far vik 2013 jan. 04. - 21:01:26
(108/128)
borzalom. csak mazochizmusból néztem eddig. de annyira szahar, hogy asszem végigkínlódom.
1/10
NADALFAN 2013 jan. 04. - 20:59:16 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(107/128)
nézze ezt az összes feminista :))
REDINA1 2013 jan. 04. - 20:57:08
(106/128)
Nagyon gyengécske film.Az egész alapstory úgy rossz, ahogy van.
adamnagysweetmovie 2013 jan. 03. - 21:11:44
(105/128)
Ez má' hiányzott a köztévére...
anecz 2012 nov. 17. - 23:04:40
(104/128)
Tisztelt elõzõ hozzászólók!
Undorító az egymással vetélkedõ hozzászólásuk, ami nem is a filmrõl szól, hanem egymás letiporásáról.
Erre én 0 pontot adok! Mehetnek a parlamentbe képviselõnek!
A film viszont aranyos!
üdv!!!!
offtopic
nofrit 2012 okt. 15. - 20:53:13
(103/128)
Hé, én nem sértegettelek! Az ízlés sok mindenben megmutatkozhat, divatban, mûvészetben, irodalomban, zenében (filmekben).
Az, hogy nem tetszik egy film, a másikra pedig azt mondom, hogy a romantikus lelkemnek egy délelõtti filmnek üdítõ volt, miért baj? Ha olyan klasszikusokról beszélnénk, mint mondjuk a Ponyvaregény (tudtommal mindkettõnknek tetszik), a Volt egyszer egy vadnyugat (készítésekor inkább hajazott a spagetti westernekre csak azt nézve hogy hol vették fel, félig olasz kooprodukció, etc. ), Kelly hõsei (hamár vígjátékokról "vitázunk"), akkor talán megengedném, hogy a mûveltségemet vond kérdõre, de így nem érzem jogosnak a felháborodásod. Fõleg, hogy csak elmondtam az én látáspontomat errõl a romkomról.
Nézz meg egy Lindsay Lohan vígjátékot, a legtöbbre (vagy éppenséggel mindre) nem mondanám, hogy e filmnél többet ér... De van olyan pillanatom, amikor azt se bánom, ha ilyen megy a képernyõn.
S most jöhet a következõ kövezés: nem csípem Hámori Gabit, mégha el is ismerem, hogy jó színésznõ (az I love Budapest filmje fogott meg leginkább).
Egyébként nem válaszoltál a kérdésemre... Ez kissé illetlennek hat...
offtopic
nofrit 2012 okt. 12. - 22:20:26
(102/128)
???
Imádtam a Bridget Jonest, aztán jött Rácz Zsuzsa, hogy ilyet õ is tud írni (a cikkeit szerettem, a könyvét összecsapottnak, tartalmilag silánynak tartottam). A film pedig egy rossz könyv gyengécske adaptációja, ahol viszont ha jó lett volna a forgatóíró igencsak jó sztorit kerekíthetett volna belõle.
offtopic
nofrit 2012 okt. 07. - 08:09:27
(101/128)
Én meg pont azt a filmet nem tudtam végignézni, túl értelmetlennek találtam :))))
nofrit 2012 okt. 05. - 09:03:59 Előzmény Kaktuszné Cserepes Virág
(100/128)
Én élveztem, ugyanolyan bárgyú romantikus film volt, mint a többi amerikai egytucat. A színésznõk nekem se jöttek be, kivéve Sárközi-Nagy Ilona. Tetszett a karaktere. S ha jól értelmeztem, nem gyerekkorukban fogadták meg, hogy nem mennek férjhez, hanem amikor Edit szerelme olyan csúf véget ért. De ezen még mit kell többet magyarázni, a többi lány, mint jó barátnõ belement, mert éppen nem voltak szerelmesek (számos valós példát ismerek, mi is fogadtunk meg elég "hülye" dolgokat még a gimis barátokkal, amiket természetesen felrúgtunk, mert "benõtt a fejünk lágya". :)).
A legendák meg azért vannak, hogy elmosódott hátteret adjanak dolgoknak, mint ahogy a võlegény is misztifikálta a gyûrût, de persze mint minden romkomban a szerelem gyõz - a valóságban azért egy drága ékszer elvesztése súlyosabb következményekkel járna.
Az, hogy mindez belefért egy napba, hát rengeteg ilyen filmet készítenek manapság. S mondjuk meg, mi nem ezeket a zsúfolt napokat élvezzük? (és én a legutóbbi esküvõn örültem volna, ha inkább ilyen dolgokkal kell szembenéznem, nem pedig egy délelõtti temetéssel...)
A poénok általában gyengécskék voltak, de némelyik tetszett. A virágboltos, illetve a nyitott csatornatetõ megoldás viszont nálam is kiverte a biztosítékot. A motoros srác és a rendezõ az meg nem különbözik egyetlen ostoba férfitól sem, akikbõl számos akad kis hazánkban.
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 szept. 21. - 20:57:19 Előzmény Matthias
(99/128)
Egyébként nagyon tetszik a véleményed, a stílusod, roppant szórakoztató és reális.
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 szept. 21. - 20:56:40 Előzmény Matthias
(98/128)
A szinglik ÉJSZAKÁJA meg aztán rohadtul érthetetlen számomra az egész film nappal játszódik.
Még az is fura nekem, h annyi minden belefér egy napba...lóverseny...lovaglás, közben az esküvõre készülõdés...

a film végefelé érthetetlen fûzõ a menyasszonyon, az eksüvõi ruha felvétele elõtt, ami aztán nincs is rajta a ruha alatt, hiszen tök más a kivágása, fazonja...
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 szept. 21. - 20:53:36 Előzmény Matthias
(97/128)
Nekem az sem volt egyértelmû, h miért a gyûrû miatt nem égett le a templom. Ezt mibõl következtették ki?
Kaktuszné Cserepes Virág 2012 szept. 21. - 20:52:19
(96/128)
Vannak a filmben színészek, akiket elvileg kedvelnék, de annyira gagyi, harmadosztályú szar ez a film, h a színészek is ripacsnak tûnnek benne.
Miért kell fogni egy ócska amerikai gagyisztáni forgatókönyvet és lemásolni, plusz lerontani?
Kulcskészítõ 2012 máj. 05. - 14:55:09
(95/128)
Sas Tamás a megbízhatóan mûködõ, magyar filmes kávéautomata, aki nagyüzemben tolja. Az ember csak bedobja a pénzt (értsd: állami támogatás), õ pedig máris szolgálatkészen kidobja a harmadosztályú, langyos, mû-ízû, édeskés szirupot "tetszik vagy sem, nincs más" feliratú, igénytelen mûanyag pohárban.
Missmoniq 2012 ápr. 24. - 22:51:34
(94/128)
Húsz percet bírtam végig szenvedni a filmbõl. Kár volt ennyiért is. Katasztrófa volt.
offtopic
pillangókisasszony 2012 jan. 10. - 23:42:42 Előzmény robicsek2
(93/128)
Te szegény!Hát milyen nõkkel randizol te akik ilyenekre berángatnak ? :)
2/10
Matthias 2011 okt. 01. - 22:26:16 2/10
(92/128)
Spoiler, aki nem látta ne olvassa el!
Bemutathatták volna a szereplõk elõéletét, hogy jobban megismerjük õket, és átláthatóbb legyen a viszonyuk, meg hogy megértsük miért akarnak szinglik lenni. "Nekem nem jött át." Szerintem fontosabb lett volna, mint a gyûrû semmitmondó történetével foglalkozni. Négy érett, önbizalommal teli nõ, és megfogadnak egy ilyen hülyeséget, ezzel is táplálva némi buta társadalmi közhelyet (bár ez más tészta), és már rögtön az elején felrúgják, és aztán fél percre rá már meg is rándítják a vállukat, és végülis a nézõnek is így kell tenni, és el kell fogadni, hogy ennek a nagy bevezetésnek nem is lesz értelme. Aztán jöttek a jelentek a motorossal meg a színház rendezõvel, amik annyira gyengék voltak, hogy a fejemet fogtam tõle. Egymás után bemennek a virágárushoz, és mindaketten kitalálják ugyanazt, hogy virágot akart venni, és az csak õ lehet, és ez így olyan vicces, és végülis semmi értelme nem lett a végére, mert legalább összejöttek volna, de csak bemutattak két bárgyú pasit úgy, mintha minden férfi olyan lenne, hogyha meglát egy nõt, akkor mindent otthagyva utánarohan.
A visítozó mindent túljátszó nõkrõl meg nem is írok inkább, mert az legalább ennyire irritált a filmben.
Persze a taxis pont bemegy oda ahol meg akarják késelni õket, és pont idõben, mert pont rájön, azt nem tudjuk, hogy mibõl, de pont leüti egy ütésbõl.
Nagyon gyenge volt ez vígjátéknak, komolyan venni meg nem lehetett az életszerûtlen szituációk miatt. Egyébként szerintem a színészi játékok többsége is nagyon gyenge volt.
katkunder 2011 szept. 30. - 11:20:43
(91/128)
igaz! Gallusz Niki egy kicsit túl pörögte szerepét.A lábaival nem igazán tudott mit kezdeni, szinte végig botladozta a filmet!!!idegesítõ volt.0 pont és kár volt érte a celluloid!!!
Pünkösdi Kató 2011 szept. 30. - 11:07:13
(90/128)
Én is megnéztem, így utólag nem bántam meg. Az elején tényleg úgy éreztem, hogy ez unalmas, lúzer a rabló, a lányok vihognak, a testõrök b*rmok, nem ismerik fel a fõnök nõjét, szóval nézhetetlen. De a lányok ruhái miatt mégiscsak végignéztem, ezek a fodros ruhák nagyon megtetszettek, így végig néztem a filmet. Aztán csak megkedveltem, szóval nekem tetszett, voltak benne jó poénok, felesleges szöveg is, de nem bántam meg. Sokkal rosszabb film volt pl. az Álom.net. Tetszett a taxis jelenet - nem baj, hogy külhonban készült már egy Taxi Saga, a ruhák, a gyûrû útja, fárasztó volt a testõrõk bugyutasága, az esküvõ utáni rész, fõleg a végén a lovas jelenet, remélem a lovak a bevételbõl dupla vacsorát kaptak...
SteelDog 2011 szept. 30. - 08:03:53
(89/128)
Elsõsorban Eger miatt néztem meg. Ismerve a város nagy forgalma ellenére szûkös közlekedési viszonyait, kíváncsi voltam, mit tudnak kihozni belõle. A helyszíneket jól kiválasztották, bár a féltve óvott Eger-patakban motorozás megdöbbentett. :) Másodszorra a színészek miatt néztem meg, ebben sem csalódtam, legfeljebb kellemeset. A lányok gyönyörûek (nem csupán a ruháik miatt) és jól játszanak, de a figurák sem a szokásos klisébe vannak gyömöszölve: mûvelt, nem feltétlenül véreskezû maffiafõnök, bugyuta gorillák, akik talán épp a helyzetkomikum miatt azok és végre Scherer Pétert sem csupán a karaktere trágár szókincse miatt szerethetjük. Az mondjuk már a többek között a szintén Seress Zoltán nevével fémjelzett "Csak szex és más semmi" c. alkotásban is feltûnt, hogy a színésznõk túl érettek a szinglik eljátszásához, bár ha úgy vesszük, hogy épp idõsebb korukra maradtak magukra, még fajsúlyosabb is lehet a probléma. "Zé" alakítása és kisugárzása ott is tetszett, itt viszont végleg meggyõzött a kvalitásáról (bár mindkét szerepe egy halk szavú, kulturált gentleman).

A reklámhegyek nekem nem tûntek fel olyan mértékben, mint amekkorában vitathatatlan arcátlansággal eltorzítják az utóbbi évek magyar filmtermését, de másodjára lehet, hogy feltûnne. Ha viszont így van, az bizony egy fekete pont. Nem a szponzorálással van a baj, hisz az érthetõ kellék, hanem a közvetítéssel - máshogy kéne bevenni õket a filmekbe, de nem akarok dilettánsan túl okos lenni. Gyuri bácsi szerepeltetése viszont kivágta a villanyt, arról már ordított a reklám/celeb feeling. A csapból is õ folyik, hacsak nem szponzorált õ is, találtak volna helyette mást.

A sztori és pl. a férj karaktere kellõ lökést ad, aztán senyvedni hagyják. Olyan utánérzést hagynak maguk után, hogy "na és, ehelyett tálalhattak volna mást is". Némely poénon viszont hangosan felkacagtam, még ha némely részlet más filmbõl is ered. Mondjuk a címet én sem értem, akkor tényleg maradhattak volna az éjszakai forgatásnál, az egri nightlife ismeretében izgalmasabb, humorban gazdagabb táptalajt adhatott volna a filmnek. Így napközben pont olyan, mint maga a város: legfeljebb a turistáktól nyüzsög, a filmjelenetek többségében viszont kimondottan halott, mintha ebédidõben, vagy a terület lezárásával forgatták volna.

Nem eget rengetõ alkotás, valóban kidolgozatlan, sokkal több is lehetett volna, de aranyos. És nem néhány "amerikai rózsaszínre" festett nõ botladozása miatt, sõt, épp feltûnik az is, hogy bár a szinglilétet választották, mégis vágynak a férfira, szerelemre. Bár az éneklést nyugodtan kihagyhatták volna. :) Egy korábbi mondatomban jeleztem, hogy szívesen megnézném még egyszer, többször, ha meg is unnám. Talán újra Eger miatt.