mulao 2013 febr. 08. - 23:30:15
(2/42)
A legjobb filmet szerintem nehéz megtippelni, hiszen mindeenhol az Argo nyert, de a legjobb rendezõ kategóriából kihagyták. Legvalószínûbb az lenne, ha a Lincoln nyerne, mert a legtöbb jelölést õ szerezte. Én annak örülnék a legjobban, ha már zsinórban 3. éve nem is amerikai film nyerne. Legjobb színésznél, sajnos semmi esély rá, hogy Daniel Day helyett más nyerjen, pedig én szívesen nézném a meglepõdött arcokat. Legjobb színésznõ megint csak nehezen megtippelhetõ, mert Jessica és Jennifer két fantasztikus tehetség és csak abban szerencsétlenek, hogy a karrierjük egy idõben indult be, mert egymás alakításaival ütik ki egymást. Azt tippelném, hogy egy kemény párharc lesz közöttük, de Emmanuelle Riva nyerésén se lepõdnék meg. Legjobb férfi mellékszereplõnek Tommy Lee J. a legesélyesebb, de én itt is szívesen nézném a döbbent arcokat, hogy nem õ nyer. Legjobb nõi mellékszereplõnél értelemszerûen Anne Hathaway-nek szurkolok, õ elég esélyes is, de még mindig ott van Sally és Amy, akik szintén megkaphatnák a szobrot. A többi kategória szinte lényegtelen, kivéve a rendezõt, de az meg nem igazán izgat, mivel kihagyták, azt, akinek drukkoltam. Ennyit az én tippjeimrõl.
10/10
_Freddy_ 2013 febr. 08. - 15:50:29 10/10
(1/42)
A jelöltek: http://www.vox.hu/newvox/?p=7415
Várom a tippeket! Hamarosan én is írok egy listát a lehetséges nyertesekrõl.