8/10
Érsekvári 2015 márc. 21. - 21:25:21 8/10 Előzmény BMariska52
(1693/4273)
Szia ! Ha szereted Toygar Isiklit akkor biztosan láttad a két sorozatot aminek szintén õ szerezte a zenéit .
Az egyik a Tiltott Szerelem ( Ask-i Memnu )
A másik A Szív Útjai (Dudaktan Kalbe ) .
Mindkettõnek nagyon klasszak a zenéi és a producere : Kerem Catay ( ahol õ az csak jó lehet ! )
A Youtube-n minden zeneszám megtalálható ott szoktam csemegézni :D
Nagy találmány az internet , nyitva áll elõttünk a világháló .
8/10
Érsekvári 2015 márc. 21. - 20:44:23 8/10 Előzmény malvinkicska
(1692/4273)
Jó kis rész volt a mai .
Sami megõrült ( jókat röhögtem ) ahogy széttépte Handan ruháit , bokáig állt benne.
Gülten tényleg nem komplett tele beszéli Bris fejét , Cemre meg semmirõl nem tud miben mesterkedik az anyja.
Zeynep is érdeklõdik Burak iránt a neten .
Handan egyre otthonosabban érzi magát ,de Güney arcára van írva mit gondol errõl . Anyuci érzelmileg zsarolja okos sikeres fiát....
Simay végre egyszer hasznos volt mikor kinyögte a felfedezését a hadnagynak...hurrá !
8/10
Érsekvári 2015 márc. 21. - 19:59:36 8/10
(1691/4273)
Hétvégi török zene hallgatásra invitállak benneteket !
Nagyon szeretem a jellegzetes török zenéket , fõleg Toygar Isiklit õ a fõ kedvenc .
Felfedeztem egy nagyon jó zenét ami jellegzetes igazi török , de mai feldolgozásban . Van náluk egy hangszer a török klarinét ami
sok zenében felfedezhetõ , szinte fájdalmasan szól annyira szép .
A youtubon ha rákerestek Naci Baysu-ra sok zene van ami hasonló.
Ez is az õ szerzeménye .

https://www.youtube.com/watch?v=j0PQyEeSX_Y
BMariska52 2015 márc. 21. - 09:02:58
(1690/4273)
Azért ha egyszer teheted, nézd meg Skandináviát, kivételes élmény.
Én nem tudnék máshol élni, bár lett volna lehetõségem más országhoz is, a nehézségeket szerintem ott is megtalálja az ember, és talán a saját közegében, a szerettei és barátai között könnyebb leküzdeni. Idegenben meg mégiscsak idegen maradsz, nehezen fogadnak be.
BMariska52 2015 márc. 21. - 08:58:54
(1689/4273)
Szia! Köszönöm szépen, hogy ennyit is elárultál, valahol volt egy ilyen sejtésem!
malvinkicska 2015 márc. 21. - 07:18:33
(1688/4273)
Most néztem meg az aktuális részt, és a szemétnek van egy lánya azt is tagadta mindig, nagy baj még mindig sok részben van ez a szemét. Gülten annak is elmentek hazulról, még ajánlgatja a lányát, Barisnak, mikor Cemre nem is szereti.
Bemes 2015 márc. 21. - 05:35:52
(1687/4273)
Szia!
Cemre ártatlanul kerül börtönbe Baris miatt. Na meg Güney görénysége miatt.Nem mondanám el, mert hadd élvezzék, izgulják végig akik még nem látták.Egyébként lesz mit beszélgetnünk róla.
Bemes 2015 márc. 21. - 05:31:11
(1686/4273)
Te még fiatal vagy,ne add fel és élj ott, ahol boldog tudsz lenni.Olyan gyorsan telik az élet hogy késõbb bánni fogod, hogy nem léptél.
Gyönyörû Olaszország és Szicília.Csodás tájak, és valóságos kultursokk.Elképesztõ a mûemlékek,mûkincsek sokasága.Szerintem divatban ma az olaszok a legjobbak.
Nem akarok kiakasztani senkit, de én a konyhájuktól nem voltam elragadtatva.
Bemes 2015 márc. 21. - 05:21:58
(1685/4273)
Nagyon elgondolkodtató Handan.Dörgölõzik a gazdagokhoz,azzal próbál kedveskedni nekik ami az õ életében központi kérdés volt.Látható, mennyire beszûkült a világa.Ugyanakkor parancsolgat a személyzetnek, durva velük.Mindig elégedetlen, nem képes a boldogságra. Szerintem a mélyben erõs kisebbségi érzés és gátlásosság keveredik az erõszakossággal.
Kuzey nem tehet mást, le kell számolnia Ferháttal, addig nem tud új életet kezdeni.Ráadásul szerettei életveszélyben vannak.
Ez nem sima bosszú, hanem kényszerpálya.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 20. - 22:17:38 8/10
(1684/4273)
A Facebook Kivanc Tatlitug Hungary oldalon sok új fotó és egy videó is van róla .
Ahol fekete kötött sapkában napszemüvegben van azok a legújabbak !!!!
BMariska52 2015 márc. 20. - 20:08:38
(1683/4273)
Én is 3x voltam már Olaszországban, de három ország van, ahol olyan boldog voltam és annyira jól éreztem magam, hogy ha most valaki azt mondja, azonnal kelj fel és menjünk: Olasz-, Svéd- és Törökország. Ezek mind mély nyomot hagytak bennem, és felejthetetlen élményeket hoztam magammal és dédelgetem õket a mai napig!
8/10
Érsekvári 2015 márc. 20. - 20:07:02 8/10
(1682/4273)
Egy mai török újságban ez a fotó van Kivancról és barátnõjérõl Basak Dizerrõl .
A fordítóval próbáltam megfejteni a szöveget , de valami értelmetlenség jött le , sajnos . A kép viszont tetszett.
BMariska52 2015 márc. 20. - 20:06:07
(1681/4273)
Hát, látod, nekem nincs ennyi energiám-idõm, hogy fordítóval nézzem, inkább tényleg, ha van egy pici idõm, nézem törökül, és megpróbálom kitalálni, mit mondhatnak! Gabusék remek fordításáért áldom az Eget, persze elsõsorban az õ fejük-kezük munkáját, a szabadidejüket áldozzák fel érte, fantasztikus emberkék!
Szerintem a magyar verzióból még sok hiányzik, hiszen az egész 80 bölüm és a 43-nál tartunk! Vannak még perspektívák! Van még min izgulnunk!, majd jól megérdemelten hátradõlni és elandalodni! Az már nagyon kijár nekünk!
BMariska52 2015 márc. 20. - 19:46:45
(1680/4273)
Óh, én is annyira várom már, hogy végre elpatkoljon az a mocsok, még az külön rejtély számomra, hogyan fog ez sikerülni! Remélem, nem Kuzey öli meg, mert akkor megint csak a börtön-... Azt nem értem, én balga, hogyan van az általam rongyosra nézett klipekben, hogy "SPOILER! Cemre börtönbe kerül! SPOILER VÉGE!" vagy ez csak a klipekben van?
Még sosem csináltam ilyent, remélem, jól alkalmaztam a spoilert! De úgy olvasom, sokan végignéztétek már!
Nem értem, mit akar Zeynep ezzel a kavarással a Sinaner Holdingnál és vajon neki is tetszik-e Burak, vagy csak fordítva? Mert aztán láttam egy villanásra, hogy Burak után kutakodik Zeynep a neten.
Na, mindegy, mikor van idõm és nagyon megõrülök érte, akkor elõrenézem, aztán kiegészítem az élményt a DRÁGA LÁNYOK szövegével! Akiknek változatlanul EZER KÖSZÖNET!!!!!!!
8/10
Érsekvári 2015 márc. 20. - 19:42:16 8/10
(1679/4273)
Handan mai viselkedése erõszakosan nyomulós , egyszerûen beállít és intézkedik , vacsorát fõz , ha emlékezetem nem csal Sinaneréknél hosszú pályafutása lesz...ott ragad és lassan a ház úrnõje szerepben tetszeleg majd.
Zeynep felfogta , csak nehezen teszi túl magát azon a tényen , hogy Kuzey nem õt szereti .
Burak úgy néz ki nem hagyja magát Sinanerék azt hiszik ez könnyen ment lezárhatják az ügyet , de nagyon tévednek....tuti nem így lesz .
8/10
Érsekvári 2015 márc. 20. - 19:27:09 8/10
(1678/4273)
Igen Te már biztosan jól átlátod a helyzetet Güneyjel kapcsolatban , hogy végig nézted . Gyorsan elfelejtette honnan jött , rákapott a pénz a hatalom ízére . Már 1 éve végig néztem az egész sorozatot , de halványan maradt meg emlékezetemben sok momentum . Most nem nézem elõre Gabusék munkáját értékelem és így kerek nagyon a történet a szöveggel .
Kuzey nem változik egyenes jellem , segít akin csak tud még Simayt sem hagyta magára sosem , ha bajba került . Tisztességes csak a Ferhát ügy már lecsengene , hogy több szerelem lenne ne csak az üldözés meg a bosszúvágy motiválja.
Güney homlokegyenest az ellenkezõje .
malvinkicska 2015 márc. 20. - 17:25:08
(1677/4273)
Avval a nõvel élni szerintem minden nap egy vezekléssel ért fel, amilyen modorú összeférhetetlen valaki. Güney most nem rajongott úgy, mint mikor számlát nyitott, ezeknél a Banuéknál semmit nem ismernek csak a pénzt, és mások sárba tiprását, remélem Burak nem fogja hagyni magát biztos lesz segítsége Venus, nem hagyja cserbe. Zeynep és Kuzey további románcát nem látom ,eddig is nagyon vérszegény volt a kapcsolat, nem egy szép szerelem.
Bemes 2015 márc. 20. - 17:07:04
(1676/4273)
Igen, Banu igyekszik leválasztani Güneyt a családjáról.Nagyon más közeg. Inkább Güneynél már itt is megmutatkozik hogy mit is jelent nála a szeretet.Szégyenli az anyját, legszívesebben megtagadná az egész családját.Mindent már csak a saját karrierje felõl tud nézni.
Jó kis megjegyzés volt tõle, hogy Burak majd visszajut oda, ahonnan jött. Bezzeg neki nem tetszett amikor õt fogadta így Baris. Sinaneréknél minden kapcsolatot a pénz irányít, mûmosolsok, õszinteség nuku.
8/10
Érsekvári 2015 márc. 20. - 16:43:58 8/10
(1675/4273)
A mai részben megvilágosodott , hogy Kuzey-Zeynep között ennyi volt . Nagyon röviden és már már hivatalos formában , hogy vagy , jól nézel ki stb ilyesmi hangzott el közöttük csak . Tudtára hozta Kuzey , hogy vége ! Viszont Burak fiút lehet érdekli Zeynep , még bele is hajtott miatta egy autóba. Handan lelépett otthonról és a Sinanereket kezdi õrületbe kergetni , legfõképpen Güney nincs elájulva , hogy ott az anyja . Banu egyfolytában hergeli Güneyt Kuzeyjel , hogy minden miatta történik . Samy járt a legjobban megszabadult a házisárkánytól . :D
Bemes 2015 márc. 20. - 16:29:48
(1674/4273)
Érdekes amit írtatok a hasonlóságról. Éppen arról beszélgettünk itthon, hogy mi a gyerekkorunkban hasonló nevelésben részesültünk, és és valahogy nagyon is hasonló baráti ,szomszédi kapcsolatok voltak. Szóval nekem nagyon "otthonos"volt ez a világ.Lehet, hogy pont ezért is fogott meg ez a film.