8/10
Érsekvári 2015 febr. 24. - 19:30:37 8/10
(1173/4273)
Azt ne felejtsük el a török embereknek készült a sorozat , õk igen szeretik a Hõsöket ( Kuzeyt pláne ) a szenvedést rettenetesen , minden sorozatban ez a fõ téma , de a történet jó alakulását is . Azt mi is .
Ferhát nagyon ellenszenves utálni való figura , el is van túlozva, de kell egy ilyen gonosz karakter , emiatt esendõ és szorít a nézõ a gyengébbnek , aztán megfordulnak a dolgok és jóra fordul a fõhõs sorsa .
Még mindig jobb mint az akció meg horror filmekbe amikor péppé verik , szúrják ,rúgják lövik egymást .
Nem elfelejtendõ az a tény sem Ferhát feldobja a talpát , Kuzey él tovább Õ lesz a nyerõ :D :D
malvinkicska 2015 febr. 24. - 19:15:12
(1172/4273)
Annyira erre van sarkítva a történet, hogy az már borzasztó ebbõl túl sok, amit Ferhat követ szerintem el lehetett volna ezt rendezni rövidebb idõn belül , de ez csak az én véleményem.
BMariska52 2015 febr. 24. - 19:08:02
(1171/4273)
Engem is nagyon felháborít most már, amit szerencsétlen Kuzey-el csinálnak, csoda-e, hogy nem tud uralkodni magán? Egyszerûen úgy látja, nincs kiút. Én nem néztem elõre törökül, azért sejtek egyet-mást, de borzasztóan szeretném látni, hogy kiemelkedik ebbõl az iszonyatos helyzetbõl, mert megérdemelné õ is a boldogságot és a nyugodt életet. Az a baj, hogy bármibe fog, semmit nem enged az a rohadék szemét Ferhát, egy lépést nem tud tenni, bármennyire is szeretne boldogulni becsületesen, nem megy! Mi az, hogy Ferhátot nem lehet lebuktatni, õ mindenkit le- és meg tud fizetni?!
BMariska52 2015 febr. 24. - 19:02:23 Előzmény Bemes
(1170/4273)
Szia! Úgy mint Te, én is már két levelet írtam nekik, akkor is, mikor abbahagyták. Azért nem adom fel, most is fogok írni. Annyira szeretném, ha folytatnák, nem vagyok ezzel egyedül biztos! A másik baj, hogy a tegnapi, és a mai is nagyon jó volt! Most akkor micsoda pofára esés, hogy mindjárt vége, igenis, hogy akarom a 2. évadot! Biztos unjátok már, de mégis, újra leírom: rettentõen fontos amit mondanak, micsoda monológja volt tegnap pl. Güneynek, amit az apjának mondott, nem volt semmi!
Nem emlékszem, ki volt az a nagyon ügyes, aki a peticiót írta, mikor arról volt szó, hogy abbahagyják?!
Kérlek, ha most ezt olvasod, írnál esetleg egy peticiót, a folytatást kérve, ha már akkor olyan ügyes voltál?
Biztos, többen örülnénk és aláírnánk most is!
BMariska52 2015 febr. 24. - 18:56:00 Előzmény malvinkicska
(1169/4273)
Egyetértek, én sem nézek ilyen szemetet, mint amit említesz, nem rongálom magam vele!
Azért én mégis írok Kuzey-ügyben, eggyel több levél, ami felhívja a figyelmüket a folytatásra!
8/10
Érsekvári 2015 febr. 24. - 18:15:00 8/10
(1168/4273)
Igen ez csak film , de ilyen hosszú idõ után a szereplõkkel , fõleg Kuzeyel nagyon együtt érez -érzett az ember. Szinte a napjaink része volt . Biztosan hiányozni fog , pláne abban a tudatban , hogy folytatódik a sorozat .
Amit a kitartók azért követhetnek a neten .
Az lenne egy csoda , ha feliratozva mint a Kurt Seyitet ezt is fb-n feltenné egy jóságos illetõ .
malvinkicska 2015 febr. 24. - 17:41:02
(1167/4273)
Tudod én már edzett vagyok a Kurt is nagyon gyönyörû, de ott is sok az ellensége Kivancnak, szóval õ nagy mester ebben a szenvedõs szerepekben, ott is írják , hogy papír zsepivel ülnek le nézni, tudom Ali meghal biztos szörnyû lesz egyedül marad, na de, ez csak film ami így lett írva, a közmondás azt mondja Ha minden halottat meg siratunk ki apad a szemünk.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 24. - 17:21:03 8/10
(1166/4273)
Amikor Kuzey a bíróságon " dióhéjban " elmondta a ferháttal való elõzményeket a bíró szeme is eléggé kikerekedett nem sokat hallott ennyi krimibe illõ dolgot egy szuszra .
Persze ahogy írod is a pénz nagy úr , mindent elintéz....
SPOILER !!!
Ha jól emlékszem megint csak az egyetlen igaz barát segít rajta , eladja a kocsiját valami ilyesmi történik .
A következõ részekben sok zsepire lesz szükségünk , nagyon érzelmes , szívszorító eseményeknek nézünk elébe :((
SPOILER VÉGE !!!
Bemes 2015 febr. 24. - 17:08:00
(1165/4273)
Biztosan figyelmetlen voltam, így nem tudom , hogy Bekirt honnan ismeri Kuzey és Ali?
malvinkicska 2015 febr. 24. - 16:54:10
(1164/4273)
Venus jól teszi amiket csinál legalább az nem egy kis pincsi kutya, mint Güney, Ez most nagy lesz ha kitudódik B és Burak tesók nagyot fog szólni gondolom. Ahol a pénz ott a hatalom, ez mindig így volt mióta emberek élnek a földön az erõsebb kutya b.. itt meg F az.
malvinkicska 2015 febr. 24. - 16:45:09
(1163/4273)
A mai részben is mit követtek Kuzeyvel ez azért már sok, az a szemét Ferhát ügyvédje Aliékat meg sem hallgatták, teljesen meg akarják hûlyíteni azt a szegény K-t az apja is mit követett vele, egyedül Ali aki mellette van. Güney egy önzõ féreg, csak magára gondol, senki nem érdekli. Baris, hogy eltépte az eredményt attól még a Benu tesója Burak, hála az égnek a csaj kihallgatta az apja telefonját, és most már tudja, mitõl büdösödik a hal. Felhívta de nem mondta el gondolom személyesen akarja vele a nagy hírt közölni.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 24. - 16:44:34 8/10
(1162/4273)
Felesleges levelekkel bombázni õket , úgysem adnak egyértelmû választ sem igent sem nemet a kérdésünkre.
Folyton a figyelje az ajánlókat , majd abból értesülhet....blablabla szöveg megy.
Kár is ezen rágódnunk , mert birkák ugyan nem vagyunk , de széllel szemben.....nehéz az ügy.

A mai rész megint hozta a drámát , egyre súlyosabb vádakat gyártanak Kuzey ellen , mert Ferhát tele van pénzzel ,lefizeti a legjobb ügyvédet , aki legjobb tudása szerint koholt vádakkal pert nyert Kuzey ellen .
Megint nyakig ül a problémába és a pénztelenségbe .
Bezzeg a gazdagék üzleti , pénz világa mennyivel szövevényesebb . Baris , Sümer Güney nagy gazember . A legkorrektebb fazon közülük Dzsan aki a pletykákba , összeesküvésekbe nem folyik bele ( igaz nem is Sinaner ).
Vénusz húzása sem mellékes a végén , ahogy megtudta Baris a gazdag família tagja , már szövögeti magában terveit vele. Fogadom így lesz.
zandra 2015 febr. 24. - 16:31:55
(1161/4273)
Kuzey Ferhátnak: "Letépem azt is, ami megmaradt" :DDDD
Bemes 2015 febr. 24. - 11:56:06
(1160/4273)
Szia!
Én már két levelet írtam nekik.Az elsõt, amikor egy hétre leállították az adását, már akkor is kértem õket a 2.évad megvásárlására.
A múlt héten pedig rákérdeztem rendelkeznek-e vele, figyelembe veszik-e hogy sokan az interneten nézik, akár törökül is, annyira szeretnénk a folytatást.
Azt írta a közönségszolgálat,hogy továbbítják az észrevételeimet.
Egyébként hasonlóan nem érdekli az Rtl-t sem a nézõi kérés, hisz milyen sokan várjuk nap -mint nap a Kurt Seyt folytatását a FB-on, olvassuk a magyar szöveget egy aranyos fordító jóvoltából.mindez nem érdekli a csatornákat.
Szóval én biztosan nem fogok odakapcsolni egyikre sem, amíg ilyen szemét mûsort adnak.
simike2015 2015 febr. 23. - 23:33:47
(1159/4273)
Nézem a vetítési idõpontokat. Azt hittem, a héten vége lesz. De mivel még jövõ héten hétfõn és kedden is adják, úgy látszik a 40. török részt nálunk 10 perces részekre tördelik. Elmebetegek! De miért is csodálkozom? Ebben is birkák vagyunk a saját pénzünkön....
malvinkicska 2015 febr. 23. - 20:19:53
(1158/4273)
Nagyon sokan ostorozzák õket levelekkel csak az a sablonos válasz, nem lesz figyeljék az elõzetest, esküszöm tiszta elme betegnek néznek ezek mindenkit, nem számit a nézõ igénye , ma este indul az Éden micsoda kit érdekel a bunkó Berki, amit a nézõk kedvelnek csak azért sem adják le, úgy van a Kurt is egy este eldõlt a sorsa. Szerintem nem kell nézni a többi mûsorukat sem, egyáltalán már ötletem sincs, mit kellene tenni ellene.
BMariska52 2015 febr. 23. - 19:41:45
(1157/4273)
Kedves Fórumozó Társaim!
Kérlek, ne vegyétek zaklatásnak, de szerény véleményem szerint mindannyian, akik itt levelezünk és szeretjük ezt a sorozatot, már a héten és aztán ha eszünkbe jut, késõbb is, kezdjük el bombázni a mûsorszerkesztõket, VEGYÉK MEG a 2. évadot, mert nagyon szeretnénk azt is kiélvezni, MAGYARUL! és érveljünk azzal is, hogy jó volna látni Kuzey fejlõdését, jövõjét, amikor már a késõbbiekben jobb élete lesz, hogyan éri ezt el, mert sejtem, még igen szép fejlõdésen megy keresztül, valamint mit részletezzem, az összes többit!..., szeretnénk látni! Már írtam régebben, hogy nagyon szeretem hallgatni Toygar zenéjét, pl. a Best of Kuzey Cemre love klip-ben https://www.youtube.com/watch?v=ACA-2GXu_gs&index=5&list=RDuYJ2egNyDdg vannak olyan szép "arcai" a fiúnak, amit még jó volna látni, süt a szerelem-szeretet a szemébõl, ezekbõl nem kéne nekünk kimaradni! Azt is meg akartam már írni, milyen nagy jelentõsége van az ajándéknak, amit adott Cemre-nek, mindig Észak felé mutat az iránytû, ezért is kár, hogy nem Észak és Délnek fordították a címet! Szóval, ha soka írunk és kérjük, talán meghallgatásra találunk a magasságos szerkesztõknél és ha nem is oly hamar, de láthatjuk! Szép estét!
BMariska52 2015 febr. 23. - 19:25:45 Előzmény gabus53
(1156/4273)
Szióka Gabus! Ügyes vagy, hogy ezt is felfedezted, megnéztem, szerintem pont a stílusa, hogy ilyeneket fest, az egyik kedvencem az Õ figurája a filmben, már a TSz-ben is imádtam, nagyon tehetséges, és illik hozzá Götz Anna hangja. Régebben, nagyon híres volt a magyar szinkron, nyilatkoztak azok is, akiknek a hangjukat adják/kölcsönzik, és mindig pozitívan!
BMariska52 2015 febr. 23. - 19:19:04
(1155/4273)
Szióka!
Egyáltalán nem vagy ezzel egyedül, én is mindig észreveszem, és figyelgetem, annál is inkább, mert imádom látni az isztambuli helyszineket!
Evita99 2015 febr. 23. - 09:54:43 Előzmény gabus53
(1154/4273)
Szia Gabus! Nagyon köszönöm!!! :-)