Téma: Dõl a moné

4/10
beo71 2013 márc. 25. - 22:10:41 4/10
(23/43)
Ez vígjáték ?
Jelentkezzen, aki nevetett !
Ja, hogy a karót nyelt Colin Firth alsógatyában rohangál, ez vicces ? Lehet velem van a baj, én ezt egy hatalmas átverésnek érzem.Moziban pénzvisszakérõs balhénak látom.4/10.
Coenék roppant gyengék, megy a nimbuszrombolás szépen és sajnálatos, hogy Cameron kisasszony felett is elszálltak az évek, néhány pillanatban kifejezetten ronda.Fél óra után magamra maradtam, a normális gondolkodású emberek nem áldoznak idõt ilyesmire, én végig kínlódtam és hamar kitaláltam a végét, de ez sem okozott semmi örömöt.
Idõpocsékolás.
10/10
Nita86 2013 márc. 25. - 21:38:27 10/10
(22/43)
Hogy õszinte legyek már rég nevettem ennyit egy filmen! Nekem nagyon bejött!
offtopic
zottyo534 2013 márc. 23. - 15:23:40
(21/43)
Ha nem írták volna, hogy Coen, lehet nem foglalkoztam volna vele, hogy nem is az és még a film is nézhetõ lett volna. Abból már trend lesz, hogy a brit színjátszás legnagyobbjainak meztelen testével próbálják becsalogatni nagyérdemût?
Sonic8 2013 márc. 19. - 19:58:04
(20/43)
Hm. Okés. Köszi.
Bigpapa 2013 márc. 19. - 17:41:49
(19/43)
Huh,egy modi legyen kedves torolni ezt es az elozo, megduplazott hozzaszolasomat. koszonom ;)
Bigpapa 2013 márc. 19. - 17:40:02 Előzmény Sonic8
(18/43)
Nagyon jo a szinkronja. Rickman Helyey Laszlo, szoval rendben van a szinkron.
Bigpapa 2013 márc. 19. - 17:37:55 Előzmény Sonic8
(17/43)
Nagyon jo a szinkronja. Rickman Helyey Laszlo, szoval rendben van a szinkron.
Sonic8 2013 márc. 18. - 18:56:38 Előzmény Bigpapa
(16/43)
Nem merünk elmenni rá a szinkron miatt.
Mond már elfogadható vagy szörnyû mint az Az a bizonyos elsõ évben? :O
2/10
Ruma 2013 márc. 17. - 20:21:26 2/10
(15/43)
Ez egy svindli, magyarul szélhámosság, átverés. Egy nyögvenyelõs bohózatnak és egy viccesnek is alig nevezhetõ vígjátéknak a stílustalan egyvelege.
raczkia 2013 márc. 17. - 20:19:00
(14/43)
Kellemes film minden korosztálynak. 10\7
szjg&cullengirl 2013 márc. 17. - 18:15:32
(13/43)
Nekem tetszett, tipikus limonádé-popcorn film. Egyszer nézhetõ, bár volt néhány poén amit eltaláltak. Este, jó társaságban egy vödör popcornal és 1 liter kólával nézhetõ. Nálam ez 5 csillagból 3-nak felelne meg.
3/10
Tyrker 2013 márc. 17. - 18:06:52 3/10
(12/43)
Nagyon gyenge,a Coen tesók ilyen filmet rendeztek? Tök lapos, néha el lehet mosolyodni, de igazából nincs benne semmi eredeti. Vígjátéknak nagyon gyenge, csavaros-átverõs filmnek meg még gyengébb. Valami olyasmit akartak talán mint anno a "Thomas Crown ügy" volt, ami klasszisokkal jobb, pedig nem szeretem Brosnan-t. Nem vártam sokat, de sikerült alulmúlni így is. Pozitívumként talán Alan Rickman játékát lehet megemlíteni, csak sajnos ez is kevés hogy elvigye a filmet. Persze ízlések és pofonok, de én nem ajánlom moziban ezt senkinek.
ScAndrea 2013 márc. 16. - 16:14:35
(11/43)
Áhh, szerintem nem volt jó, pedig nagyon vártam és kissé elfogult is vagyok, hisz, Rickman és Firth kedvenc szinészeim, de mindenki játszotta a maga sablonját, beleértve persze Diaz-t is. Buta poénok, felesleges szellentés és meztelenkedés. Mindegy, megnéztem, kellett a Rickman-gyûjteményembe. :D
7/10
Fiat500 2013 márc. 15. - 15:03:53 7/10
(10/43)
Nem mondanám fergetegesnek, de remek kikapcsolódás, nem várt fordulatokkal. Néha ilyen is kell. Végre nem egy, a gusztustalanságra épített poénokkal teletûzdelt, teljesen kiszámítható vígjáték. Azonnal felejtõs, de munka utáni ellazulásra tökéletes.
Bigpapa 2013 márc. 15. - 11:10:47
(9/43)
Tegnap a képszakadásra indultunk az Arénába, de azt csak a VIP teremben adták, így ez lett.

Nem egy fergeteges vígjáték,de nagyon kellemes film. Jókat röhögtünk, a szállodás jelenet nagyon jóízû poénokkal van tele. Az tetszik, hogy nem obszcén a film, nem fingás,okádás a geg, mint sajna újabban a vígjátékokban. Ez tényleg egy régi vágású "átvágásos, svindlis" vígjáték, amit élvezet nézni. Volt egy pillanat,amikor kellemetlenül éreztem magam SPOILER
A japánok idióta viselkedése, a karaoke rész...,de aztán a végén szépen a helyére került, így megértettem,miért is volt ez.
SPOILER VÉGE
Cameron Diaz iszonyat jó csaj még mindig, hihetetlenül szép a teste, Rickman jól játszik, Colin fapofája itt nagyon jó, mert végig nem tudtam eldönteni, hogy ilyen zseniális a pali, vagy ekkora fasz, hogy semmi sem úgy sül el,ahogy akarja. Sajna a végét kitaláltam, de nem baj, mert így lett kerek a film. Örülök, hogy nem egy klasszikus happy end film, azzal együtt, hogy van happy end, de nem az, amire számít a nézõ. Nem csapkodtam a térdem a nevetéstõl, de a film 70-80%-ban mosolyogtam és szerintem ez mindent elárul a filmrõl. Szerintem érdemes megnézni. Nem hiszem, hogy ez az év vígjátékainak a Top 10. ben benne lesz, de jó kis múvi.

8/10
Mr. D 2013 márc. 15. - 01:28:57
(8/43)
Az hogy Joel és Ethan Cohen mûhelyébõl származik, nagyjából annyira észrevehetõ mint mondjuk a Kegyetlen bánásmód esetében. Amúgy kellemes, szórakoztató, régi vágású svindli-mozi. Leginkább a régi Rózsaszín párduc-filmeket juttatja eszembe. Tulajdonképpen azért nem válik érdektelenné, mert manapság kevés film készül ebben a zsánerben. Inkább az altesti poénokat csúcsra járató és a vattacukorba borított romantikus hányingerek lepik el a piacot. Ha elfogadjuk, hogy semmi újat nem fogunk látni, a film abszolút szórakoztató. A színészek egytõl egyig telitalálatnak számítanak. Colin Firth brit fapofája talán ebben a környezetben a legszórakoztatóbb, Alan Rickman könnyedén elõadott arroganciája is telibe talál, Cameron Diaz pedig abszolút lubickol a nagyszájú vidéki csaj szerepében. A poénok is jók, nem a rekeszizom-görcs fajtájúak, de akadnak közöttük hangosan röhögõsek is (a recepciós és Firth közötti félreértés a hotelszoba kivétele kapcsán pl.), de legalább erõltetett gegek sincsenek köztük.
isvaen 2013 márc. 14. - 22:16:27 Előzmény sushi
(7/43)
diaz jelenléte nem vont le a film minõségébõl. összességében egy bóvlinak tartom, aminek se füle, se farka. azért coenékra ilyenkor roppant mérges vagyok. ez a film egy olcsó kabay-sas-férchez hasonlít, nagy nevekkel. gondolatmentes filmekért rajongóknak remek program.
9/10
brianmolko2 2013 márc. 13. - 21:55:25 9/10
(6/43)
Nekem nagyon tetszett a film, vicces volt, egy kicsit izgalmas is. Remek esténk volt :)
Mr. D 2013 márc. 10. - 20:23:53 Előzmény Zöldmáli
(5/43)
Akkor már inkább Diaz. :P
Zöldmáli 2013 febr. 24. - 14:58:27 Előzmény sushi
(4/43)
Eredetileg Jennifer Aniston lett volna.:)
(http://www.colinfirth.extra.hu/oldalak/filmek/gambit.html )