Bemes 2015 márc. 26. - 16:18:31
(1753/4273)
Szia Malvinicska!

Tényleg olyan az élet, mint a hullámvasút, a párkapcsolatok is. Nekem sajnos még olyan is van amit nem igazán jól sikerült megoldani, ráadásul ma sem tudom, mi lett volna a jobb megoldás.Ilyenkor azzal vígasztalom magam, hogy a szándékom tisztességes volt.
Valóban azért szerethetjük ezt a filmet, mert a romantikán és kalandon kívül valahogy értjük, megértjük a szereplõket. Hisz bennünk is van "gyarlóság"
BMariska52 2015 márc. 26. - 14:29:02
(1752/4273)
Helló Gabus és Szandra! Most jót nevettem, ez aranyos volt, amit Szandra írt! Kérlek, majd a napot is áruld el, hogy valóban tudjunk Neked szorítani, mert mondanom sem kell, hogy mi itt a Fórumon már most adunk Neked egy 5-öst! A kedvességért pedig, hogy megörvendeztetsz bennünket naponta a fordítással, egy csillagos ötöst!
Gabuskám, nagyon arany vagy a fáziskéséssel, de emlékszem, pont Te írtad nekem, hogy Szandra áprilisban vizsgázik!
Mindkettõtöknek puszi: Mariska
9/10
gabus53 2015 márc. 26. - 13:54:51 9/10
(1751/4273)
Hát izé... Fáziskésésben vagyok :-)))
zandra 2015 márc. 26. - 13:31:34
(1750/4273)
Majd én megmondom :) Nyelvvizsga és a jövõhónapban lesz. És nagyon köszönöm, aranyos vagy:)
BMariska52 2015 márc. 26. - 12:52:17
(1749/4273)
Szia Gabuskám! Ha olvasod a Fórumot, kérlek, tudakold meg Szandrától, mikor és milyen vizsgája van, hogy mi itt mindannyian, akik naponta örülhetünk az Õ fordításának, EZERREL SZORÍTSUNK NEKI! Írjátok ide a Fórumra, mikor kell szurkolni! KÖSZÖNJÜK!
BMariska52 2015 márc. 26. - 12:50:25
(1748/4273)
Természetesen, csatlakozom Hozzátok a hálám örök a Lányok felé! FB-n én még nem vagyok fent, de ettõl függetlenül a tartalmat leíró Tündér is nagy-nagy köszönetet érdemel. Mindhárom Jótevõ örömet szerez nekünk és ezért nem lehetünk eléggé hálásak!
BMariska52 2015 márc. 26. - 12:44:06
(1747/4273)
Érdekes, hogy én sem kedveltem meg õt abban a szerepben, szinte átnéztem azon a szereplõn, még csak szimpi sem volt. Én a TSz-ben szerettem bele teljesen, a Gümüsben is, de a Kuzey nálam minden biztosítékot kiver! Most viszont láttad biztos, mit írtam Bemesnek, hogy milyen édes a Meneksében, kinyúlok tõle! Bahart én is szerettem Ezelben, kár, hogy rövidke szerep jutott neki, de azt a karaktert pont õ alakította igen jól, és most látom, hogy neki az ilyen szelíd-szende lányka szerep áll jól. Az Ezel számomra a fõszereplõt alakító Kenan filmje egyértelmûen, az Alit alakító színészt is nagyon bírtam benne.
BMariska52 2015 márc. 26. - 12:35:19
(1746/4273)
Szia Kedves Bemes! Örülök, hogy Te is kedvet kaptál a M ile H-hoz, én tegnap alig tudtam betelni vele, ha tehetem, minden nap fogom nézni. Most elsõ számú kedvencem Kuzey, már nem nagyon bírom kivárni azt, hogy felrakják Gabusék az újat, a legnagyobb kívánságom az lenne, hogy egyszer egyvégtében megnézzem. Én is gondolkodtam, hogy legelõlrõl kezdem, de aztán teljesen véletlenül elémkerült a Menekse, megkerestem, mirõl szól és tegnap elmerültem benne. Eléggé érthetõ törökül is, van egy kis homály, de mindent elfelejtesz, mikor meglátod a szinte állandóan mosolygó, szerelmes tekintetû Kivanc arcát! Egészen más itt az arckifejezése, mint amiket eddig láttunk tõle, valami eszméletlenül sokoldalú, tehetséges ember, lehetne valami külön csatorna, amin csak az õ filmjeit vetítik. Mást én sem nagyon nézek, mint ezeket a filmeket, most nagyon rákattantam, de nem is nagyon van más jó! Amit még nézek, azzal nem terhelem ezt a fórumot. Sajnos, még nem hallottam róla, hogy megvették volna Kuzey 2. évadát, de én is nagyon boldog vagyok a felrakott szöveggel, ha valami csoda folytán mégis megveszik, természetesen, újra végignézem.
malvinkicska 2015 márc. 26. - 11:59:54
(1745/4273)
Ahogy elõbb írtam sok mindenrõl árulkodtak a tekintetek, arra leszek kiváncsi, hogy fogja a lány megtudni kivel beszélt, vagy mi lesz a tét.Zeynep is egy kis féreg mindig az volt szeret repkedni egyik karból a másikba, Cemre más érzelmesebb hûségesebb típus, õ bízok az igaz szerelemben.
malvinkicska 2015 márc. 26. - 11:53:23
(1744/4273)
Szerintem ezen a fórumon olyan lelkületû emberek vannak akik sok mindenben egyet értenek, és mint én is elég élet tapasztalattal, rendelkezem, egy életbe sok minden belefér, jó rossz, öröm, bánat keserûség, ebbõl van mindenkinek, van aki bevallja, van aki tagadja. Az ember a saját életét tudja írányitani, asok rossz után jó következik csak el kell hinni, úgy lesz. Handan sajnos , asok minden után, már elvesztett, mindent, és ami kis jó most adódik neki próbálja élvezni, a maga módján. Nem szeretek ismételni nagy mondanivalója van ennek a sorozatnak, az biztos több generációs példák, különbözõ társadalmi rétegek, stb.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 26. - 11:17:52 8/10
(1743/4273)
Ma igyekeztem minél elõbb megnézni.
Zeynep egy kis boszorkány örült , hogy beszámolhatott Cemrének Kuzey kalandjáról .
Tyûha ez a Seref leány teljesen kész már Kuzeytõl , ha nem lenne Cemre lehetséges , hogy a fiúnak is bejönne a lány .
Jól áll Kuzeynek ez a angol hidegvér stílus , átgondolt , megfontolt most nem kapkod , nehogy elárulja magát a lány elõtt . Óvatosan vezeti a lányt a kérdéseivel , hogy minél jobban megnyíljon és bizalmába fogadja õt .
Ferhát is egybõl levette , hogy ha a lánya Isztambulba ment.....mik lehetnek a következményei!!!!
Bemes 2015 márc. 26. - 10:43:58
(1742/4273)
Hát igen, valószinüleg ez mindig benne volt. Bár az elején Gülten is dörgölõzött Sinanerékhez.Késõbb aztán már belelátva az irigyelt "elit" életébe már nem is tûnt nekik sem olyan fényesnek.
Érdekes, mennyire veszélyesnek tartotta Gülten Kuzeyt, az anyai ösztöne jól mûködött.
Ebben a kis epizódban is nagyon érezhetõ, hogy csak Kuzey és az apja egyenesebb fajta.
Bemes 2015 márc. 26. - 07:48:00
(1741/4273)
Szerintem is azért is lett ilyen Handan, amit írsz.Kell az embernek a kimozdulás, add valamiféle tartást is. Nem vèletlen, hogy Handan ilyen gátlásos akàr a fodràsznál is.(Bevallom, a szülinapján amikor ott fogyasztották el a tortát, azért megsirattam szegényt )
Most, hogy újra nézem még inkább szembetûnõ, hogyan formálódott a fõszereplõk jelleme és egymáshoz való viszonya.Az elején még azért a család minden elõzmény ellenére megpróbált összetartani, aztán ledarálta õket az èlet. A krízishelyzetek megviselik az idegrendszert, az érzelmek veszik át az irányítást ,ilyenkor kimondott szavak komoly sérüléseket okoznak.
Kuzey sem szólította az elején Handan asszonynak az anyját, pedig az elvárta tõle, hogy a bátyja helyett menjen börtönbe.Bár ugye azért Kuzey ha nem is tette, de oka volt a balesetnek-mégis tényszerûen a család beáldozta, ezzel eldõlt szàmára, hogy semmirekellõ a szemükben.õ a család feketebáránya, pedig csak egy idétlenkedõ kamasz volt.
Az is érdekes, most tûnik fel hogy újra nézem, hogy mennyire azt gondolta Ali és Gülten is , hogy Kuzey és Cemre van közelebb egymáshoz.Cemre nagyon nem volt tisztában az èrzéseivel.
Pedig már az elején is, Simay felbikkanásakor érezni lehetett, hogy Cemre féltékeny.
Szóval jó így újra nèzni.
malvinkicska 2015 márc. 26. - 06:54:12
(1740/4273)
Már láttam isteni volt ahogy beszélgetett, Ferhat lányával, a nõ meg nyílt sok mindent elmondott neki azok a tekintetek, azok magukért beszéltek. Millió hála minden nap nektek lányok.
Bemes 2015 márc. 26. - 06:52:57
(1739/4273)
Szia kedves Mariska!
Köszi, hogy válaszoltál és a tartalmat feltetted. Most elkezdtem elõlrõl nézni a Kuzeyt, meg persze Gabusék napi adagját is nézem.
Biztosan a következõ sorozat a Halil lesz amit megnézek, ha érteni fogom törökül.
Mióta így kiszúrtak velünk, a híradón kívûl nem is nézek TV-t. Igaz, hogy megvették a 2. évadot?
Bár nekem tökéletesen megfelel Gabusék feliratosa, szeretem is hallani a török szöveget.
Legyen szép napod!
8/10
Érsekvári 2015 márc. 25. - 22:02:03 8/10
(1738/4273)
Mind a három jótevõnknek , ügyes lánynak szól a köszönet természetesen ! :))
tulipan025 2015 márc. 25. - 21:47:58
(1737/4273)
Annyira hálás vagyok ennek a két leányzónak,amit értünk csinálnak!!!! :-) Õ nekik köszönhetjük,hogy értjük a filmet!!! :-) És Juditnak aki leírja a tartalmat!!!! :-) fantasztikus ez a 3 csaj!!! :-) Örök hála nekik!!!! :-)
8/10
Érsekvári 2015 márc. 25. - 21:34:30 8/10
(1736/4273)
Gabusom szívembõl szóltál , egyszerûen napi programmá vált a sorozat nézése. Ki nem hagynám .
Persze türelemmel vagyok , ha sok a nézõje éppen és " telt ház van " nem baj , kivárom a megfelelõ alkalmat a nézésére.
Általában este nézem , de addigra nagyon türelmetlen vagyok . Biztos megérted ez már nem lesz másképp úgy érzem .
Nagyon jót tettél velünk aranyos vagy , hogy ennyit dolgozol vele mindennap . Sok nézõje van .
Véget nem érõ köszönet Neked :)
9/10
gabus53 2015 márc. 25. - 20:54:19 9/10
(1735/4273)
Szia Érsekvári!
Mindent jól csináltál, csak ez sokszor attól is függ, hogy mennyien vannak fent egyszerre, és hát ma nekem is akadozott az internet.
Úgyhogy ilyenkor ha nem megy, akkor vagy oldalt kell megpróbálni, vagy pár perc múlva. De tudom, hogy akkor katasztrófa lenne, ha az ember nem tudja rögtön megnézni... :-))
BMariska52 2015 márc. 25. - 20:44:18
(1734/4273)
Szia! Én kora délután néztem, de simán lejött, minden jó volt.