dorothea85 2009 okt. 03. - 15:35:12 Előzmény bolezso
(35/75)
Amit leginkább meg kéne néznie a világnak, az az Endgame (végjáték) c. film...itt megnézhetõ a fõmenü, filmek menüpontban: tzmhu.netau.net de van itt még több finomság is...
A világ leigázásának forgatókönyve. Bárki láthatja és tapasztalhatja, ha képes olvasni az árulkodó jelekbõl, majd képes levonni a megfelelõ következtetéseket azokból. Hiszen a központosított hatalom, azaz, a Világkormány létrehozására törekvõ intézkedések és kezdeményezések itt vannak a szemünk elõtt. Minden döntés látszólag a demokráciát, a békét és az emberek biztonságos jövõjét szolgálja, ám valójában egy olyan világ alapjait fekteti le, amelyet eddig legfeljebb a rémálmainkban, vagy esetleg egy-két sci-fiben láthattunk. Természetesen a szkeptikusok mindig csak nevetve legyintenek ezzel kapcsolatban.
dorothea85 2009 okt. 03. - 15:30:07
(34/75)
Alapvetõen az embereknek a nagyobb része nincs tisztában a dolgok miértjével...nem azért nem néznek ilyen filmeket, mert valami vidámabbra vágynak, hanem azért, mert buták. Vagy nevezzem inkább birkáknak õket? Amúgy meg a média ugyanazok kezében van, mint a multik, úgyhogy ne is reméljük, hogy valaha értelmes filmeket fognak sugározni.
5/10
offtopic
pozsizsuzsi 2009 okt. 03. - 14:55:46 5/10
(33/75)
Annyit emlegetitek ma, most már a nyálam csorog egy jó kis bigmekért.....
Danner 2009 okt. 03. - 13:45:51 Előzmény hangyás
(32/75)
"Kevésbé vagyok beteg, fáradt, vagy igen! "hülyébb" mint néhány cigitõl, piától, drogtól gyorskajától stb. lelassult "ember" körülöttem."

A gyorskaja nem hülyít :D
Danner 2009 okt. 03. - 13:40:24 Előzmény Frici01
(31/75)
"utálom a mekit meg a többi hasonló sz*rt. 1 évben max. 1-2 szer eszem ilyeneket."

Ha tényleg utálod, miért eszed egyáltalán?
Danner 2009 okt. 03. - 13:31:20 Előzmény Szocske74
(30/75)
Szerintem a TV2 fele ennyit se gondolkodott azon, hogy mikor adják le :) Csak megnézték a szokásos paramétereket, nézettségi adatokat stb-t, és ez alapján rakták be ekkorra. Mivel õk is profitorientáltak, ugyebár. Nem arról van szó, hogy nem szeretnék, hogy túl sok emberhez jusson el, csupán kevesebbeket érdekel ez, mert hát sokan nem szeretnek szembenézni az igazsággal, vagy csak több kedvük van valami szórakoztatót nézni, mint fejtágítót.
avrilfan2 2009 okt. 03. - 13:12:04
(29/75)
énis egyet értek szocske-vel
avrilfan2 2009 okt. 03. - 13:09:40
(28/75)
el sem hiszem!! Avril a tv-ben!!!! :"O ohh megható
bolezso 2009 okt. 03. - 11:04:00
(27/75)
Teljesen egyetértek Szocske 74! Gondolkozzál, ha már úgy érzed, hogy azért vagy ember, de ne annyira, hogy észrevedd az összefüggéseket.... mindenkinek ajánlom figyelmébe a Korszellem-Zeitgeist filmeket, amelyek a yo...be-on szabadon megnézhetõk, letölthetõk, terjeszthetõk, mert nem a profitért, hanem a profitról szólnak, meg sok másról is... Érdemes megnézni-nekem megerõsítette azt a véleményem, hogy ez a világ így "nem kerek", de van kiút!
Szocske74 2009 okt. 03. - 10:46:39
(26/75)
Egy gondom van: a kései vetítési idõpont.
Nekem ez olybá tûnik, hogy mi, a T(el-avi)V2, ellenezzük a multiknak azt az eljárását, hogy mindenféle mûanyaggal etetik a népet, de azért annyira mégsem, hogy "emberi" idõpontban adjuk le. Azért mégis csak a nagytõke tart el bennünket (mármint a tv társaságokat) is, aztán mégsem lehet nyíltan keresztbetenni nekik azzal, hogy fõmûsoridõben adják le azt, mivel etetnek minket.
A génkezelt növények, állatok, a porokból készített, valódinak hazudott "ételek", a mindenhez - sokszor feleslegesen - hozzáadott cukor, az ami ártalmasabb az emberiségre bármilyen háborúnál.
Csak ezt nem szabad észrevennünk, mert akkor elvész a jó üzlet lehetõsége - nekik.
Ugyan mit tennének, ha az emberek egyszer csak azt mondanák, hogy egyétek meg magatok a sok sz@rt, amit a mi asztalunkra szántatok, mi majd eszünk valódi ételeket?
Végül egy költõi kérdés: miért van az, hogy az ilyen vackokat elõállító cégek tulajdonosai, fõnökei, a gyorséttermek vezetõi soha nem esznek, isznak abból, ami a saját cégüknél készül? Talán tudják mi van benne?
Alfonz1 2009 okt. 03. - 09:56:51 Előzmény Frici01
(25/75)
Nekem teteszet a film, rá mutat a kapitalizmus gyengeségeire " a haszon mindenek felett" de amúgy minden így készül "a téma földön hever" :)

Egy kis elõzetes Rajzfilm formában: www.youtube.com/watch?v=ci7uunJ2AD0

Ez is érdekes téma: Jamie Oliver "Jamie vidéki konyhája" hogyan készül a csirke amit a boltban veszel. Úgy nevezi a Frankenstein csirkék.
Frici01 2009 márc. 23. - 01:13:35
(24/75)
hali. nekem tetszett a film. Amúgy meg ilyen filmek nélkül is utálom a mekit meg a többi hasonló szart. 1 évben max. 1-2 szer eszem ilyeneket. Ja és kérdeznék valamit. Amikor a kisfõnök meghúzza a jeep-ben a mexikói muffot akkor mi annak a számnak a címe amit nyomnak alatta? Nincs rajta a soundtrack-en. ha esetleg valaki tudja megmondhatná. köszi.
Kendra22 2009 jan. 29. - 16:21:23
(23/75)
Nem hiszem el h megint beleestem abba a hibába, h színészek miatt néztem meg egy filmet, és kiderült h nagy hülyeséget követtem el.Kiváncsi voltam, h szerepel majd Avril.hááát... nem érte meg csak ezért....
10/10
Miki1900 2008 jún. 15. - 13:59:40 10/10
(22/75)
Jó film! én 10-et adtam rá.
és most kivételesen a magyar cím jobb. a szinkron is korrekt.
mangel 2008 jún. 09. - 22:08:45
(21/75)
nagyon jó! bizarr de jó mert elrettentõ
hangyás 2008 jún. 09. - 19:58:10 Előzmény pezmaag
(20/75)
Én is már rég meg akartam nézni de alig bírtam nyitva tartani a szemem.
De mivel ez egy kereskedelmi adó nem is várok többet... :S
portponthinnye 2008 jún. 08. - 23:51:46
(19/75)
Így igaz:

Nem akarsz szart venni? - Ne vegyél szart!
Nem akarsz szart enni?! - Akkor ne egyél szart!
madcows 2008 jún. 08. - 23:19:34
(18/75)
szoval akkor jo lesz?mert en hirtelen osszetevesztettem a super size me-vel
pezmaag 2008 jún. 08. - 22:29:08
(17/75)
Én csak azt nem értem, hogy a jó filmeket miért éjféltõl kell adni?! Már láttam de most már megvárom és megnézem még 1x.
portponthinnye 2008 jún. 08. - 21:55:47
(16/75)
no, végre valami, amit szívesen megnéznék!

elég bemenni egy ruházati boltba, megnézni egy ing címkéjét: "EUR: XL, US: L" - hát igen, ami nekünk nagy, az ott éppen jó...!

Más: egy USA-beli orvoscsoport felfigyelt arra, hogy a klinikájukon kezdenek nem hatni az injekciók, persze amikor utána jártak a dolognak, kiderült, hasonló dolgot tapasztaltak más klinikákon is. A magyarázatra azért nem jöttek rá olyan könnyen: RÖVIDEK az addig használt injekciós tûk, azaz nem érik át a lakosság egyre vastagabb zsírszövetét, hogy a véráramba juttassák a szereket.

és még lehetne sorolni...

még nem láttam a filmet, de ha "sirassuk a bébibocit" film lesz, akkor nyugodtan fogok arra gondolni, h eddig is így volt és ezután is így lesz... :P ;)