Téma: Zorro

9/10
offtopic
henett 2009 jan. 09. - 12:51:07 9/10
(31604/40264)
Játszhatsz Igen-Nem Mérleget, amikor egy lapra felírod: miért maradj otthon és miért menj el! Ahol több az érv, válaszd azt! Vagy kitervelheted saját magad meglepetését: amit még soha nem csináltál, most kipróbálhatod (ha kell aki dokumentálja, csak síkíts értem)! Vagy kedvenc nasiddal, kedvenc filmeddel, kedvenc helyeden mozizhatsz, vagy... :)))
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 09. - 12:48:57 10/10
(31603/40264)
Most tanítok, úgy kikapcsolódom. Vigyázzunk szegény kis gépemre. :))))
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 09. - 12:45:43 10/10
(31602/40264)
Nem utállak. :))
Igazából el is szeretnék itthonról menni, meg nem is...

Mit csináljak??????????
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 09. - 12:40:50 9/10
(31601/40264)
AHA, szóval utálsz...
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 09. - 12:37:31 10/10
(31600/40264)
Asszem inkább ne, csak egy ötlet volt. Nem tudom, hogy mennyire szeretnék itthon lenni hétfõn. Mondjuk most már jóban vagyunk anyámmal. Az biztos, hogy semmire nem számíthatok. :)
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 09. - 12:27:51 9/10
(31599/40264)
Szülinap???? Jól hangzik! :)))

De nem is tudom, mit fog mondani anyukád! (meg az én párom de mindeképpen jó lenne talizni!) :))))
10/10
offtopic
Yenna 2009 jan. 09. - 12:15:58 10/10
(31598/40264)
Éljen! Hurrá! És megint éljen!

Yenna újból jelentkezik a gépérõl. :))))

Ez felér nekem egy születésnapi ajándékkal. (Nem is számítok semmire...)

Ui.: Nem akartok hétfõn bulizni menni? :)
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 09. - 08:54:26 9/10
(31597/40264)
De azt hiszem, ezt már meséltem.. :)) És Katinka még azt mondja, hogy keveset tud rólunk! :))))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 09. - 08:40:52 9/10
(31596/40264)
Nem akarok "elszállni" magamtól, de egyszer hallottam a fõnökömet, ahogy azt ecseteli egy lehetetlen feladatról:majd Heni megoldja! :DDDD Azt hiszem éppen helikoptert kellett volna vezetni....:DDDDD

Látod, az ilyan dolgok miatt teng túl bennem az önbizalom! :)))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 09. - 08:04:52 9/10
(31595/40264)
És akkor még nem is láttál, mikor a gyerek a hátamon a hordozókendõben, és úgy robogózunk! :)))

Kedvenceim a túramotorok... :)))
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 09. - 08:01:47 9/10
(31594/40264)
Húha, volt ám esemény! :)) De hol marad Santos, a mi hõsünk???? :((
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 09. - 04:31:26 10/10
(31593/40264)
DOÑA BÁRBARA - 98. RÉSZ - 2009 01 09 /2 és 3 óra között

MARISELA – Barbarának: Én nem akartam, hogy ez történjen! Bejön Melendez – odamegy Barbarához, aki belerúg egyet. Melendez kimegy a kunyhó elé
Barbara odaszól Mariselának: lányom, sokkal erõsebbek vagyunk nála, ne sírj! Csak erõsen és bátran, mint az én lányom!

Santos-Gonzalo és a brujeador az éjszakában …
Brujador közli, hogy neki mennie kell, Santosék keressék tovább a maguk módján, neki is megvan a magáé. És õ megtalálja majd õket épen és egészségesen, de ha mégsem… akkor… Elmegy. Santos az embereihez: Menjünk!

Perneleete Mejito-val és Gonzalo-val az irodában, ahol Gonzalo fûzi Mejito-t, engedjék el az Altamira embereit, mert meg kell keresniük Mariselát és Barbarát… Mejito vacilál, de Gonzalo rákiált: barátja vagy Santosnak vagy nem? Erre kiengedi a srácokat. De a szemben lévõ cellában vannak az El Miedo-s srácok, õket nem., az azok mellettiben meg a magas katona (nem tudom a nevét), de õt sem engedik ki.

Melendez a kunyhó elõtt azt mondja az újonnan kinevezett helyettesének, hogy mától a bizalmasom és cinkostársam vagy! A katona a boldogságtól majd elszáll… és megkérdi, mi lesz a nõkkel?
Melendez azt válaszolja, azok nem nõk, hanem kutyák!

Altamira – Cecilia vár az elõtérben az emberekkel, amikor beront Santos, és kérdi, nem jöttek meg a lányok? Cecilia válaszol: nem, mire Santos megszervezi az immáron elég nagyszámú csapattal a keresést. Gonzalo-ra ráparancsol: Itt maradsz!

Brujador-unk bemegy Pernaleete irodájához a faluba, és megtalálja Melendez bizalmasának a kocsiját…. Befekszik a hátsó ülésre, és vár… amíg a katona a börtöncelláknál közli a Melendez iránt érdeklõdõ katonákkal, hogy Melendez-nek titkos küldetése van! A volt helyettes a cellából kikiált: most már a cinkosa vagy!

Kunyhó – DB Melendez-hez: Ölj meg engem, de hagyd békén a lányomat! Erre Melendez elszakítja Marisela blúzát, és utána a szoknyáját, majd elkezdi csókolgatni õt.. Barbara ordít! NE!!!

Börtön – A katonák kérdezik az új helyettest, ki parancsol most? Mit tegyünk?

Melendez: Itt vagyunk most teljesen magunkra hagyva , kezdhetjük a mókát – erre Marisela egy hatalmasat belerúg. DB kiabál neki: Itt vagyok, velem kezdj, te nyomorult! Mire a nyomorult azt válaszolja: elõbb a kislány, várd ki a sorodat. Barbara: Õt ne! Õt ne! Nem teheted! Amikor Melendez megkérdezi, már miért ne tehetném, DB azt mondja: mert a te lányod! Melendez megtorpan egy pillanatra, de hamar magára talál, és azt kérdezi: Barbarita, ez az én lányom? A gyermek pofikája inkább a többiekre, de leginkább Chepo-ra hasonlít, tehát szabad a gazda a részérõl. Különben is, mindenki azt beszéli, hogy Barquiero az apja…

Santosék köröznek az éjszakában, semmi eredmény…

A katona megérkezik a kocsijához, mire az indián kést szegez a torkához, és utasítja, hogy induljon Melendez-hez, egy rossz mozdulat sem… mert különben mész a pokolba! Indulás!

Db Melendez-hez – Igenis, a te véred, nem nyúlhatsz hozzá! Melendez cukkolja: azért csapsz be, hogy ne bántsam, de ez a galambocska most nem menekül, ezzel megcsókolja Mariselát a nyakánál – szemben áll vele, így Marisela lányos könnyedséggel akkorát harap belé, hogy recseg (mintha kiharapott volna belõle egy darabot Melendez hálából leüti egy székkel õt. Marisel elájul, az oszlop tövénél.

Altamirán összegyûlnek a nõk, és szapora imádkozásba kezdenek… Közben Gonzalo megérkezik a pincébe a fiúkhoz, akik szintén elhatározzák, hogy Marisela keresésére indulnak, de Gonzalo lebeszéli õket. Eustaquia és Juan Primito imádkoznak az õ istenükhöz, s amikor befejezik, Primito körbe járja a házat, és egy lejáró fedelét felemelve egy fiatalember megfagyott hulláját fedezi fel – kiabálva roha az öregasszonyhoz, hogy jöjjön, nézze meg, ott van egy kék ember…

Az öregasszony is megnézi, s mire hátrafordul, Santos ott áll mögötte, s kérdezi, nem jöttek-e a Miedo-ba a lányok? A dada azt válaszolja, hogy nem és hogy félti Barbarát, nehogy Melendez megint ártson neki. Santos ráordít az öregasszonyra: Barbara ismerte azelõt Melendez-t? Eustaquia azzal védekezik, hogy nem az õ tiszte ilyesmirõl beszélni vele. Amikor Juan Primito megkérdezi, hova indul Santos, az ráordít: Mit gondolsz, hová mennék? Megkeresem Barbarát és Mariselát!

Barbara megpróbálja magára terelni inkább a figyelmet, és cukkolja Melendez-t: Megöllek téged is, ahogy a három barátoddal tettem! Jobban mondva kettõvel, amit Chepo-val mûveltem a halála elõtt, az elegendõ volt neki, hogy félelmében patkoljon el. De neked, Melendez, nagyon speckó halálnemet választottam, meglátod, élvezni fogod.

Melendez: Ne ijesztgess! – s ezzel megüti Barbarát, akinek az arca már két helyen is vérzik. DB – ordít vele! Üss meg, te gyilkos, tégy velem, amit akarsz. De hagyd békén a lányomat! Melendez válasza: nézd mit teszek a kislányoddal, s utána te következel! Egy hatalmas vödör vízzel fellocsolja Mariselát.DB sírva fakad, Marisela észhez tér.

Börtönfolyosó Mejito – Pernaleete-nek magyarázza, hogy Melendez egy õrült, és a fogságában van DB és Marisela. A Helyettese is rázendít a cellából, puhítva Pernaleete-t azzal, hogy személyes bosszút áll DB-n. A colonel dönt, kiengedi az El Miedo-s srácokat is a cellájukból.

Merlendez közben megint benyakalt egy üveg tömény alkoholt, ettõl bátorságot merítve megint Marisela-t veszi célba, tapizza, csókolgatja a testét, miközben magyaráz Barbarának, hogy bemutatom, hogy ittasan is micsoda férfi vagyok – ezzel lefekszik egy szénakazalra – és elalszik. Marisela sírva fakad és azt kiabálja: APA! - Erre természetesen álmából felriad a megszólított, és mindjárt tudja, hogy szeme fénye bajban van. S azon kesereg Ceciliának, hogy a lánya veszélyben van, és neki nincs ereje megkeresni õt és megvédeni.

Brujeador-unk megérkezik a kunyhóhoz, és egy háttal álló õrt – az egyetlent – leszúr, majd benyit… Barbara meglátja, a Brujeador int, hogy ne szóljon, amikor egy lövés dördül, és az indián holtan rogy össze.

Ezalatt Santos és csapata tétován megállnak, semmi nyom… amikor két katona megállítja õt, és közlik, hogy miután maga Santos, letartóztatási parancsunk van Ön ellen, elviszik. De - útközben összetalálkoznak a leváltott helyettessel és embereivel, akik utasítják a Santost a börtönbe kísérõ katonákat, hogy azonnal engedjék, el õt. Santossal meg közlik, hogy szabadon távozhat!

DB könyörögni kezd Brujeador-nak, hogy keljen fel! Melendez azt mondja, ha felkel, megöli… Megint Marisela a célpont.

Az El Miedo pincéjében a fiúk indulnának máris Marisela keresésére, de Antonio közli, hogy ez nagyon veszélyes, maradniuk kell…

Melendez – Barbarita, aki itt megmozdul, meghal. Barbara - Gyerünk, gyáva alak, üss meg! Ezalatt a brujeador észhez tér, és int DB-nak, ne árulja el magát! Odaoson Marisela mögé, és kioldja a kötelét. Barbara mindeközben ordít Melendez-hez, hogy elterelje a figyelmét. Így az indián visszafekszik a földre, és amikor megfordul a colonel, nem abban a pozícióban fekszik, mint ahogy otthagyta. Melendez hangosan töpreng: aki hallott, az nem mozdul, mert nem tud…

Melqui-hez óvatosan letérdel, amikor az leguggol hozzá, elkapja a kezét, Melendez Barbarához fordul azzal, hogy most véged, megöllek! Marisela a háta mögé ugrik, egy hatalmasat belerúg, Melendez kifekszik a szalmakötegen, és egy véres vasvilla minden egyes foga megszámlálható, ahogy a hasából kiáll…
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 09. - 01:32:28 10/10
(31592/40264)
szia, szép álmokat neked is... megint kimaradt a net... nem értem, mi van ma...
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 09. - 01:12:26 10/10
(31591/40264)
Dzsanna, úgy néz ki, hogy megszakadt a kapcsolat. Majd küldd el mail-ben a képeket, és holnap megcsinálom, ok?:-)

Jó éjszakát, szép álmokat neked!:-)
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 08. - 22:35:12 10/10
(31590/40264)
Nálam is ez a helyzet.:-((
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 08. - 22:31:57 10/10
(31589/40264)
FELIZ 'MEIER' AÑO! :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 08. - 22:29:41 10/10
(31588/40264)
én is fent vagyok, és azt írja, nem mentek át az üzenetek... és még mindig itt vár a félbehagyott zip....
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 08. - 22:27:41 10/10
(31587/40264)
Ok, nézem.
10/10
offtopic
Belle 2009 jan. 08. - 22:27:08 10/10
(31586/40264)
Szerintem inkább Te estél ki.:-)

Én fent vagyok még mindig skype-on, nem szakítottam még meg a fájlátvitelt.:-)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 08. - 22:13:21 10/10
(31585/40264)
Ezt nem hiszem el! Végre bejött az oldal...

Betty, megint kiestél a skype-ról... folytatjuk a letöltést? itt vár a dolog félbehagyva megint :)