A Spaletta konyhafőnöke, Kovács Attila a feltörekvő, ifjú szakács nemzedék képviselője, tagja annak a 11 magyar séfnek, akiket pályázatuk alapján érdemesnek találtak arra, hogy megmérettessenek a világ legrangosabb szakács versenyének, a Bocuse d'Or magyarországi elődöntőjében.
Az előadást és a vacsorát Carlo Goldoni Mirandolina című műve ihlette. Mirandolina, a Spaletta fogadósnője egy minden környékbeli férfi szívét rabul ejtő femme fatale. Ám egyszer csak megjelenik az étteremben egy nőgyűlölő lovag, egy anti-Don Quijote, hogy megkíséreljen szembe szállni a vörös démonnal. Szenvedélyek, ízek, zamatok és rengeteg humor vetélkednek egymással a "színpadon" és a tányérokon.
A molekuláris gasztronómiát képviselő fogások prezentálása az előadás részeként történik, a kulináris és színházi élmények társításával egy különleges, minden érzékre ható közösségi élmény részesévé válik a néző.
A(z) Spaletta Étterem és Sörház előadása
Hozzászólások