Téma: Smallville

9/10
nikomin 2010 jan. 30. - 07:55:39 9/10
(2285/3565)
*********9.10 Disciple ********

Õszintén tetszett is meg nem is.Oliver olyan mint egy a hullámvasút egyszer jól van máskor meg Clark 2.0. a Lana idõszakban csak neki nincs pajtája,remélem ez volt az utolsó ilyen rész.Ja és ez után a rész után még kevésbé látom hogy lesz ez az Oli/Chloe dolog max. ha nem barátok elõnyökkel. :) Kapunk pár új "helyszínt" ezek tetszettek és már majdnem kész vannak a tornyok is.Chloe hozta Chloe-t az tetszett hogy végre benyögte Clarknak a Roulette-s sztorit,bár az nem hogy azért mert azt hitte Oliver a barátaira vadászik. Van riasztó a Watchtowerben végre már azt hittem olyan lesz a védelmi rendszere mint a Luthor kastélynak. Dark Archer tetszett.
Tetszik hogy Clark nem a jót nézi(keresi) Zodban sõt na és Clark fenyegetése/figyelmeztetése Zodnak...Na az is kiderült mit keres Zod(amit Jor-El a Kent házban a táskájába tett,már csak az a kérdés hol a táska)

-HOVA lett a régi Clark Kent de tényleg? "You know, Lois, we could go back to the farm and take a walk. I could give you Clark Kent's tour of the galaxy."- He? itt nagyjából leestem az ágyról,bár lehet hogy az én fantáziám egy kicsit piszkos és rosszúl értelmeztem a dolgokat:D de ha nem akkor Clark magasabb szintre emelné a dolgokat.
10/10
g413qi2 2010 jan. 30. - 07:51:48 10/10
(2284/3565)
9x10 Disciple
****SPOILER****

Elsõként azt kell mondanom, hogy nem volt olyan rossz, mint amilyet vártam. Már Olivernek is van végzete, hurrá! Az apróbb hibák felsorolása nélkül, a szereplõk még inkább nagyokat, mint értelmeseket mondanak. Meglepõ módon, akivel teljesen elégedett voltam, az Zod, nagyon jól el volt találva (kivéve a haját a Kent házban).
Majd kicsit részletesebben, ha más is látta már.
9/10
nikomin 2010 jan. 30. - 04:26:45 9/10
(2283/3565)
9/10
nikomin 2010 jan. 29. - 21:23:04 9/10
(2282/3565)
Ez jó lesz,ez jó lesz...Hihihi :D:D
10/10
g413qi2 2010 jan. 29. - 21:16:08 10/10
(2281/3565)
ÓÓÓóóó, ez nagyon jó rész lesz!
Eddyy 2010 jan. 29. - 20:55:57
(2280/3565)
“SMALLVILLE” — (8:00-9:00 p.m. ET)
“Persuasion” (CONTENT RATING TBD) (HDTV)

LOIS MOVES IN WITH CLARK — It is Valentine’s Day and while Clark (Tom Welling) is out on a date with Lois (Erica Durance), he unknowingly becomes infected by gemstone kryptonite, which has magical wish-fulfilling properties. Clark mentions to Lois that he wishes they had a more traditional relationship,so Lois quits the Daily Planet, moves in with Clark and starts planning their wedding. Still unaware of his new power, Clark also casually tells Chloe (Allison Mack) he wishes she would spend more time watching out for him, so an infected Chloe takes his wish to heart and sets her sights on a new target – Lois. Christopher Petry directed the episode written by Anne Cofell Saunders
10/10
10/10
g413qi2 2010 jan. 29. - 14:14:35 10/10
(2278/3565)
A képregényekben javában reklámozzák már az absolute justice részt, az ámerikánszkiaknak valahogy mindig tetszik amit Geoff Johns csinál, ezért lehet az a rész bármilyen rossz is, biztos csak jó kritikákat fogunk hallani. Ennek a pozitív oldala, hogy nagy lesz a nézettsége.
A korábbi Durance és Kreuk riportokból nekem az jött le, hogy nem nagyon kedvelik egymást, mindig lefutják a szokásos tiszteletköröket és kész.
A Persuasion-nal kapcsolatban azt tippelném, hogy Lois "igazi" vidéki feleség lesz, aki reggel megfeji a teheneket, majd elküldi Clark-ot szántani.
Arra vagyok kíváncsi, hogy az Amanda Waller szálat milyen hosszúra szövik. Örülnék, ha egész évadban jelen lenne minimum amolyan színfalak mögötti fenyegetés gyanánt, és a következõ évadban is maradhatna. Gondolom közük lesz a kriptoniak eltünedezéséhez (9-15). Jó lehetõség lenne Lois számára néhány fedett nyomozáshoz (amit már nagyon hiányolok), és jó bázis lenne néhány szuperfigura számára is, legalább nem kellene nekik külön bevezetõ- és kivezetõtörténetet gyártani. És elõvehetnék Lex régebbi kutatásait, leporolhatnák a Cadmus project-et is. Ha Pam Grier Amanda-ként túl drága lenne hosszabb távra, akkor hagyhatna maga helyett egy szõke, nagymellû helyettest, aki persze jó szokás szerint szemet vetne Clark-ra, aminek persze Lois nem örülne, ami persze vicces jelenetekhez vezetne.
Eddyy 2010 jan. 29. - 00:13:07
(2277/3565)
10/10
Sheila85 2010 jan. 28. - 23:53:19 10/10
(2276/3565)
„K: Lesz még közös Lois/Tess illetve Lois/Zod jelenet?
Erica: Igen, figyeld csak a mûsort.” – Örülök, mivel ezek a jelenetek mindig jól szoktak sikerülni:)

„Erica: Lana Lang az a típus, akivé minden nõ válni akar.” – Ezt ugye nem gondolta komolyan??? Hát nem tudom, lehet velem van a gond, de az utolsó amire vágyom az az, hogy egy olyan gyenge jellemû, hataloméhes, egocentrikus, téveszméktõl szenvedõ, pszichopata liba legyek mint Lana. Szerintem zárt osztályra kellene vitetni azt, aki olyan akar lenni mint õ.

„K: Mit gondolsz, Lois mikor fogja megtudni Clark titkát? Még ebben az évadban?
Erica: Nem hiszem, hogy Lois valaha is megtudja Clark titkát. Szeretném, ha õ lenne az egyik olyan karakter, aki nem kikényszeríti belõle.” – Ennek kifejezetten örülök, mivel a jelenlegi szereplõk közül egyedül Lois nem tudja a titkot, és remélem ez még így is marad egy darabig, mivel elég vicces helyzeteket eredményezhet. Ugyanakkor úgy vélem, hogy a sorozat záróepizódjában meg kellene tudnia Loisnak is, mivel nem tudom, hogy akarják bemagyarázni a nézõknek, hogy nem ismeri fel Clarkot Supermanként.

„K: Melyik a kedvenc jeleneted a következõ részekbõl?
Erica: A kedvencem a Persuasion-ban van, Lois átváltozik a Clark-nak való igazi tradícionális nõvé, és jó kis tréfát ûz belõle!” – Már nagyon várom ezt az epizódot, elég szórakoztatónak ígérkezik.
Eddyy 2010 jan. 28. - 23:51:39
(2275/3565)
Ha a hollywood-i kisasszony nem gépelte el, akkor valóban ezt mondta... Elvileg nekem sem állnak keresztbe a szemeim, jól láttam, de a biztonság kedvéért leellenõriztem, és ez áll ott: Lana Lang.....stb.

:D:D:D:D
Eddyy 2010 jan. 28. - 23:49:49
(2274/3565)
Nagy adag promo kép az Absolute Justice-ból:

http://www.kryptonsite.com/societygallery6.htm
9/10
nikomin 2010 jan. 28. - 23:14:40 9/10
(2273/3565)
"Erica: Lana Lang az a típus, akivé minden nö válni akar." --He?? Remélem csak összekeverte Kristin-el mert aki olyan akar lenni mint Lana annak komoly orvosi segítségre lenne szüksége,de gyorsan. :)

"K: Mit gondolsz, lois mikor fogja megtudni clark titkát? még ebben az évadban?
Erica: nem hiszem, hogy lois valaha is megtudja clark titkát. szeretném, ha ö lenne az egyik olyan karakter, aki nem kikényszeríti belöle."-- Ez szintén tetszik.

"K: milyen volt megcsókolni tom wellinget?
Erica: mit gondolsz??? :D:D"
-- :D:D:D:D:D
Eddyy 2010 jan. 28. - 22:44:46
(2272/3565)
Erica Durance válaszolt pár rajonogó kérdésére. @LilMissX interjúvolta a Twitter-rõl.

K: Lois kap végre saját lakást, illetve elöléptetik az alagsorból?
Erica: Remélem elöléptetik az alagsorból és jó lenne egy saját lakás, mert most a kanapén kell aludnom.
k: Melyik a kedvenc clois jeleneted?
Erica: túl sok lenne felsorolni...:D
K: izgatott vagy, hogy lois hamarosan találkozik perry white-tal?
Erica: nagyon izgatott vagyok, szerintem nagyszerü lesz.
K: milyen volt együtt dolgozni laura vandervoort-tal?
Erica: nagyszerü, de sajnos mostanában nem találkoztam vele, mert az új sorozatán dolgozik (v).
K: Allison milyen volt rendezöként?
Erica: Nagyszerü, igazi élmény volt együtt dolgozni vele. Tényleg beleérzett. sokat nevettünk együtt.
K: lesz még közös lois/tess illetve lois/zod jelenet?
Erica: Igen, figyeld csak a müsort.
K: Mit gondolsz lana lang-ról és milyen volt kristin-nel dolgozni?
Erica: Lana lang az a típus, akivé minden nö válni akar. Kristin-nel nagyszerü volt együtt dolgozni, találkozom is vele a hétvégén.
K: Mit gondolsz, lois mikor fogja megtudni clark titkát? még ebben az évadban?
Erica: nem hiszem, hogy lois valaha is megtudja clark titkát. szeretném, ha ö lenne az egyik olyan karakter, aki nem kikényszeríti belöle.
K: számíthatunk rá, hogy lois ebben az évadban valami super-szerüre nevezi a maszatot?
erica: eddig még nem történt ilyesmi, de jó lenne, mert néha igazi nyelv problémákba ütközök :D
K: melyik a kedvenc jeleneted a következö részekböl?
Erica: a kedvencem a persuasion-ban van, lois átváltozik a clark-nak való igazi tradícionális növé, és jó kis tréfát üz belöle!
K: milyen volt megcsókolni tom wellinget?
Erica: mit gondolsz??? :D:D
K: milyen tom-mal dolgozni?
Erica: csodálatos. tom nagyon gyakorlatias.
K: lois hogy vesz részt a jsa és a checkmate dolgokban?
Erica: lois felfedez néhány titkot az absolute justice-ban, de a többihez meg kell nézned a müsort.
Eddyy 2010 jan. 28. - 22:43:09
(2271/3565)
Meg Watchtower, igaz emberi alakban!!! :D:D:D
9/10
nikomin 2010 jan. 28. - 15:47:52 9/10 Előzmény nikomin
(2270/3565)
**********SPOILER**********

Újabb Absolute Justice Promo

http://ausiellofiles.ew.com/2010/01/28/smallville-absolute-justice-trailer/
9/10
nikomin 2010 jan. 27. - 07:36:07 9/10
(2269/3565)
** Spoiler ***(semmi újdonság szerintem) Megga Buzz http://www.tvguide.com/News/Mega-Buzz-Scoop-1014250.aspx

What can you tell me about how Clark will deal with Zod on Smallville? — Mark
ADAM: Clark's going to need a little help. Enter The Green Arrow. "Oliver and Clark, instead of butting heads about everything, team up and find the usefulness in each other and the power of unity," Justin Hartley tells us. "They spend so much time griping at each other that it's fun to see them work together."

Annak örülök hogy együtt fognak dolgozni,de kérdem én mit tudni tenni Oliver amire Clark nem képes Zod ellen,megöli?
Eddyy 2010 jan. 27. - 00:32:44
(2268/3565)
Part 2
Eddyy 2010 jan. 27. - 00:32:28
(2267/3565)
Tv Guide magazin Absolute Justice cikke (Part 1)
9/10
nikomin 2010 jan. 27. - 00:21:20 9/10
(2266/3565)
*********SPOILER KryptonSite******
9-15: Conspiracy
The Kandorians are attempting to integrate themselves into society, but when they start to go missing, Zod and Clark work together to solve the mystery behind the disapperances.