Téma: Ne oldozz el!

3/10
3,14159 dec. 11. 09:32:11 3/10 Előzmény 3,14159
(7/7)
Rákerestem erre a szinkronhangra, bizonyos Rostás Ábel a szinkronszínész.
Alapból öklendezek az ilyen geil, nyálas, kényeskedő hangtól, de a filmbéli karaktertől ez olyan messze állt, hogy hatványozottan éreztette, mennyire nem oda illő.
Volt a filmben egy túrázó, annak volt egy lánya, aki kétségbeesetten kereste az apját.
Talán a kislány nyüszögését tudta volna hitelesen szinkronizálni a fiatalember.
3/10
3,14159 dec. 11. 09:16:26 3/10
(6/7)
Nagy zagyvaság. Rossz forgatókönyv, rossz rendezés. A kisebbik fiú szinkronhangja elviselhetetlen.
5/10
Ildikó Nóra nov. 25. 10:50:59 5/10
(5/7)
Izgalmasabb filmre számítottam, lassú és többször unalmas volt. Sokminden nem volt kifejtve rendesen. Halle B. alakítása ezen filmben sem tetszett. A helyszín, történet jó lett volna, azok és a szinkron is tetszett.
6/10
Patrick Macnee nov. 13. 14:02:29 6/10
(4/7)
Nagy flash az egész xD

a mami volt a genyó, a brifkós résznél bukott ki főként,,.na meg a másik, h ha Kodát megölték volna, akk bemegyek a filmbe és agyonverek mindenkit 😡😡

5/10
KriszXD56 okt. 27. 13:33:52 5/10
(3/7)
Spoileres!
Egy család túlélése a démoni apokalipszis után az isten hátamögötti viskóban. A film legfőbb hibája hogy unalmas, vontatott és a története egy nagy katyvasz. 30. percnél majdnem feladtam annyira érdektelen volt. Fejezetekre bontva nézhetjük ahogy bogarat fakérget meg majdnem kutyát esznek némi táncal meg képzelt látomásokkal. Még az ilyesztésekkel is fukarkodnak legalább az lenne... Gyakorlatilag végig kiszámítható volt. Azaz a házas köteles dolog csak egy téveszmés képzelgés és a gyerekek jogossan kételkednek.(Halle Berrynek sem ez lesz a legjobb alakítása.) Maga ez a démonos szál sem volt annyira kidolgozva Nagy hézagokkal, azon kívül ha odafigyelünk megtudhatjuk hogy Berry karaktere végzett a srácok apjával és a nagyszüleikkel. Aztán a túrázós fószeres résznél kiderül hogy tényleg csak kacsa az egész. Később próbálnak csavar szerűt belevinni az egyik fiú képzelgésével és összeroppanásával és a szent kunyhó felgyújtásával :) . De végül jön a mentőcsapat és irány a város. Ez sem az a kategória amit bármikor újranéznék.
1/10
Enikő77 okt. 22. 20:57:54 1/10
(2/7)
Rég láttam ilyen rossz filmet
joey l okt. 09. 15:43:08
(1/7)
Háát ez nem horror, ez egy szar!!!