malvinkicska 2015 júl. 27. - 14:45:27
(560/600)
A mai részben is fordult a kocka szorul a hurok az Ördög és társai nyaka körül, miért ölte mega pocok Vidált még nem is annyira volt szemtelen vele, néha ebben is vannak értelmetlen túlkapások. A sok rendõrfõnök csere is nekem egy kicsit nevetséges, úgy váltogatják õket, mint más a fehérnemût.
malvinkicska 2015 júl. 24. - 11:32:09
(559/600)
Nagyon szép és kellemes családi együtt létet kívánok egy a baj nagyon nagy meleg van szinte tûrhetetlen.
kikelet54 2015 júl. 24. - 06:51:28 Előzmény malvinkicska
(558/600)
Nem hagytam abba, nézem, amikor tudom, mert a külföldön dolgozó fiam itthon tölti a szabadságát, és minden idõmet velük töltöm. Ilyenkor a tesók is hazalátogatnak, úgyhogy vagyunk egy leveses tállal. Persze ez nem baj, ezért szorul háttérbe most a sorozat, az újakat még nem is kezdtem el nézni. Sajnos a jövõ héten megszûnik ez az állapot, és akkor visszatérek a sorozatokhoz, majd gyorsan behozom a lemaradást.

Ezt a sorozatot sikerült mindig elcsípnem a tévében a du. szieszta alatt.
Ezek az utolsó részek szerintem nagyon izgalmasak, pörögtek az események. Végre napvilágra került a bizonyíték, Liliananak annyi, menekülhet míg el nem kapják, meg a többiek is.

Luciatól nagyon vakmerõ dolog, hogy még ezek után is Ördög elé áll, az meg átszellemült képpel hallgatja a történteket.
Elenát nagyon sajnálom, remélem Radames a börtönben megkapja a magáét.

Úgy néz ki, Danielék átvették az irányítást, most minden sikerül nekik a rosszak ellen, remélem így is marad.
malvinkicska 2015 júl. 23. - 18:09:42 Előzmény kikelet54
(557/600)
Régen nem írtál semmit csak nem abba hagytad, hiányzik a véleményed.
malvinkicska 2015 júl. 22. - 14:53:34
(556/600)
A mai részben volt élet úgy csináltak mindent ahogy kell fõleg Elena ország, világ elõtt elmondta a mocsadék , hogy viselkedett vele, és ezzel sok embert megfélemlített, mert most Liliana is csak néz, azt kellet volna Elena helyet, de az egy pocok. Aztán ott vanaz a mocsadék anyjuk jó mondják Kutyából nem lesz szalonna, ha lesz is kutya szalonna, ez a nõ egy szemét láda az is marad, amit követ az édes lányaival is akkor Lucia nem az övé nem lehet csodálkozni.
malvinkicska 2015 júl. 22. - 11:12:09
(555/600)
A T-s sorozatok elég kemények itt is jobb lenne ha keménykednének, nem egyszer ez van másszor az, azt tudom azért raboltatta el Radames a volt feleségét ne legyen Pabloval, az is valahol érthetõ , hogy Octaviot rabolták el csak szerintem az idõzítéssel van baj, nekem fura két részben már csak ez meggy.
10/10
levyrronifan 2015 júl. 21. - 20:31:48 10/10 Előzmény malvinkicska
(554/600)
milyenek szerinted a telemundosak?ipp hogy ez elegge mas mind a mostani Miami telemundos sorozatok..:D
malvinkicska 2015 júl. 21. - 14:44:07
(553/600)
Ember rablás ember rablás hátán egyiket mentik a másikat rabolják ezek se voltak a tudásuk magaslatán. Ez a sorozat messze nem olyan, mint egy Telemundós, szokott lenni.
malvinkicska 2015 júl. 20. - 15:56:04
(552/600)
A mai rész nem nagyon tetszett, nem tudom hogyan találta ki az a szemét Genaro, hogy elrabolja Octaviot, ebbe is beleírtak már tücsköt bogarat. Az addig rendbe van, hogy Daniel félti Luciat az természetes, meg Marian szeretné Danielt. Lucia jó sokára ismerte fel azt a szemét Genarot õ volt az egyik gyilkos, nekem az összes zsaru közt Pablonak van épp gondolatai.
kikelet54 2015 júl. 19. - 20:10:05
(551/600)
Tudom, hogy nem szereti, sosem szerette, csak azért ment hozzá, hogy a gyerekeket megkapja. Csak félek, hogy megint csinál vele az az õrült valamit, és Lucia is rosszul jár, meg Danielnek is eldurran az agya, amilyen hirtelen természete van.
malvinkicska 2015 júl. 19. - 17:06:16
(550/600)
Szerintem nem azért mint vissza, hogy szereti, hanem bizonyítékot akar, hogy valóban az ördög e, igaz nagy kockázatot vállal, mivel sok az ellensége. Ott a pocok Genaro Radames szinte hemzsegnek ezek a sátán fajzatok. Azért az valami elestek ennyi pénztõl a mocskok.
kikelet54 2015 júl. 19. - 13:35:39
(549/600)
Elég merész húzás volt Luciatól, hogy visszaköltözött az Ördöghöz. Egyszer már becsapta, miért ne tenné meg még egyszer. Nem is csodálom, hogy Daniel tiszta ideg, így, hogy nincs állományban sokkal nehezebben tudja megvédeni.

Az Ördög tajtékzik a dühtõl, még jobban gyûlöli Danielt, amiért túljárt az eszén.
10/10
levyrronifan 2015 júl. 18. - 07:58:35 10/10
(548/600)
igen en szerettem ezt a részt :-))) mar sajnos nem soka vége :-(
malvinkicska 2015 júl. 17. - 14:42:03
(547/600)
A mai rész nagyon jó volt megbuktak, a sok droggal nagyon örültem neki, Daniel mindent kitalál csak, hogy láthassa Luciat, most épp mosógépszerelõ. Radames tajtékzott a dühtõl a vén mocsok.
malvinkicska 2015 júl. 15. - 14:42:07
(546/600)
A mai részben elég nevetséges volt Marina apáca lett, illetve álcázva van, Daniel nagyon szereti Luciat igaz kölcsönös, mert az is õt, nagyon óvják egymást ahogy a helyzet kívánja, még a pocok is segített Danielnek, mert szerelmes bele, de õ attól elesett, mint kan a tökétõl.
10/10
levyrronifan 2015 júl. 13. - 18:38:59 10/10 Előzmény ildimix
(545/600)
A luciabol meg jo 6hetig Megy mesze nincs vege
malvinkicska 2015 júl. 13. - 16:09:01
(544/600)
Nem tudja valaki miért néma a most feltett rész megakartam nézni, és nem beszél sehol sem.
malvinkicska 2015 júl. 12. - 09:29:23
(543/600)
Mivel minekünk mind kettõnknek van közös tetszõ sorozat neten pótolom az Én bûnöm de kiakadtam mikor megláttam kik játszanak benne, Sabina és Sergio ismerem milyen gyalázatosak tudnak lenni. Suxel is írta jó kis sztori de én nem annak találtam sajna, a kezdés alapján, de azért jóra fordulhat.
offtopic
ildimix 2015 júl. 12. - 06:47:21
(542/600)
Malvin egyetértek veled a karibi szerelem nekem is tetszett. Kár, hogy alig volt fórumozó aki kommentálta volna a sorozatot. Emlékszel abban szinte mi ketten beszélgettünk a filmrõl néha szólt bele 1 1 fórumozó.

A Lúciából még van 2 hét kíváncsi leszek mit fognak adni utána.

Nekem az én bûnöm egyelõre tetszik neten nézem vissza a részeket.
malvinkicska 2015 júl. 10. - 20:14:27
(541/600)
A szép romantikus filmeket szeretem, nem a nyálas semmit mondóakat, az a legnagyobb vesztem, mikor egybõl meg csalással kezdõdik, nem beszélve ismerem a szereplõ párost tudom mire képesek rossz irányában elmenni. Tudom a szerelem szép dolog az emberek életébe, de , hogy fûvel fával, az egy kicsit sok. Pl az olasz Szerelem és Vérbosszú, a Rózsák harca, meg sorolhatnám, most a Pampák Királya igaz ismétlés, de én nem láttam. Aztán a Karibi Szerelem ahol még a gonosz férfi fõszereplõt kedveltem, ésszel dolgoztak. Aztán a török sorozatok, drámaiak de van értelmük , legalább is nekem nagyon bejön, nem másznak egymásra minden percen, hol elmebeteg, hol lebénult, vagy vak, nem ilyenekkel van tele. Elnézést kedves fórumtársak a kitérõért. El feledtem oda írni az ilyen jellegûeket szeretem.