sofi 72 2010 nov. 24. - 21:21:58
(6/6)
Szia!
Szerintem milliomos, vagy milliárdos, egykutya....:))
Számomra mindkettõ csupán álom, ahogy Magritte is eredetiben birtokolva...:)))
Tiger205 2010 nov. 24. - 20:56:59 Előzmény sofi 72
(5/6)
Szia! Ahhoz nem milliomos, hanem milliárdos örökösének kellene lenned :)))
sofi 72 2010 máj. 01. - 09:23:25
(4/6)
Szia!
Én azt sem tudom mikor, és hol adták le, talán a legelsõ bejegyzõ majd válaszol Neked.
De ha a TV-ben nem is lesz újra akkor egy könyvtárba, ha beveszed magad, a szürrealistákról biztos találsz egy csomó könyvet, bár ahogy írtam is korábban, az enyémekben Magritte-ról szinte alig írnak, valahogy Dali a "kedvenc"..de lehet, hogy Neked nagyobb szerencséd lesz.

Érdemes még könyvesboltokban is keresgélni, vagy antikváriumokban. Én ott találtam 1x egy egész repro gyûjteményt a képeirõl amihez elemzés is volt írva!!!! Mondhatom féltve õrzött kincsként kezelem is azóta!!

Sok szerencsét!! És jó gubizást!!!
lalala5 2010 ápr. 30. - 21:08:51
(3/6)
Nem vette fel valaki, akitõl megkaphatnám?
sofi 72 2010 ápr. 29. - 21:16:37
(2/6)
René Magritte FANTASZTIKUS!!!!
Én személy szerint imádom!!! Minden képe borzongató, õrületesen jó!! 100000x jobb, mint Dali.
Sajnálom, hogy lemaradtam az ismeretterjesztõ filmrõl. Egyébként érdekes, hogy a szürrealistákról kiadott könyvekben szinte alig említik!! (legalábbis azokban, amiket én olvastam..)
Sokkal többet érdemelne!!

Ilyenkor sajnálom, hogy nem egy milliomos örökösnek születtem, hogy megszerezhessem az összes képét eredetiben!!!

Szar az élet!!

Ceci n'est pas une pipe!!!!
Kattrin 2010 ápr. 28. - 23:58:28
(1/6)
Csak belenéztem, de ezek nagyon jók! Érdekes képek, lekötik az ember figyelmét.

Mondjuk a tárgyak felnagyításánál azt mondta a narrátor, hogy ettõl kicsinek érzi magát a nézõ, de én nem éreztem kicsinek magam ezektõl a képektõl.