Téma: Lepattanó

janderka nov. 11. 19:51:30
(8/8)
Játsszák még valahol?
6/10
stefanis okt. 06. 11:05:29 6/10
(7/8)
Hát nem tudpm, nekem az "erőltetett", néhol a "kínosan erőltetet" jutott eszembe a végén több jelenetre visszagondolva, (működő) humor viszonylag kevés volt, viszont a színészekre nem lehet panasz, ők kitettek magukért egy gyatra forgatókönyv mellett is, nekem különösen bejött Waskovics Andrea és Rába Roland, ők mentik a filmet a játékukkal, de ismét: a többiek is jól hozták a szerepüket, nem rajtuk múlott (csak ezért 6-os és nem sokkal rosszabb).
Ahoj poplacsek szept. 29. 09:53:50 Előzmény hpapline
(6/8)
Mindenképp referálni fogok a filmmel kapcsolatban azután, hogy láttam, ezt megígérem.
10/10
hpapline szept. 29. 08:14:06 10/10 Előzmény Ahoj poplacsek
(5/8)
Valójában akkor kellett volna hozzászólnod, miután láttad.
Ahoj poplacsek szept. 28. 21:38:03 Előzmény hpapline
(4/8)
"A kritikáknak ne dőljetek be"

nálam ilyenre indul a vészcsengő, ugyanis az elmúlt években valamiért divatba jött a filmértékelésnél is a felkommentelés, de az egy idő után kifullad

részletesebben akkor nyilatkozom, ha láttam
10/10
hpapline szept. 28. 21:30:04 10/10
(3/8)
Szórakoztató film. Sokat nevettem. Egészen érdekessé és izgalmassá tették a gombfoci mérkőzést. A kritikáknak ne dőljetek be.
8/10
Pajlovics Jozsef szept. 27. 14:16:09 8/10
(2/8)
Végre egy szerethető magyar film!
Nagyon jól éreztem magam rajta!
Csak ajánlani tudom!
offtopic
MrsAutumn szept. 15. 20:18:08
(1/8)
Jó hangulatú, tipikus (azért kicsit olcsó humorú) magyar film, a miskolci CineFest-en láttam szeptember 13-án, azt hiszem, a legelső mozis, premier előtti vetítése volt ez a filmnek. Szerintem amúgy aranyos volt a története. Nem nagyon tudtam eldönteni az előzetesekből, hogy retro vagy jelenkori, olyan nosztalgikus hangulatot áraszt végig, de amúgy jelenkori. Többször is hangosan felnevettünk rajta a közönséggel (osztálytársnőm talán kissé túl hangosan is...), élvezetes volt, főleg hogy a végén felvonultak a film készítői, és még szelfizni is sikerült a két fiatallal, Andreával és Dezsővel, akik nagyon kedvesek és közvetlenek voltak. Maga a film nekem 7/10, mert azért beletették a szívüket (ahogy azt Patrick Duffy is megjegyezte a végén, tolmács segítségével).