt adni, meg kár nézni is.

Csak tudnám, kik azok, akik az ilyesmit megveszik, és vajon miért????
Azért telenovelláknál is kellene ragaszkodni valami minimális színvonalhoz.
nepa 2014 júl. 06. - 15:26:58 Előzmény nota19
(151/378)
Miért mi van most? Kicsit túl van nyújtva, ahogy a youtube-on láttam a promokat! A második gyerek is Alejanrotól van?
nota19 2014 júl. 04. - 20:30:23
(150/378)
Egyébként nagyon érdekes, de olyat is leszinkronizálnak, ahol az eredetiben nem beszélnek, vagyis inkább nem lehet a hangot hallani. A mai részben is pl. Ale, Mopszi és Lauritó jelenetében a "Bajemos la guardia mujer" alatt az eredetiben egy hang nem hallatszik a dalbetéten kívül, itt pedig egész helyre kis párbeszéd volt.
nota19 2014 júl. 04. - 19:57:40
(149/378)
Hát még ha látnátok, hogy így 15 (+finálé) résszel a vége elõtt merre ment el a történet! Az már egyszer biztos, hogy Nesma mindent be akar vetni, és a nézettségi adatokat is figyelembe véve sikerrel. Számomra volt a novellának egy nagyon idegesítõ szakasza, amikor nem is nagyon néztem, de mostanában, úgy kb. 20-25 résszel ezelõttrõl megint elkezdett érdekelni, el kell ismernem, hogy igazán izgalmas. Persze így is van benne hülyeség bõven, de pl. a CI-hez képest egy remekmû.
D_hajni 2014 júl. 03. - 20:16:25 Előzmény Norcy_
(148/378)
hat nem ilyennek kepzeltem a magyar hangjat :)
6/10
offtopic
napraforgó 2014 júl. 03. - 12:56:49 6/10
(147/378)
Off
Tudod, másfél-két éve szolgáltatót váltottam, akkor más lett a csatornakiosztás. Ebben már nincs benne a Story5, viszont van RTL2. meg néhány természetfilm csatorna. Azokat úgyis jobb szeretem, mint a sok buta telenovellát. Az a baj, hogy 10-bõl egy ha van, ami jó. Szinte már a közepes színvonalúnak is örülök, de a kétharmaduk nézhetetlen marhaság. Vagy lehet, hogy jól megcsinálták, csak én nem vagyok vevõ a témára. csak sajnos, ha már elkezdtem nézni, rendszerint ottragadok, legalábbis a cselekmény nagyvonalakban való figyelemmel kísérésével.
6/10
suxel 2014 júl. 03. - 11:10:09 6/10
(146/378)
Ilyenkor sajnalom, hogy nincsen story5-od, mert azon lenne julius 16-tol egy kis szeretheto sorozat a Kedves ellenseg. Az egyik legjobb sorozatnak tartom, bar tul sok ujat nem mutat kivetel a sorozat vegevel, de ugyesen keverik benne a lapokat 110 reszen at es eredeti tortenet. Talan a sok mexikoi csalodast kovetoen az bejonne.
6/10
napraforgó 2014 júl. 03. - 08:47:41 6/10
(145/378)
Nincs túl jó véleményem errõl a sorozatról. Általában hetente két-három részt tudok megnézni, bár nem valami nagy, feszült figyelemmel, ez igaz. Néha több, néha kevesebb rész látok, de azért képben vagyok a történet haladása szempontjából.
Számomra roppant zavaró, hogy egy ki tudja, mikor, talán 50 évvel ezelõtt íródott és XIX. századi orosz környezetben játszódó történetet próbáltak adaptálni mai viszonyokra. Hát nem túl sikeresen. Valahogy hihetetlenül szélsõségesek a jellemek, és nincs egyetlenegy figura sem, akivel az ember azonosulni tudna. Mindenki romlott. Aki meg nem, az vagy hihetetlenül naív, vagy hihetetlenül ostoba. Esetleg mindkettõ.
A történet meg...pfff. hát az nem történet. Hol a fenében tudnak azon évekig nyûglõdni, és semmi máson, hogy az asszony megcsalta-e a férjét, vagy sem (miközben a férjnek állandó szeretõje van).

Az mindenesetre érdekes, hogy a szinkronszínészek milyen becsületesen, lelkiismeretesen próbálják megoldani a feladataikat. Sokszor a profi szinkron sokat dob az amatõr színjátszáson! Tetszett, hogy a szinkronszínészek (is) jobban szeretik a negatív figurákat, ott jobban lehet játszani még a hanggal is.

Bevallom én már sokszor tûnõdtem azon, hogy hogyan bírják a szinkronszereplõk a rosszabbnál rosszabb sorozatok szinkronizálását (mondjuk 160 részen keresztül!). Mert nekem, nézõnek nem muszáj végignéznem, ha ostobának találom, de neki, ha elvállalta a szerepet, bizony muszáj végigcsinálnia...
(az igaz, hogy ez fontos jövedelemforrásuk, de akkor is... hónapokig csinálni valami borzalmas melót...hát...)
Norcy_ 2014 júl. 02. - 14:35:13
(144/378)
Ha valaki még nem látta volna: jópofa videó a Szerelem zálogba szinkronmunkálatairól. :)

1.rész
www.youtube.com/watch?v=g_zrImWz0jM

2.rész
www.youtube.com/watch?v=stPxaVL5KTU

(Forrás: magyarszinkron.hu)
Tilda36 2014 jún. 25. - 20:15:51
(143/378)
Angelica áttétes rákbeteg, ettõl függetlenül a család és az orvos azt mondta napjai vannak hátra, de még 7-8 hónapja is tünetmentes. Mekkora baki?

Alejandro meg egy szemét ember, õ csalja Monserratot Mariával és még hónapok múlva is fel van háborodva a neje és J. L. miatt, egy ilyen haragtartó aljas emberre nem érdemes várni, viszont a baba tündéri!

Hát ez a házasodás egy röhej, - nem a mai részben volt - Dimitrióra azt mondja a sógora esküvõ elõtt, hogy egy gazember mégis erõlteti a házasságot, habár ezeken a hülye mexicoiakon már nem csodálkozom.
6/10
napraforgó 2014 jún. 25. - 19:16:08 6/10
(142/378)
Alejandro nem normális, most valami furcsát fantáziál Monserrat és Jose Luis "összeesküvésérõl", ami Angelica és Õ ellene irányul. Állandóan azon szenved, hogy Monse állítólag megcsalta J Luisszal, közben meg õ az a ki csalja a nõt a cseléddel.
Az ilyen hülye pasit ki kell rúgni, szóba se állni vele többet. Na de a másik pasi sem jobb egy percig sem, az meg állandóan csak bújkált a csajjal a szülõk, meg a család elõl, sohasem állt elõ nyíltan. Miután Monse nem szökött meg vele, hát rögvest megszöktetett egy másik lányt, aki ráadásul még jó gazdag is, meg halálos beteg is. gyorsan nõül is vette és hamarodan gazdag özvegy lesz belõle. Na, ezt a pasit is el lehet felejteni, ez a hülye tyúk meg hozzámegy mindkettõhöz, szép sorban.
Umika 2014 jún. 25. - 16:17:14
(141/378)
Én is nézem a sorozatot! Remélem végleg kibékül Monse és Alejandro, és azt is, hogy úgy is lesz majd vége a sorinak, hogy õk együtt lesznek és Alejandróval lesz Monse, nem José Luisal....
Spoiler? Remélem nem, de
a youtube-on láttam pár furcsa videót, egy olyat is, hogy Monse hozzámegy José Luis-hoz??? Amikor már 2-3 éves Monse kisfia. Jajj ne már! Akkor lenne csak igazán beteges ez az egész, fõleg azok után, hogy Alejandroba szeretett. Azután meg visszaszeret Jusé Luisba?! Pfffff, Reméljük nem! Akkor lehúzom a sorozatot az biztos. Nem tudom az milyen jelenet volt, remélem csak képzelõdés vagy Alejandro álma, minden esetre nagyon szomorú leszek, ha így lesz majd vége a sorozatnak!
Alicante 2014 jún. 14. - 21:12:53 Előzmény juan-ZSU
(140/378)
Szia Zsu! :)
De rég találkoztunk! Remélem jól vagy?

Én is bele-belenézegetek a sorozatba, de nem követem az eseményeket, ami pedig Alejandrót illeti ilyen unszimpatikus fõszereplõvel még nem találkoztam. A csütörtöki és pénteki részeket megnéztem és ledöbbentem, hogy A. ha nõs és gyermeket vár a neje hogy mondhatja azt a gyerekkori barátnõjének Marianak azt mondani, hogy mostantól õ a felesége? Normális ez az ember? Képtelen a válásig függetlenként élni? A pap miért nem világositja fel, hogy nem lehet poligámiában élni? Monserrat sem normális ha vissza akarja magát könyörögni, mert a kapzsi anyja ezt akarja...!

Nézi rajtad kívül valaki ezt a sorit?
Tilda36 2014 jún. 14. - 07:46:01
(139/378)
Marián nem csodálkozom, de Alejandro durvaságán igen, mikor az öreg felkereste Monseval kapcsolatban. Tudta, hogy komoly szívbeteg mégis hozzávágta az összes hazugságot, nem kímélte ezek után várható volt, hogy a szívroham végzetes lett. Érdekes itt a halál beálltát és a diagnózist a birtok tulajdonosa állapítja meg, orvos sehol sincs a láthatáron...és ha gyilkosság lett volna? Csak úgy vihetik a holtestet a temetkezési vállalkozók?