6/10
szimbol 2022 szept. 28. - 15:07:46 6/10
(23/83)
Gyerekek mennyire durva a film? 17 éves lányommal nézném meg. Egy 10-es skálán, ahol az 1-es a TV maci a 10-es a Kutyaszorítóban?
7/10
itsme1 2022 szept. 28. - 08:28:46 7/10
(22/83)
A film jól példázza mi a különbség a vicces, a komikus és a nevetséges szó között. Mindháromra bőven van példa benne.
1/10
KovacsReka94 2022 szept. 05. - 04:52:54 1/10
(21/83)
Az elbaszott kis dora a felfedezot kihagyhattak volna belole, egy ertelmes-jobb karaktert is talalhattak volna erre a szerepre.
Filmfilm 2022 aug. 25. - 21:13:18
(20/83)
T. Kosztolányi úr! Képzelje el, hogy ír a házkezelőségnek, hogy rossz a lift, másnap kap egy választ, hogy rossz a lift. Mert én így jártam Önnel. Ennek a levelezésnek mi értelme van:? Mert Ön, magát nagyon frappánsnak gondolva küldött két linket, ami azt mondja, hogy mondják így egyesek, de hát ezt NEM Ön mondja nekem, hanem én mondtam Önnek, és a véleményemet is megírtam erről. NEM az volt a kérdés, hogy mondják-e így (mert mondják), hanem a vélemény volt a kérdés. Önt a két link megnyugtatta, Önnek nem ez a véleménye, amit én is írtam erről a jelenségről, hogy aki a csorda után megy, az sz...os füvet eszik. Valamint: azt is olvashatjuk a linkeken, hogy a nyelv változik, jelentésbővülés, stb., de akkor nem igaz, amit írok, hogy nyálas, gusztustalan dolog, hogy valaki elkezdi mozinak mondani a filmet? Rá kell pirítani, hogy figyelj már, te most kinek képzeled magad attól, hogy úgy mondod a filmet, hogy mozi! Vagy: te figyelj már, te nagyon nyálas valaki, amit láttál teganap a moziban, az NEM mozi volt, hanem film !
Filmfilm 2022 aug. 25. - 09:26:12 Előzmény Filmfilm
(19/83)
Kosztolányi úr! Aki nem úgy akar kitűnni a tömegből, hogy olimpiát nyer, vagy milliárdos lesz, vagy Nobel-díjas, hanem úgy próbálja meg megoldani a tömegből kitűnés tervét, hogy a filmet majd ő is jól mozinak mondja, hát nem rá kell szólnunk arra, hogy figyelj már te szerencsétlen, te Gerzson, vagy ki vagy, hát te nem mozit láttál tegnap, hanem filmet?
Filmfilm 2022 aug. 25. - 09:16:50 Előzmény Kosztolányi József
(18/83)
T. Kosztolányi úr! Engedje meg, hogy elküldjem a válaszomat az Ön válaszár! A két linket nem tudom miért külte, ha én magam írtam, hogy a nyelv változhat, változik, DE : NYÁLAS, gusztustalan dolog mozinak mondani a filmet !
A nyelv változik, főnevesült melléknév, szófaji átcsapás, átvétel jelentésmódosulással, stb., de ez NEM jelentheti azt, hogy ha egy szellemi fogyatékos elkezdi a tésztaszűrőt filctollnak mondani, akkor én is BIRKA MÓDRA filctollnak mondom a tésztaszűrőt, hogy mutassam, hogy én is benne vagyok ám a főáramban, én is közétek tartozom, „trendi” vagyok ! ! ! !
Hallotta mindenki, én is mozinak mondtam a filmet, mostmár elfogadtok, megfeleltem az elvárásoknak?
A mozifilm az NEM mozi, hanem film !
Van szavunk a filmre: film !
A Corvin az mi, az egy film? Megnéztem a moziban egy mozit ? ? ? ? ?? ? ?
Kinek képzeli magát, aki motinak mondja a filmet? Rambónak képzeli magát?
Szánalmas, hogy aki se olimpiai bajnok sportoló nem lett, se milliárdos üzletember, se Nobel-díjas tudós (mérhető dolgok), de szeretne ő is speciálisnak mutatkozni, megállapítja magáról, hogy ő is speciális, már-már egyéniség, és ezt úgy tervezi megvalósítani, hogy a copfos, fiúkhoz hasonlóan majd ő is jól mozinak mondja a filmet.
Aki a csoda után megy, az sz-ros füvet legel!
Filmfilm 2022 aug. 22. - 18:45:09 Előzmény AlexWolf
(17/83)
NYÁLAS, gusztustalan dolog mozinak mondani a filmet !

A nyelv változik, főnevesült melléknév, szófaji átcsapás, átvétel jelentésmódosulással, stb., de ez NEM jelentheti azt, hogy ha egy szellemi fogyatékos elkezdi a tésztaszűrőt filctollnak mondani, akkor én is BIRKA MÓDRA filctollnak mondom a tésztaszűrőt, hogy mutassam, hogy én is benne vagyok ám a főáramban, én is közétek tartozom, „trendi” vagyok ! ! ! !

Hallotta mindenki, én is mozinak mondtam a filmet, mostmár elfogadtok, megfeleltem az elvárásoknak?

A mozifilm az NEM mozi, hanem film !

Van szavunk a filmre: film !

A Corvin az mi, az egy film? Megnéztem a moziban egy mozit ? ? ? ? ?? ? ?

Kinek képzeli magát, aki motinak mondja a filmet? Rambónak képzeli magát?

Szánalmas, hogy aki se olimpiai bajnok sportoló nem lett, se milliárdos üzletember, se Nobel-díjas tudós (mérhető dolgok), de szeretne ő is speciálisnak mutatkozni, megállapítja magáról, hogy ő is speciális, már-már egyéniség, és ezt úgy tervezi megvalósítani, hogy a copfos, fiúkhoz hasonlóan majd ő is jól mozinak mondja a filmet.

Aki a csoda után megy, az sz-ros füvet legel!
9/10
kardio@freemail.hu 2022 aug. 21. - 20:30:09 9/10
(16/83)
Tarantino, Guy Ritchie, Cohen fivérek érzetem volt. Tetszett.
7/10
Böhöm 2022 aug. 19. - 16:07:20 7/10
(15/83)
Guy Ritchie, Tarantino… többen emlegették ennek a filmnek a kapcsán. Nekem is ők jutottak róla eszembe. Akik az ő filmjeiket nem szeretik, semmiképp ne nézzék ezt meg. Akik vevők az ilyen stílusú szórakozásra, azok szerintem élvezni fogják a filmet, de ne várjuk az előbb említett “elmebeteg” rendező urak teljesítményét. Mindig kár egy kicsit, amikor utánozhatatlan stílust akar valaki utánozni.
De egyébként a film bőven élvezhető, a színészi gárda nagyon magas színvonalú. Te jó ég, mi is lehetett volna ebből egy Guy Ritchie vagy Tarantino rendezéssel!!!
shoc 2022 aug. 17. - 10:20:51
(14/83)
kbalázs nagyon szépen összefoglalta a lényeget szerintem...
shoc 2022 aug. 17. - 10:19:04
(13/83)
Tetszett is, meg nem is.
Összességében örülök, hogy láttam, de láttam már jóval jobb filmeket is. Szódával elment.

Jó volt újra moziban ülni. Moziban lenni. Moziban nézni filmet.
Tök jó volt a "design", a film színe, világa, atmoszférája: a Japán túltolt flash.

A Deadpool-nál bejön ez a vicceskedő stilus (valamennyire), de ennél már annyira nem.

A "Húzós éjszaka az El royale" film jutott eszembe, ami tele volt Tarantino stílusjegyekkel (ami igazából Tarantino nélkül valahogy nem az igazi. Ahogy ez sem).

Örültem volna ha jobb, erősebb moziélményem van (mint pl. a Top Gun 2 esetén).

Meredek volt, hogy családdal mentünk hárman, és mindennel együtt 11ezer forintot hagytunk ott. Sajnos az ember elgondolkozik, hogy ennyi pénzért biztos, hogy jó választás-e a mozi... családilag nem biztos, hogy ide megyünk legközelebb sajnos, pedig nagyon szeretem a mozi világát, varázsát, ízét. De 11ezer forint 2 óráért, ami eléggé lutri (hogy jó lesz-e a film)... kissé meredek.

Kikapcsolódásnak ajánlom. Van benne végülis valami kedves vidámság.

7/10
kbalazs211 2022 aug. 16. - 21:47:00 7/10
(12/83)
Szódával elmegy, a végefelé már néztem az órát, hogy meddig tart még... Sokat költöttek a látványra, de a sztori kicsit erőltetett. Nyakból spriccelő véres vígjáték, szóval aki az ilyet nem bírja, ne nézze meg. A poénok jók amúgy, egyszer nézhető. 7/10
9/10
Edoardo 2022 aug. 13. - 23:53:27 9/10
(11/83)
Pörgős, szellemes, fordulatokkal teli film. Nagyon megérte megnézni moziban.
10/10
AlexWolf 2022 aug. 13. - 15:50:46 10/10
(10/83)
Végre egy nem egyszer néős mozi. A poénok ütnek, karakterek viccesek, story sem olyan fos mint mostanában minden mozié (Netflixes filmekről ne is beszéljünk, ez a "Nappali müszak" minősíthetetlen fos). A 18-as karikák kicsit soknak érzem, ennél durvább dolgokat is láttunk már 16-ossal.
9/10
Akosex 2022 aug. 11. - 20:54:02 9/10
(9/83)
Tetszett a film. Bár tény hogy több viccet többször mondták vagy játszottak el. De a karakterek jók voltak. A bunyós verekedős részek nagyon jók voltak
10/10
keno1961 2022 aug. 11. - 20:50:57 10/10
(8/83)
Jó karakterek, jó párbeszédek. Vicces és szórakoztató nem veszi magát komolyabban a film mint ahogy szükséges. Könnyed kikapcsolódásra tökéletes.
8/10
Jocpappa 2022 aug. 08. - 08:35:49 8/10
(7/83)
Nagyon tetszett.
Pörgös, látványos, csavaros, jó a sztori, jók a karakterek, akad egy-két jó poén, tele van vérrel-bunyóval-lövöldözéssel, összességében egy erős akció-vígjáték. De!
Hiányzik belőle valami, ami igazán kiemelkedővé tenné. Keresem az okát, hogy mivel maradandóbb vagy több ennél egy John Wick pl, de nem jövök rá.
Guy Ritchie stílus az egész film, mégis érződik, hogy nem Guy Ritchie. El lesz felejtve ez a film pár éven belül, pedig ugyanúgy minőségi volt, mint sok más hasonló.
Összességében jó nézni való, az átlagnál sokkal jobb, de nem kiemelkedő.

10/10
Ildikó Nóra 2022 aug. 07. - 20:13:12 10/10
(6/83)
A filmet érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó, végig lekötött, izgalmas. Tetszett a szereposztás, a történet, a színészi alakítások (kivéve Zazie B., Joey K.), a helyszín, a ruhák, sminkek, a filmzene, a poénok, a szinkron is. Brad P-nek jól állt ez a szerep, ahogy Aaron T-J-nak, Hiroyuki S-nak is. Kár, hogy Sandra Bullock nagyon keveset szerepel a filmben.
10/10
blaubner 2022 aug. 07. - 13:32:41 10/10
(5/83)
Meglepően jó, nekem nagyon bejött a Tarantino áthallás a stílustól a zeneválogatásig. A színészek nagyot mentek, még az egy-két snittre berakott karakterek is, lásd Channing Tatum.
10/10
fferlen73 2022 aug. 06. - 19:50:02 10/10
(4/83)
Nekünk is feküdt ez a stílus és humor. Úgy gondolom, hogy akiknek tetszenek a Tarantino filmek (ez ugyan nem az, de stílusban hasonló), azoknak szerintem ez be fog jönni. Mi egy percig sem untuk magunkat a film alatt, a színészgárda jó volt összerakva, a poénok átjöttek. Nálunk simán 10/10.