BMariska52 2015 ápr. 06. - 12:15:45
(1873/4273)
A baj csak az, hogy el is hiszi már, hogy õ áldozta fel magát Kuzey-ért! Be nem vallaná, hogy mi másért, mint az anyagi javakért a magas pozicióért horgonyzott le Banu mellett.
BMariska52 2015 ápr. 06. - 12:09:38
(1872/4273)
Ja, ezt már én is akartam kérdezni, csak mindig elfelejtem!
BMariska52 2015 ápr. 06. - 12:08:57
(1871/4273)
Kedves Bemes, látom, egykorúak vagyunk, és talán az sem véletlen, hogy hasonlóan gondolkodunk, ugye? Örültem soraidnak, a kedves szavaknak. Én sem voltam még részese ilyen fórumnak, egyszer valamikor régebben egy hozzászólás kapcsán leveleztem sokáig egy hasonló emberkével, még ma is beszélünk néha telefonon, õ is velem egykorú. Talán senkit nem bántok azzal, ha elárulom, hogy egy szörnyû kutya-bántalmazás kapcsán jöttünk össze, egyformán éreztünk, természetesen a kutya iránt, aki szerencsésen megmenekült, ami kész csoda. Írtam már, hogy állatimádó vagyok. Nagyon jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek kis hazánkban, mint ennek a Fórumnak a tagjai, Istenem, mennyivel több kellene! Azért ilyen önfeláldozást még soha nem tapasztaltam, amit Gabusék tesznek meg a mások szórakoztatásáért, ez minden nap hálára késztet engem, mint ahogy itt ezen a fórumon mindenkit. Természetesen, már körvonalazódik a fejemben, mit írok majd a TV2-nek a film levetítése kapcsán, és ezt jövõhéten meg is teszem, lemennek az ünnepek, gyerekvigyázás, egyebek, aztán leülök és megírom. Már akkor is több levélváltásom volt, mikor hatalmas csalódást okoztak azzal, hogy az elsõ évadnál abbahagyták. Ezt még egyszer nem tehetik meg, elfogadhatatlan.
További szép Ünnepet és jó pihenést kívánok Mindenkinek!
zandra 2015 ápr. 06. - 11:19:14
(1870/4273)
Egyébként szerintem egyértelmû, hogy Güney is szereti Cemrét, csak persze nem annyira, mint saját magát. Elvégre 4 évig ellenállt Banunak, csak aztán gyõzött a nagyravágyása, amit õ burkoltan "föláldoztam magam a testvéremért"-nek nevez.
zandra 2015 ápr. 06. - 11:11:31
(1869/4273)
Azért azt ne felejtsük el, hogy Kuzey eredeti terve az volt, hogy megöli Ferhatot aztán börtönbe megy. Ilyen körülmények között érthetõ (ha nem is helyes) Gülten tette. Nem mintha Cemre egy marionettbábú lenne egyébként... De Kuzeyt sem értem, miért akarta megakadályozni a házasságot, meg azt sem, minek vallott szerelmet, ha tudta, hogy a végsõkig ki fog tartani Ferhat megölésének terve mellett. Elég önzõ dolog (lett volna), nem illik a karakteréhez.

Cemrét nem tudom sajnálni. Szerintem egyszerûen gusztustalan, hogy egy nõ arról álmodozik az esküvõje elõtt, hogy majd lelép egy másik férfival, otthagyva a szégyenben szerencsétlent, akit azzal etetett, hogy "te vagy a férfi, akire szükségem van." Ez az önzõség és butaság netovábbja. Õt hagyta volna ott Güney az oltárnál Banu miatt...
A nászéjszaka kínosságát inkább nem is ecsetelném, sajnáltam Barist. Azért elég megalázó lehet, ha a feleséged úgy bánik veled a nászéjszakátokon, mint egy leprással...
Nekem ez a szüzesség dolog nagyon szappanoperás húzás egyébként. Négy évig együtt volt Güneyjel, és...na persze, életszerû. Még egy arab sorozatnál elhinném, de a törökök életmódja már igencsak eltér az iszlám szabályaitól...

Egyébként, csak szólok, hogy amikor Barist azt mondja Cemrének "nekem is ez az elsõ", ott nem félrefordítás történt, ez így volt az angol szövegben. Hogy konkrétan arra gondolt-e, azt nem tudom :D (De így legalább most már értjük, miért volt mindig olyan frusztrált Venus :D)
Bemes 2015 ápr. 06. - 09:05:13
(1868/4273)
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a petícióra lett valami válasz?

Nem illett volna a TV2-nek megírnia nekünk, hogy figyelembe vették a kérésünket, és megvették a második évadot?

Mert így nem hiszek nekik. Bedobják versenybe a Barátok közttel,( amit én ugyan nem nézek),megnézetik a 107 részt, ezzel meg lesz oldva nekik õszig a "reklámhordozó" felület.
Miért ne csinálhatnák meg újra a nézõkkel, hazudva az alul nézettséget?

Szerintem, ha nem írták meg a petíció benyújtóinak hogy megvették a második évadot, le akarják játszani, akkor ez idõhúzás semmi más.
Bemes 2015 ápr. 06. - 08:52:34
(1867/4273)
Cemre egyenesen viszolyog Baris érintésétõl. barisnak is kellett volna éreznie korábban is, hogy Cemre nem szereti ha hozzáér.
Ez van , amikor a vágy (Baris) , vagy a dac (Cemre) hirtelen, meggondolatlan lépésre késztet valakit. Mindketten sérülnek, de nem csak õk. Tanulsãg levonva
malvinkicska 2015 ápr. 06. - 07:52:29
(1866/4273)
Megnéztem az új részt az esküvõ szép egyszerû volt, lehet Baris érez valamit Cemre iránt ,de a lány szinte rosszul van, ha hozzá ér, nem kellett volna összeházasodni, mert ha az érzelmek igaziak B-részérõl, akkor nagyon meg viseli a dolog. Zeynep számomra sosem, volt szimpatikus de ezzel a tettével amit tett gyûlölöm, egy aljas csúszó, mászó féreg. Azt szeretném ha Burak csõbe húzná, már tett is rá lépéseket, nagyon megérdemelné, az erõltettet szerelemnek, nincs jövõje. Azt gondolja így elér valamit annál a másik nagyravágyó Banunál. A látottak alapján nem nagyon tudok állást foglalni teljesen de Güney még most is vonzódik Cemrehez, ha úgy is néz ki , bosszú, de leheta lelkébe nem az játszódik le, mivel a szerelem érdekes érzés az emberek életében és normális esetben nem vagyunk naponta szerelmesek, mint ahogy õk sem. Kuzey teljesen kiborult annyiba hibás, miért nem beszélték, meg ha túl lesz a ferhat ügyön másképp lesz, igaz Gülten annyira férjhez akarta adni a lányát, majd most nézheti, lelkileg tönkre tette.
Bemes 2015 ápr. 05. - 22:59:25
(1865/4273)
Nagyon szépet írtál ,én is így érzek. Örülök, hogy ilyen jókat tudunk beszélgetni, jó tudni hogy más is hasonlóan gondolkodik az élet dolgairól. Amikor ide feljöttem, nem is reméltem hogy ilyen tartalmas beszélgetések is kialakulnak. Igaz ez az elsõ fórum amin részt veszek.
Ez a film tényleg kihozza az emberbõl ,hogy elgondolkodjon akár a saját èletén. Ismerõs szituációk, emberek, érzelmek.
Lehet,hogy írnunk kellene a Tv2- nek, hogy nyilatkozzák le megvették-e a második évadot. Ne csináljanak bolondot belõlünk!
Annak is nagyon örülök, hogy olyan kedves, önzetlen emberekkel találkozta itt mint Gabus,Zandra, Katica és Judit.

További jó pihenést kívánok mindenkinek!
BMariska52 2015 ápr. 05. - 21:14:17
(1864/4273)
Mindjárt megesz a sárga irigység! Nagyon szeretnék újra elmenni Isztambulba, még ebben a mostani életemben!
malvinkicska 2015 ápr. 05. - 18:43:48
(1863/4273)
Nagyon jó a csapat csak így tovább, nem haragudtok meg, nem sorolom a neveteket érzitek veletek vagyok, jó ézés itt olvasni véleményt cserélni, én még a templomba menet elõtt megnéztem, voltam pászkát szentelni ezen a környéken még van a templomokba, ilyen. Aztán vendégség egyebek most értem ide, hogy írjak nektek, további békés ünnepeket. A tv2 jól csinálja nézzük azért is, hiába láttuk az elejét frissül a memoárunk. A másik fórumon is téma ott azt írta valaki, mind a 80 részt leadják, majd látjuk.
BMariska52 2015 ápr. 05. - 18:27:09
(1862/4273)
Malvinkicskának külön köszönet az aranyos kis versikéért, bár a tavaszunk nem ismeri a pontos idõt, késésben van!
Most már nem tudok bárkit külön kiemelni, de úgy látom, mindannyian, akik itt vagyunk és beszélgetünk naponta, többször is; mindünkre igaz, mikor leírunk valamit, a válasz: Szívembõl szóltál... Katica, Érsek, Gabus, Malvin, mind akik itt vagyunk! Örülök, hogy tetszett a kis videó, egészen véletlenül találtam, mivel nagyon sokat hallgatom Toygar-t, én is csak csodálkoztam, hogy jé, ezt még nem láttam, milyen kis aranyos! Miért is húz ennyire a szívünk ezekhez az emberekhez, a kitartásuk, a tiszteletadás, a harcaik, Kuzey tisztessége Cemre iránt, mert világos, hogy miért akarja eltaszítani magától még erõszakkal is, pedig milyen nehezére esik! De sokszor fáj még nekem is, ahogy erõfeszítéseket tesz erre. Valamikor valaki itt írt a férfikönnyekrõl... Pár alkalommal láttam az én Apukámat sírni, az igazi férfikönnyekkel, rázkódó vállakkal, attól meghatóbbat nem láttam, a mi családunk is nagyon érzelmes és nem a csöpögõs fajtából! Nem rózsaszínû amerikai álomból merítjük, hanem magából az életbõl és mi is mindenért megküzdöttünk, nem hullott az ölünkbe, az országunkat sem hagytuk el!, ezt látom Kuzeynél is, a kisember kitartását, ezért szeretem õt az elsõ perctõl kezdve, hogy nem szégyelli az esendõségét sem! A Húsvéti ünnepek valahogy még inkább felszínre hozták bennem ezeket az érzéseket.
GABUSOM, mindennel egyetértek, amit írsz, kell-e mondanom? Még hogy Kasza öntelt majom, mindjárt megsértõdöm! Hi-hi! és a drága Berki? Hogy a bánatba lehet ilyen embereknek nem kis pénzt fizetni? Inkább nem is mondom, mert még kimoderálnak.
További szép Ünnepeket és jó pihenést kívánok mindenkinek! Ezredszer is leírom, hogy MILLIÓ köszönet a Drága Lányoknak a munkáért és a kitartásért, mintha ezt már írtam volna? Mit gondoltok?
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 05. - 18:11:27 8/10
(1861/4273)
Nagyon kedves a vers amit küldtél nekünk , sajnos a nyuszika nem hozott jó idõt , túl korán van most húsvét .

A mai rész megint nagyon jó . Kuzey és az apja között egyre jobb a viszony , jól megvannak õk ketten .
Gülten szokás szerint megint telebeszéli a lánya fejét . Azt bezzeg nem veszi észre , ilyen egy boldog menyasszony ?
Ez a Zeynep mekkora piszok alak , mindenkit átvert , de legjobban Kuzeynek fájt.....
Gülten nem hallja a telefont a táskában van , így reménytelen elérni . Cemre ahogy nézi az ajtót hátha belép Kuzey és megmenti õt ettõl a házasságtól.....az arca mindent elmond , ha tudná mit fut össze a fiú , hogy meg is tegye , de sajnos hiába :(((
9/10
gabus53 2015 ápr. 05. - 16:45:09 9/10
(1860/4273)
Szia Érsekvári!

Szerintem most már le kell adniuk mind a két évadot, mert ha megint félbehagyják, akkor már nagyon nagy botrány lesz belõle, a médiahatóságot is lehet vele bombázni, és nem hiszem, hogy jót tenne a tv-társaságnak. Különösen, hogy az utóbbi idõben nagyon ráfáztak a sorozataikkal (Zsaruk, Éden Hotel, pl. a Kasza [öntelt majom] mûsorát áthozták a SuperTV2-rõl, mert ott a kutya se nézte, gondolták, itt majd többen, hát ez sem jött be nekik), egymás után teszik késõbbre az adásidejüket és helyükre valami mással próbálkoznak.

Meg kell, hogy mondjam, az FB-oldalunkon a 18-35 év között korosztályból nézik a legtöbben a sorozatot, ugyanis statisztikákat is lehet lekérdezni az oldalról (látogatottság, kedveltség, nézettség, nõk/férfiak aránya, stb.), nagyon érdekes egyébként.
És hát biztosan van 1-2 ember a TV2-nél, akik folyamatosan figyelik a médiát, még ezeket az FB oldalakat is, hiszen ebbõl tudják leginkább leszûrni, hogy mi a véleménye az embereknek. Fõ mûsoridõben nézik legtöbben a tv-ket, tehát ez csak jó lehet.

További szép napot. :-)
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 05. - 14:13:28 8/10
(1859/4273)
Szia Gabus ! Bár már írtam egy pár sorral lejjebb , hogy KÜLÖN KÖSZÖNET NEKTEK , hogy még ünnepek alatt is non stop van sorozatunk.
A Sorozatwiki-n elég egyértelmûen le van írva , nem csak szívjóságból adja most a tv2 fõ mûsoridõben a sorozatot , hanem annak reményében ezzel kiüti a ÉNB nézettségi mutatóit . Szerintem összejön nekik ebben a felállásban .
Sokan nem látták a másik csatornájukon az idõpont miatt vagy nem is jött ez a csatorna sok helyen .

Jó pihenést, kellemes hétvégét !
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 05. - 13:55:37 8/10
(1858/4273)
Köszi !
Imádom ezeket a kis videókat . A török emberek nagyon érzelmesek nem kapkodnak el dolgokat a szerelemben kitartóak , harcolnak ,tisztelettudóak . Kivárják a szeretet nõ kegyeit nem rohanják le , mint a sok hülye amerikai filmben egy koktél után már az ágyban landolnak

Ez a tempó lehet szokatlan és lassú , de nekem tetszik . Pedig nem vagyok túlzottan romantikus alkat meg a túlcsöpögös szirupos dolgokat nem bírom , de ez nagyon bejön.....fõleg Kivanccal . Nagyon cukik itt is .

Most muszáj voltam a fórumra lesni , még van dolgom ,de utána megnézem a mai részt !

GABUSNAK , ZANDRÁNAK Külön Köszönet ! , hogy Ünnepek alatt is non stop kapjuk a részeket :))
BMariska52 2015 ápr. 05. - 13:14:06
(1857/4273)
BMariska52 2015 ápr. 05. - 08:55:24
(1856/4273)
Mi mindannyian, akik itt szerencsésen összejöttünk, nagy rajongók vagyunk! Egyetértek minden szavaddal, csak az a különbség, hogy Te megelõztél engem az írásban, én tegnap este 11-kor még ott tartottam, hogy nem bírtam magammal és elõre néztem törökül Kuzey-t, de mint olvashattad tõlem, nem voltam sokkal beljebb! A SZÖVEG, A SZÖVEG FONTOS!!!!!
BMariska52 2015 ápr. 05. - 08:50:38
(1855/4273)
Ezzel mindent megmondtál: A török filmekben milyen sok jó mondat van. Ezért is szeretem (szeretjük!) õket! Hát, ezért borzasztó fontos a fordítás, mert hiába néztem tegnap elõre két bölümöt, mert nem bírtam ki és egyébként is ezzel pihentem, nem sokkal vagyok beljebb, rettentõen hiányzik, hogy ÉRTSEM IS, MIT MONDANAK!
BMariska52 2015 ápr. 05. - 08:47:11
(1854/4273)
Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Boldog Húsvéti Ünnepeket! Bevallom, nem is tudtam eddig, hogy holdpont is van, én csak port-on tájékozódtam eddig a mûsorokról. Na mindegy, több dolog eszembe jutott tegnap és azóta, hogy olvastam a jó hírt. Aztán majd kiderül, valóban "jó hír"-e? Mert csak akkor kielégítõ számunkra, hogy levetítik fõmûsoridõben a sorozatot, ha: mindkét évadot levetítik, meghagyják fõmûsoridõben a helyét, nem változtatják állandóan, nem ugrálnak az idõpontokkal és a csatornákkal, nem veszik le a mûsorról még mielõtt lemenne a 80! török bölüm! Mit mondjak még? Elsõsorban azt gondolom, lehet, hogy érzik a részünkrõl a nyomást és lehet, hogy az eltávolodást is a csatornájuktól, eszi õket a sárga irigység, hogy vannak köztünk olyan remek, kiemelkedõen tehetséges, szorgalmas emberkék, akik nem hagyták, hogy uralkodjanak rajtunk, hanem felülemelkedtek ezen a problémán és már egyre nõ a rajongótábora a sorozatnak az Õ jóvoltukból. Hálás köszönet mégegyszer a Mi Drága Lányainknak, még ne dõljünk be ennek, kérem, folytassátok ezt az áldásos munkát! Szép Napot Mindenkinek!