detox 2015 okt. 25. - 23:29:09
(5/5)
hozzátenném, hogy Andy Warhol az Amigát is qrva jónak találta, de sajnos a Commodore-nak nem volt egy ilyen kaliberû cégvezére mint ez a jómunkásemberek 8)
detox 2015 okt. 25. - 23:10:08 Előzmény s4nlara
(4/5)
a márkát azt eszik. a mai képmutató világban semmi sem fontosabb mint a külsõségek és ebben alkotott nagyot az ember. õ is túl van értékelve mint a cége. nekem egy nímand, másoknak meg a technológiai jóisten 8)
s4nlara 2015 jan. 19. - 00:05:15
(3/5)
Hát lehet hogy én nem figyeltem eléggé, de az itteni leírásban meglebegtetett kérdésekre nem kaptam választ.
De nem is érdekel, hogy milyen hatással volt rá a kalligráfia, anélkül is jól össze van szedve a filmben, hogy milyen állomások voltak Jobs életében. Számomra, laikusnak érthetõvé vált a halála utáni felhajtás és most már jobban el tudom helyezni az Apple-t a világban. Nekem, aki nem túl jártas az informatikában, az IBM, Microsoft dömping miatt teljesen kimaradtak a Mac gépek, az iPod is Mp3 lejátszóval helyettesült, no meg azt sem tudtam mit esznek az iPhoneban.
gabroca 2013 szept. 01. - 21:58:19
(2/5)
A barátnõm azt mondta parazita volt, mások tehetségén élösködött...másnap kidobtam a barátnõmet...
adamnagysweetmovie 2013 aug. 29. - 08:06:12
(1/5)