Marianna Turi 2015 ápr. 21. - 21:30:10
(2133/4273)
Kicsi a világ :)
Marianna Turi 2015 ápr. 21. - 21:08:57
(2132/4273)
Nekem a legjobban a Tiltott szerelem soundtrack-je jön be a legjobban.Közgazdász tanuló létemre sokszor azt hallgatom könyvelés közben :)
Marianna Turi 2015 ápr. 21. - 21:07:39
(2131/4273)
Most néztem végig. Csak engem zavar hogy megvágják?! Az egyik kedvenc jelenetemet (mikor lejmol egy csokor virágot Cemrének attól a nénitõl) is kivágták. Ennyi rész távlatából egyre inkább utálom Handant... Jah és a másik szívem csücske Ferhat is újra a porondon.. Hurrá.
Marianna Turi 2015 ápr. 21. - 19:58:50
(2130/4273)
Én Isikli-t tartom zseninek.Szerintem a világ legjobb zeneszerzõje. Nem találkoztam még hatásosabb aláfestõzenével nemhogy török, másmilyen sorozatnál, filmnél sem.
10/10
kaboca12 2015 ápr. 21. - 18:38:09 10/10
(2129/4273)
Szia Mariska!
Nem bírtam ki, hogy ne írjam ezt le, mert nagyon elgondolkodtatott, hogy vajon azért nem szeretik-e Kuzeyt, mert a lányuknak nem szeretnének ilyet férjet. Én lányos anyuka (is) vagyok igaz, hogy az enyém még "kicsi", 13 lesz. Viszont ha mélyen elemzem Kuzeyt, akkor én lehet, hogy nem ellenezném a lányom mellé. Igaz, hogy Kuzey nagyon hirtelen és sokszor meggondolatlan, de akármit tett, az igazáért tette. Nem csak magáért állt ki, hanem Cemréért is. Amikor kiderült, hogy Simay terhes, vállalta a felelõsséget. És megtett volna mindent, hogy annak a gyereknek biztonságot nyújtson. Amivé lett illetve volt, az Ferhat mûve, miatta lett olyan, amilyen. Írtam már, hogy én is látom, hogy inkább testvériesen szereti Cemrét. Viszont ha az én lányom szeretné, akkor nekem jól esne, hogy valaki mindig óvja, védi. És az életükben mindig a lányom volna elõtérbe helyezve. Inkább szeretnék neki egy ilyen férjet, mint mondjuk olyat mint Baris (mondom ezt annak ellenére, hogy nekem a sorozatban bejön Baris) vagy Güney. Nem hinném, hogy jobban esne, ha azon kéne aggódnom, hogy vajon most megüti-e este a férje, vagy Güney esetében átgázol mindenkin, hogy elérje a céljait. Lehet, hogy úgymond veszélyesebb lenne az élet egy Kuzey fajta férj mellett, viszont mégis nagyobb biztonságban tudnám a lányom. És akkor még a valódi életben megjelenõ mostani fiúkat még nem is ecseteltem. :)
9/10
gabus53 2015 ápr. 21. - 18:37:14 9/10
(2128/4273)
Köszönjük szépen, és üdvözöllek a fórumon. :-)
10/10
offtopic
v.eres 2015 ápr. 21. - 18:18:48 10/10 Előzmény napraforgó
(2127/4273)
Minden esetre nézd tovább, majd másképp látod a dolgokat...
BMariska52 2015 ápr. 21. - 18:12:57
(2126/4273)
Én pedig személy szerint nagyon örülök, hogy összeszedted a bátorságodat! Én is így voltam annak idején! Nagyon jó, hogy egyre többen vagyunk, látnivaló, hogy szeretjük ezt a sorozatot!
BMariska52 2015 ápr. 21. - 18:09:55
(2125/4273)
Köszi, ezt értem, de azért nem utálod, ugye? Vagy lehet, hogy mint lányos anya, nem szeretnéd võnek? Tudom, sokan nem szeretik, és lehet, hogy pont ezért, de én meg írtam már ezt, pont azt szeretem benne, hogy annyira esendõ. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy szánakozom! Most meg már pláne, olyan sok bántás érte, kapjon már valami jót is, de állandóan közbejön valami, bekavar valaki, még mindig, pedig a fõgonosz már halott, hadd legyen már egy kicsit boldog! Vagy akkor vége lenne a filmnek?
Marianna Turi 2015 ápr. 21. - 17:27:30
(2124/4273)
Szép napot mindenkinek! Bevallom õszintén hogy azóta figyelem a hozzászólásokat mióta a másik adón az elsõ részt leadták. Azóta is naponta járok fel elolvasgatni hogy miket írtok, de valahogy csak most szedtem össze a bátorságomat, hogy ideírjak. Én is szeretném megköszönni Gabusék színvonalas munkáját. Én személy szerint megnéztem a tegnapi részt és már annyira jól esett újra feleleveníteni a régen történteket.
napraforgó 2015 ápr. 21. - 16:44:14 Előzmény Bemes
(2123/4273)
Persze, hogy nem ismerem. De elsõ blikkre kb. ennyit lehetett látni. Gondolom, a kb. 200 rész alatt rengeteget alakulnak a szereplõk, a jellemek.
BMariska52 2015 ápr. 21. - 16:34:28 Előzmény Bemes
(2122/4273)
Kedves Bemes! Erre mondom azt mindig, hogy szívembõl szóltál, minden egyes mondatoddal egyetértek, én is így érzek, pont így látom, ahogy Te, csak Te elõbb ragadtál tollat, én most tudtam leülni! Tegnap este újra kezdtem nézni, tudtam, hogy így lesz, mint egy újszülöttnek, most újdonságként hatnak dolgok, valamint meg tudom azt csinálni, még jól fog az agyam, hogy az elsõ és második évadot is nézzem, mint ahogy 2-3 könyvet is szoktam egyszerre olvasni. Ha ez még sokáig így megy, remélem, nem öregszik el az agyam!
BMariska52 2015 ápr. 21. - 16:29:23
(2121/4273)
Köszönöm szépen a válaszod. Kuzeyt csak azért nem fogadtad örökbe, mert õt nem szereted? Mármint az õ figuráját? Sok bajod van vele? Zeynepet én is utálom, csak én kezdettõl, Cemrét meg kezdetben nem szerettem, hát, ez is érdekes, ugye? Amit leírtál az elõzõ hsz-ben, hogy a mai rész "gyöngyszem", való igaz, én is így éreztem.
BMariska52 2015 ápr. 21. - 15:51:26
(2120/4273)
Szia Kedves Mankos! Köszönöm szépen a zenéket, amiket küldtél, nagyon tetszenek, fõleg az elsõ - aminek a hangulata érdekes módon, nem tudom miért, engem Frank Sinatra zenéjére emlékeztet.
BMariska52 2015 ápr. 21. - 15:44:41
(2119/4273)
Szép Napot Mindenkinek!
Most csak annyit szeretnék mindenképpen leírni, mielõtt bárki bejegyzését olvasnám, hogy most néztem meg Szandra-Gabus által feltöltött legújabb részt. Kedves Szandra! Nem tudok törökül, és angolul sem annyit, hogy ennyi mindent megértenék, de a Te fordításod Apa és Fia párbeszéd tekintetében olyan gyönyörû, hogy nem is tudom eléggé kifejezni, mit érzek. Hogy sírtam, az semmi! Ez nem a szokásos amerikai "szeretlek" állandóan hangoztatott kifejezés. Attól sokkal mélyebb, érzelemdúsabb, férfiasabb, szégyenlõsen bevallott igazi nagy szeretet.
Köszönöm Neked, hogy ezt ennyire csodálatosan tudtad érzékeltetni, köszönöm Gabusnak, hogy még hajnalok-hajnalán is ezen dolgozott, hogy mi ezt láthassuk-élvezhessük-sírjunk egy kicsit!!!
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 21. - 14:29:50 8/10 Előzmény malvinkicska
(2118/4273)
Nagyon szép rész volt , apa fia között ez a mély szeretet , egyik se tudja kimutatni , de most elõtörtek az érzések .
Valóban megérintette az ember lelkét , könny nélkül azt gondolom senki nem bírta ki .
Ezek után , hogy jött Gülten biztosan beszél Kuzeyjel a lányáról és nem fog Berlinbe menni , marad .
Handan egy érzéketlen kõszívû nõ nem is anya az ilyen , mintha a szomszéd fiától búcsúzott volna . Azt hiszi most övé a világ szabad mint a madár , remélem megfizet a sok bûnéért . Saminak legalább lelke van érzõ szíve , ha nem ilyen hárpia felesége lett volna egész más ember lenne , úgy gondolom Handan a felelõs mindenért .
Annak csak mindig sírt a szája ez nem jó az nem jó , de õ milyen volt a férjéhez az nem számított nála.
Várom a holnapi részt :)
Bemes 2015 ápr. 21. - 11:28:37
(2117/4273)
Én is így vagyok, így értelmezem a dolgokat.
Bemes 2015 ápr. 21. - 11:26:50
(2116/4273)
Hajaj, nem ismered még a történetet. Ez nem ilyen egyszerû. Sõt, van egy olyan gyanúm, hogy a vége felé áll össze a teljes kép mindenkirõl.
9/10
gabus53 2015 ápr. 21. - 10:16:16 9/10
(2115/4273)
Jó reggelt mindenkinek!

A közelgõ vizsga idõszakok hatására egy kedves fórumtársam és sorozat rajongó - ki szeretne anonim maradni - elkészítette Kuzey és Cemre szerelmének fejlõdésérõl szóló szakdolgozatát :-), amelyet az alábbi linkrõl tudtuk letölteni: http://osztott.com/Hswx/

Szép napot mindenkinek!
napraforgó 2015 ápr. 21. - 08:46:56
(2114/4273)
Én ma láttam a legelsõ részt és ilyenkor még nemigen lehet véleményt alkotni a szereplõkrõl. De azért megpróbálom.
Kuzeyt egy nagyranõtt, túlkoros kamasznak látom, aki nem akar felnõni, megkomolyodni. A 4 évvel korábbi flashbackekben sokat idétlenkedik, bosszantja a bátyját, annak barátnõjét. Hirtelen haragú - hogy leüti a fényképészt semmiért, de mintha az apját is megütötte volna. (Úgy gondolom õ volt a kopasz pasi, aki megütött.) Na ez eléggé kiakasztott, nekem soha nem jutott volna eszembe kezet emelni az apámra, anyámra, még amikor kamaszként nem értettem egyet velük, vagy vitába keveredtünk sem. Aztán jön a baleset(?), halálra gázol valakit és emiatt 4 évig börtönben volt. Az ember azt gondolja, ott magába száll, elgondolkodik, megváltozik. De nem úgy néz ki, inkább úgy látom, ott folytatná a link életét, ahol 4 éve abbahagyta.
Güney a megbízható, jó fiú. Idõsebbként rá nyilván nagyobb nyomás nehezedett, több volt az elvárás vele szemben. És õ lelkiismeretesen meg is akar felelni az elvárásoknak, dolgozik a pékségben, egyetemen tanul, a tandíjra valót plusszmunkával igyekszik megszerezni.
A barátnõjérõl, Dzsemrérõl még nem tudok mit mondani, nemigen csinált mást, mint felszolgált egy kávézóban, meg találkozgatott Güneyjel. Halványan látszik, hogy nem egészen érdektelen neki Kuzey sem, kérdés, a férfi hátbatámadja-e a bátyját és elszereti-e a menyasszonyát. Anyukája viszont elég nagyratörõ nõnek látszik, aki szereti rázni a rongyot, mégha nincs is mibõl.
Az apa, Sami tipikus török férfi, megpróbálja kézbentartani, irányítani a családját, eltartani õket, fenntartani a vállalkozást. Nem nagyon foglalkozik a családtagjai lelki életével, érzelmi válságaikkal. Handan, az anya csak szereti a fiait, aggódik értük, igyekszik segíteni õket. Valószínûleg a kisebbik, a problémás a kedvence és nem nagyon õrül, hogy rendre csalódnia kell benne.

Nem tudom, jól látom-e, de én valahogy így láttam az elsõ 50 percet.