Téma: Ah In Yoo

Rhubarb 2015 júl. 15. - 08:19:19
(929/1509)
Szia!
Azt tudni lehet, honnan indul a sztori?

Úgy tûnik, kimeríthetetlen Sado története.
10/10
szakire 2015 júl. 14. - 21:53:21 10/10
(928/1509)
A Sadoról is megjelent az elsõ videó:

www.youtube.com/watch?v=c_DPNR2301o
10/10
szakire 2015 júl. 14. - 21:49:40 10/10
(927/1509)
Ez a filmje szeptemberben lesz bemutatva. Jó lenne egy gyors fordítás, nagyon kíváncsi vagyok mennyivel lesz másabb mint a nem régen látott Secret Door. Még tavaly olvastam arról, hogy Ahin a létezõ összes könyvet kitanulmányozta Sadoról, ami csak létezik, hogy minél hitelesebb képet kapjon róla. Az igaz, hogy még mindig vita van, hogy vajon mennyire volt õrült és zsarnok. Vagy olyan színben kellett feltüntetni az utókor számára, mert nagyon gyûlöletesek voltak a reformtörekvései.
10/10
szakire 2015 júl. 14. - 21:35:17 10/10
(926/1509)
A mai naptól pedig be jött a képbe a Sado. Megjelent az elsõ palkát. Szerintem nagyon kifejezõ.
10/10
szakire 2015 júl. 14. - 21:25:36 10/10
(925/1509)
.
10/10
szakire 2015 júl. 14. - 21:24:53 10/10
(924/1509)
Még foglalkozott a közvélemény pár hétig a Veterán c. mozival. Nem sokat kell már várni (augusztus 5.) a megjelenésére. A videók alapján egy igazán pasis film lesz.
Ahin egy harmadik generációs chaebolt alakít, aki egy igazi rossz fiú.

Egy kis bejátszás a moziból:
https://www.youtube.com/watch?v=3HYI9-yJ76U
hanguktaekwondooo 2015 júl. 11. - 13:10:11 Előzmény Maryu
(923/1509)
Idáig zokogtam, nehezen szedtem össze magamat.
Hogy szomorú –e?
Kegyetlen vagyok és vadparaszt.
ezért én ezt nem szomorúnak, hanem természetes szelekciónak tartom.
mindenki oda és arra, amerre evez, önkéntlenül is.

Ahogy figyelem, sokan nem kreatív játéknak tekintik a fórumozást,
hanem véresen komoly akciónak.

Isten –meg a nõk- bocsásson meg,
de az asszonynép nagy része nem arról híres, hogy lenne humorérzéke.

Az iróniát vagy a szarkazmust egy kalap alá veszik a durva humorral
saját példámon is hányszor tapasztalom, még szerencse, hogy értékes prém védi bõrömet ;-)

Ha így viszonyulnak egy hímemberhez
–akikhez megfigyelésem alapján a nõk elég nagy százaléka az életben elég rámenõsen törleszkedik
szex vagy anyagi szempontok figyelembevételével ;-)
/azt hiszem, most sikerült finoman kifejeznem a lényeget/-
akkor hogy bánnak egymással,
úgy, hogy ilyen –olyan anonimitást mégiscsak biztosít a port.

Ehhez hozzájön még egy kis frusztráltság, egy kis elrontott életdarab
egy kis félelem, közöny ale depresszió
vagy annak érzett pánik,
kinek, mi van a puttonyában
és kész a katyvasz
amivel készek úgy nyakon önteni magukat és egymást
mint nem is olyan régen a párizsi concierge a gyanútlan arrajárót.

ha ehhez még társul némi primitív avagy kiforrott agresszió
netán világuralmi törekvések a saját szemétdombon
well, soha jobb közösségformáló erõt.

A namgil topik szét lett verve
/meg is érdemli namgil, olyan marhaságokhoz adja mostanában a nevét/
de szarból nõl a virág.
lett egy Úticél, ez az Ah–in topik is szól idõnként valamirõl,
a Dél-Korea meg mittudomén mi a címe, ugyanúgy besüllyedt a sorozattaglalós trutyóban, semmi önálló gondolat, csak gittrágás.
dorombkára hagyományozott Tradíció megyeget, de csak napóleoni vezérelvek alapján
a szabad gondolatok kutuzovja résen áll ;-);
a Sillát szintén szétverte néhány súlyosabban rezgõ földelem.

Nagyjából itt tartunk,
egyszerûen más az igényszint és itt nem a szellemi színvonalról beszélek
-lehet, hogy egy értelmes ember éppen gittet jön rágni egy –egy topikba,
miért ne, ha neki az a jó.

Az eltérõ igényszintet még idõnként össze is lehet hangolni
-mi is beszélgetünk a kis füles fészkében
és nem arról, milyen színû az alsógatyája-
de nem is fontos központosítani.
Alapból a klikkezõdés, az arra való igény rakta szét a népeket.
Ezt pedig a félelembõl fakadó gõg mozgatja.
Ellene pedig csak az egyén tehet
esetleg némi segítséggel, amit hajlandó elfogadni.
De, tapasztalatom szerint, a Korea-fórumozók jobban érzik magukat kisebb klikkekben, ahonnan fel sem néznek, mer minek
Vszleg a valóvilágot reagálják le ilyen módon.

nem kell annyi rament enni

https://www.youtube.com/watch?v=35uhud2k78M
10/10
szakire 2015 júl. 08. - 22:23:31 10/10
(922/1509)
:)
Maryu 2015 júl. 08. - 22:22:42
(921/1509)
Szóljál ha papírzsepire van szükséged.

Ebben a melegben nem szeretném ha vizet veszítenél....

De most minden viccet félretéve, nem szomorú?
hanguktaekwondooo 2015 júl. 08. - 22:11:37
(920/1509)
telejessen elandalodtam.

babika..

kimnamgil..

kimbin..

할머니...
Maryu 2015 júl. 08. - 21:08:02
(919/1509)
Örömmel olvasom, hogy páran még tartjátok a jó kapcsolatot. Ez jó....
Írtam pü-t
10/10
szakire 2015 júl. 08. - 18:23:54 10/10
(918/1509)
Szia Maryu!
Elõször is szeretnék köszönetet mondani neked, amiért ezt írod, mert én is hasonlót érzek. Habár a Sillás találkozók még mindig megvannak, és a topikokon született barátságok is megvannak és össze is szoktunk jönni idõnként. Ezek már persze nem olyanok, mint az elsõ években. Akkor szinte "újszülött" módon nézegettük egymást és nagy volt az örvendezés. A "mindent tudni akarok" élmény. :) Ez még most is meg van, de nagyon nehéz összehozni az ország több pontján élõ embereket, hogy az mindenkinek jó legyen. Az elején minden akadályt elhárítottunk egy ilyen találkozó útjából, hogy az létrejöjjön és megismerjük egymást személyesen is. Azóta kialakultak azok a körök, ahová szívesebben eljárnak az emberek, lehet igazad van, elmúlt a varázs. Én hinni akarom, hogy nem. Én nagy KNG-es voltam, de attól szívesen elmentem több találkozóra is. De sokan nem jönnének el, mert pld. nem szeretik Jungit, vagy Ahint és csak Lee Min Ho találkozóra hajlandók elmenni. A példákal lehetne sorolni, de minek?
Azért is örültem, hogy írsz, mert bizony sokat gondoltam rád, hogy vajon mi van veled. Örültem a fordításaidnak, sokszor nagy örömöt okoztál sokunknak, amit most meg is köszönök.
A Teaház az Andrássyn még nem nyílt meg, de ha végre eljön a pillanat, gondoltam lehetne ott összejönni egy jó beszélgetésre. Feltétlenül fogok szólni Neked!
Maryu 2015 júl. 08. - 17:55:05
(917/1509)
Egyébként én is kedvelem Yoo Ah In-t. Megnézem a filmjeit. Persze a kedvenc figurám tõle, a Vadló, de nagyon jó volt a Fashion King-ben is. Annyira jó volt az alakítása, hogy néha már haragudtam a figurájára. Nagyon tehetséges.
Maryu 2015 júl. 08. - 17:47:58
(916/1509)
Szia Szakire, Bori,
Én is már elgondolkodtam azon, hogy miért alakult ez így?
Pár évvel ezelõtt, szinte mindannyian együtt kezdtünk portozni. Kim Nam-gil volt a közös kezdet. KNG és Shilla az elsõ nagy koreai filmélmény, összehozott minket. Nem fogom elfelejteni soha a találkozóinkat, amikor 20-30 Korea rajongó összejött, mint egy madárház....és nagyon jól éreztem magam. Jókat ettünk (persze koreai v. japán ételeket) és jókat beszélgettünk. Most mindenki ül a saját topikján....
Nem csinálhatnánk egy közös topikot? A neve mondjuk ÁBC sorrendben lenne a kedvenceink neve vagy kezdõ betûje....

A találkozón isteni volt ez a sült fagyi. Én addig nem gondoltam volna, hogy ilyen is van.
10/10
szakire 2015 júl. 08. - 12:42:27 10/10
(915/1509)
Tudom és köszönöm Bori. :) Én is olvasok még pár topikot, nem sokat, de nagyon kevés az idõ, hogy írjak is.
10/10
szakire 2015 júl. 08. - 12:40:10 10/10
(914/1509)
Nem tudhatjuk mire van szüksége. Én inkább gondolom olyannak, aki simán visszautasítja, ha valami nem jó neki, vagy ha nem akarja megtenni.
hanguktaekwondooo 2015 júl. 07. - 16:04:18
(913/1509)
túl sokat fotózzák.
Elmélyült magányra lenne szüksége, távol a cirkusztól.
így elkopik
bori3 2015 júl. 07. - 12:54:58
(912/1509)
Hûséges olvasóként rám számíthatsz, mivel változatlanul nagyra tartom õt. Én ugyan így jártam Jung Il Woo-val és So Ji Sub-bal - tudod.... :) Valaki elkezdte, én meg folytatom, de úgy tûnik írni már csak én írogatok ... :DDD
10/10
szakire 2015 júl. 06. - 23:27:47 10/10
(911/1509)
Hétvégén egy koncerten.
10/10
szakire 2015 júl. 06. - 21:48:01 10/10 Előzmény hanguktaekwondooo
(910/1509)
Szia,
jó a kérdés és jogos is. Röviden: már az elején föltûnt a tehetsége, jó pár filmet sorozatot láttam és mindig megállapítottam, csak úgy magamnak, hogy - ez igen. Ha ez megtörténik valakivel kapcsolatban, akkor utána nézek a személynek is. Volt már a koreai rajongásom elején így BYJ és LJK személyével is. A régi topik társak tudják, hogy ez így van. :)
YAI-t már a Fashion King és a Jang Ok Junk után kezdtem komolyabban figyelni, de a Secret Love Affair már elsõre kiütéssel gyõzött. Megtaláltam olyan ázsiai oldalakat közben, ahol olyan interjúk vannak, ami több évre szóló munkát adnak, hogy ha mindet lefordítanánk és közreadnánk, azoknak akik szintén szeretik valamiért. Ezek rajongói oldalak, de így rátaláltam olyan oldalra is, ahol sok fotók és írások megjelennek baráti körbõl, vagy belsõ munkálatokból. Itt nem az a lényeg, hogy jól nézzen ki, megmutatja az embert. Egyébként sem arról híres, hogy Õ egy szépfiú, persze készülnek ilyenek is, de így jellemzik, hogy érdekes.
Ekkor jött nálam az ötlet, hogy miért is ne indítsak el egy topikot a nevével, lehet megteszi elõbb-utóbb valaki más.
Mivel Ahin nagy twitterezõ volt onnan is sokat levettem. :)
Tavaly szeptemberben igen csak jól esett, hogy a csapat, aki csinálja mindig válaszolt - ha csak egy szót is reagáltam -valamire.
Az, hogy ki jön és néz rá a topikra nem tudom, igaz kevesen reagálnak valóban úgy tûnik, hogy egyszemélyes. :) Ez nem zavar, ha van idõm (ami mostanában igen kevés) én itt vagyok. Persze örülök mindenkinek aki olvas és ír, ha nem még annak is. :)))