Téma: Érintettek

10/10
Józsáné Lovász Krisztina 2008 aug. 05. - 22:29:27 10/10
(10/30)
Kedves Kata!
Nagyon megrendítõ volt a film, két gyermek édesanyjaként mélységesen átérzem a fájdalmát. Mindenki számára példaértékû lehet az ahogyan a fia küzdött és az élni akarása.
Ilyenkor döbben rá az ember hogy mennyire hálásak lehetünk a sorsnak ha van aki rosszalkodik körülöttünk, van akihez éjszaka felkeljünk, és minden egyes percben hálásnak kéllenne lennünk a sorsnak, hogy élünk és van kiért éljünk.
Nagyon büszke lehet a fiára, és hátha az õ története ráébreszt pár embert mi is fontos igazán az életben. Nagyon elgondolkodtató volt több gondolata.
Nagyon sok erõt és kitartást kívánok.
Krisztina
10/10
manao 2008 aug. 05. - 16:46:33 10/10
(9/30)
Kedves Katalin!

Nagyon megható, hogy reagált a hozzászólásomra, köszönöm, nem is tudom mit illene mondanom, lenyûgözött Ati és az Ön intelligenciája, (élet)ereje, fegyelmezettsége és megrendített hogy mindez kevésnek bizonyult. Nem lehet könnyû feladat ezzel megbírkózni.

Várszegi András
10/10
Kathleen27 2008 aug. 05. - 15:40:11 10/10
(8/30)
Sziasztok!

Engem is nagyon mélyen érintett a film, Ati sorsa! Minden elismerésem az anyukának a kitartásáért, a küzdelemért, a lelki erõért. Ati csodálatos srác volt, erõs, kitartó. Úgy éreztem a filmbõl, hogy a végére már elfáradt, nem küzdött tovább. Borzalmas lehet látni hogy a gyermeked miken megy keresztül és neked mégis erõsnek lenni! Nekem egy 9 hónapos kislányom van, de bele sem merek gondolni, hogy mit tennék, ha kiderülne, hogy bármilyen betegsége van.

Sok erõt és kitartást kívánok Katának és családjának és mély együttérzésem
isi 2008 aug. 05. - 11:42:31
(7/30)
A film emberi sorsról szól és emberi értékekre világít rá, ami manapság nem annyira trendi. Örülök, hogy vannak, akik ennek ellenére fogékonyak erre.

Kata, lélekben Veled vagyok.
10/10
jdkata 2008 aug. 05. - 11:26:50 10/10
(6/30)
Az vagyok, nagyon büszke.
mizsey 2008 aug. 05. - 11:26:31
(5/30)
Véletlenül kapcsoltam én is ide, amikor a film kezdõdött. Kegyetlen valóság.
Én nem tudom, hogyan és honnan merített erõt Kata.
Üdv
T
10/10
cskedit85 2008 aug. 05. - 10:29:47 10/10
(4/30)
Véletlenül kapcsoltam az m1-re, és magával ragadott a film.
Az Anyukának igaza van, ez a film a szeretetrõl szól.
Ilyenkor látjuk, hogy mik az igazi értékek, örüljünk minden napnak, amit egészségben töltünk el.
Büszke lehet a kisfiára, aki felnõtteket megszégyenítõ bátorsággal, és türelemmel, okosan viselte a betegségét.
Sok erõt, kitartást és jó egészséget kívánok Önöknek.
Együttérzéssel...
10/10
jdkata 2008 aug. 05. - 09:01:20 10/10 Előzmény manao
(3/30)
Kedves Manao!

Jedlovszki Katalin vagyok, Ati édesanyja.

Köszönöm, hogy kifejezte tetszését a filmmel kapcsolatban és ezt annak ellenére merem mondani, hogy a legtöbb emberbõl sírást vált ki.

Én nagyon örülök, hogy a film elkészült, Ati maradandó lett a világ számára is.

Mit mond a film?
Mindenkinek mást, minden megnézést követõen mást, minden élethelyzetben mást. Egy biztos, szeretetet vált ki mindnekibõl.
Szerintem ennyi bõven elég, ha egyebek is "bevillannak", biztos, hogy pozitív érzések, annak ellenére, hogy Ati története szomorú véget ért.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Jedlovszki Katalin
10/10
kis_emese 2008 aug. 05. - 01:38:06 10/10
(2/30)
:(

Az ilyen és hasonló történeteket bemutató filmek kapcsán nem lehet elmondani azt, amit az ember igazán érez!!! Ennyi az élet???
A kisfiú anyukája a kezelés elején említette, hogy ilyenkor érzi át az ember, hogy mit jelent az a szó, hogy "egészség", és mit jelent az élet. Igaza van!!!

Néhány költõi kérdés.
Szükséges-e az életünkhöz
- pl. McDonalds?
- ujjlenyomattal induló BMW?
- városi terepjáró?
- yacht?
- aranydísz a kifehérített fogainkra?
- 3-4 alkalommal elvégzett mellnagyobbítás?
- Milánóba menni ruhát vásárolni?
- ...

Neveket nem társítottam a sorokhoz.

Szóval, nem itt kezdõdik az ÉLET!!!! Elgondolkodhatnának már egyszer azok az emberek, akik celebnek tartják magukat, hogy mennyire fair az, amit õk mûvelnek ÉLET címszó alatt!!!!
10/10
manao 2008 aug. 05. - 01:23:55 10/10
(1/30)
Nagyon kemény, sírnom kellett. Egy már-már megszokott mondjuk Tv2-s hatásvadász bulvár tálalásban nem sok érzelmet váltott volna ki belõlem. Nagyon megrendítõ, de nem tudom mit mond nekem ez a film, persze lehet hogy nem is kell iylesmit keresgélni.