8/10
trinitz okt. 08. 21:27:07 8/10 Előzmény Hemike2
(32/112)
Örülök , meg gondolom az alkotók is, hogy azért van akik értették a filmet. Mondjuk inkább az a csoda ha van aki nem… dehát van wazze rendesen. Így aztán valóban kuka lesz a demokrácia rendszere.
8/10
trinitz okt. 08. 21:19:58 8/10
(31/112)
Számomra az elmúlt évek arról szóltak, hogy már nem lehet szállodai szobát foglalni vélemények alapján , mozit nézni pontozás alapján … Egész egyszerűen régebben nem volt ennyire aktív online az a réteg akik a Gauss ( IQ ) görbe eső 60%-ban vannak. Ma már inkább azoknak ad támpontot egy ilyen komment / vélemény oldal.
Mert ez a film csak szerintük 4 alatti csillagos … Nem értik. Nem a világuk. Éjjel nappal Bukaresten meg akció trash -en nőttek fel. Ez egy igazi film. Alkotás. Azt sem értik miről szólt. Csoda hogy végre nem nekik gyártottak movie-t.
Spoiler : segítek.
Nagyon szuper egy idea amit kitaláltak. Egy sokkal reálisabb mese, mint amit megszoktunk.
Nevezetesen, hogy joker karaktere , amit a kettészakadt fusztrált társadalom akarva kívánt, előbb született meg mint maga a későbbi Joker.
Arthur csak réslegesen , bekattanva öltötte magára és teremtette meg a karaktert. És majd később veszi át azt egy full pszichopata , akar az aki a végén megöli és a háttérben mintha vigyort vágva az arcára. Vagy a gyereke, ha azzal a beteg anyjával nő föl. Vagy akárki a rajongó táborból akik istenítik.

Egyebek iránt igazán reális és emiatt valóban semmit nem ad a nézőnek. Csak a valóságot. Ebben a magyar Fekete Pont c. filmre hajaz. Nincs csoda. Nincs varázslat. Csak az a szr amiben a néző is nap mint nap él. Talán felfogható ez egy kis kollektív terápiának is. ..
Rádaу úr okt. 08. 13:49:48
(30/112)
Én azok táborát erősítem, akiknek nem (nagyon) tetszett ez a mozi. Valóban nem Joker filmje, hanem Arthuré. Bár az is igaz, hogy nem feltétlenül a film hibája, ha a nyájas néző mást várt. Emésztem még. Szerintem adott egy folytatás is...

A robbanás remekül sikerült.

Stefani "csak" azt (tudta) hozni, amit a klipjeiben is. (Ha már Stefani: Tony Bennettel készült album.)
10/10
Lizus-ka okt. 08. 09:22:17 10/10
(29/112)
Csatlakozom azokhoz, akik épp azt látták meg a filmben, ami a lényeg. Itt végre nem a sematikus erőszak van a fókuszban, hanem az azt kiváltó okok. Érzésekről, gondolatokról, emberekről szól. Ehhez társult egy fantasztikusan jó zene és koreográfia. Újranézős film, mert nagyon jó, csak érteni kell.
1/10
kybuck okt. 08. 06:44:24 1/10 Előzmény TheOldMan
(28/112)
Többen elmondták már, hogy nem musicalt és nem ilyen cselekményt vártak egy Joker-filmtől; aki feszült és hidegrázós musicalt akar csinálni, az ne a világ egyik legnépszerűbb karakterével játssza ezt el, mert szelet vet és vihart arat (a stúdió meg semmit, mert anyagilag eddig több mint 100 millát buktak rajta, így pedig kizártnak látok bármilyen folytatás is).
1/10
vandor.laura999@gmail.com okt. 07. 23:28:38 1/10
(27/112)
🥲
10/10
TheOldMan okt. 07. 21:54:39 10/10
(26/112)
Nem lesz csúcspont ! Nem kell várni, nem fog Joker robbanni. Az egész olyan gyomorszorító és feszült, hogy végig azt várod, mikor robban be az egész, de nem erről szól.
10/10. Én imádtam minden percét.
Musical még nem volt ennyire feszült és hidegrázós. Nem értem, aki utálja a musicalt, mit várt ? Szerintem hatalmas, , hogy nem a virágzó réten kézen fogva szaladgáló szerelmesek énekelenek, hanem egy kemény, gonosz világ meghasonlott betege lesz szerelmes és.......a többi egy olyan mély és zsigeri utazás, ami ritkán látható moziban. Azért, ha Halálos iram lehet tizegynéhány, lehessen már Jokerből is 2-3.
1/10
Bnorbi10 okt. 07. 11:00:34 1/10
(25/112)
Nekem az első rész tetszett.Ez sajnos nagyon gyenge lett, túl lett tolva a musical benne, nem oda illő jelenetek…aki teheti inkább üljön be egy kávéra és olvasson az izgalmasabb…
1/10
kybuck okt. 07. 04:40:13 1/10 Előzmény Kovács kolléga
(24/112)
A hiba egyszerűen az volt, hogy érdemben nem kezdtek a karakterrel semmit.
Kovács kolléga okt. 06. 20:52:47
(23/112)
Amennyiben valaki megkérdezi tőlem az év elején, hogy melyik lesz idén az a két film, amivel szinte lehetetlen megbukni, akkor a Deadpool- és a Joker-filmet említettem volna. Nos, az előbbi nem is bukott meg, mert maximálisan odafigyelt a rajongói igényekre. Az utóbbi viszont úgy néz ki, hogy óriási deficitet fog termelni. Az okokról lehet beszélni, de a Jokernél biztosan nem várt senki egy lövöldözős akciófilmet. És alapvetően a musical-jelleget sem kifogásolta senki. Valahol máshol volt a hiba.
1/10
kybuck okt. 06. 20:04:03 1/10 Előzmény Hemike2
(22/112)
De a nézők nem ilyen Joker-filmre kiváncsiak, azok sem, akik elővigyázatlanul beültek megnézni, mert tetszett nekik az első rész, ez egyértelműen visszaköszön a megnyilatkozások többségéből. Te értelmezheted, ahogy szeretnéd és magyarázhatod fogadatlan prókátorként Todd Phillips helyett is annak bizonyítványát, ettől meg egy csomóan jogosan érzik becsapva magukat: igenis a film és Phillips felelőssége, hogy mást adott, mint amit ígért, vagy amit a többség várt, ennyire hülye Phillips sem lehet, hogy ezt ne tudta volna. Mellesleg az interneten nem a "kutya véleményét" olvastam, hanem a film konkrét cselekményét, úgyhogy pontosan tudtam miről van szó. Olyan ez, mint a közelmúltban Bruce Willis nevével eladott gagyi akciófilmek, amikben jó ha öt percet szerepelt (persze azóta ismerjük ennek hátterét), de egy Willis-es akciófilmtől valami Die Hard-szerűt vár a nézője az ő aktív közreműködésével, és ezt ezektől természetesen nem kapta meg, mert ezek is csak beetetések voltak.
1/10
István Pityu Herczeg okt. 06. 15:20:47 1/10 Előzmény Hemike2
(21/112)
Akkor miért Joker a film címe? Ez így hamis hirdetés. Azt a nevet kellett volna adni a filmnek, hogy Lady Gaga. Lehet akárhogyan magyarázni a bizonyítványt, de ebben az égvilágon semmi jó nincs. Ez egy sz.r.
1/10
Fideliusz okt. 06. 11:49:22 1/10
(20/112)
Nem az zavart, hogy semmit hozzá nem adó dalbetétek vannak benne, hogy rendkívűl vontatott és már ismert dolgokat ismételget, hanem hogy az előző részt is semmivé teszi és teljesen feleslegessé és értelmetlenné válik az egész, miközben a néző becsapva érzi magát.
8/10
Hemike2 okt. 06. 09:16:19 8/10 Előzmény kybuck
(19/112)
Az internet világában még a szomszéd kutyának is olvashatod a véleményét.
Az, hogy a sok írástudatlan nem tudta felfogni,hogy musical dráma a film nem pedig egy lövöldözős akció film, arról ne a film tehessen már.
A válasz kommented elején fény derül arra, hogy nem láttad és nem érted mi történt.
De ha kell leírom, hátha látatlanban nem fogsz sz@rozni valamit amiről csak internetes kommenteket olvasol.
**Spoiler alert**
A történet úgy kezdődik, hogy anno beígértek nekünk egy Joker előzmény filmet ahol a híres Joker karakter születését ismerhetjük meg.
Megvolt az első rész, elkezdett kifejlődni Joker karaktere Arthurból.
A második részben végig nézzük ahogy Arthur a személyiség zavaros félnótás rájön arra, hogy amit elvárnak tőle (mindenki) az nem ő, ő nem Joker ő csak Arthur akit a világ kicsinált.
A rész végén pedig egyértelműen kiderül, hogy Arthur nem az a Joker akit ismerünk, sosem volt az. Sőt ahogy ő mondta ő nem Joker.
Arthur az a Joker ha lehet így hívni, aki felélesztett egy kultuszt, a kultuszt aki miatt később megszületik majd a valódi Joker.
Arthur sosem volt az a pszichopata gyilkos, mint a többi filmből ismert Joker.. és ez a film valódi mondanivalója, ezt nem fogják fel és értik meg sokan.*
Ezért kell majd a 3.rész,hogy tényleg megkapjuk a karakter születésének lezárását.

*(Akik utána kommentet írnak, amiből te véleményt alkotsz)
Szóval amíg nem láttad a filmet mégis miről van véleményed,mások véleményéről?
Olyan emberek véleményéről akik akció filmet vártak és nem azt kaptak és emiatt sz@rozzák?
Lehet felsem fogták miről szól mert önös egójuk csalódottságára és a sajtos nachosra koncentráltak és nem a filmet nézték.
danek87 okt. 06. 07:28:54 Előzmény kybuck
(18/112)
Hát én el nem megyek el rá de itthon tuti meglesem, még akkor is ha zs kategóriás szintre süllyesztették.. Amúgy nem meglepő a filmvilágban, meg lehet nézni a zseniális Ördögűzőnek is milyen ótvar folytatást készítettek, amely csorbát a 3-dik résszel vmelyest kiküszöböltek, szóval ennél se tartanék kizártnak egy vmikori folytatást..
1/10
kybuck okt. 06. 06:08:57 1/10 Előzmény Hemike2
(17/112)
Egy olyan világszerte populáris, népszerű karaktertől, mint Joker nem ezt várják, pontosabban a vele produkciókat készítőktől, ahogy nem azt várták Rambotól sem, hogy fejtegetésbe kezdjen a filmművészetről vagy irodalomról, és ahogy Woody Allentől sem, hogy akcióhősként géppityuzzon le mindent és mindenkit. Jokertől a beígért őrületet, ahogy lentebb írták a Sweeney Toddot és a Született gyilkosokat várták minimum, ehelyett kapták ezt a semmit, ami se filmnézőt, se képregényrajongót nem tisztel, hanem ahogy fogalmaztak is másutt "beint" nekik, r-go átveri őket. Persze lehet sokféle filmet csinálni, ahogy csináltak eddig is, de nem mindegy mivel szórakozik egy magát éppen nagynak gondoló filmes - egy Joker kaliberű karakterrel például nem tanácsos, mert akkor 1. nem mennek el megnézni azt a filmet (az internet világában gyorsan híre megy a blamának, én is onnan tudom miről szól, eszembe nem volt mozijegyet venni rá), és akkor nem csilingel úgy a kassza; 2. azt a filmest kerülni fogják a nézők, mint a leprást, hisz egy ilyen bepalizás után mire számítsanak tőle legközelebb?!
1/10
kybuck okt. 06. 03:31:35 1/10 Előzmény Kovács kolléga
(16/112)
Sebaj, majd csinál valaki más, és azt majd a képregényrajongók is kedvelni fogják, ezt meg egy önhitt ember meg sem történt, zavaró intermezzojának tekintik, ahogy például én tekintek a Star Wars utódtrilógiájára, valszeg nem egyedül.
1/10
István Pityu Herczeg okt. 06. 03:01:01 1/10
(15/112)
Hogy miért ilyen borzalmas ez a film? Ennek több értelme van, ha megértjük, hogy ennek a folytatásnak valószínűleg nem az volt a célja, hogy jól teljesítsen a kasszáknál - szerintem egy megalázó rituálénak szánták a hollywoodi emberkék, hogy elpusztítsák a film örökségét, büntetésként azért, mert a „rossz” embereknek tetszett az első film.
3/10
shagi92 okt. 06. 01:13:03 3/10
(14/112)
Nem vagyok nagy moziba járó típus, voltam kb 10-15 filmen az elmúlt 15 évben, de sosem volt még példa olyanra mint most. Mégpedig hogy gondolkoztam rajta hogy felállok, és kisétálok a vetítésről. Mindez betudható a musical feelingnek, azt én rohadtul nem szerettem sosem. És egy Joker filmben a legkevésbé se számítana rá az ember (mondjuk Gaga jelenléte éppen sugallhatta hogy lesz benne éneklősdi, kell az önpromó - de iszonyatosan túl lett tolva).
A pozitívumok között mit lehet említeni? Tudtál reménykedni, hogy jön majd valamikor egy elborulás Joker részéről. Illetve Phoenixen nem múlt a film, ő hozta a karaktert az 1. részhez hasonlóan.
Összegezve: pénz-, és időpocséklás!
1/10
Brezer91 okt. 06. 00:56:14 1/10
(13/112)
Kritikán aluli.. Szégyen, hogy ilyet kiadnak egyáltalán! Mindent tönkre kell tenni? …