offtopic
tücsök85 2009 febr. 21. - 14:49:01
(8129/30469)
off
õt ismeritek? venezuelai énekes, ez a legújabb száma, nekem úgy tetszik (:
http://www.youtube.com/watch?v=foLBpW4kVy8
offtopic
tücsök85 2009 febr. 21. - 14:45:06
(8128/30469)
én azt remélem, hogy Andrés beszél vele (márpedig beszél vele az elõzetes szerint) és tényleg elmond mindent a "drága anyjáról". Nem létezik, hogy ne higyjen a srácnak! De arra biztos sokat kell még várni, hogy teljesen észhez térjen és Santost is elfogadja... grrr fárasztó részek jönnek ismét, úgy érzem :(
ChM 2009 febr. 21. - 14:39:59
(8127/30469)
DB 129
ChM 2009 febr. 21. - 14:38:40
(8126/30469)
Köszi - Megnyugodtam! Ott a helye!
Csak nehogy emiatt Marisela megint visszakozzon, mert sajnálja szegény "édesanyját!"
10/10
Ana8 2009 febr. 21. - 14:29:46 10/10
(8125/30469)
*Ezt
10/10
Ana8 2009 febr. 21. - 14:29:11 10/10
(8124/30469)
Ez megérdemelte :) Köszi a DB tartalmat most olvasom:)
ChM 2009 febr. 21. - 14:16:29
(8123/30469)
Van még, Anita jóvoltából! :)
offtopic
tücsök85 2009 febr. 21. - 14:12:16
(8122/30469)
nincs mit :)
ó ez de jó kép (:
offtopic
tücsök85 2009 febr. 21. - 14:11:03
(8121/30469)
húúúú ezt láttátok már? heti elõzetes
DB dutyiban végre ááááá :D
http://www.youtube.com/watch?v=xmdB9C9LM8c
ChM 2009 febr. 21. - 14:04:22
(8120/30469)
Jaj, de jó! Köszi a DB-t Tücsök! :)
ChM 2009 febr. 21. - 14:01:45
(8119/30469)
A TM csõdbe jut, ha nem hallgat a nézõire...
Nem csak õk persze, a fél világ, de ha jót akar, ha szeretné eladni a hülye reklámjait, akkor olyat kell vetítenie, amire vevõ van... Erre pedig aztán van! Mert aki nem látta a tévében, az látta világszerte a neten, ahol mindenki ódákat zeng róla - nem véletlenül - az most beáll a sorba, az biztos!

És ebben nekünk (nekem) is sok tennivalóm van - jó, hogy éppen megszavaztátok - így sokan megismerik általunk is!

QUE VIVA SANTOS TORREALBA és SANTIAGO GUANIPA!!!!

Nagyon örülök neki! Végre meglesz jó minõségben!
Semmi pénzért nem hagynám ki!
offtopic
tücsök85 2009 febr. 21. - 13:39:51
(8118/30469)
de jóóó :)
a TM fórumon pár hete indítottak petíciót, hogy vetítsék le újra... lehet rájuk hallgattak? :)
egész emberi idõpont, még akár mi is tudjuk nézni innn :)
tücsök85 2009 febr. 21. - 13:37:46
(8117/30469)
Tartalom – Dona Bárbara – 129. rész
----------------------------------------------------------
A lövés csak ijesztés volt, Santost a karján találta el a dög, de még azt is csak súrolta. De egy kis ideig még fekszik a földön Marisela karjaiban. Marisela elkezdené fenyegetni Bárbarát, de persze nem jönnek a szavak a szájára. Bárbara ordítja neki, hogy Santos csak azért akar téged, mert hasonlítasz rám, de én sokkal jobb nõ vagyok, mint te. Santosnak meg odamondja, hogy a napjaid meg vannak számlálva.
Santos felpattan a földrõl, mondja Mariselának, hogy ne is foglalkozz vele, menjünk innen. Marisela kikíséri a kocsihoz.

Sapo a bíróval beszélget a kilakoltatási kérelemrõl, amire Santos aláírását tették.

Marisela hihetetlenül ideges továbbra is, visszamegy a kapuhoz és kiáll DB elé, hogy gyerünk, itt vagyok, ölj meg nyugodtan! Juan Primito odaszalad hozzá, elé áll, hogy nehogy megtegye Bárbara. De persze Barbara nem is gondolta hogy megteszi. Marisela beszáll a kocsiba, Santos próbálja nyugtatgatni, hogy ha Bárbara valóban meg akarta volna ölni, akkor nem lõ mellé.

Taqui Bárbarával vitázik, de persze Bárbara mint mindig, most sem hallgat az öregre, egyik fülén be, másikon ki. DB azt mondja, azért nem lõtte le, mert nem volt hozzá kedve pff Taqui ismét elõjön a jóslataival (hú de misztikus pff) rosszul fogod végezni Bárbara, nagyon rosszul.

Cecilia és Antonio Altamirán beszélgetnek (az ünneplõ társaság a nappaliban még) szerelmes nézések közepette megegyeznek, hogy barátok lesznek. Majd kezet fognak.

Marisela a kocsiban üvöltözik Santosszal.
M: Ez a nõ megátkozott téged
S: Csak fenyeget, ne törõdj vele
M: Hogy ne törõdjek vele? Meglõtt téged! Minek mentél El Miedora?
S: Hogy megakadályozzam, hogy õrültséget kövess el, odaadnád Bárbarának ilyen egyszerûen a birtokot, amin ennyit dolgoztunk?
M: Mi jogon avatkozol az életembe, ki jogosított fel rá?
S: A szerelmem, a szerelmem irántad
M: Jaj, ne légy idióta, most ezzel a nevetséges dologgal jössz
S: Néz, nevetséges vagy nem, nem veszed észre ki ez a nõ, ez a nõ, aki annyira felidegesített téged, ez az igazi Barbara Guaymaran
M: Gyûlöl minket, úgy nézett ránk, mintha meg akarna ölni minket
S: Téged nem, engem! Meggyõzõdése, hogy én irányítalak téged
M: Engem nem irányít senki
S: Ezt én tudom, de õ mást hisz, azt hiszi, hogy szerelmespár vagyunk. (nézik egymást)
S: Miért nézel így rám?
M: Õ rosszul van, nagyon gyûlöl Santos, mert nagyon szeretett téged
Santos feljajgat, Marisela kienged kicsit, majd megkérdezi, nagyon fáj?
S: Jobban fáj a megvetésed és látod még élek
Marisela rácsap a fájós karjára, Santos felkiált, és azt mondja: ez csak egy vicc volt
M: Csak semmi vicc, nincs semmi mulatságos abban, ami történt, ez a nõ komolyan megfenyegetett téged. Santosnak elege lesz, kiszáll a kocsiból.

DB a szobájában teszi, amit mindig, sírdogál, hogy elvesztette Santost (jaj annyira unalmas már grrr) majd azt mondja, hogy õt nem gyõzik le, elõbb hal meg, minthogy átadja a birtokot.
Melezio is Altamira házban, Cecivel beszélget, jósolja a jövõt, hogy ez nem marad sokáig így (néz szét a továbbra is nappaliban lévõ társaságra) ennek a vidámságnak hamarosan vége szakad.

Bartolo a kupiban, jön ki Federicától pff, találkozik Mujival, elmondja neki terveit Altagraciával.

Santos és Marisela megérkeznek Altamirára, továbbra is vitáznak. Marisela folytatja az „okosságait”, Santos szemére veti, hogy: te egy senki vagy, ne avatkozz a dolgaimba. Santos bedühödik:
S: Te ezt komolyan mondod? Nem vagyok senki?
M: Senki
S: Tökéletes, ha ezt akarod, ez lesz, mostantól fogva nem avatkozok bele abba, amit döntesz, legyen, ahogy te akarod, ajándékozd a birtokot Bárbarának. Gyerünk, dobj el mindent magadtól újra, de velem ne számolj. Soha többé.
M: Ez az, amit akarok, távozz az életembõl, tartsd magad távol tõlem, jó messze tõlem
S: Ne számíts rám, soha többé (felmegy az emeletre)
M: (utána kiabál) Jobb is, sokkal jobb így.

Melezio házában az Altamirai srácok beszélgetnek arról, ami történt. Pajarote azt javasolja hogy nekik is fel kéne fegyverkezniük, de Melezio leinti, hogy majd Santos elintézi a maga módján a dolgokat.

Bartolo végzett Federicánál, Pajarote váltja. Szex közben a srác Genovevára gondol, ki is mondja a nevét. Federica dühös lesz, felpattan, meg is pofozza a srácot.

El Miedonál mindenki felfegyverkezve, Balbino ismét fûzi a Mondragonokat, sok pénzzel kecsegteti õket, és hogy hamarosan megismerhetik az új fõnököt.

Este van, DB és Melqui a teraszon… valamire várnak. Melqui húzza a nõt, hogy csak egy szavába kerül és végez Luzardoval. DB elhallgattatja, de a brujeador tovább gyõzködi.

Santos és Andrés Altamirán beszélgetnek, Marisela viselkedésérõl, majd Santos az érzéseirõl beszél. Elõször Bárbaráról, majd Mariseláról, hogy mennyire szereti, majd a naplóról, hogy mi történne, ha Marisela elolvashatná. Andés kérdi Santost: és ha elmondanál neki mindent, amit tudsz Bárbaráról? De Santos ezt nem akarja megtenni, aljas dolog lenne a részérõl. Andrés felajánlja, hogy õ majd beszél Mariselával, de Santos szerint Marisela nem fog hinni neki, hisz nincs meg a napló bizonyítéknak. De megegyeznek, hogy valamit tenniük kell, Mariselának meg kell tudnia milyen ember az anyja.

Eközben Marisela Ceciliával beszélget, Marisela aggódik Santosért, elmondja mennyire szörnyû volt az egész. Cecilia próbálja nyugtatgatni a lányt, hogy DB nem akarná megölni Santost, hisz DB még mindig szereti õt. De Marisela ellenkezik, hogy te nem voltál ott, nem láttad, igenis képes lenne megölni. Cecilia elmegy. Marisela egyedül a szobájában, mondogatja: Meg kell akadályoznom, hogy bántsa Santost. Nem fogod bántani az én Santosomat, nem fogsz hozzányúlni.

DB még mindig Melquivel, de Db elküldi, majd magában beszél: Csak el kell döntenem, és vége. De mi történik velem? Miért nem tudok dönteni, miért inogok? Hisz bosszút kell álnom… de nem tudom, nem vagyok rá képes (mármint megöletni Santost) (* na én is pont erre gondoltam korábban, írtam is nektek, hogy DB nem lenne képes megölni Santost)

Marisela nem tud aludni, félti Santost Bárbarától, majd azt mondja, hogy nem várhatok tovább. Felkel és elindul… következõ jelenetnél már El Miedon van, bújkál, hogy Melqui ne vegye észre. Melqui DB ajtajánál akar õrködni, de DB azt mondja neki, hogy inkább õrködjön kint. Marisela settenkedik DB szobája felé.

Muji a bárban, érkeznek katonák, hozzák a parancsot, amit Santos aláírása van. Mujinak velük kell mennie, tanúként, de Muji nem akar, fél, hogy DB megöli õt hehe. Pajarote pont ekkor végez Federicánál, hallja ezt a párbeszédet.

Santos Marisela szobájának ajtajánál a lányhoz beszél, hogy beszélniük kell. De Marisela nem válaszol, Santos azt gondolja a lány még mindig dühös rá, ezért nem válaszol, ezért visszamegy a szobájába.

Cecilia azt álmodja, hogy Santos és Marisela békésen alszanak egy ágyban, de DB rájuk ront és lõ! Ceci felriad, rossz elõérzete van. Bemegy Santos szobájába, felkelti és elmondja, hogy Marisela nincs a szobájában. Santos elõször azt mondja biztos a házban van valahol, de Ceci elmondja mirõl beszélt a lánnyal, és biztos benne, hogy Bárbarához ment. Santos öltözködik, hogy megy Marisela után El Miedora. Közben megérkezik Pajarote és elmeséli mit hallott a faluban, hogy egy Santos által aláírt parancsot visznek Dbhoz. Santos nem érti a dolgot, hisz õ nem írt alá semmit és nem is adhatna ki kilakoltatási parancsot, egyedül Marisela tehetne ilyet. Elindulnak El Miedora.

Marisela eközben beosont DB szobájába, elveszi az ágyról DB pisztolyát, elõször rácéloz, majd a plafonba lõ. DB felriad, Marisela azt mondja: csak hogy tudd, simán megölhettelek volna. Közben berohannak az emberek, Taqui, Melqui, az összes õr, mindenkinél fegyver. Marisela kéri, beszéljenek négyszemközt Bárbarával. Emberek ki.

Marisela egyezséget ajánl Bárbarának: visszaadja a birtokot neki, ha cserébe békén hagyja Santost.
B: visszaadsz mindent, azért hogy ne nyúljak az imádott Santosodhoz, most tagadd le, hogy nincs köztetek semmi
M: De tagadom, bár nem hiszed el
B: Mert nem igaz, együtt vagytok
M: Nem vagyunk, de nekem mindegy, mit mondasz – egyezséget kötünk vagy nem?
B: Elcipelsz a bíróságra, csalsz, elnyered tõlem a birtokot és most készen állsz átadni nekem mindent, amit elnyertél, csak azért hogy ne bántsam azt az embert, aki nem a tiéd… nem, Marisela, ezt nem veszem be.
M: Neked adok mindent, ami az enyém egy ember életéért cserébe, azért a férfiért, akit ma megfenyegettél

Ekkor Melqui beront a szobába, közli, hogy ez csapda, mert katonák érkeztek. DB néz Mariselára, mintha Marisela tehetne róla. Megcibálja hajánál fogva, de M mondja hogy semmi köze az egészhez. Majd kiszaladnak mindannyian.

Kint megérkeztek a katonák, Muji is a kocsiban, az összes fegyver rájuk szegezõdik, mutatják DBnak (messzirõl) a kilakoltatási parancsot, hogy azonnal el kell hagynia a birtokot, mondja a rendõr, hogy Santos Luzardo írta alá. DB Marisela felé fordul
B: Ez az ember, akit meg akarsz menteni, ez az áruló, kidob a házamból, õ, pontosan õ.
Visszafordul a rendõrhöz, hogy õt ugyan nem dobják ki innen, mert aki hozzá mer nyúlni, azt az emberei lelövik.
10/10
Ana8 2009 febr. 21. - 11:18:03 10/10
(8116/30469)
Sziasztok! Szép napot mindenkinek:-)
Dzsanna ez tényleg jó hír:-)
ChM 2009 febr. 21. - 11:01:46
(8115/30469)
Szépséges, napsütéses napot mindenkinek!

Van egy jó hírem: A TM újra kezdi a LA TORMENTA-t
2009 március 23-án 13:00 órakor...

http://nbcumv.com/telemundo/listings.nbc?start_time=1200&end_time=1400&start_date=2009-03-01&end_date=2009-03-31

FELVESZEM VÉGRE JÓ MINÕSÉGBEN!
offtopic
tücsök85 2009 febr. 21. - 10:31:26
(8114/30469)
sziasztok, szép szzombatot mindenkinek!

tegnap nem is köszöntem meg a képeket jujj szóval KÖSZÖNET ÉRTÜK!!! :) nagyon jók!

írom a tartalmat...
ChM 2009 febr. 21. - 03:29:47
(8113/30469)
Még egy aranyos jó éjszakát kép nektek :)
ChM 2009 febr. 21. - 03:25:51
(8112/30469)
hát ez elég baj, ilyen szomszéddal nem lehet együtt élni... ez mindig, mindenhova beállít, mindent tönkretesz, elmérgesíti és megkeseríti a hangulatot, lop, rabol, gyilkol... katasztrófa - ilyen helyen még gyereket sem lehet nevelni...
offtopic
Belle 2009 febr. 21. - 03:25:31
(8111/30469)
:-))
offtopic
Belle 2009 febr. 21. - 03:24:52
(8110/30469)
Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!:-)