Téma: Farkas Erika

10/10
teke 2012 júl. 05. - 11:24:34 10/10
(27/47)
Imádom a mûsort és a mûsorvezetõt is. Rendkívül érdekesek a témák.
Ne hagyja magát befolyásolni, csak így tovább!!!
1/10
neo_67 2012 júl. 01. - 17:00:26 1/10 Előzmény nemfelhasználónév
(26/47)
megnéztem a véleményeteket, és megnyugodva tapasztaltam, nemcsak engem irritál de rettenetesen a hangja, és a stílusa. nagyon kilóg a a Kossuth rádió egyébként kiváló szerkesztõriporterei közül. ideje lenne nyugdíjba mennie, vagy a háttérmunkában részt vennie.
1/10
nemfelhasználónév 2012 jún. 19. - 11:18:19 1/10
(25/47)
Egy ideig hallgattam, de néhány adás elég volt, hogy szabályos rosszullét fogjon el. Botrányosan felkészületlen, jópofizó (bár nem az), okoskodó, udvariatlan. Szégyen!
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 07. - 21:57:08
(24/47)
Nem kell, hogy egy riporter gátlásos legyen, de egy kicsivel több visszafogottság nem ártana. Rettenetesen irritáló az a magabiztos évõdése és jópofizása a riportalanyokkal. Azonkívül nagyon rosszul hangzó és idétlen cím "A Hely".
Más bajom nincs. Illetve talán még annyi: ELLENSZENVES VÉN CSOROSZLYA UNOM A VISSZATASZÍTÓ STÍLUSODAT!!!!!
1/10
pegero 2012 jún. 07. - 20:21:24 1/10
(23/47)
Sok a fölöslege duma! A riportalany helyett is õ beszél!
10/10
macsur 2012 máj. 10. - 11:32:23 10/10
(22/47)
Nagyon király a mûsora!
bittermoon1992 2012 máj. 07. - 22:26:13 Előzmény beeff
(21/47)
Hát, én nem vásárolnék nála... Jelbeszéd?! Isten ments!
bareface 2012 máj. 06. - 10:05:23
(20/47)
Önmaga (gyakori) túlprezentálása pl.: a Hely c. mûsorban, szinte fáj! Jó, hogy létezik egy Classic és egy Bartók Rádió is!
2/10
berni75 2012 ápr. 26. - 11:23:04 2/10
(19/47)
Véleményem szerint is kissé egoista a mûsor.
ricsosz 2012 márc. 30. - 10:34:54
(18/47)
Beeff Giuszti Rigya Mondy98 NAGYON IGAZATOK VAN !!!
ricsosz 2012 márc. 30. - 10:28:46
(17/47)
Kedves Farkas Erika !

Sajnos azt kell mondanom, hogy Ön mélyen alá ássa a Kossuth rádió mûsorának magas színvonalát !!
Mûsoraiban a riport alanyokkal lekezelõ, velük szemben okoskodó, lefitymáló, poénkodó, orosz nyelvtudásával hivalkodó, magát ezek fölé helyezõ magatartása, viselkedése egyszerûen felháborító !!!
Ön felrúgja az újságírás szinte minden szabályát, Pl: a riport alany tisztelete, és az,
hogy egy mûsorban sosem a riporter személye a legfontosabb, hanem a kérdezetté !!
Ráadásul, amikor így szól a riport alanyokhoz, hogy " NEMONGYA MÁ " egyszerûen parlagi stílus !!
De igazán az utóbbi pár mûsora verte ki nálam, és a barátaim között a biztosítékot !
Például, más normális ötlete híján, AGY MÛTÉTRÕL, BALESETI MÛTÉTEKRÕL AD HELYSZÍNI KÖZVETÍTÉST !
Részletesen közvetíti, hogy hogyan vágják lékelik fel a koponyát, hogyan veszik ki az agyát, és azt hogyan
trancsírozzák szét !!! vagy a baleseti mûtéteknél hogy folyik a vér, stb. és közben az Öntõl MEGSZOKOTT MÓDON TESZI az ízetlen maga szerint biztos humoros megjegyzéseit !!
Nem tudom, hogy miért van szükség az ilyen mûsorokra, mi ezeknek a közvetítéseinek a tanulsága,
a hallgatók felé. Egyáltalán, miért kell egy dél elõtti szórakoztató mûsorban mûtéteket közvetítenie !!!!! Esetleg úgy gondolja, hogy ez szórakoztatja az embereket, KÉTLEM !!
Véleményemet nem személyes sértésnek szántam, hanem azért írtam, hogy ha valaki nagyon öntelt módon el van
szállva magától, és elveszti a nagyon is fontos önvizsgálatát.akkor ha egyáltalán figyel a hallgatók megjegyzéseire, véleményére is, / akikbõl él / kicsit magába szál!
Még egy megjegyzés. Az Ön fõnökei ,szerkesztõi, nem figyelik a hallgatók reakcióit, véleményeit, illetve
nem veszik észre, hogy figyelmeztetni kéne, hogy ROSSZ IRÁNYBA JÁR !!
1/10
beeff 2012 febr. 21. - 13:44:19 1/10 Előzmény gjuszti
(16/47)
A kedvenc rádióm a KOSSUTH rádió. Azt hittem, hogy csak engem zavar Farkas Erika stílusnak nem nevezhetõ, visszataszító, bárdolatlan, mûveletlenséget sugárzó modora. Valahogy a piaci kofákra hasonlít legjobban.(Bár krumplit árulna.....) Jót tenne, ha áttérne a jelbeszédre.
Elkeserít, hogy ennyire csökken a mûsorvezetés(?) színvonala.
gjuszti 2012 febr. 02. - 20:16:05
(15/47)
Ha meghallom a hangját ki kell, hogy kapcsoljam a rádiót. Sajnálom! Hiányzik az alázat és a másik ember felé való tisztelet és elfogadás.
tferisanyi 2012 jan. 30. - 22:03:56 Előzmény Rigya
(14/47)
Tisztelt Ragya hallgassa meg még egyszer, hátha eljut a tudatáig ki fogyókúrázik.
Rigya 2012 jan. 17. - 11:36:57
(13/47)
"Kedves" Erika!
Aki azzal élcelõdik a rákos gyerekek között, hogy fogyókúráznak, az egy szellemi toprongy és semmi keresnivalója nincs a rádióban! Kérem vegyen vissza magábol, mert ez már nem csak a közizlést irritálja, még egy jóérzésû kultúremberben is szalonképtelen szavak tolulnak föl!
Lery 2011 okt. 10. - 11:31:43
(12/47)
Hová tûnt a Helybõl?
kretasan 2011 máj. 11. - 15:30:54
(11/47)
Kedves Erika!
81 évesen már vagy szószátyár az ember, vagy visszahúzódó s csak tágra nyitott szemmel bátortalanul vizslatja a világot.
Ahogy maga ismerem, az elõbbiról fogok tanubizonyságot tenni és veszek annyi bátorságot, hogy "minõsítsem" munkáját, tevékenységét.
25 éves korom óta kötõdök a médiá(k)hoz, számtalan újság külsõ munkatársa voltam, lehettem, a helyi rádió(k)nál riporterkedtem (Ipper Pál volt az elsõ fõnököm), legutóbb két éven keresztül élõ egyenes adásban "Életképek" címmel szerkesztettem és vezettem mûsort. (Egyébként az egészségügyben töltöttem el 42 esztendõt, tehát sohasem voltam hivatásos médiás.)
Mindezt korántsem kivagyiságból, inkább tán indoklásul soroltam, mert ezen munkák során szerzett gyakorlatom és tapasztalataim meglehet érdemessé tesznek arra, hogy véleményt nyilvánítsak riporteri, szakmai tevékenységérõl.
Elöljáróban: az ember rádiósként (Ön csak tudja!!!) mindig a maximumra törekszik, mindig alkotni, nagyszerût produkálni igyekszik.
Van is rá eset (alkalom mindig!), hogy önmaga tevékenységével megelégedjen. De csak ideig-óráig.
Mert belehallgat mások munkáiba s egyszerre rádöbben, hogy a maga teljesítménye elmarad a hallott mögött.
Belelép a gázba és megpróbál elõzni.
Van, hogy sikerül, van, hogy nem,.
Amióta -és milyen régóta!- az Ön mûsorait, megnyilvánulásaiz hallgatom nemcsak a sárga írígység esz meg, de óhatatlanul rádöbbenek arra, hogyan is kellett volna riporterkednem, megszólalnom.
Nem szeretnék szuperlatívuszokat használni, de mégis azt kell mondanom: mûsorai hallgatása közben olyan érzéseim támadnak, mint amilyenek egy középszerû bárzongoristában kelhetnek éltre, ha Rubinsteint hallhatja zongorázni.
Nem tehetek hát mást, minthogy szívbõl gratuláljak kiválóan szórakoztató és nagyszerûen szerkesztett mûsoraihoz és kívánjak tiszta szívbõl még sok-sok boldog, egészséges életévet és további szakmai sikereket.
(P.s.: azért leginkább ezt a korszakot írígylem, amelyben megszólalhat és azt is "ahogy" azt megteheti.
Bár bevallom: egyéb írígyelni való alig-alig akad korunkban!)
Szeretettel köszöntöm:
B.András
10/10
tothmehesz 2011 febr. 22. - 22:29:38 10/10
(10/47)
Erika, szentem önnek nagyon szép hangja van, kiváló riporter.Mikor bemutatja a
helyet, úgy érzem magam is ott vagyok. A témák érdekesek, tanulságosak, izgalmasak egyszóval jók.
Kérem Ön maradjon meg ilyennek amilyen.
10/10
tibor.beres@gmail.com 2011 febr. 18. - 11:07:46 10/10 Előzmény Tell Vilmos
(9/47)
Az Erikának üzenek csak általad.
Szeretem aztaz okos nõi szemét.
Hús a húsunkból, vér a vérünkbõl.
Tibor
1/10
Tell Vilmos 2010 dec. 30. - 14:36:26 1/10
(8/47)
A mûsorai és a témák kiválasztása is élvezhetõk, ha tehetem hallgatom, de csak a témák miatt, és mert Kossuth függõ vagyok, pláne dél körül.
Viszont tényleg lekezelõ, néha már arrogáns a hangvétele, és ez lerontja a mûsorai értékét. Az orgánuma néha irritáló.