BMariska52 2015 márc. 19. - 19:15:15
(1653/4273)
Kedves Bemes és Katica!
Anélkül, hogy belepofátlankodnék kettõtök levelezésébe, szeretném leírni, hogy végre, nagyon örülök, hogy rajtam kívül más is szereti Cemrét és az õt alakító színésznõt, még a hangját is! Köszönöm, hogy már nem vagyok ezzel egyedül, már kezdtem elkenõdni, így már jobban érzem magam! Azt már vagy 100x írtam, hogy Toygar Isikli zenéjébe szerelmes vagyok, Õt minden nap hallgatom, csak benyomom a gépen az õ válogatásait és máris elalélok! A török sorozatoknak köszönöm, hogy megismertem ezt a zeneszerzõt és csodálatos munkáit, engem lenyûgöz, sosem unom meg hallgatni!
Bemes 2015 márc. 19. - 14:41:42
(1652/4273)
Szia Mankos!

Köszi a tippet .Egyébként én is volt amikor úgy láttam hogy nem illenek a szerelmesek össze.Pl. az Igazgyöngyben Kivanc mellett zavaró látvány volt a nekem tenyeres-talpas Gyôngy.Ráadásul a játéka sem tetszett.
Mellé tényleg egy dekoratívabb magasabb csaj kéne, pl.nagyon jöl néztek ki Palvin Barbarával.
Azért én tudok sirdogálni a Kuzey-Cemre kettõsôn.
Bemes 2015 márc. 19. - 11:24:52
(1651/4273)
Szia Katica!

Amikor a Tiltott szerelemben láttam ,akkor csak egy szép fiú volt, semmi különleges. az Igazgyöngyben már árnyaltabb volt, de a Kuzeyben lenyûgözött.
Én szeretem a török filmeket, mert elgondolkodtatóak, de nekem a Kuzey magasan a legjobb.Szóval Kivanc akkorát alakít benne, hogy rajongójává váltam.Most már minden filmjét látni szeretném, mert valahogy a garanciát jelenti ezentúl, hogy jó lesz a film.
Én már eléggé unom a nyugati felnõtteknek szánt fantáziafilmeket, az egy kaptafára készült akció és kórház stb. Filmeket.Megnézed, ha éppen nincs jó könyved, aztán hamar el is felejted, mert nincs mondanivalójuk.
Persze nekem is vannak kedvenc amerikai színészeim ,akiket mint Kivancot, egy-egy filmbeli alakításuk miatt jegyeztem meg. Nálam ebben nem a külsõ dönt, lehet olya ronda, akár az ördög, ha jól hozza a figurát, vagy szeretem a zenéjét.
Persze nekem is tetszik Kivanc, naná. Még fénykoromban sem mertem volna egy ilyen sráccal járni. Remélem sikerül boldognak lennie a magánéletben , mert bizony az ilyen eszméletlen külsõ okozhat gondokat.
Én szeretem Cemre karakterét, sõt jó választàsnak tartom az alakítóját. A török hangja is nagyon kedves,jól játsza a tiszta lelkû lányt, aki nagyon is romantikus.Neki is vannak elvei, nem találom begyepesedettnek, mert nem mászik rá a pasikra, nem használja fel a nõiségét, hogy magához láncoljon bárkit.
Az anyjától tanult tartást, jóindulatot.
zandra 2015 márc. 19. - 01:57:20
(1650/4273)
Hú, jól leoltottad "szegényt", de amúgy egyetértek :D Engem is nagyon idegesít a nyomulása. Mert szerencsétlen Kuzey próbálna ragaszkodni az elveihez (ez nekem szimpi amúgy), mint jó, vaskalapos török, de ez nehéz felfogású nõ egyszerûen képtelen ezt tiszteletben tartani. (Az egyik részben képes betegen, szakadó hóban átmenni hozzá, hogy felzargassa korán reggel. Én meg azt hittem, Törökországban még a férfiak udvarolnak....)
Amúgy tényleg elég "kiscicás" az eredeti hangjával, õ az egyetlen a sorozatban aki jobb szinkronnal. Lehet, mert Szintár jobb színésznõ, khmmm. :P
9/10
gabus53 2015 márc. 19. - 00:05:13 9/10
(1649/4273)
...azóta is a monitoron röhögök.
9/10
gabus53 2015 márc. 19. - 00:04:09 9/10
(1648/4273)
Hát ez nagyon jó...

Én meg szeretnék az a kicsi cica lenni :-)
Bemes 2015 márc. 18. - 22:54:40
(1647/4273)
Azért elég kockázatos Kivancot bámulnunk, mert aztán néha fel kell állnunk- és szembesülni a valósággal.
Bemes 2015 márc. 18. - 22:48:21
(1646/4273)
Általában szeretjük a könnyebb utat választani, de azért az jellem kérdése is,hogy a saját önzésünkön úrrá tudunk-e lenni.Szerintem Güney csak magát szereti, mindenkit csak felhasznál.
Szeretném hinni, hogy a Kuzey féle emberek lèteznek ma is. azért írom, hogy mai is mert amikor még fiatal voltam, ez a fajta gerincesség még létezett.
Szerintem vannak olyan fiatalok, akiknek fontos az adott szó, nem akarnak mindenkin átgázolni.
Hogy "Cemrék" vannak- e mèg nálunk, azt nem tudom.Én tudnám szeretni mint menyemet.
Én érzem köztük a mély szerelmet.Mivel 53-as vagyok annyit mondhatok, nem volt ritka itthon sem az ilyen szerelem.
Zeynep nem olyan gerinces mint Cemre.Erõszakosan nyomul, tiszta ciki amit csinál.az ilyentõl a pasik fára tudnak mászni. Cemre félre tudott állni, nem voltak alattomos húzásai.
Zeynep nem várta meg,hogy Kuzey akarja õt,valósággal lerohanta, nem lett így több egy numeránál. Szerintem nincs is mit csodálkozni.
Azt gondolom, venni kell a finom jelzéseket , a nemek között ez mindig mûködött,és hagyni hogy szépen kialakuljanak a dolgok.Ha pedig nem jön össze, akkor emelt fõvel, elegánsan kell befejezni.még akkor is, ha otthon dagadtra bõgjük a szemünket.
Persze házasságban, vagy amikor már gyerek is van sokkal bonyolultabb a helyzet.
De most a filmrõl beszélünk.
burak 2015 márc. 18. - 22:43:02
(1645/4273)
Megértelek, én most megnézem Kivancot a lován, gyönyörûek, nem tudok vele betelni.

Legközelebb folytatjuk, szerintem ahol abbahagytuk az imádatunkat.

Jó éjszakát
9/10
gabus53 2015 márc. 18. - 22:36:02 9/10
(1644/4273)
Te is? :-))))))))
burak 2015 márc. 18. - 22:16:53
(1643/4273)
Ugye, hogy milyen eszetlenek vagyunk,de ezt csak mi tudjuk, én is ilyen vagyok.
burak 2015 márc. 18. - 22:00:59
(1642/4273)
Nekem a Kenan már túl török. Már az Ezelt sem néztem. Én a Szív útjainál fedeztem fel,hogy milyen jók a törökök ezekben a sorozatokban. A Burak Hakki akkor tettszett, most már szerintem kiöregedett, õ neki is kék szeme van és természetesen õ is modellbõl lett színész. Azt hiszem ez mindent elárul.
burak 2015 márc. 18. - 21:54:52
(1641/4273)
Na igen egy pasi ott kezdõdik, hogy 18o cm. Nekem is inkább a Burak típusú pasik jöttek be,mert ugye egy szõke kékszemû férfi nagyon ritka és az még jól is nézzen ki, és akkor itt van ez a tökéletesség minden téren. Erre mondják, hogy van kisugárzása. Nekem az is elég,ha látom a FB a róla készült képeket és videókat.
burak 2015 márc. 18. - 21:30:31
(1640/4273)
Én törököket a Kivancon kívül nem nézek. Remélem ebbõl a betegségembõl is majd csak lassan kigyógyulok. De most ahogy hallgatom tényleg még a rondaságán is javít.
burak 2015 márc. 18. - 21:27:13
(1639/4273)
Szerintem a TSZ-ben a karakteréhez meg volt köztük és jól csinálta. Azt mondják, hogy a színészeknek is meg kell lenni egymásközt valamilyen szinten a szikrának, lásd sokan össze is házasodnak. Behlül és Bihter mind a ketten szépek és szinészileg is illettek egymáshoz és látszik, hogy élvezték, állítólag a Bihter a legjobb szinésznõ a törököknél. Én még a mai napig levezetésképpen megnézem õket jó rájuk nézni, engem egyikben sem a cselekmény dominál,hogy drukkoljak a szerelmüknek, hanem azt mondjam, hogy milyen jó ez a pasi és hogy tudja játszani a szerepét. Engem kifejezetten zavar ha Kivanc mellé nem olyan nõket raknak, azt a gyenge Gümüst és a Kurtot is szerintem Kivanc vitte a hátán, ha nem õ játsza sehol sincsenek. Nem hiába ragaszkodik ez a rendezõnõ is hozzá, hiszen nõ õ is. Az az igazság a szõke, kékszemû gyönyörû sráccal, aki mellesleg kiváló tehetség minden téren, mindent el lehet adni. Ezt tudják a törökök is és azt hiszem Kivanc is.
burak 2015 márc. 18. - 20:58:48
(1638/4273)
MINDENKINEK ÜZENEM AKI SZERETTE A SZULEJMANT A FÕSZEREPLÕ HALIT most február 6-án adott koncertet, nem is tudtam, hogy ilyen jól énekel. Fennt van a yutobon.
burak 2015 márc. 18. - 20:44:02
(1637/4273)
Pontosan ez az igazság. Én is csak azzal vigasztalom magam, hogy megérdemli Cemre, mert egyszerûen néha nézhetetlen a karaktere.
Sõt ha beültetjük az életbe, akkor Kuzey még vadabb, mert ezt a vadságot nem a börtönbõl hozta, és ennyi traumát nem lehet feldolgozni egy életen át se, sõt szerintem a való életben Kuzey nem is lenne hosszú életû. Ezt a természetet nem hozza rendbe semmi, mint ahogy a végén majd jön a mese habbal.

Már gondoltam azt is, hogy nagyon rossz választás volt Cemrére ez a színésznõ.
burak 2015 márc. 18. - 20:22:51
(1636/4273)
Nekem Cemre beteges, mind aki nem normális úgy viselkedik, bárhol meglátja csak a Kuzeyt tudja nyávogni, mint a kiscica az anyja után. Van ahol látni sem bírom, tényleg az a csúnya,buta,ostoba, primitív a karaktere szerint, de erre a színésznõre illik is.
zandra 2015 márc. 18. - 20:16:29
(1635/4273)
Na, akkor nem csak én vagyok így. Én sem érzem az ún. "kémiát" köztük, talán ezért nem is tudok drukkolni a szerelmüknek. Hiába mondja ki Cemre ezerszer esdeklõ hangon, hogy semi seviyorum, nem és kész. Pl. Seherezádéban meg se kellett szólalni a színészeknek, de már az elsõ részben éreztem a szikrát, itt viszont...olyan latymatag, gyerekes szerelem ez nekem... Még Zeynep és Kuzey között, vagy Cemre is Baris között is jobban éreztem/érzem, legalábbis az egyik fél részérõl. (Azért Kuzey sosem nézett rá úgy Cemrére, mint ahogy Baris szokott azzal a kiéhezett, perverz fejével :D)
BMariska52 2015 márc. 18. - 20:15:30
(1634/4273)
Hát, nem is kell, hogy csöpögjön, igazad van, de valaki már jóval régebben írta, hogy lesz még boldogságban részük, azért én azt várom, mondom, hogy láttam a klipekben, azt szeretném és kívánom is nekik!