1/10
Evcsicsajszi okt. 05. 22:19:12 1/10
(12/112)
Borzasztó!
1/10
kybuck okt. 05. 21:08:53 1/10
(11/112)
Todd Phillips fogta a 2019-es, minden tekintetben sikeres és elismert filmje címszereplőjét, aki még Oscar-díjat is hozott az alakítójának, plusz Phillips-et is jelölték érte, majd összegyűrte, megtaposta, és kik*rta a kukába! Ennyi történt. Miután eleve nem akart folytatást a Jokerhez gyanítom, hogy direkt csinálta ezt, hisz azóta le is nyilatkozta, hogy részéről ennyi volt a DC-univerzum, úgyhogy ezt amolyan ajtóbecsapásnak is lehet tekinteni, csak közben hiúságában nem kevés nézőt vert át a palánkon, úgyhogy jogosan merül fel a kérdés: ezután ugyan miért néznék meg bármit is tőle? Hátha ott is csak át akar verni.
Kovács kolléga okt. 05. 21:03:24
(10/112)
Szerintem a filmkészítők nagy hibát követtek el, mert szinte mindenki azt várta, hogy a Joker 2 a Sweeney Todd és a Született gyilkosok keveréke lesz. És erre pont az ellenkezőjét hozzák össze. Amúgy a rajongói elvárás logikus volt, mert igazán jó filmet a fenti alapokra építve lehetett volna csinálni.
1/10
István Pityu Herczeg okt. 05. 20:03:46 1/10
(9/112)
Már akkor tudtam hogy rossz lesz amikor láttam hogy Lady Gaga fog benne szerepelni, de azt nem hogy ennyire.
1/10
DaveS54 okt. 05. 11:21:06 1/10
(8/112)
Amennyire vártam a filmet, annyira vártam hogy vége legyen. Ez nem kétszemélyes téboly, hanem kétszemélyes katasztrófa lett.
2/10
lilllus23 okt. 04. 22:12:00 2/10
(7/112)
Egyáltalán nem tetszett! Unalmas.Egy musical bűnügyi filmre sikerült.
10/10
Gyurma73 okt. 04. 21:14:33 10/10
(6/112)
jó film igaz ezt érteni kell
8/10
Hemike2 okt. 04. 01:46:30 8/10
(5/112)
Érteni kell a filmet, hogy mi történik, össze kell rakni a dolgokat, és át kell szellemülni.
Ha ez nem sikerül akkor kimész a teremből vagy lesz@rozod.
Tény, nem könnyű lenyelni a filmet, sokaknak nem fog menni mert az előzetes lehet félre vitte az embereket és egy love sztorival" fűtött "akció filmet vártak és nem azt kaptak.
Megértem.
Az előzetes félrevezető volt, viszont nem lett sz@r film ha érted miről van benne szó.
A végén van egy csavar amit én úgy értelmeztem, hogy spoiler!!
**
Arthur bizony nem Joker, ő Arthur.
Az a joker akit a sötét lovagból ismerünk, az szerintem az a kis srác lesz az, aki mond egy viccet a végén.

Az biztos, hogy nehezen emészthető, sok negatív kritikát fog kapni a film, mert sokan nem fogják érteni és mert az első rész után nem ezt várták. Elfogadom.
Egy picit sok volt az énekelgetés szó ami szó, és ez a Joker sztori akkor ütne nagyot ha jönne egy 3. rész azzal a sráccal aki a film végén van.
1/10
t.csillalaura@gmail.com okt. 03. 23:02:13 1/10
(4/112)
Erről semmi jót nem tudok mondani. Elvették a szereplők személyiségét, ezáltal az egész film lényegét, az eredeti történetet, miszerint a társadalom csinált szörnyet egy emberből. Csak egy szánalmas megtört embert látunk, aki belenyugszik az emberi normákba, végül ugyanolyan lesz, mint a többi. Amit Harley karakterével műveltek szintén elkeserítő. Kizárólag azért néztem végig, mert a “kirobbanást” vártam. Kár volt. Megértem, hogy dráma, vagy musical vagy nem tudom mi akart ez lenni, de ennek így semmi értelme nem volt. Annyi lehetőség lett volna benne. Csalódtam.
10/10
szabadaam9 okt. 03. 20:13:10 10/10
(3/112)
Imádtam. A látványvilága elképesztő, Gaga pedig sziporkázik
1/10
macskaminu okt. 03. 19:24:44 1/10
(2/112)
Ez valami iszonyat
Pimpalini szept. 20. 20:53:21
(1/112)
Tartok tőle, hogy a musical formátum a tartalom hiányát igyekszik palástolni, ugyanis amennyiben nincs megfelelő történet elegendő történéssel, vagyis a forgatókönyvírók "lusták", vagy fantáziátlanok voltak, akkor időhúzásként megteszi néhány dalbetét.
Eleve furcsa volt, hogy ezt a sztorit így - musicalként - akarták folytatni, remélem nem rontják el úgy, mint az első részt (ami mellesleg A komédia királyából elég sokat merített)...