olahmiki1959 2015 okt. 11. - 23:31:31
(625/1165)
Csonka András úgy nézett ki, mint Al Pacino a "Sebhelyes arcú" címû maffiafilmben, amikor egy kubai bûnözõt alakít, aki az Egyesült Államokba emigrál.
Jujj! (A hangja is harmatgyenge volt, a mozgása pedig katasztrófa.)
Lehunyt szemmel imádkozva reménykedtem, hogy most, most, talán végre kiesik!
Erre Claudia ad neki 9 pontot. Mi a francért? Mert kolléga?

Ezúttal Wolf Kati sem volt jó, abszolút nem tudta leutánozni George Michael felszabadult, önfeledt mozgását, Csobot Adél pedig még a közröhej kategóriát is csak alulról tudta súrolni ezzel a sovánka külsõvel.
Nicky Minajban az a poén, hogy akkora feneke van, mint egy ház, és akkora mellei, mint két luftballon, ezt az öltöztetõknek valahogy ki kellett volna hangsúlyozniuk, ehelyett Csobot Adél egy pici, törékeny tinilányként jelent meg a színpadon. Borzasztó volt.

Varga Gyõzõ sem Stevie Wonder hangját, sem pedig a mozgását nem tudta megjeleníteni, ugyanis az, hogy valaki természetellenesen felfelé tartja a fejét, az még ehhez kevés. Stevie Wonder azért néz állandóan egy kissé felfelé, mert a vak emberekre jellemzõ módon, a fülén keresztül próbál minél több információhoz jutni a világból.
Gyõzõ sminkje viszont szenzációs volt.

Az, hogy Karel Gottról a zsûri és Tilla szinte semmit sem tud, és gúnyolódnak rajta, az nagy szegénységi bizonyítvány, rájuk nézve.
Karel Gottot ugyanis a fénykorában a világ egyik legjobb énekesének tartották, hatalmas karriert futott be a régi NSZK-ban, és Amerikában is a legelõkelõbb Las-Vegas-i szórakozóhelyeken lépett fel.
Egyébként méltán. Elképesztõ hangterjedelemmel, és kristálytisztán énekelt.

Gáspár Laci a múlt heti Michael Jackson figura után ismét hihetetlen volt, kezdek reménykedni abban, hogy a végén talán õ fog nyerni.
A hang, a mozgás, a kisugárzás, a haj, a ruha, és a mozgás eszméletlen volt, ráadásul úgy, hogy Whitney Houston egy filigrán, bájos énekesnõ volt, míg Laci egy kb. 90 kilós, nagydarab férfiénekes, és mégis...
Le a kalappal, amit ebbõl a feladatból ki lehetett hozni, azt õ kihozta.

Tóth Gabi magas pontjait nem értem, ugyanis a sûrû rapszövegeken kívül, Junior hangját egyáltalán nem tudta leutánozni, - jó, egy nõnek nem könnyû, - de amikor rekedtre alakította az énekhangját, akkor nem L.L. Junior, hanem Bebe jelent meg a lelki szemeim elõtt, annak tökéletes lett volna.

Kedves, nagyrészt eléggé gagyi mûsor, idõnként szórakoztató, de egy pillanatig sem szabad komolyan venni, a zsûri nem pontoz objektív módon, - pedig bármilyen játéknak az a lényege, hogy a résztvevõk komolyan vegyék a játékszabályokat, a játék akkor játszható, és élvezetes.
Összefonódások, szimpátiák, háttérismeretségek dominálnak még itt is, pedig én azt hittem, hogy ebben a mûsorban - miután mindenki mindenkit ismer, - ennek már nem lesz szerepe, hát kiderült, hogy dehogynem.

Baby Gabi jó volt.
robicsek2 2015 okt. 11. - 21:26:04
(624/1165)
Mi a FAsz(ék) ??
Hogy a búbánatba maradt ben csonka és ADÉL ? A Nyári lányok ezerszer jobbak voltak. Ez bunda!!!!
sylwie 2015 okt. 11. - 21:01:14
(623/1165)
Ez a Tóth Gabi nem is rossz, ha nem saját magát alakítja.
robicsek2 2015 okt. 11. - 20:47:51
(622/1165)
Kialudta magát :))))
robicsek2 2015 okt. 11. - 20:16:47
(621/1165)
Már az elsõ adásban túl pontozták õket.
whitedoor41 2015 okt. 11. - 20:06:04
(620/1165)
hogy lehetett csonka produkciójára 33 pontot adni amikor még a 10 is sok lett volna rá?
robicsek2 2015 okt. 11. - 20:00:33
(619/1165)
Adél kész. Épp írni akartam, hogy pelenkás, de a zsûritagok megelõztek. Plusz oké hogy nem szimpatikus neki az akit utánozni kellet. De szándékosan kifigurázni a hangját mellesleg pocsékol elég béna dolog.

Mert ha ilyennek hallja az eredeti dalt akkor , baj van a hallásával. Próbált szexi lenni, de ááá inkább hagyjuk.
Rebbeka 2015 okt. 11. - 19:39:30
(618/1165)
Ez arra jo, hogy a magyar enekesek megmutatjak, mennyire nincs hangjuk! Megneztem a "Gabi"-t, (egjegyzem nem vagyok biztos a szemelyeben, gondolom a dagadt enekesno testvere) mert pont a TV2-re nyomtam, se hangja se nem tud tisztan enekelni, tele volt hamis hangokkal. Az egesz musor ocska ebbol az egy szam utan ezt lehet kovetkeztetni.
perry 2015 okt. 11. - 19:37:20
(617/1165)
Én azt mondanám maradjon otthon.
robicsek2 2015 okt. 11. - 19:23:35
(616/1165)
A Nyári lányok jók voltak !!
Csonka , maradjon inkább a playbeck-nél.
10/10
Qksika 2015 okt. 11. - 12:48:24 10/10
(615/1165)
A mûsor csak "kamu" élõ? Valójában felvételrõl nyomják? Akkor kezdtem gyanakodni, amikor ezt olvastam: a life.hu-n:
"Ádám rendkívül határozott, talpraesett férfi, így természetes, hogy sok mindenben kikérem a véleményét" - kezdte Claudia, akit szerelme a Sztárban sztár FELVÉTELEIRE is elkíséri."
robicsek2 2015 okt. 07. - 20:34:16
(614/1165)
Gabi-nak amugy muszáj volt ilyen természet ellenesre csináltatni a mellét ? Azért van olyan is ami természetesebbnek hat. De ezek olyanok mintha két lufit raktak volna be neki. Csak elõre merednek. Semmi rugalmasság nincs bennük.
robicsek2 2015 okt. 07. - 20:30:17
(613/1165)
Gáspár Laci-t se bírom, de egész tûrhetõ volt a Jacko dala
robicsek2 2015 okt. 07. - 20:28:14
(612/1165)
Már az elsõben Csobotnak kellet volna kiesnie !

Kati jó volt az elsõnél, itt se volt rossz, de azért annyira kiemelkedõ sem.
Oroszlány Szonja hangját marha jól utánozta. És nem mellesleg elég mozgalmas tánc közben. És lihegést se lehetett hallani.
Gabit-t én nem szeretem, de a múltkori Britni Spric-et jól csinálta. Igaz neki lehetett hallani a hangján hogy mozog. Ugyan mondták hogy elszakadt az izma. De ez engem hidegen hagy.

A Nyári lányok is nagyon jók!

Varga Gyõzõ az Irigy mirigy ben ritkán énekelt, így most ki énekelheti magát.

A többiek egyenlõre nem tettek rám akkora benyomást.
Talán Baby Gabi :)

A zsûri. Indokolatlanul ad túl nagy pontokat a semmire is. Fõleg az elsö adásban.
Ivy66 2015 okt. 07. - 17:59:00
(611/1165)
Köszönöm a helyesbítést. Nem láttam a mûsor végét, csak hallottam valakitõl, hogy Whitneyt Csonka András kapta. Hát Gáspár Lacinak se lesz egyszerû dolga vele...
whitedoor41 2015 okt. 07. - 15:41:40
(610/1165)
Én Gabival vagyok úgy hogy teljesen mindegy mit énekel, érzõdik, hogy Gabi, mert benn van a hangjában a vinnyogás/szenvedés. Kb. ugyanaz a kategória mint a tavalyiban Keresztes volt. Britneyként se volt nagy szám, de olyan erõs volt a bejátszott vokál amiben az eredeti elõadó hangja is bent volt, hogy elnyomta Gabi hangját.
2/10
nikato 2015 okt. 07. - 15:29:53 2/10
(609/1165)
Shramek-nek, Csobotnak elég gáz hangja van! A többiek elég jók, bár Csonka Picit nem mondanám énekesnek.
whitedoor41 2015 okt. 07. - 15:26:20
(608/1165)
Gáspár Lacit szívatták meg Whitney Houstonnal, Csonkának viszonylag könnyû feladata lesz, egy letûnt kor popbandájának énekesét kell alakítania. Wolf Kati George Michaelt kapott és hozzátették egy Wham korszakbeli számot kell énekelnie.
8/10
Semprini 2015 okt. 07. - 14:24:42 8/10
(607/1165)
Én is fenntartom amit írtam. Arra, hogy egy énekesnõnek ellenkezõ nemû énekest kell utánoznia, semmilyen körülmények között nem lehet azt mondani, hogy könnyû feladat (mi több, nõnek férfit utánozni még nehezebb, mint fordítva, amint ez többször el is hangzott már a mûsorban). Hiszen még azonos nemût sem olyan egyszerû sokszor - lásd Bebe esetét: mindkétszer férfi elõadó bõrébe bújt, mégsem jött össze a dolog, kiesett. Wolf Kati viszont zseniálisan megoldotta mindkét feladatát, méghozzá úgy, hogy a legjobbak közt volt mindkét adásban. Ha ezt a tempót tovább tartja, szerintem ott lesz a döntõben.
Viszont az tényleg megérne egy misét, hogy miért pont azt az elõadót kapják a versenyzõk, akit. Sokszor nekem is úgy tûnik, direkt kiszúrásról van szó, míg másoknál relatíve 'könnyû' feladatok sorjáznak. Mintha a mûsor készítõi irányítani akarnák, hogy ki meddig maradjon bent a mûsorban, és elõre meg lenne tervezve a döntõ leosztása. Nem állítom, hogy tényleg így van, de egyáltalán nem lepõdnék meg, ha lenne ilyesmi a háttérben - persze ezt sosem fogjuk megtudni.
Ivy66 2015 okt. 07. - 12:36:23 Előzmény Semprini
(606/1165)
Fenntartom, amit írtam. Van vékony testalkatú barátnõm, akire ha parókát adnak, szakállt, bajuszt ragasztanak, és kicsit kisminkelik, ráadják Varga Viktor ruháit, legalább annyira fog hasonlítani, mint Wolf Kati a músorban.
Szóval ez még mindig nem volt kihívás neki, pláne, hogy nagyon jó hangja van, egy nálánál gyengébb énekest nem okoz gondot hozni neki. A férfi meghatározás Varga Viktorra enyhe túlzás... :) (Bocs a kedvelõitõl.)
Ha neki kellett volna mondjuk Tom Jonest alakítani, az már nehezebb feladat lett volna.
De hidd el, hogy nem alábecsülöm Katit, csak azért nézd meg, a többiek mit kaptak.
Csonka Andrást már elõre sajnálom, ha jól tudom, Whitney Houston lesz a feladata. Ez megint "mission impossible", az tuti. Mintha csak direkt akarnának kiszúrni vele. Én is remélem - az õ érdekében - hogy kiesik most már.