offtopic
meszag 2011 máj. 06. - 21:34:07
(111/151)
Csak kekeckedtem. :)
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 06. - 21:33:17
(110/151)
:) Szerintem még van rá esély, úgy tûnik :) Csak úgy nõiesen, mondjuk néhány bokarúgással, gyomorszájon vágással, egyebekkel eldöntenék a hatalmi harcot :)
Shanks 2011 máj. 06. - 21:29:02
(109/151)
:D ... hát ez kész.

Az lett volna a show ha jól megtépik egymást.. csak olyan királykisasszonyosan.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 06. - 21:25:31
(108/151)
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20110407/egymasnak_esett_camilla_es_kate_middleton/

Kate ordítozott Camillával, mert nem akar tiarát viselni az esküvõn....pfffff....pont így viselkedik az, aki szerelmes, és tiszteli a párja családját és szokásait....

Diana is sokszor került összeütközésbe a királyi család szokásaival, de nem ilyen értelmetlen semmiség miatt, mint a tiara.

Ez a csaj baromira a nyeregben érzi magát, mindenki úgy táncoljon, ahogy õ fütyül, mert mostantól õ a parancsnok, itt az lesz, amit õ akar, punktum.

Nagyon meg fogják még bánni, hogy maguk közé engedték, nagy szégyent fog a trónra hozni.

Amúgy emiatt ordítozott õkelme: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=48633&n=gallokovacs&blog_cim=Protokoll%20%E9s%20kir%E1lyi%20tiara
kabala 2011 máj. 06. - 21:24:00 Előzmény Lawee
(107/151)
Én úgy tudom, tíz éve együtt vannak. Akkor valószínû, hogy szeretik egymást.
offtopic
Moldávia bánata 2011 máj. 06. - 21:05:38 Előzmény meszag
(106/151)
Ki (mi) az a csengõ?? Khmm.
Egyébként honnan veszed, hogy nekem még nem volt?
Másodszor honnan veszed, hogy irigy vagyok?
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 06. - 19:43:37 Előzmény Lawee
(105/151)
Bármit el lehet KÉPZELNI. Aztán egy idõ után leesik, hogy az emberek nem a képzelet szüleményei.
Lawee 2011 máj. 05. - 21:39:16
(104/151)
Ti egyszerûen képtelenek vagytok elképzelni, hogy ez a két ember szereti egymást?
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:42:00
(103/151)
Megnéztem az rtl archívumban; és azt láttam, hogy amikor a pap azt mondja: "Érte mindenki másról lemondok és kitartok mellette jóban-rosszban", akkor Kate Middleton pofákat vágott; amikor pedig az öccse felolvasta az igét, hogy "A szeretet képmutatás nélkül való legyen", akkor Kate Middleton sürgõsen elkezdett lapozni az énekeskönyvében. Nem volt hajlandó hintóba ülni, erre Erzsébet vette rá, Vilmos ráhagyta volna a limuzint; a templomi díszítésrõl is azt mondták: azért ilyen, mert a menyasszony így kérte stb stb stb...

Arra gondoltam, ha most Vilmos következne a trónon, egy év múlva mindenki hangosan röhögne rajta.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:41:34
(102/151)
Hát igen, ez a benyomásom. Kate Middleton rátelepedett a monarchiára. Lehet, hogy Vilmos hasonlóan megszívja a házasságot, mint az anyja.
Azt olvastam, az elit középiskolából ki kellett venni a csajt, mert a többiek kiutálták maguk közül. Az újság szerint õ volt a csendes jótanuló - de az is lehet, hogy a pökhendi törtetõ.
Eredetileg egy másik egyetemre jelentkezett; de amint megtudta, hogy Vilmos a Szt. Andráson fog tanulni, õ is odament, és állandóan Vilmos körül sündörgött.
Para Zitának tûnik, persze még változhat (nem fog).
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:41:04
(101/151)
Gondolom, a csaj Dianaval akar versenyezni. És mindenáron divatos óhajt lenni. Elég felszínesnek tûnik.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:38:34
(100/151)
Ez egy olyan cikk, mely "ezoterikusnak" álcázva magát olyan egyszerû dolgokat mond el róluk, ami egyébként is szembetûnõ: a pár képmutató és dögunalmas. http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=11150
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:37:51
(99/151)
Nekem mindegy, csak csináljon valamit, ami miatt kiérdemli a méltóságot és figyelmet. De nem fog, ez szinte biztos.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:31:12
(98/151)
Nem láttam a Király beszédét, de úgy tudom, abból az derült ki, hogy Edward valójában politikailag volt kellemetlen, ezért puccsal távolították el a trónról. De ezt olyan elegánsan és diplomatikusan oldották meg, hogy úgy tûnjön, a nõ miatt mond le.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:30:50
(97/151)
Az anyakirálynõ jó érv. Persze rajta nem volt akkora nyomás, mint Erzsébeten. Ki tudja, majd meglátjuk. Ha olyan állapotba kerül Erzsébet, hogy nem tudja ellátni a protokolláris feladatait, akkortól kezdve úgyis Károly lesz a régens, még ha él is az anyja.
Camillához pedig nem az önfejûség kötötte. És nagyon kínosan titkolózott, nem merte felvállalni, noha ha öntörvényû, akkor nyíltan elveszi és kész, neki ne parancsoljon senki.
Diana volt az, aki a válás után botrányt botrányra halmozott (sõt már elõtte is). Nem is tudom, mi lett volna vele, ha még sokáig életben marad....lerombolta volna a saját nimbuszát.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:30:23
(96/151)
1. Nézd, a válásra nem sok esély van, épp azért, mert Vilmos nem önfejû, másrészt mert a válóperek kb. 95%-át a a feleségek kezdeményezik, és ha Kate királyné akar lenni, akkor nem válik el semmi esetre sem.
2. Vilmosnak az anyja és nem az apja volt önfejû. Hiszen, ha Károly az lett volna, akkor nem megy bele egy kényszerházasságba (és késõbb sem õ akart válni, hanem Diana). Nagyon úgy tûnik, Vilmos simulékony, engedékeny, Harry az önálló személyiség.
3. Erzsébet 85 éves, szerinted még húsz évig uralkodik? Károly húsz év múlva lesz nyolcvan éves. Ha most trónra ül, még neki is lesz cirka húsz éve (ha nem esik sok esõ :))
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:29:56
(95/151)
Ja :) akinek nem tetszik a kopaszodó Vilmos, az nézegesse a mi Habsburg Gyurinkat, neki elég haja van.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:29:41
(94/151)
Hja igen, én is ezt hallottam róla, hogy szörnyen törtetõ egy némber, a fejébe vette, hogy hercegnõ lesz, és el is érte. Ha pedig így van, akkor gondolom, eztán is mindig el fogja érni, hogy az legyen, amit õ akar. Szerencsétlen Vilmos, most kívánok neki egy szép válást.

Épp ezért annak is örülök, hogy Károly lesz a király, nem hagyják ki az utódlásból. Vilmosnak még van kábé húsz éve, hogy megtanuljon önállóan dönteni, vagy megszabaduljon a "nyaktól", aki forgatja.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 05. - 19:25:24
(92/151)
ezt újra beírom, valami hülye kitörölte:http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/11/24/felfuggesztettek_a_puspokot_aki_het_evet_josolt_vilmos_hazassaganak/

idézet belõle: "emellett felszínes celebekhez hasonlította a herceget és menyasszonyát, Kate Middletont"