Gyulafirátót Veszprémtől hat kilométerre fekvő település, ahol, mint mondják, "reggel a Balaton, este a Bakony illatát lehet érezni". Gasztronómiájára a német ízvilág a jellemző. A műsorból olyan kiadós, laktató ételek receptjét ismerhetjük, mint a kolbászos tarhonyaleves, a goblinye (mákos gombóc), a savanyúkáposztás metélt tészta, a sült oldalas burgonyagombóccal és káposztával, a pörcös hajtóka és a paraszttorta.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások