Pszichoapu 2018 nov. 05. - 15:04:55 Előzmény Zsupsz
(1045/1165)
Hehe, ezt a kérdést már én is számtalanszor fel akartam tenni, de megelőztél. :) Vajon milyen segítséget nyújthat Sütő Enikő a versenyzőknek, azon kívül, hogy semmit és amit mond, az is mindig óriási közhely?
Pszichoapu 2018 nov. 05. - 15:01:58 Előzmény napraforgó
(1044/1165)
Ezt az adást most én is egyenesben láttam, úgyhogy pici helyesbítést engedje meg: habár tényleg Torres Dani esett ki a végén, de nem az elveszett gyerekek "himnuszával", hanem a Vengaboys számával. Egyébként az mindig elég unszimpatikus nekem, hogy egyes zenei stílusokat vagy zenei korszakokat 'en bloc' lenéznek, másokat meg halálra ajnároznak, még ha a Venga szám tényleg csak ilyen diszkós tingli-tangli volt anno. Mondjuk most Majka is megkapta végre, hogy az ő alkotásaira is pár év múltán azt mondják majd, hogy mi volt ez a "sz@r".. :)
Gesztesi nekem nem jött be Mező Misiként, ez inkább egy kocsmai dajdajozásra hasonlított, ahogy utánozni próbálta, érzelem nem volt benne egy fikarcnyi sem. Az, hogy ő amúgy fagottozik, meg dalt szerez (ahogy Liptai állítja), az szerintem itt, ebben a műsorban egyáltalán nem releváns (vagy legalábbis nem kéne, hogy az legyen).
J.Lo-ként Sári Évi viszont most lenyűgözött, mert ezt a koreográfiát lenyomni mindössze 1 hét tanulás után az mindenképp óriási elismerést érdemel. Tolvai Renit szerintem is méltatlanul pontozták alá, Völgyesi Gabi pedig ismét elképesztőt produkált Pápaiként.
Pszichoapu 2018 nov. 05. - 14:43:40 Előzmény napraforgó
(1043/1165)
Tündér vagy, köszönöm! :)
De a család az első, csak miattam azért ne dolgozz vele! ;)
8/10
napraforgó 2018 nov. 05. - 13:14:13 8/10
(1042/1165)
Szerintem a mostani évad egész kiegyenlített, ti mit gondoltok.? Szerintem egész jók....
8/10
napraforgó 2018 nov. 05. - 13:12:57 8/10
(1041/1165)
Hát.... Majka egész megjelenése.... nemcsak a haja. Na de mondjuk, a haja borzalmas... Végül is Szabi bíborvörösre festett haja sem az igzai....
8/10
napraforgó 2018 nov. 05. - 12:03:02 8/10
(1040/1165)
Jajj, már alig tudom nézni a műsort más családi okok miatt...
De visszaznéztem és már csak Phszicoapu miatt is megírom a hogy voltot...
Nagyon helyes revüvel kezdődőtt a show.

Aztán Hien az első általam kicsit sem dán ismert énekesnőként, de édes volt , aranyos, kap is pontokat.
Gesztesi Károly jön, megint igen klassz, Merő Misiként, habár külsőleg talán nem annyira, de az ének szerintem jó...
Gipsy King Baila, bailája Tolval Renivel, ő is nagyon jó. Fura módon Majka merevnek ítéli és le is pontozza, de szerinetem igazságtalanul.
Én annyira, da annyira dícsérem a maszkoskat, mert annyira kitűnőek!!! Na meg a táncosok is!!!
Kéllay Sanders Bruno Marsként, igen, egész jó.
Pintér Tibior, Paff a bűvüs sárkány, no, ő is igen jó volt, én nagyon láttam benne Orbán Józsit. Maszkosok nagyszerűek!
Sári Évi Jennifer Lopez. Rengeteg energiával ropja, nekem tetszik. A zsürinek is, köszi.
Jönnek a cigány fiúk ,Burai Krisztián, ő is hozza a figurát, a maszkot is is csak dícsérni lehet!
Sokkal nehezebb feladat jön, Völgyesi Gabi Pápai Jociként, no ebből mi lesz? Hát, csodás ez a kis nő, bárkivé át tud lényegülni. Úgy lett férfi, ahogy kell. Maszk kitűnő, az ének is, ez a nő nagyszerű!!!
Utolsónak Torres Dani jön, a Csellengők főcimdalával. Előtte bejelentést tesz, hogy szeretné a z eltűnt gyerekeket, no meg a szüleiket támogatni. A fejére iszonyú sok hajat tettek, ennyi nem is nő egy embreren. Szépen énekel, de a zsűri - jogosan! -kritizálja, hogy ugyebár ez a műsor egy szórakoztató valami és nem arról kellene szólnia, hogy eltűnt gyerekeket keresgélnek, na meg az előző műsorban is!!!, hogy ehunyt szerettetek.... Nem kellett volna...
Végül is ő esett ki, talán a nézők is úgy gondolták, hogy ihaj-csuhaj, szóralkozzunk és ne szomorkodjunk...
Szerintem is egy műsorak tudni kell, mi a célja és nem variálni...
Zsupsz 2018 nov. 04. - 20:31:35
(1039/1165)
Mit keres ebben a műsorban Sütő Enikő? Ez a nő magyarázza el pl. Kállay S.Andrásnak, hogy milyen Bruno Mars??? Uramatyám.......
Pszichoapu 2018 okt. 29. - 17:48:26 Előzmény napraforgó
(1038/1165)
Szerintem ez bocsánatos bűn, tekintve, hogy az előadó jó eséllyel úgysem olvassa ezt a fórumot.
Másrészről pedig inkább köszönet illet, hogy hétről hétre ilyen klassz részletes hogyvolt-okat írsz. ;)
Pszichoapu 2018 okt. 29. - 17:45:24 Előzmény napraforgó
(1037/1165)
Völgyesi Gabi nagyon nagy kedvenc nálam, úgyhogy szurkolok neki! :)
8/10
napraforgó 2018 okt. 29. - 11:30:34 8/10 Előzmény Virág Kiss
(1036/1165)
Na, erre kíváncsi leszek, ez a karcsú . csinos nő mennyire tud majd dundi cigány fiú lenni....
8/10
napraforgó 2018 okt. 29. - 11:28:03 8/10 Előzmény napraforgó
(1035/1165)
Sehogy sem értem, hogy a rendszer miért küldte ezt el Offtopicban, esküszöm, én nem abban írtam....
8/10
napraforgó 2018 okt. 29. - 11:12:23 8/10 Előzmény Virág Kiss
(1034/1165)
Tényleg szégyenlem a tévedést, bocsánatot kérek az előadótól!...
8/10
napraforgó 2018 okt. 29. - 11:08:47 8/10 Előzmény Virág Kiss
(1033/1165)
Igazad van, bocsánat a tévedésért....
9/10
Virág Kiss 2018 okt. 29. - 09:17:58 9/10
(1032/1165)
Jövő héten Völgyesi Gabi Pápai Joci lesz.
9/10
Virág Kiss 2018 okt. 29. - 07:49:39 9/10 Előzmény napraforgó
(1031/1165)
Szőcs Renáta esett ki.
8/10
napraforgó 2018 okt. 29. - 06:40:29 8/10
(1030/1165)
Sári Évi jön Ricky Martinként, aki nagyon latin, nagyon macho, hiába meleg pasi... Szerintem sikerült hozni a figurát, nagyon Ricky Martinosan mozog (talán csak a magasséga hiányzik). Un, dos, tres, szeressük Mariát, nagyon vidám, temperamentumos szám volt. Szerintem az este legjobb száma volt, egy hét alatt ebbe tették a legtöbb munkát, Évi nagyon jól levette a figurát, a hangja,mozgása, minden klassz volt. RM-nak mindig minden porcikája mozog, keze, lába, feje, csípője, ezt ez a lány hozta, a zsűri mégis fanyalog - túl férfias (???), túl sokat mozog, blabla, de a pontjai jók.
A szünet után Burai Krisztián következik Jason Derüloként - igazából nem rossz, de a tácoslányok háttérbe szorították, úgy rázták a feneküket, hogy minden pasi szeme kocsányon lógott, szegény Krisztiánt alig-alig látták meg mellettük.Talán csak Klaudia tudja őt értékelni számottevően, a pasik mellébeszélnek. Tilla nyalókákat oszt ki nekik..., a zsűri szórja a pontokat, még Majka is 10-et ad, főleg a csajok miatt...
Völgyesi Gabi jön a Margaret Island énekesnőjeként, Lábas Vikiként, meztélláb, esőben.Ő most is képes átlényegülni, habár én nem igazán ismerem Lábas Vikit és a munkásságát, de Völgyesi Gabi nagyon, nagyon jó, mindenben, még egy kevésbé érdekes énekesnőként is. Majka nyalja a nyalókáját, áhitattal hallgatja. Zsűri dícséri, Clau szerint ő egy UFO, és nincs benne hiba. Stohl is dícséri, Majka fanyalog, ő sem ismeri Lábast, de még ő is 8 pontot ad a többiek 10 pontja mellett.
Torres Dani következik Horváth Tomiként, nagyon jól hozza, a maszkja is jó, az ének is, habár Tilla végén elmondja, hogy a fiú beteg, rekedt, de az orvos csodát tett..., jó volt, jó pontokkal, helyes volt.
A végén Tolvai Reni zár Christian Aguileraként, ami nagyon meghatóra sikeredett. A zsüri minden tagjának van elhunyt hozzátartozója, a szám pedig az énekesnő elhunyt apjához szólt, így néma csend és könnyek fogadták a számot. A zsűri leginkább az énekesnő külsejébe kötött bele, túlságosan hasonlított CA-ra, túl szép volt, blabla. A csaj tényleg gyönyörű volt, ahogy ott ült a zongorán a piros ruhájában.... hát le a kalappal előtte, no meg a smikesek és az öltöztetők előtt! Istenien hozta a figurát, mindenkit megríkatott, a zsűri alig tudott megszólalni. A hangját dícsérték, az előadásmódját. Csak Majka fanyalog kicsit, nem volt elég nagy a kontraszt a megszemélyesítendő énekes között. 4 9-es a pontszám, szerintem gyönyörű volt.
A mostani évad sokkal kiegyenlítettebb, mint az előzőek, én a magam részéről szívesen nézem akármelyiküket is. Sajnos kevés magyar előadót megszemélyesítő szereplő, engem nem igazán érdekelnek az extrém énekesek, vagy a nevesincs, egy dalos külföldi szereplők. Azt megértem, hogy Gesztesi nem merte bevállalni Korda Györtgyöt, akinek a tenorja operai magasságokat is bír, de azért nem tudnának több neves magyar előadót kitalálni a résztvevőknek?
Sári Évi a kieső, a jövő héten már csak 10-en lesznek.
8/10
offtopic
napraforgó 2018 okt. 29. - 04:52:30 8/10
(1029/1165)
Az október 28.-i adás a résztvevők közös produkciójával kezdődik, a Greese-ből adnak elő egy számot.
Aztán a téma Clau kisfiának 2. szülinapja, majd Tilla viccelődik Majka frizuráján és Stohl polóján (szerintem leginkább egy pizsamafelsőre hasonlít).
Végre elkezdődik az adás, Szőcs Renáta jön Prodigyként. Én őt nem ismerem, de extrém külsejével, lázadó stílusával nem is lopta be magát a szívembe. Szegény kislányt sajnáltam, hogy ilyen extrém figurával nyitotta meg az adást. A zsűri dícséri, és elég jó pontokat kap.
Gesztesi Károly következik Mory Kanteként, aki maláj ősök mellett guineai felmenőkkel rendelkezik. (habár a zsűri állandóan Ghanát emlegeti, ki tudja miért?). A külseje egyértelműen néger, Gesztesit rendesen megbarnították. Egész jól nyomja a bambala szöveget, körülötte néger és kevésbé néger táncosnők ropják igézően. Clau szerint a színe olyan, mint amikor anno az exével a Kanári szigeteken nyaraltak. Magas pontokat kap.
Kállay-Saunders András Nicky Minaj lesz, hát... minden igyekezete kevés egy ilyen nagyon eltúlzott női előadó megtestesítésére. Látszik, hogy ez a nagyon jóképű, férfias félvér fiú képtelen nővé változni. Már a cicik is zavarják, a popsi-protézissal meg végképp nem tud mit kezdeni, hiába tanítgatja Túri Lajos twerkelni, a baj az, hogy egyébként sem tudja a csípőjét nőiesen ingatni, riszálni. Tilla szerint lusta volt a popója, Majka meg a kisfia pelenkájához hasonlította a hátsóját. Sajnos tényleg nem volt elég szexi nő - bár kapna férfi szerepeket, mert ott meg tudna remekelni. Amúgy a hangja kiváló, csak a szerepjátszás idegen tőle.
A szünet után Pintér Tibor jön, fehér lóval, karddal, aki egyszerre Kabír Bedi, mint Sandokán és a Neoton Familia Sandokán című számát énekli mindeközben. Habár a lélegzete néha elfúl a sok ugrálás közben, Kabír Bedi figuráját jól hozza, maszkja kitűnő és a végén még a megmentett Lady Mariann is a keblére borul. Most látom, hogy Tenyának milyen szép világító kék szeme van sötét hajjal. Eddigi legjobb produkciója, Szabi 10 pontot ad rá, a többiek kicsi kevesebbet, de jó helyen áll.
Freddie elég lehetetlen feladatot kapott, a kicsi, kecses Zsédát kell megszemélyesítenia. Ő megint egy nagyon jóképű srác és próbál nőcis lenni. Egy kicsit jobban sikerül, mint Kállay-Saundersnek, bár szerintem ő sem billegteti a csípőjét.... A hangot próbálta leutánozni, helyenként sikerült is. Vajon a kezét-lábát leborotválták, vagy gyantával szőrtelenítették? Alkatával, magasságával humorizálnak, NDK-s úszónőkhöz hasonlítgatják, a domina ostort hiányolják.... A férfi táncosai a válláig értek mellette...A pontja egész jók. Hiába, ő jó pasi, de kevésbé jó nő.
Hien következik Kris Kross rap duóként egyedül, fantasztikusan pörög a nyelve, táncol, ugrál, nagyon aranyos. Őt agyon dícsérik, de méltán, tényleg jó volt. Mindenki 10 pontot ad, kivéve Majkát, akit majdnem megvernek a többiek, mert csak 8 pontot ad.

8/10
napraforgó 2018 okt. 22. - 08:12:04 8/10
(1028/1165)
Muszáj volt elküldeni a korábbiakat, mert a rendszer nem akart többet engedni, így a műsor fénypontja külön kalitkába kerül.
A műsort Gesztesi Károly zárja, Presser Gábor Kék asszony c. számával, meglepően kitűnően. Presser is volt már többször feladat a Sztárban sztár különböző évadaiban, általában mindenki jól megoldotta, de szerintem Gesztesi volt a legjobb ezzel a számmal. Küllem, ének, minden nagyon a helyén. Nem is csoda, ha mindenkitől 10 pontot kap.
A nézői szavazatokkal az eredmény megváltozik, Völgyesi Gabi és Gesztesi vezet, Freddiet a csajok felhozták, Odett is jó helyen van, Tolvai Reni és Saunders is. A listát Szőcs Reni zárja, bár nagyon jó volt. A végén mégis a középmezőnyben végző Odett esik ki.
A bennmaradtak megkapják az új feladatokat, így többek között Saundersből Nicki Minaj, Tolvai Reniből Christina Aguilera lesz. Pintér Tibor Kabír Bedi, Sári Évi Ricky Martin lesz, a 3 méteres Freddie (ahogy a 2 méteres Tilla mondta) pedig a kicsi, törékeny alkatú, nőcis Zsédát kell megszemélyesítse.
Egész jó volt a mai adás, lefelé senki nem lógott ki nagyon (talán csak Pintér, de őt megtartják bohócnak).
8/10
napraforgó 2018 okt. 22. - 07:52:55 8/10
(1027/1165)
A műsor némi technikai malőrrel kezd, ami nem is baj, mert én meg Brown atyával kezdtem a vasárnap estét a Duna TV-n.
Így Sári Évi produkciójának csak a végére érkeztem meg (de később visszanéztem produkcióját az elejétől). Ő Lady Gaga, akit én csak az extravaganciájáról ismerek. A hangja jó, mozgása is, a külseje elég furára van alakítva, mű csontos vállak és fura arcfestés, ami az arc csontosságát van hivatva jelezni (legalábbis így gondolom). A produkció jól sikerült, még Majka is megadja az eddigi legmagasabb pontját, a 7-est.
Őt Hien követi, mint Freddie Mercury, a kicsi lány cirka 150 centi és 35 kiló, de ami tőle telik, megteszi. A mozgása, a gesztusai jók, a hangja is, amennyire egy lány utánozni tud egy férfihangot. Mini-Mercury, mondják, de jó pontokat kap.
Őt Pintér Tibor követi. Mondanom sem kell, nyomokban sem hasonlít Beyoncehoz, aki egy nőies nő, Pintér meg egy férfias férfi. Nekem egy meleg klub transzvesztita előadója jutott eszembe róla, a túlbodorírott parókájával, a túlfestett szemével-szájával. A csontos arca és kidolgozott izmai kicsit sem segítették, hogy egy nőt képes legyen megformálni. Pedig látszik, hogy mennyire igyekezett, de a zsűri rendesen kicikizi. Majka szerint olyan ronda nő, hogy őt még a Stohl sem dugná meg... A zsűri a showt értékelte, így 4 és 9 pont között értékelték.
Burai Krisztián következik, ő a gyerekkora óta bálványa Michael Jacksont személyesíti meg. Nem rossz, amit csinál, de nem elég természetes, nem elég könnyed, nem elég felszabadult, inkább olyan nagyon "megcsinált". Persze nagyon nehéz Jacksont jól megcsinálni, de anno Bereczkinek és Gáspár Lacinak is jobban sikerült.
Jön Torres Dani, mit Halász Judit, aki a Boldog születésnapot adja elő egy csapat óvodás között. Ahogy az előző adásban a tűz és a büszke tartás, a szenvedély hiányzott belőle, most nem elég bájos. Viccelődnek is vele rendesen, hisz sem a dal, sem a koreográfia nem kívánt tőle túl nagy erőfeszítést, de közepesen jó pontokat kap.
Odett következik, mint Nena a 99 lufival. A megkívánt rezzenéstelen arccal énekel, nagyon jól hozza a figurát. A zsűri németül tudó tagjai most értik meg a szám szövegét, értelmét. A zsűri nagyon dícséri, az eddigi legjobb produkció, aztán szegény lány mégis a lista végére került és a végén ő esett ki.... Pedig Szabi 10 pontot, Liptai és Stohl pedig 9-et adott!
A műsor közepén lép színre Tolvai Reni, mint Kállay-Saunders András, meglepően kítűnő maszkban.
A zakóval van kis bajom, ott is dudorodik, ahol nem kellene... hát igen, Reni nagyon nőies alkatát elég nehéz elrejteni. De kitűnően levette Kállay mimikáját, mozgását, a hangját hozza, igen kitűnően. Úgy látom, hogy a nők jobb megfigyelők, mint a férfiak, mert Reninek jobban sikerül Andrást utánoznia, mint a fiúnak őt. Aranyos volt, hogy Reni a szám után sem esett ki a szerepéből, az utolsó percig nagyszerűen hozta Kállay rezzenéstelen, mimikátlan, mosolytalan arcát, végig a showban.
A következő számban Kállay-Saunders András hintázva érkezik Tolvai Reniként. Sajnos a lány egy régebbi számát választották, ahol Reni még nagyon máshogy nézett ki, mint most. Andrásnak nem is sikerült olyan jól leutánozni Reni szexi vonaglását és a maszk, smink sem sikerült annyira jól, mint a párjánál. Bár a feladatot maga választotta a 3 lehetőség közül, mégsem tudta, merte bevállalni a nőies mozdulatokat, gesztusokat, csipőriszálásokat. A fiúk rendesen lecikizték, végül mindenkitől egy-egy ponttal kevesebbet kap az előadásáért.
Szőcs Renáta az Aha együttes szólistájaként nagyon meggyőző jóképű fiatalemberként, jó pontokat is kap, de valahogy ő is a lista végére kerül. Hiába, no, a mai fiataloknak már semmit sem mond a '80-as évek zenéje, az énekeseit nem is ismeri, márpedig a közönségszavazatok tőlük jönnek, a pontokat a mai hírességeknek szórják.
Freddie egy nagyon magas, nagyon jóképű fiatalember, ő Szécsi Páltól énekel, aki szintén jóképű és sármos fiatalember volt. Ebben a számban Freddie szebb volt, mint Szécsi Pali, aki a barkójával, a nyakába nőtt hajával és az összenőtt szemöldökével akkoriban nem épp a legcsinosabb formáját mutatta. Freddie igyekezett leutánozni, de Szécsi eszköztelenségét utánozva furán, mereven lógott a jobb karja, a fejét meg sokkal többet rázta, mint Szécsi (nekem a Parkinson-kór jutott az eszembe róla...) A maszk és a ruha is fura volt, nyilván az öltöny a korabeli stílust utánozta (hosszú zakó, alul bővülő nadrág). Freddie hosszú gúnár nyakán nem állt jól a nyitott nyakú ing, kár, hogy levették róla a próbák során feltett csokornyakkendőt. A frizura sem hasonlított, nem tudom, talán nem került paróka a fejére, csak a saját haját rendezték el, némi barkót kapott kétoldalra, de hiányzott a klippben látott hátul nyakbalógó hajrész is.
Völgyesi Gabi következik a Vaya Con Dios énekesnőjeként. A nő nagyon nehezen vette rá magát a lenge ruhácskára és az intenzív csípőmozgásra, pedig isteni alakja van, gyönyörű hosszú lábait szexin rakosgatja egymás elé. Az ének is nagyon jó volt, dícsérik is rendesen, habár inkább a lábait, meg az alakját. Majka (!) és Szabi 10 pontot ad, a többiek 9-et.
olahmiki1959 2018 okt. 21. - 18:46:51 Előzmény napraforgó
(1026/1165)
Nagyjából egyetértek veled, csak néhány apró kiegészítést tennék.
Torres Dani külseje és spanyol kiejtése tényleg rendben volt, viszont nekem nagyon hiányzott az a testtartás, az a tűz, ami minden spanyol férfiban benne van. Nézd meg Banderasnak azt a jelenetét a filmben, a tekintete, a büszkesége, a mozdulatai utánozhatatlanok!
Nekem az egész este talán Sári Évi Vikidál Gyula alakítása tetszett a legjobban - a maszkja elég rosszul sikerült -, a hangja szenzációs volt, amit - mondanom sem kell -, a zsűri nem vett észre.
Könyörgöm, egy nőnek hihetetlenül nehéz férfihangon énekelnie, a két nem eltérő hangterjedelme, a hangok erőssége, mélysége, vastagságának eltérése miatt.
És ezt a feladatot Sári Évi szenzációsan megoldotta - igazából most sem tudom, hogyan sikerülhetett neki.
Ezt - ha valóban hozzáértő zsűri lenne, és nem csak a poénkodásban élnék ki magukat - mindenképpen meg kellett volna említeni, és elismerni.
Persze, mindig én vagyok a "hülye", hogy szakmai döntéseket várok egy showműsorban...:)
Völgyesi Gabi valóban szenzációs volt, mint Chubby Checker.
Ebben az adásban mintha a nők sokkal jobban teljesítettek volna, mint a férfiak.