10/10
lizbell 2015 márc. 24. - 09:12:04 10/10
(1713/4273)
nagyon jó lett, a börtönösök a kedvencem! :))) imádom ahogy összefacsarodik a szívem a szemüktõl!
Bemes 2015 márc. 24. - 07:16:00
(1712/4273)
Én is így látom Simayt, és megértem még itt.Éppen ezért tetszik ez a film, mert olyan mint az élet. Nem fekete-fehér.
Úgy tûnik, hogy a bennünk lévõ jellemhibák az életünk alakulása során hol felszínre kerülnek, hol elhalványulnak. Persze megvannak a következményei, így folyamatosan tanulunk.
Simayban is ott volt már az elején a gazdag pasi fogás, hisz azt hitte Kuzeyé a hajó.Aztán beleesett, lehetõségnek találta.Milyen hajlamosak vagyunk a vágyaink szerint látni a világot!
Simayban és Zeynepben egyaránt megvan a bosszúéhség, annak ellenére, hogy õk akaszkodtak Kuzeyre.Ez szerintem jellemhiba, gondolom az erõszakosságon alapul.Ez rejtve marad, amíg nagyjából a kedvük szerint alakulnak a dolgok.
Én Zeynepet nem látom árnyaltabbnak, õ más életet választott és kész.Kuzey nagyon is megállja a helyét , mondhatni felülkerekedik Güneyen is.
Egyébként mi még úgy nõttünk fel, hogy a nõnek elsõ a család.Én is így voltam vele.Talán azoknak a kortársainknak akiknek volt családi háttér (pl.nagymamák)sikerült a karriert összeegyeztetni a családdal.Nekem nem volt, választani kellett,talán majd a következõ életemben.
malvinkicska 2015 márc. 24. - 06:59:02
(1711/4273)
Nagyon ügyesen oldotta meg Kuzey a lánnyal való találkozást áll néven mutatkozott be, a kapitány is rendes segít neki, legalább így nincs egyedül ebben a helyzetben. Gülten az mit akar az is a lánya helyet szeret, ez zavar egy kicsit, Cemre el tudja már dönteni kit szeret. Azt bírtam mikor beszélgettek G és az anyja Banu meg hallgatózott, hogy ami az övé mindent el vett Kuzey, egy piszkos patkány letiltatta a számlákat is. Handan a majom szerepet játsza, mert utánozni akarja Ebru, addig még neki sokat kellene tenni, de még csak nem is hasonló, egy bunkó, igaz üres kalász fent tartja a fejét. millió ölelés a fordításért nektek.
BMariska52 2015 márc. 23. - 20:06:30
(1710/4273)
Elnézést, de én csak így tudom szólítani a mi kis drágáinkat: KISLÁNYOK! Egyszerûen szuperek vagytok ezzel a fordítással! Valami eszméletlen módon élvezem, hogy értem! Egyre jobb ez a sorozat, de ezredszer is elmondom, borzasztóan fontos a szöveg! Milliószor köszönöm! Még most is "született" új rajongó a táborunkba, aki most fedezte fel ezt a jóságot, hogy le van fordítva! Csodálatos!
Hát, hogy kinyílt Handan asszony! Már parancsolgat a személyzetnek, végül majd Ebru asszonyt is lepipálja!
Minden nagyon jó, a cselekmény, a történések, nagyon szeretem! Köszönöm! Mindenkinek szép estét!
malvinkicska 2015 márc. 23. - 19:38:52
(1709/4273)
Tudod ha felöltözök, meg egyebek utána sok a dolgom, ha a gyerekek dolgoznak, és így elõbb megnézem õket, korai vendégség de jó, jobb kedvel csinálom a teendõket, utána.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 23. - 19:32:48 8/10
(1708/4273)
Szia !
Privibe válaszoltam a levélre !
BMariska52 2015 márc. 23. - 18:36:49
(1707/4273)
Kedves Katica! Mennyire jól összefoglaltad! Bár én is újra tudnám kezdeni, de sosincs ennyi idõm! Azért nem adom fel, tuti, még egyszer végignézem az elejétõl! Vannak dolgok, amiket itt említesz, nem is emlékszem néhány történésre! Nagyon jól tetted, hogy elmesélted nekünk! KÖSZI!
8/10
Érsekvári 2015 márc. 23. - 18:18:24 8/10 Előzmény malvinkicska
(1706/4273)
Nagyon tetszett amikor azt olvastam , hogy már hálóingben képes vagy reggel megnézni a sorozatot .
Az biztos , hogy én is alig várom mindig a folytatást , de este nézem meg általában .
Handan borzalmas úgy érzi most már valaki....ahogy ott láb alatt folyton téblábol , ki nem állhatom ezt a buta erõszakos nõt .
Ebru asszonyt leakarja kõrözni ( csak szeretné ) jó lenne , ha nem csak külsõségekben akarna hasonlítani hozzá....hanem modorban és viselkedésben is.
Nagyon bírom a török nyelvet , a hanghordozásuk meg a gesztikulálás ahogy nyomatékosítják a mondanivalójukat . Nagyon jó .
Kuzeynek jól vág az esze ,a hadnagy nehezen bír vele, de belátja sok mindenben igaza van .
Burak nagyon jól csinálja !
Bemes 2015 márc. 23. - 09:46:09
(1705/4273)
Simay nem hallgatott a barátnõjére, aki mondta hogy Kuzeynek el kellene mondania idõben a terhességet.De õ várt a végsõkig, meg akarta fogni Kuzeyt, nem akart a családjához visszamenni vidékre. Kuzeyt felhasználta.
Nem volt a barátnõjéhez sem korrekt. Mikor Banu megjelent nála (aki Kuzeyen keresztül akarta becserkészni Güneyt)rögtön dörgölõzött a menõ gazdag csajhoz, már a régi barátnõ nem érdekelte.Nem véletlenül dobta ki.
Egyébként védekezhetett volna, egy pasit be lehet húzni a csõbe, ha elhiszi hogy a csaj védekezik.
Bemes 2015 márc. 23. - 09:38:58
(1704/4273)
Már a megismerkedésükkor is érezhetõ az a bizonyos szikra Kuzey és Cemre között.
Gülten imádja a lányàt, egész életének központja, elfogult vele.Neki a legszebb, legjobb , szeretné ha felfedeznék mint színészt v.modellt.Szóval ezért nyomja, õ sem ismeri azt a csillogó világot, feltételezi hogy abban a közegben Cemrének könnyebb lesz az élete.
Az ordítozás Sinaneréknél is divat, ott is törnek-zúznak.Csak felveszik a külvilág felé az álarcot.Persze normàlis esetben szerintem is ez a jó, nem tartozik másra a magánélet.
Kuzeyéknél évek alatt felhalmozott feszültségek, akár kibeszéletlenek is a nagy nyomás miatt (Ferhát)és Kuzey börtönben megviselt idegrendszere miatt most robbanak.
Jól felépített film.Nagyon emberi történet.
malvinkicska 2015 márc. 23. - 08:54:27
(1703/4273)
Jól tetted ha leírtad a véleményed azért van ez a fórum, mindenki másképp lát dolgokat, egyben jó is. Simay akkoriban nagyon hallgatott a barátokra vízre vitték szomjan hozták vissza, az biztos fiatal létére jól hozza a formáját amiken már keresztül ment. Az olasz színész aki kék szemû és nagyon jól alakít szerintem, Alessandro Preziori lehet, de nem vagyok benne teljesen biztos, mert az Elisa di Rivombrózaba is, játszott.
malvinkicska 2015 márc. 23. - 07:12:36
(1702/4273)
Nagyon kemény fejû Kuzey nem tágít, még a rendõrnek sem fogad szót, öntörvényû, mindig csak a bajt generálja maga körül. Simay ahogy beszélgetett Cemrevel valahol van igaza, úgy fele, fele arányban hibásak a ki alakult áldatlan helyzetért. Handan már túl nagy képûen viselkedik Banuéknál. Az tetszett, mikor megjelent Burak a virággal, meg mondta nekik ne örüljenek, nincs minek, Ebru oda verte a poharat is dühében. Nagyon jó értjük, ezért csak hála nektek Gabu.
Nikolett Bodoki-Szigecsán 2015 márc. 22. - 20:40:22
(1701/4273)
Köszönöm!!!!!!!!!!!! :)
10/10
lizbell 2015 márc. 22. - 20:36:26 10/10
(1700/4273)
A 2. évadot nézzük feliratosan itt!

https://www.facebook.com/Gabus53?fref=ts

két fórumtársunk vágta bele a fejszéjét :)))) Allahnak legyen hála! :) na meg nekik pláne <3
Nikolett Bodoki-Szigecsán 2015 márc. 22. - 20:35:44
(1699/4273)
Szia! Hol megy most a film? Nagyon szerettem, de az 1. Évadn végén lemaradtam. A super tv2-n néztem eddig... Koszi a valaszt :)
Nikolett Bodoki-Szigecsán 2015 márc. 22. - 20:28:33
(1698/4273)
Valaki!!!! Hol nézitek a filmet? Én lemaradtam az 1 évad végén... Ami a super tv2-n ment. Megy máshol most? Köszi a választ, Niki
BMariska52 2015 márc. 22. - 16:51:18
(1697/4273)
Egész jó zenék, párat meghallgattam! Köszönöm az ajánlást.
BMariska52 2015 márc. 22. - 15:50:31
(1696/4273)
Szia! Mindkét filmet láttam és most már nehezen választok közülük, melyik a kedvencem! Toygar zenéje most minden más zenét felülír nálam (eléggé mindenevõ vagyok, de csak a "HALLGATHATÓ" zenéket szeretem). Most Toygar dallamaiba vagyok szerelmes és nem tudom már melyik volt elõbb, a tyúk vagy a tojás, a filmet szerettem a zenéért, vagy fordítva, vagy jött egymás után szépen sorban, kézenfogva... A szív útjai zenéjénél már sokkal elõbb szerettem a hegedût, de a filmet látva és AZT A ZENÉT hallgatva..., leírhatatlan, mit érzek, szívbemarkoló hangok! Vannak a szívemben és a fejemben imádott hegedûsök, de nem akarok ezzel másokat untatni, késõbb megírom priviben.
Bemes 2015 márc. 22. - 07:59:11
(1695/4273)
Szisztok!!

Jól kezdõdött a nap Gabusék által.
Gülten azért csinál ilyen hülyeséget, mert félti a lányát attól a családtól .Látta hogyan éltek, ott volt a rossz tapasztalat Güneyjel / aki végül meg is alázta a lányát amikor lelépett Banuval/.
Aztán mindig kedvelte Kuzeyt, de zûrös körülötte minden, veszélyben van a lánya a környezetében.Ráadásul Kuzey a bátyja miatt elfojtja érzelmeit.Gülten egyetlen megoldásként szeretné kivonni Cemrét ebbõl, azt hiszi Baris szereti a lányát, stb.
Nekem is tetszett a ruhaszabdalós jelenet, annyira irracionális, mégis emberi volt.
Güneynek úgy érzem már az agyára megy az anyja, még Banu is kedvesebb nála. Güney feszeng, kènyszeredett - ez részint érthetõ- de rosszul kezeli a dolgot.Pl. Rögtön mondhatta volna az anyjának ,hogy ez Sinaner hàz, itt csak ideiglenesen lehet amíg nem keres neki lakàst.De Güney nem egyenes ember, a pillanatnyi kényelme , érdeke irányítja.
Persze ez film, de azt hiszem ezért íródott többek között.

Köszi mindenkinek a zene ajánlást,.
malvinkicska 2015 márc. 22. - 07:40:15
(1694/4273)
Hála Gabuéknak minden reggel ezzel kezdem a napot most, is még hálóingben vagyok de már megnéztem. A Ferhat lánya most már képbe van, kirabolták, és érdekes, pont Kuzey volt aki segített neki. Handan darabokba kapta a holmiját, elég kemény fejû ember Sami. Ebru mondta csak pár napról volt szó, Güney, mikor beszélt az anyjával Banu kihallgatta, ez nekem olyan fura, mindig ott van valaki ahol nem kellene. Ajándékot viszont nagyon szépet kapott B G-tõl abban néha van egy kis romantika is, nem csak mindig a bosszú. Mindig történik benne olyan ami felkelti az ember érdeklõdését.A török zenék szépek és jók meg nyugtatóak, lélektõl lélekig szól.