szasza38 2009 ápr. 22. - 19:03:23
(19069/30469)
:) RÁADÁS :) :)
szasza38 2009 ápr. 22. - 19:03:08
(19068/30469)
:) 3. ajándékom :) :)
szasza38 2009 ápr. 22. - 18:59:15
(19067/30469)
:) Még egy kép csak NEKTEK RÓZSASZÁLAIM... :-)
szasza38 2009 ápr. 22. - 18:56:02
(19066/30469)
Sziasztok TÜNDÉREIM!
:( Mondja meg nekem valaki, hogy miért csak 24 órából áll egy nap? :( Nincs idõm az én RÓZSASZÁLAIMRA :)
Úgyhogy most nem ígérek semmit... Ha jövök az meglepetés lesz :)
10/10
csilla0223 2009 ápr. 22. - 17:00:53 10/10
(19065/30469)
Szia dzsanna, hello mindenkinek!!!

Nagyon szépen köszönöm ezt a gyönyörû rózsát és tényleg meglepetés volt mert már egészen elfelejtettem hogy fogok kapni meglepit úgyhogy tényleg nagyon ütõs volt és nagyon-nagyon örülök neki!!!!:-DDDD

Ezúton is köszönöm mindenkinek aki a mai nap felköszöntött!!:-DD

További gyönyörû napot mindenkinek!!

Sok puszi

Csilla
10/10
dzsanna3 2009 ápr. 22. - 15:19:48 10/10
(19064/30469)
Szépséges tavaszi napot kívánok mindenkinek!
10/10
dzsanna3 2009 ápr. 22. - 14:52:52 10/10
(19063/30469)
Ez a nap C S I L L Á É!!!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKI!!!!
10/10
dzsanna3 2009 ápr. 22. - 03:24:08 10/10
(19062/30469)
CHRISTIAN MEIER en la telenovela DONA BÁRBARA
2009 04 21 KEDD(20:00)
CAP 170

MARISELA- A 5. öreg... Mindannyian veszélyben vagyunk SAPO-tól

Melquiades azt javasolja, hogy gyújtsák fel SAPO házát, hogy kõ kövön ne maradjon! DB azonnal parancsot ad rá – a házat felgyújtják.

Melqui mossa Santos fejét, és elmondja, mennyire szereti õt gyerekkorától, de most arra kéri, hogy legyen olyan bájos a konok Luzardo-t hátrahagyni, és nagyon gyorsan lépni, mielõtt Marisela világgá megy, és örökre elveszíti. Santos azt mondja, neki többé egyetlen nõ sem kell, mert csalódott Marisela-ban is. Az öreg azt mondja, itt hagylak gondolkodni. Ne tartson soká, nehogy túlságosan késõ legyen, és egy életre megbánd. Azt mondja, hogy amikor észhez térsz, és elmúlik az értelmetlen haragod, jusson eszedbe, hogy hány embert bántottál meg, te ártatlan, szent LUZARDO!

Egy teherautó érkezik - egereket enged szabadon a gyárban... a portás alszik... az egerek rohangásznak..

Gonzalo telefonon kiadja a parancsot, hogy ellenõrizzék a gyárat hajnalban, azonnal! (Éjjel 1 óra van!) Fekáliával fertõzött tejet találtak, ezért egy percet sem késlekedhetnek az ellenõrzéssel!

Genoveva - Marisela - ismerem ezt az embert... nézi a képeket, csak azt nem értem, mit kerestek Gonzalo irodájában... és azt sem, hogyan lehet Gonzalo kapcsolatban ilyen emberrel... (Marisela visszaemlékszik arra, amikor DB az irodában járt, és összetalálkozott SAPO-val)

DB - Átkozott SAPO megszökött... Élve akarom!
Melqui- Igen Dona, élve kapja meg!

Cecilia - Antonio étteremben... Nem tudom elhinni, hogy itt vagyunk mindazok után, ami történt velünk.
Antonio - szeretném, ha az egész világ megtudná, hogy mennyire szeretlek! Mondtam már?
Cecilia - Nem... szeretem hallani!
Antonio - szeretlek, Mariposa!
Encarnación megérkezik: Aljasok!
Antonio - Ha nem hagy békén, azonnal lefogatom!
Cecilia - Ne csináljon botrányt!
Encarnación botrányt akar... Antonio csitítja.
Encarnación - arra vártál, hogy meghaljon a lányom, hogy újra Cecilia-val lehess! Antonio elmagyarázza, hogy amennyiben nem viselkedik tisztességesen, örökre eltiltja az unokájától

Marisela - Genoveva - Nem tudom, mit kerestek a képek Gonzalo íróasztalában! Ezek a képek Santoséi... Nem tudom, mit tegyek... egyszer már elhallgattam valamit...

Genoveva - Marisela, hova készülsz? El kell mondanom valakinek a képeket! Genoveva - Várj, amíg kiderítünk valamit! Marisela - Ok. Most megyek, késõbb találkozunk.

Santos - Carmelito! Bocsánatot szeretnék kérni a tegnapért...
Carmelito magyarázni kezdi az ötletét, mivel nagycsaládos lesz, jön a második gyerek… kitalált valamit
Mojiquito közbe kiabál SANTOS! A gyáradat bezárták, mert a tejben fekáliát találtak! Santos -Az lehetetlen! Két napja tisztították a gyárat!

GONZALO - Marisela lép be az irodába és elmondja, hogy végleg szakítottak Santos-sal... Gonzalo megkérdezi, hogy mi történt, mire Marisela elmeséli, hogy azért vesztek össze, mert elhallgatta Santos elõl, hogy Barbara elvetélt. Gonzalo felajánlja a korábbi helyét minden kompromisszum nélkül. Antonio jön be, és közli, hogy az éjjel leégett Fidel Castro háza...

DB - Pernalete közli, hogy bezárták a gyárat az egerek miatt...
Db – És te azt gondoltad, hogy én tettem, igaz?
Pernalete – Nagyon úgy néz ki, hogy te tetted! Összevesztél Santos-sal.
DB - Tévedtél, semmi közöm hozzá! Valaki direkt tette, hogy rám terelõdjön a gyanú! Te is tudod, igaz? Hallod, Brujeador - El Sapo közel van hozzánk…
Pernalete - SAPO - igen, így hívják azt a gazembert
Brujeador - Lehet, hogy mindenki elveszíti most a birtokát?

Santos - a bárban a birtokosokkal - elmeséli, hogy éjfél körül egy ismeretlen autó érkezett a gyárhoz, és szinte azonnal távozott.. Hajnalban ellenõrzést tartottak, és egereket találtak... ez szabotázs! mindenki egyetért, de beront Encarnación és közli, hogy mindez az elnökük felelõtlensége miatt van, javasolja, hogy azonnal váltsák le!

Marisela – Genoveva-t tanítja a telefon kezelésére. Jön egy hívás, Marisela felveszi, és egy ismeretlen név jelentkezik be... Gonzalo közli, hogy fogadja a hívást, Marisela nem teszi le a telefont, lehallgatja a beszélgetést, mert SAPO van a vonalban, aki azt mondja, hogy ugyanazt tette DB az õ házával, mint õ Barbaráéval, leégette. Gonzalo nyugtatja, és közli, hogy egyelõre nem tegyen semmit Barbara ellen. A beszélgetés végén Gonzalo azt ordítja – Te barom, legközelebb a molibomon hívj!
Sapo, miután letette a telefont megjegyzi, hogy dehogynem teszem el láb alól Barbarát, de téged is, te szemét, mert engem senki nem hívhat baromnak következmények nélkül!

Marisela rosszul érzi magát a telefon végén... de: széles mosollyal bemegy Gonzalo-hoz, és elfogadja az állást, amit az elõtte felajánlott. Hozzáteszi, hogy Genoveva-ra szüksége van mindenképpen maga mellett.

Encarnación - Azonnal válasszunk új elnököt... Santos azt mondja, helyes, azonnal benyújtja a lemondását, de kéri a tagokat, hogy maradjanak együtt, és nagyon éberek legyenek, mert a gyár bankkölcsönét a termékekbõl kell megfizetniük. Egyúttal javasolja, hogy válasszák meg új elnöknek Encarnación, aki bár õt utálja, biztosan nagyon jó elnök lesz belõle... Szavazást kezdeményeznek. Santos közli, hogy neki el kell mennie most, hogy utána járjon ennek az ügynek.

Esutaquia - A Chusmita tele van moszkitóval... nem megyek oda...
Ez parancs, mondja DB - azonnal menj oda! Itt nagyon veszélyes lesz az elkövetkezõ percekben.

Melqui távcsõvel - Nagyon nagy a nyugalom itt... gyanús! Jön egy repülõgép - Ez furcsa - mondja...

Santos a tisztiorvosi szolgálatnál ... Honnan jött a parancs a gyár ellenõrzésére - kérdezi. Válasz - hajnali 1 órakor jött a hívás az azonnali ellenõrzésre, hogy kora reggel azonnal menjünk ellenõrizni, mert fekáliával fertõzött a tej! És látja? Igaza volt, mert amit találtunk, az undorító volt! - Santos nem hisz a fülének, de látszik rajta, hogy mindent ért már.

Santos a méregtõl nem lát, amikor kiszáll a bongóból - összetalálkozik Andrés-sel, aki próbálja lehûteni - Ilyen állapotban ne tégy semmit! Várj, amíg megnyugszol.
Santos - Nem tudok megnyugodni! Ez egy szemét! Ez nem az a Gonzalo, aki azelõtt a barátunk volt, és nem tudom, melyik pillanatban változott meg és mitõl. Egy biztos, amióta kormányzó, nem ismerek rá! Andrés igazat ad neki.

Antonio Ceciliával csókolózik, amikor valaki egy fényképet készít róluk.

Marisela - Genoveva-nak - Éhes vagyok. Maradj egy kicsit, keresek valami ennivalót... kimegy.

Santos - Le akarom leplezni Gonzalo-t. Andrés azt mondja, vele megy, de Santos leinti. Közli, hogy valakinek szabad lábon kell lennie, hogy kiszabadítsa õt majd a börtönbõl. Andrés elképed - Szerinted becsukat? Santos - Persze! Egyszer már megtette, nem fogja kihagyni az alkalmat!

Santos beront Gonzalo szobájába, és egy oltári nagyot behúz neki, hogy az visszazuhan a székébe... Te szemét! Egereket szállíttattál a gyárba, és rögtön utána a tisztiorvosi szolgálatot rendelted ki! Mindent összemocskolsz, amihez csak hozzáérsz! Gyerünk, Gonzalo!
Gonzalo - Én nem fogok verekedni veled! Semmi közöm az ügyhöz.
Santos - Mit gondolsz, kit verhetsz át ezzel? Látták a teherautót, és a következõ percben már kirendelted az ellenõrzést! Mindezt Marisela miatt...
Gonzalo - Marisela-nak semmi köze hozzád. És be foglak csukatni a börtönbe, ott rohadsz el.
Santos - Mint férfi semmire sem mész ellenem. Aki sohasem kellett Marisela-nak, az te vagy... Ezért megpróbálsz a hatalmadnál fogva tönkretenni. Csak azt nem tudod, hogy aki tönkreteszi a másikat, az én vagyok! Tönkreteszlek!

Antonio ott találja a hivatal elõtt Andrés-t, és megkérdezi, mit keres ott. Andrés elmondja, hogy Santos-ra vár. Antonio - Santos Gonzaloval tárgyal? Andrés - Nem hiszem, hogy beszélgetnek, hanem a fejét töri be éppen, merthogy ... és elmeséli, hogy mit tett a "barátja". Antonio egy szavát sem hiszi

Sapo és a jobbkeze - beszélgetnek. SAPO utasítást ad, hogy az emberei ne nagyon mutatkozzanak a Progresso-n (merthogy több birtokot "megvettek" már emberrablással szerzett pénzen), ne hívják fel magukra a figyelmet. Nem kell Barbarának tudnia, hogy milyen közel vannak hozzá, és bármikor lecsaphatnak rá.

A következõ pillanatban Melqui mutat valamit a földön, ami nagyon friss nyom. Barbara közli, hogy akkor SAPO már itt van a közelében.

SANTOS - Marisela, te itt vagy, nem a fõvárosban? Mit keresel ennek a szemétnek a társaságában? Gyere, menjünk innen azonnal! Tudod, mit csinált ez a gazember? Egereket telepített a gyárba, és bezáratta ma hajnalban. Az embereket munka nélkül hagyta... Gyere, menjünk!

Marisela azt válaszolja: Nem, Santos! Nem megyek innen sehová, mert egyetlen szavadat sem hiszem el! Gonzalo képtelen lenne ilyen dolgokat tenni! Itt maradok vele!
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 ápr. 22. - 00:06:23 10/10
(19061/30469)
hát nem lett valami jó a kép :(
fehér szemcsés, de eredetiben nem olyan ám! :)
10/10
dzsanna3 2009 ápr. 22. - 00:03:58 10/10
(19060/30469)
Szia, Lányok!

Végre hazaértem, bekapcsoltam a Telemundo-t és ki volt benne? ROJO VIVO - CHRISTIAN MEIER :) a PULSO, és a magánélete, persze... a rengeteg PAPARAZZI-felvétel :(

Nagyon szívesen mindenkinek a képeket, a DB-tartalmat - mint mindig :)

Tanuljatok, de azért nézzetek be ide is - kell házõrzõ a házhoz mindig, tudjátok! :)

ANNA DRÁGA! - Mill hála és köszönet! Megjött, azon nyomban kibontottam, és elámultam! Gyönyörûek mind a ketten! :) A képeslapok is... Aradon nagyot ámultam :)

Lefotóztam, hogy mindenki lássa, milyen szépen dolgozol :)
Holnap return a postahivatalba, és kapsz érte valami nagyon értékeset! Ne érdeklõdj, mert eszem ágában sincs elárulni, hogy mi az! :)

Bella drága, egyúttal végre eljuttatom a Cristian Castro cd-ket is hozzád... merthogy eddig kiment a fejembõl - Rossz vagyok, tudom! :) Jobb késõn, mint soha, nem igaz? :)

Anitanak meg elküldöm az eddig felvett La tormenta és DB-részeket, hátha csodát tesznek vele, és láthatóvá válik... akkor aztán felteszi a Mega-ra, hogy mindenki letölthesse, ok? :)
offtopic
Belle 2009 ápr. 21. - 20:46:12 Előzmény Ana8
(19059/30469)
Rendben.:-) Jó tanulást neked!:-))) Nekem is kell, alig két hét múlva nekem is két vizsgám lesz.

Katinka, neked is jó tanulást, ha jól olvastam, neked is hamarosan lesz három is!:-)

Egy kicsit még azt hiszem tanulok, bár hulla vagyok, pedig még korán van.:-)

További szép napot/estét nektek!:-)
offtopic
Belle 2009 ápr. 21. - 20:13:28 Előzmény dzsanna3
(19058/30469)
Ez a kedvencem...:-)))
Belle 2009 ápr. 21. - 20:12:13
(19057/30469)
Ez a pillanatfelvétel nagyon jó róla!:-)))

De egyébként is nagyon jól festett ebben a laza szerelésben!:-)))
offtopic
Belle 2009 ápr. 21. - 19:34:31
(19056/30469)
Ez a videó azért is érdekes, mert DB képek mennek, de a La tormenta fõcímdala megy.:-)))

Úgy néz ki, hogy Marisela - Santos esküvõ elõkészületekrõl vannak itt képek!:-))) Van, ami már a fórumon is volt.:-)

http://www.youtube.com/watch?v=CpcvQKTtGjA&feature=related
offtopic
Belle 2009 ápr. 21. - 19:27:56 Előzmény dzsanna3
(19055/30469)
Sziasztok, szép estét/napot mindenkinek!:-)

Juj Dzsanna, ez a videó olyan édes!!:-))))) A képen is olyan jót röhögtem!:-)))) Haláli!:-DDDDDDD Köszönet érte!:-)))

Millió köszönet a DB tartalomért és fordításért, nagyon örülök neki!:-))))

S persze a linkeket és képeket is köszönöm, én is megosztok veletek egy felvételt.:-)

Itt is van:

http://www.youtube.com/watch?v=0uwWHA8ppuw

Találtam egy másik Chris videót is, érdekes zenével, nekem tetszik.

http://www.youtube.com/watch?v=6B0naDhMFmg
10/10
offtopic
Katinka50 2009 ápr. 21. - 17:04:25 10/10
(19054/30469)
Hali Mindenkinek!
Köszi Dzsanna a Nekem szánt fotót, és a feltett linket!!
Megnéztem, klassz! Kár hogy nem értem!
Szép napot minden erre vetõdõnek:))))
10/10
dzsanna3 2009 ápr. 21. - 04:16:06 10/10
(19053/30469)
CHRISTIAN MEIER - PULSO-SHOW 2009 04 20 17:00 - LIMA-PERÚ
10/10
dzsanna3 2009 ápr. 21. - 04:15:49 10/10
(19052/30469)
CHRISTIAN MEIER - PULSO-SHOW 2009 04 20 17:00 - LIMA-PERÚ
10/10
dzsanna3 2009 ápr. 21. - 04:15:32 10/10