Amit eddig "olasz ételek" címszó alatt csak részeg bölcsészhallgatóktól láttál, azt egy Michelin-csillagos séf is megvalósította. És közben egyszer sem röhögte el magát.
Már a címe miatt megérte megcsinálni a De szeretek halóznit, de ennél még sokkal több érték van benne.
Az ismert stylist és médiaszereplő, média polihisztor elárulta, hogy őt mi érdekli a saját kontentjeivel kapcsolatban. Van-e bármilyen missziója például a Konyhanyelvvel, illetve mi a helyzet a magyar divattal és arról, hogy állandóan ki kell toszigálni magunkat a kis komfortzónánkból, hogy ne szorongjunk a saját kis buborékunkban.
Az amerikai Ízlések és pofonok egy jópofa német romantikus vígjáték remake-je, és egy azon ritka filmek egyike, amelyben még Catherine Zeta-Jones is egészen szimpatikus.
Azoknak az ételeknek, amik nap mint nap a tányérunkra kerülnek, mind történetük van. Valaki egyszer megsütötte az első pizzát, valaki kitalálta, hogy a szendvics remek eledel, és valaki rájött, hogy a kakaófa terméséből port lehet kinyerni, és abból isteni italt készíteni.
A koronavírussal fertőzött sztárért és feleségéért az egész világ aggódik. Szerencsére Hanksék néhány naponta adnak életjelet magukról.
Igen, az egykor sikeres, indulatkezelési problémákkal küzdő séf és a gondjaira bízott Aspergeres fiú road movie-ja tisztára olyan, mint a Rainman, csak olcsóbb és egyszerűbb.
Jól esne egy fűszeres, csípős curry a nagy forróságban, vagy valami sütés nélkül készíthető finomságra vágysz inkább, mondjuk megtanulnál szusit készíteni? A szaporodó budapesti és főváros környéki főzőiskolákban, ezeket mind megtanulhatod. Mutatjuk az aktuális kedvenceinket.
A világszínvonalú füstölt húsoktól a felsőkategóriás menüsorokig sokféle finom falat várja a jó ételekre éhező közönséget októberben. Az édesszájúaknak külön torta- és kürtőskalács fesztiválokat tartanak, így már csak azt kell eldönteni, hogy melyikre menjen el az ember.